Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Ο Ανδρέας Κονάνος για τα λόγια που του είπε ο Διάβολος


https://katanixi.gr/?p=40843
Τι είπε ο δαίμονας στον Ανδρέα Κονάνο; Μαρτυρία από το στόμα του ιδίου! Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Επίσης, για λόγους ενημέρωσης του αναγνωστικού μας κοινού παραθέτουμε σύντομο σχετικό απόσπασμα από το κανάλι ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ (https://www.youtube.com/channel/UCvyy... Η απόφαση του Ανδρέα να πετάξει τα ράσα όλους μας ξάφνιασε και μας στεναχώρησε. Φίλος της Κατάνυξης μας απέστειλε ως ηχητικό αρχείο την παρούσα αποκαλυπτική ομιλία και εμείς το μετατρέψαμε σε αρχείο βίντεο και σας το παρουσιάζουμε. Τα συμπεράσματα δικά σας!
https://www.youtube.com/watch?v=4igCAC2C2uY

ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΘΕΜΕΛΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΠΑ. 
ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ  ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. 

ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ. ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΣΜΙΛΕΥΜΕΝΗΣ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΕΝΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΜΕΛΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΘΩ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΤΙ-ΛΟΓΟ  ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιδού λοιπόν τι ή μάλλον ποιος κρύβεται πίσω από αυτούς που προωθούν την εκκοσμίκευση και τον εκμοντερνισμό της Εκκλησίας μας!

χαλαρωσε είπε...

Πατησε στα ποδια του κι αυτος. Καιρος να φυγει απο τη μαμα του. Η μαμα εκκλησια αφου τον μεγαλωσε τον στερεωσε και τον εφοδιασε με μοντερνα, πως λεει ο αγαπητος αμεθυστος, δια μεσω του φειςμπουκ και του Λιβυου ιδιαιτερως, αποχεραιτα το αξιο τεκνο στον δυσκολο δρομο της επιβιωσης με φειςμπουκ αλλα χωρις ρασα. Διοτι οπως ειπε και ο φερελπις ειναι δυνατο εισητηριο το ρασο, και αμα εχεις να κανεις και με ιδρυματικους τοτε εισαι η μετενσαρκωση του Βισνου με ορθοδοξα ρασα. Εργαλειο ακαταμαχητο. Τεσπα ευχομαστε μια πιο υπερμοντερνα αναζητηση μακρια απο περιορισμους εκει οπου η ελευθερια πνει οπου θελει. Η αναζητηση της ελευθεριας ειναι το προσωπο τελικα. Προηγειται η αναζητηση της ελευθεριαςε και επεται το προσωπο. Φοβερο μας το διδαξε ο Κονανος. Μεχρι τωρα ηταν προσωπο αλλα ακομη δεν ειχε ελευθερωθει. Διαπιστωσε ο καυμενος οτι αν δεν ελευθερωθει προσωπο ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΣΑ, τα γενια και τα χτενια δεν βλεπει Θεου προσωπο και φυσικα δεν γινεται. Αυτην την αλληλουχια την ενσαρκωνει καπως και ο Βισνου-Κονανος. Με τον Λιβυο και τον Γιαγκου κανουν τον Τριμούρτι. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ προσωπολατρες ειναι μεγαλες κατινες. Ακους εκει ειχε λεει 300000 ακολουθους. ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΤΕ ΟΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ; ΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑς ΕΔΩΝΕ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΝΑΝΟΣ; ΚΟΝΑΝΕ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΣΗΦ ΗΣΥΧΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ. ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟ ΝΕΟ. ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ. ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ.

Θερμους χαιρετισμους στον αδερφο αμεθυστο και ολους τους φιλους και φιλες του ιστοτοπου. Δυστυχως οι πολλες αναγκες δεν επιτρεπουν να δαπανουμε χρονο περα απο το διαβασμα των αναρτησεων. Χαιρετισμους και στην Μαριο. Ευχομαι να ειναι καλα.
ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΜΑΡΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Κ. ΧΑΛΑΡΩΣΕ; ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ;

amethystos είπε...

Η Μαρία ίσως κουράστηκε από τίς ανεπιθύμητες παρενέργειες τών κειμένων της, ίσως απογοητεύθηκε από τήν έλλειψη σεβασμού μας πρός τόν Πειραιώς. Καί είναι αλήθεια.

amethystos είπε...

Αδελφέ Χαλάρωσε μάς έλλειψες. Μέ τίς ευχές τής Πορταίτισσας σήμερα. Μεγάλη ημέρα γιά τό Ορος παρότι συνεχίζει νά εκλογικεύεται επικίνδυνα. Δέν μάς βάζει σέ δοκιμασία πλέον, είναι προβλέψιμο, γέμισε Κονάνους, Βατοπαιδινούς, Εσφιγμένους. Χάνει τήν λάμψη του. Τό όρος φεύγει η νύχτα έρχεται. Μπορούμε ακόμη γιά λίγο νά τήν εκμεταλλευθούμε.

Ανώνυμος είπε...

Βισνού,με τον Λιβυο και τον Γιαγκου κανουν τον Τριμούρτι..!!!!.γεια σου ρε χαλάρωσε με τα ωραία σου..ΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Αμαν ο Μεσσι της Ορθοδοξιας ειχε τοσο υψηλες γνωριμιες ? Τον προσομοιαζω με τον Μεσσι γιατι σχεδον ταυτοχρονα ανακοινωσαν το τελος της συνεργασιας τους ο μεν με την Μπαρτσελονα που πηρε 3 Τσαμπιονς Ληγκ και 8 πρωταθληματα ο δε με τον κληρο που μαλλον μονο ο Κονανος κερδισε . Παντως επεσε η εκτιμηση μου για τον Διαβολο . Ξεραμε οτι παντα συνεργαζοταν με προσωπικοτητες οπως Χιτλερ Σταλιν Ροτσιλντ και ετσι σχεδιο . Αλλα με τον Κονανο ? Σαν να παρει η Μπαγερν τον σεντερ φορ της Δρασης Αρδαμεριου . Και ο ισχυρισμος του Κονανου οτι ειχε τετ α τετ με τον Διαβολο μου θυμιζει μια αθανατη ατακα του Αρκας στον Κοκορα . Ξυπναει εντρομος ο κοκκορας και ουρλιαζει οτι ειδε τον Θανατο . Και το σκουληκι λεει στο γουρουνι . Προσπαθει να μας εντυπωσιασει με τις γνωριμιες του . Οσο για τις χιλιαδες κυριες που ειναι ακολουθες του Κονανου μου θυμιζουν την αλλη περιφημη ατακα του Αρκας . Λεει ο κοκορας . Το μεγαλυτερο προβλημα της εποχης μας ειναι η ελλειψη πνευματικοτητας . Του λεει το γουρουνι . Οντως ολες με θελουν για το κορμι μου . Και στο καπακι λεει ο κοκορας . Το δευτερο προβλημα ειναι οι οφθαλμικες παθησεις . ΑΜ ΥΓ Το βιντεο οπου προφανως ο Μεσσι του κληρου και Τζορνταν των sosial media λεει για την γνωριμια του με τον Βασιλια του σκοτους δεν εκανα τον κοπο να το δω .