Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Πράσινη αλητεία ή ημέρα της κρίσης;

Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα

Ημέρα της κρίσης ή εωσφορικό σχέδιο κατά των λαών;


Τα τελευταία τετρακόσια χρόνια, αρκετοί επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι βιβλικές καταστροφές που επαναλαμβάνονται τακτικά στον πλανήτη μας οφείλονταν πάντα σε φυσικές αιτίες και πάσχισαν να προβλέψουν τις επόμενες.

Από την τεράστια βιβλιογραφία, ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Ντάγκλας Βογκτ (Douglas Vogt), ιδρυτής του Ιδρύματος Diehold και μέλος της Γεωλογικής Εταιρείας των ΗΠΑ, στο βιβλίο του «God’s Day of Judgment: The Real Cause of Global Warming» (Η ημέρα της κρίσης του Θεού: Η πραγματική αιτία της παγκόσμιας υπερθέρμανσης) προειδοποιεί ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη μας αποτελεί ένδειξη μιας επικείμενης μεγάλης ηλιακής έκλαμψης που θα πυροδοτήσει αντιστροφή των πόλων ανάμεσα στον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2046 και εν συνεχεία θα ακολουθήσει μια νέα εποχή παγετώνων.

Αυτή τη χρονολογία ισχυρίζεται ότι την ανακάλυψε κωδικοποιημένη μέσα στην εβραϊκή Πεντάτευχο (Τορά), όπως επίσης και ότι το διάστημα ανάμεσα σε δύο αντιστροφές πόλων είναι 12.068 χρόνια (δηλαδή περίπου ο Μικρός Ενιαυτός).

Ο συγγραφέας, αν και ερευνητής του εβραϊκού αλφαβήτου το οποίο συσχετίζει με την κβαντική υπολογιστική, έχει επικριθεί σφοδρά από τους οργανισμούς λογοκρισίας των ελίτ ως κινδυνολόγος και οπαδός θεωριών συνομωσίας, ωστόσο τα γραφόμενά του στηρίζονται σε επιστημονικούς πίνακες 420 ετών ηλιακών παρατηρήσεων και μελέτης αρχαίων επιγραφών.

Ο Βογκτ μας πληροφορεί ότι κάθε 88 χρόνια (οκτώ ηλιακούς κύκλους των 11 ετών) υπάρχει ένα ηλιακό μέγιστο γνωστό ως Κύκλος Γκλάισμπεργκ (Gleissberg). Το 1958, οι αστρονόμοι σοκαρίστηκαν όταν παρατηρούσαν περισσότερες από 350 ηλιακές κηλίδες καθημερινά για πάνω από μία εβδομάδα.

Οι ουρανοί των ΗΠΑ γέμισαν από κόκινο σέλας, οι άνθρωποι τρόμαξαν γιατί πίστεψαν ότι ξέσπασαν πυρκαγιές και προκλήθηκαν ραδιοφωνικά μπλακ άουτ στη Βόρεια Αμερική, ενώ αεροπλάνα που πετούσαν στην Ανταρκτική δεν λάμβαναν κανένα σήμα.

Οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου ανησύχησαν και Ω! του θαύματος: μόλις λίγους μήνες αργότερα δημιουργήθηκε η NASA.

Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι η αιτία της ίδρυσής της ήταν μια από τις μεγαλύτερες γεωμαγνητικές καταιγίδες, και η συνεχής παρατήρηση αυτού του φαινομένου.

Ο Bογκτ ισχυρίζεται λοιπόν ότι κάθε περίπου 11.968 χρόνια (136 κύκλους Γκλάισμπεργκ) ο ήλιος κάνει μια κολοσσιαία έκλαμψη προκαλώντας μεγάλες καταστροφές και τελικά την ανατροπή των μαγνητικών πόλων της Γης, την οποία ακολουθεί μια εποχή παγετώνων.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, οι δυνάμεις που έπρεπε να μας προετοιμάσουν και να μας προστατέψουν απ’ αυτό το γεγονός επέλεξαν συνειδητά να αποκρύπτουν και να παραποιούν τις σχετικές πληροφορίες αποκοιμίζοντας το κοινό και η ανθρωπογενής υπερθέρμανση του πλανήτη κατασκευάστηκε για να αποκρύψει τη φριχτή αλήθεια.

Άλλος διάσημος υποστηρικτής της θεωρίας των κατακλυσμών λόγω αντιστροφής των μαγνητικών πόλων, είναι ο Τσαν Τόμας (Chan Thomas) με το βιβλίο του «The Adam and Eve story» (Η ιστορία του Αδάμ και της Εύας).

