Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Η ξεφτίλα των «αναρχοάπλυτων»… …και η πληρωμένη «αγάπη» τους για τη Φάιζερ.

 Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Η ξεφτίλα των <<αναρχοάπλυτων>... ...και η πληρωμένη <αγάπη>> τους για τη Φάιζερ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ"

Αυτό, το οποίο είδαμε να συμβαίνει στις ειρηνικές και απολύτως αυθόρμητες διαδηλώσεις των «αντιεμβολιαστών», είναι αποκαλυπτικό των όσων συμβαίνουν στο σκοτεινό «παρασκήνιο» του παρακράτους …Ένα «παρασκήνιο» πληρωμένων χαφιέδων, οι οποίοι βγάζουν «μεροκάματο» ως όργανα καταστολής κι ελέγχου τής λαϊκής δράσης.
 
Τι έγινε και είχαμε αποκαλύψεις;
Το σύστημα εξουσίας, πάνω στον πανικό του να ελέγξει ένα αυθόρμητο «κύμα» λαϊκής αντίδρασης —που θα μπορούσε να «σαρώσει» τα πάντα— χρησιμοποίησε τα «εργαλεία» του, χωρίς όμως να λάβει υπ’ όψιν του ότι υπό τις παρούσες συνθήκες δεν μπορούσε να προστατεύσει τη «χρήση» τους, με το ρίσκο να τ’ αποκαλύψει και τα να τ’ απαξιώσει από —και για— κάθε μελλοντική χρήση …«Εργαλεία», τα οποία είχε χρησιμοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν επιτυχώς και τα οποία του πρόσφεραν μέγιστες υπηρεσίες, «καίγοντας» ακόμα και ανθρώπους, προκειμένου να βοηθήσουν την εξουσία να καταστείλει τη λαϊκή αντίδραση …«Εργαλεία», τα οποία του έδωσαν τη δυνατότητα να υπογράψει Μνημόνια, να ξεπουλήσει τη Μακεδονία και να λεηλατήσει την τάξη των εργαζομένων και τα ταμεία της.
 
Πού έγινε το «σφάλμα»;
Έχοντας οι υπάλληλοι της Μέρκελ και της Φάιζερ που μας κυβερνούν αποκλείσει την «επίσημη Αριστερά» από το «άρμεγμα» της σημερινής λαϊκής διαμαρτυρίας για τον αναγκαστικό εμβολιασμό, άφησαν το «κύμα» τής λαϊκής αντίδρασης να «φουσκώσει». Την Αριστερά την απέκλεισαν από τον «βιότοπό» της, γιατί δεν τους βόλευαν τα ποσοστά τής κοινωνίας που θα της επέτρεπαν να διεκδικήσει, εξαιτίας ενός πολιτικού διχασμού πάνω στο θέμα τού εμβολιασμού, τον οποίο τα αφεντικά επιθυμούσαν να είναι καθολικός. Όταν όμως διαπίστωσαν ότι αυτό άρχισε να γίνεται επικίνδυνο, κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να το ελέγξουν με τον γνωστό τρόπο …Δεν είχαν «φυτεμένους» τους γνωστούς παρακρατικούς μέσα σ’ αυτό, για να κάνουν τις γνωστές «φασαρίες» με τους ένστολους καταστολείς, ώστε να διαλύσουν το πλήθος τής διαμαρτυρίας. Το αποτέλεσμα ήταν να παρθούν άστοχες αποφάσεις με κίνδυνο ν’ αποκαλυφθεί το πληρωμένο χαφιεδαριό, το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης παριστάνει τους «Ακροαριστερούς» και τους αναρχικούς «επαναστάτες» …Τους πληρωμένους προβοκάτορες, οι οποίοι παρεισφρέουν στις διαδηλώσεις, για να δώσουν το σώου τής βίας, προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους διαμαρτυρόμενους πολίτες και να τους διαλύσουν.
 
