Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Η «νέα κανονικότητα» μετά το πειραματικό εμβόλιο του Γκέιτς.


Ο Μπιλ Γκέιτς έδωσε στις αρχές Αυγούστου συνέντευξη στο Economist, του οποίου ένα τμήμα, σύμφωνα με τον Σπύρο Σκούρα, ανήκει στους Ρόθτσιλντ. Έτσι εξηγείται το απαράδεκτο δημοσίευμα, για το οποίο φυσικά δεν θα κληθεί εισαγγελέας.
Το δημοσίευμα ξεκινάει ως εξής: «MILLIONS MORE are going to die before the covid-19 pandemic is over.» (εκατομμύρια περισσότεροι θα πεθάνουν πριν περάσει η πανδημία του covid-19).
Το δημοσίευμα συνδέει πονηρά «εκατομμύρια» θανάτων με τον κορωνοϊό. Πρέπει άλλωστε να καλλιεργείται συνέχεια ο τρόμος στους ανθρώπους αλλά και να δικαιολογηθούν (πράγμα αδύνατο βέβαια) οι εγκληματικές ενέργειες που έχουν κάνει έως τώρα. Κοιτώντας τα δικά τους (μαγειρεμένα) στοιχεία, οι νεκροί από κορωνοϊό σε όλον τον κόσμο σήμερα (28/8/2020) δεν έχουν φτάσει ούτε στο 1 εκατομμύριο. Εδώ όμως μας μιλάει για «εκατομμύρια», σα να έχουν ήδη πεθάνει εκατομμύρια άνθρωποι από κορωνοϊό και αναμένεται να πεθάνουν και άλλα εκατομμύρια!!
Το δημοσίευμα συνεχίζει: «Οι περισσότεροι από αυτούς τους θανάτους θα οφείλονται όχι στην ασθένεια αυτήν καθ’ αυτή αλλά στην επιπλέον πίεση που θα δεχτούν τα ήδη καταπονημένα συστήματα υγείας και οι ήδη καταπονημένες οικονομίες, είπε».
Λες και οι θάνατοι έως τώρα οφείλονταν «στην ασθένεια αυτήν καθ’ αυτή» και όχι σε άλλες ασθένειες. Λες και δεν είχαμε προειδοποιηθεί από σοβαρούς ανθρώπους (βλέπε π.χ. Καθ. Ιωαννίδης) ότι η καραντίνα θα επέφερε οικονομική καταστροφή, η οποία με την σειρά της όντως προκαλεί θανάτους, σε αντίθεση με τον covid-19, η επικινδυνότητα του οποίου από την αρχή προβλεπόταν ότι θα κυμανθεί στα επίπεδα της κοινής γρίπης αν όχι και χαμηλότερα από αυτήν.
Το δημοσίευμα τέλος ανέφερε ότι ο Γκέιτς «προέβλεψε ότι μέχρι το τέλος του 2021 θα παράγεται μαζικά ένα αρκετά αποτελεσματικό εμβόλιο, και ένα αρκετά μεγάλο τμήμα του παγκόσμιου πληθυσμού θα έχει εμβολιαστεί για να σταματήσει η πανδημία...»
Πάντως, ο «προφήτης» Γκέιτς πριν 10 περίπου χρόνια ανακοίνωσε ότι θα ρίξει πολλά εκατομμύρια δολάρια στα εμβόλια για την καταπολέμηση των μολυσματικών ασθενειών. Και δέκα χρόνια αργότερα μας «αρρώστησαν» όλους σώνει και καλά για να μας εμβολιάσουν με τα «θαυματουργά» γενετικά εμβόλια του Γκέιτς. Και είμαστε αναγκασμένοι όλο αυτό το διάστημα να ακούμε από τα στόματά τους κάθε λογής ανοησία.
Αυτό όμως που ζούμε δεν έχει τίποτα να κάνει με την καταπολέμηση της λεγόμενης «πανδημίας» του κορωνοϊού αλλά έχει να κάνει με την καταπολέμηση της δημοκρατίας… για μια πιο «βιώσιμη ανάπτυξη» στο μέλλον.
Άλλωστε είναι ακατανόητη αυτή η «νέα κανονικότητα» μετά την επιτυχή καταπολέμηση μιας μολυσματικής ασθένειας. Η καταπολέμηση μιας μολυσματικής ασθένειας θα σήμαινε επιστροφή στην «προηγούμενη κανονικότητα», στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής. Έτσι το αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Εδώ όμως μας μιλάνε συνέχεια για μία «νέα κανονικότητα». «Νέα κανονικότητα» για όσα παράλογα μας αναγκάζουν δια της βίας να κάνουμε και που εμείς δεχόμαστε να κάνουμε μέχρι να έλθει το πειραματικό εμβόλιο του Γκέιτς που και αυτό θα προσπαθήσουν να το επιβάλουν δια της βίας.
Δεν θέλω καν να διανοηθώ τι θα βάλουν μέσα στο σώμα τους όσοι δεχτούν το εμβόλιο. Άξιοι της μοίρας τους. Αλλά αν αυτός ο άρρωστος κύκλος ολοκληρωθεί, βεβαίως και θα επαναληφθεί ξανά και ξανά με περισσότερη ευκολία
Ποιός σου είπε ότι ό,τι παραδίδεις θα το πάρεις πίσω; Και τί μέλλον χτίζεται και ποιά «νέα κανονικότητα» ξημερώνει όταν μία κοινωνία δέχεται να συνδιαλλάσσεται κατ’ αυτόν τον ατιμωτικό τρόπο με τους κυβερνώντες;
Με την στήριξη και παρότρυνση της διεθνούς αλητείας οι κυβερνήσεις υποσκάπτουν τις ελευθερίες μας. Δεν θα τολμούσαν αλλιώς να εφαρμόσουν αυτά τα δαιμονικά σενάρια, ούτε στα πιο τρελλά τους όνειρα. Ούτε ο χειρότερος φασιστοκομμουνιστής δικτάτορας που πέρασε ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία θα μπορούσε να διανοηθεί αυτό που κάνουν σήμερα κάτω από την μύτη μας.
Μονάχα ο κόσμος να καταλάβαινε τι πραγματικά συμβαίνει. Τότε όλοι αυτοί δεν θα είχαν που να κρυφτούν. Ο απλός κόσμος όμως εμπιστεύεται τις κυβερνήσεις. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι θα σκεφτόντουσαν τόσο διαβολικά εναντίον του. Εμπιστεύεται σε τέτοιο βαθμό που βάζει και φίμωτρο στο μικρό του παιδί, στερώντας του το οξυγόνο, γιατί έτσι του είπε να κάνει ο Μητσοτάκης!
Τελικά, δεν ξέρω από τι πρέπει να μας σώσει ο Θεός. Από τους κυβερνώντες ή από τους εαυτούς μας;
Χριστέ μου σώσε μας από τους εαυτούς μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Περίεργες προετοιμασίες, για πιο σκοπό άραγε; https://warnung-der-bevoelkerung.de/