Το βιβλίο του Τόμας που εργαζόταν σε μια εταιρεία που ερευνούσε το θέμα των ΑΤΙΑ για λογαριασμό της αμερικανικής αεροπορίας, κυκλοφόρησε το 1966, αλλά αμέσως λογοκρίθηκε από τη CIA και αποσύρθηκε από την κυκλοφορία ως απόρρητο μέχρι το 1993 που αποχαρακτηρίστηκε.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε όλο το βιβλίο στα αγγλικά.

Ο Τόμας, που χρειάστηκε είκοσι χρόνια έρευνας για να ολοκληρώσει το βιβλίο του, υποστηρίζει την άποψη ότι υπήρχαν ένας μεγάλος παγκόσμιος και τεχνολογικά προηγμένος πολιτισμός τουλάχιστον 20.000 πριν από σήμερα, που καταστράφηκε και ήπειροι που καταποντίστηκαν, εξ αιτίας της αντιστροφής των πόλων.

Στο βιβλίο του περιγράφει γλαφυρά τη διαδικασία με την οποία ο άξονας της Γης θα αλλάξει προσεχώς κλίση, και η λεκάνη του κόλπου της Βεγγάλης θα γίνει ο βόρειος πόλος, και ο Ειρηνικός ωκεανός δυτικά του Περού, ο νότιος.

Η βόρεια και η νότια Αμερική, μέσα σε τρεις ώρες από την αντιστροφή, θα χτυπηθούν από τσουνάμι που θα ορθωθούν σαν βουνά ύψους 3.5 χιλιομέτρων καταπίνοντας τις ακτές του Ειρηνικού, σαρώνοντας όλη τη βόρεια, την κεντρική και τη νότια Αμερική μέχρι τη δυτική Βραζιλία.

Λόγω της τήξης των πολικών πάγων όλες οι παράκτιες πόλεις του κόσμου θα βυθιστούν κατά 60 μέτρα κάτω από το νερό.

Τυφώνες, πυρκαγιές, σεισμοί, ηφαιστειακές εκρήξεις, εξαΰλωση της πανίδας και της χλωρίδας, θάψιμο κάτω από τόνους λάσπης και τελικά στρώμα πάγου, θα ισοπεδώσουν την ενδοχώρα.

Μέσα σε έξι έως δώδεκα ώρες από την αντιστροφή, οι άνεμοι γύρω από τον ισημερινό θα φυσούν με την εφιαλτική ταχύτητα των 1037 μιλίων την ώρα. Την έκτη μέρα, οι θυελλώδεις άνεμοι θα καταλαγιάσουν και τα νερά των ωκεανών θα τραβηχτούν από τα ορεινά.

Η Νέα Υόρκη, μαζί με άλλες μεγαπόλεις των ΗΠΑ θα βυθιστεί στον πάτο του Ατλαντικού κάτω από ηλεκτρική καταιγίδα και σεισμό, καλυμμένη από μια απίστευτη ποσότητα λάσπης, επιβεβαιώνοντας έτσι και την «Αποκάλυψη» του Ιωάννου για τη Βαβυλώνα, τη «μητέρα των πορνών» που θα χαθεί οριστικά, μετατρεπόμενη σε νέα Ατλαντίδα:

Κεφ. ΙΣΤ’

16-18 καὶ ἐγένοντο ἀστραπαὶ καὶ φωναὶ καὶ βρονταί, καὶ σεισμὸς ἐγένετο μέγας, οἷος οὐκ ἐγένετο ἀφ’ οὗ οἱ ἄνθρωποι ἐγένοντο ἐπὶ τῆς γῆς […].
16-19 καὶ ἐγένετο ἡ πόλις ἡ μεγάλη εἰς τρία μέρη, καὶ αἱ πόλεις τῶν ἐθνῶν ἔπεσαν.[…]
16-20 καὶ πᾶσα νῆσος ἔφυγε, καὶ ὄρη οὐχ εὐρέθησαν […]

Σταδιακά, η Γροιλανδία, οι περιοχές του αρκτικού κύκλου και η Ανταρκτική θα πρασινίσουν ξανά, και θα γίνουν τροπικές όπως ήταν κάποτε.

Καμμία ήπειρος δεν θα εξαιρεθεί, αλλά ωστόσο η Αυστραλία, και χώρες όπως η Νέα Ζηλανδία θα υποστούν πολύ ελαφρύτερες συνέπειες. Γενικά, θα επιβιώσουν μόνο μερικοί τυχεροί στα πολύ ψηλά βουνά.

