Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Απομόνωση των παιδιών ΜΑΚΡΙΑ από τους γονείς, για να μη "μολυνθεί" τάχα η οικογένεια, και χωρίς ο εγκλεισμός να προϋποθέτει την έγκρισή των γονιών !! Χορήγηση φαρμάκων, εμβολίων, ιατρικές πράξεις χωρίς απαραίτητη έγκριση γονέων !! Νόμος 4682/2020


Ελη Πύρρου
250.000 ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ κάθε χρόνο στην ΕΥΡΩΠΗ μόνο, και τα στοιχεία είναι ελλειπή.
Στον τρίτο κόσμο ..... Εκατομμύρια....
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΛΩΣ.... Εκτός από τα κυκλώματα παιδεραστίας, και εμπορίας οργάνων, μεγάλος αριθμός παιδιών πηγαίνει για την παραγωγή αρδενοχρώματος.
Τα βασανίζουν μέχρι θανάτου για να εξάγουν από αυτά αρδενόχρωμα, ένα ισχυρό ναρκωτικό, ελιξήριο νεότητας. (Εργοστάσιο επεξεργασίας στην WUHAN Κίνας - τυχαίο;)
Η ΕΛΙΤ κανει χρήση συχνά για να μένουν νέοι.
Το κύκλωμα των σατανιστών ειναι τεράστιο (πολιτικοί, ηθοποιοί, επιχειρηματίες, τραγουδιστές, ηγέτες χωρών, βασιλείς..).
Η μπάλα στην ταινία "ναυαγός" με τον "ψευτο-έλληνα" Τομ Χανκς τι σύμβολο ειναι;;;;;; Σατανιστικό. Συμβολίζει το γδαρμένο πρόσωπο ενός παιδιού.... Στο "εργοστάσιο σοκολάτας" με τον Τζόνι Ντεπ, (άλλος αιώνια νέος), τα παιδιά ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ, κι έμενες άφωνος....Γιατί; Για την παρασκευή της "σοκολάτας" τους...
Μας το πετάνε μπροστά στα μάτια μας..... Θράσσος....
Οσοι είστε ανυποψίαστοι ΨΑΞΤΕ.
ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ τώρα και τον νέο νόμο 4682/2020 με τον οποίο, όπως ανεφέρει στο ΦΕΚ μπορούν αν θεωρηθούμε υποπτοι ως φορείς του ΙΟΥ (βολικός ιός) να παίρνουν εμας ή ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, χωρις γονικη συνάίνεση... (Τα παιδιά σε όλο τον πλανήτη αρρωσταίνουν, το ξέρουν αυτό).
Η κυβέρνηση, δια του «αρμοδίου» κάθε φορά οργάνου (...), μπορεί να προχωρήσει, σύμφωνα με την περίπτωση (ε) στον υποχρεωτικό προσωρινό περιορισμό “υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου. Το μέτρο του προσωρινού περιορισμού δύναται να υλοποιείται σε κατάλληλο χώρο νοσοκομείου, υγειονομικής δομής, θεραπευτικού ιδρύματος, σε κατάλληλες δημόσιες ή ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ προσωρινής διαμονής, ή και κατ' οίκον, ανάλογα με την απόφαση του αρμοδίου κάθε φορά οργάνου” !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

Οι Γερμανοί στις 29-8 έχουν για την απόσυρση του νόμου αυτού, διαδήλωση στο Βερολίνο.

ΠΙΟ ΩΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ.


Ελένη Ηλιοπούλου

logia-tou-aera

Δεν υπάρχουν σχόλια: