Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Τhe joy of logic



Τον Δεκέμβριο του 2013 ο Dave Cliff παρουσίασε ένα μοναδικό τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ στο BBC Four με τίτλο The Joy of Logic. Το πρόγραμμα διερεύνησε την ανθρώπινη αναζήτηση βεβαιότητας και ορθής συλλογιστικής και την ανάπτυξη λογικών μηχανών και υπολογιστών. Τον Απρίλιο του 2015 το Joy of Logic κέρδισε το κορυφαίο βραβείο - Καλύτερη Διεθνής Ταινία - στο κορυφαίο Φεστιβάλ Επιστημονικής Ταινίας στην Ευρώπη, Academia Film Olomouc.

Ο Cliff είναι ο εφευρέτης του αλγορίθμου συναλλαγών "ZIP", ένας από τους πρώτους της τρέχουσας γενιάς αυτόνομων προσαρμοστικών αλγόριθμων διαπραγμάτευσης, που αποδείχθηκε ότι ξεπέρασαν τους ανθρώπινους εμπόρους σε έρευνα που δημοσιεύθηκε το 2001 από την IBM.

O KOΣΜΟΣ ΤΟΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ. 
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΕΤΡΕΦΕ ΜΙΚΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΡΩΜΑΙΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ  ΣΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ. 
ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αχαχαχαχαχα καλό! https://www.kathimerini.gr/world/561195028/al-mpoyrla-den-ekana-to-emvolio-den-tha-paro-ti-seira-kanenos/