Πώς αποκαλύφθηκαν οι χαφιέδες;
…Έκαναν αντισυγκέντρωση στη συγκέντρωση των «αρνητών». Γιατί αποκαλύφθηκαν; …Γιατί η φύση τής διαδήλωσης ήταν τέτοια, που θεωρητικά δεν «ενεργοποιούσε» κανένα από τα «ειδικά» χαρακτηριστικά τους, προκειμένου να κινητοποιηθούν και να δράσουν …Το αντικείμενο της συγκεκριμένης διαδήλωσης δεν τους έδινε «άλλοθι» να πραγματοποιήσουν «αντιδιαδήλωση», προκειμένου να εμφανιστούν και οι ίδιοι στο πεδίο τής διαμαρτυρίας. Εξαιτίας αυτής της ιδιαιτερότητας των συνθηκών φάνηκε ξεκάθαρα ποιος είναι ο ρόλος τους …Φάνηκε ξεκάθαρα για ποιους δουλεύουν …Αποκαλύφθηκε ότι είναι απολύτως κατευθυνόμενοι παρακρατικοί τενεκέδες …Νοικιασμένοι χαφιέδες και δολοφόνοι τού συστήματος …Σκουπίδια, που βγάζουν «μεροκάματο» εις βάρος τού λαού.
Περί αυτού πρόκειται. Οι δήθεν «αριστεροί» επιτέθηκαν σε πολίτες, όπως είχαν κάνει και στις διαδηλώσεις για το Μακεδονικό. Μόνον που αυτήν τη φορά ΔΕΝ δικαιολογούσαν την επίθεση απέναντι σε δεξιούς, εθνικιστές και «φασίστες» …Οι δήθεν αλληλέγγυοι «επαναστάτες» όχι μόνον δεν επέδειξαν καμία αλληλεγγύη σε έναν κοινωνικό αγώνα εν εξελίξει, αλλά αντίθετα επιτέθηκαν σε πολίτες, οι οποίοι απλά «επαναστατούσαν», διεκδικώντας αυτά που θεωρούν ότι δικαιούνται …και, οι δήθεν «αναρχικοί» βγήκαν με καύσωνα, να εξυπηρετήσουν τις πολυεθνικές και την Κυβέρνηση.
Αυτά τα «ασυμβίβαστα» αποκάλυψαν τον «πάτο» τού παρακρατικού «βόθρου», αλλά κυρίως αποκάλυψαν τα αφεντικά του 
…Είναι ο ίδιος «βόθρος» που υπηρετεί ΟΛΑ τα αφεντικά τής εξουσίας …Υπηρετεί τόσο τις αριστερές κυβερνήσεις —τύπου Τσίπρα— όσο και τις δεξιές —τύπου Κούλη—. Την επόμενη φορά, που αυτά τα «σκουπίδια» θα «διασταυρωθούν» με τον λαό, να τους πετάξουν φωτοτυπίες από πεντακοσάρικα …Να καταλάβουν όλοι ποιος είναι ο «ρόλος» των «αναρχοάπλυτων» και ποια είναι η «ιδεολογία» τους. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για μέγα σφάλμα τής Κυβέρνησης του απίστευτου Κούλη. Για να κάνουν ασφαλή εορτασμό τής δήθεν επετείου τής δήθεν Δημοκρατίας μας, «έκαψαν» ένα από τα πολυτιμότερα εργαλεία τους, που μάλλον θα χρειαστούν σύντομα, γιατί το «ποτάμι» τής λαϊκής οργής όχι μόνον δεν «εκτονώνεται», αλλά «φουσκώνει» …και στο τέλος θα τους «πνίξει» όλους. Τώρα, μάλλον, θ’ αναγκαστούν να κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία και ν’ αφήσουν την επίσημη Αριστερά τού «καταληψία» —αλλά εμβολιασμένου— Αλέξη να επιχειρήσει να χειραγωγήσει αυτήν την αντίδραση πριν να είναι πολύ αργά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα στην Ελλάδα όλα τα μέσα γράφουν για τον αντιεμβολιαστή που πέθανε, μια ιστορία που κατασκεύασε το BBC
https://www.visionnews.online/post/bbc-employ-actor-to-fake-vaccine-refusenik-report