Ίσως λοιπόν να μην είναι τυχαίο ότι στη Νέα Ζηλανδία έχουν αγοράσει ολόκληρες εκτάσεις γης και κατασκευάσει μπούνκερ ο Μπιλ Γκέιτς και αρκετοί άλλοι δισεκατομμυριούχοι.

Ίσως ο παρακάτω χάρτης του οραματιστή-μελλοντολόγου Γκόρντον-Μάικλ Σκάλιον (Gordon-Michael Scallion) του 1980 που είδε στον ύπνο του έναν κατακλυσμό μετά από αντιστροφή πόλων, να εξηγεί το γιατί:

Υποθετικός χάρτης της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας μετά από την αντιστροφή πόλων. Η Νέα Ζηλανδία έχει ανορθωθεί πολύ και νέα εδάφη εμφανίζονται από το βυθό του Ειρηνικού ωκεανού.

Οι ισχυρισμοί του Σκάλιον ίσως εξηγούν επίσης και το λόγο για τον οποίο πριν από χρόνια ο Ντένις Μήντοους (Denis Meadows), ένας από τους συγγραφείς του βιβλίου «Τα όρια της ανάπτυξης» το οποίο χρηματοδότησε η Λέσχη της Ρώμης, σε μία διάλεξή του στη Μόσχα είχε αναφέρει ότι αναμένει εκατομμύρια πρόσφυγες από την Κίνα προς τη Σιβηρία εξ αιτίας κλιματικών καταστροφών.

Η Κίνα και η Ιαπωνία μετά τον υποτιθέμενο κατακλυσμό.

Εξαΰλωση της Ευρώπης και της Ελλάδας που οραματίστηκε ο Σκάλιον. Όγκος ξηράς θα ανορθωθεί από το βυθό του Ατλαντικού που υποτίθεται ότι θα είναι η βυθισμένη Ατλαντίδα.

Πρώτα μετεωρίτης και έπειτα σεισμοί και κατακλυσμοί ή πρώτα αντιστροφή πόλων και μετά κατακλυσμοί, σεισμοί και εποχή των παγετώνων, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς θα συμβεί, εάν και εφόσον συμβεί, και εάν όλα αυτά δεν είναι παρά εικασίες ευφάνταστων συγγραφέων και οραματιστών ή σενάρια αγγλοσαξονικών μυστικών υπηρεσιών και μεγαλοτραπεζιτών που διαχέονται για να πείσουν τους αφελείς επενδυτές να επενδύσουν στην Πράσινη Ανάπτυξη και τους πολίτες να τρομοκρατηθούν και να απεμπολίσουν τα συνταγματικά τους δικαιώματα.

Το σίγουρο όμως είναι ότι όλα αυτά έχουν γίνει στο παρελθόν αρκετές φορές, επομένως θα επαναληφθούν, αλλά δεν γνωρίζουμε πότε.

Αδιάσειστα στοιχεία παγκόσμιου προκατακλυσμιαίου πολιτισμού

Και τούτο διότι υπάρχουν χιλιάδες μαρτυρίες που κραυγάζουν ότι ο τελευταίος τεχνικά εξελιγμένος και παγκοσμιοποιημένος πολιτισμός αναπτύχθηκε πολλές χιλιάδες χρόνια νωρίτερα απ’ όσο μας λέει η επίσημη ιστορία, αλλά καταστράφηκε απότομα, προφανώς από την πτώση εκείνου του μετεωρίτη.

Η αντιστροφή των πόλων είχε προηγηθεί χιλιάδες χρόνια πριν, αλλά πριν απ’ αυτήν, μία άλλη αντιστροφή ή ένας άλλος μετεωρίτης ή η έκρηξη του ηφαιστείου Τόμπα περίπου το 75.000 π.Χ. μπορεί να είχαν καταστρέψει ακόμα αρχαιότερους πολιτισμούς.

Και επειδή μόνο οι πέτρες αντέχουν τόσο πολύ στο χρόνο, τα διασωθέντα ευρήματα είναι μεγαλιθικά οικοδομήματα που απαιτούν τέτοια τεχνολογία αιχμής για να γίνουν, που ούτε σήμερα δεν διαθέτουμε.

Ιδού λοιπόν μερικά μνημεία με χαρακτηριστική προκατακλυσμιαία πολυγωνική δόμηση:

− Το Οσίριον της Αβύδου, ο αρχαιότερος ναός της Αιγύπτου, χτισμένο με την ίδια ακριβώς τεχνική των μεγαλιθικών οικοδομημάτων της νότιας Αμερικής και της Ιαπωνίας, πάνω σε προκατακλυσμιαίες βάσεις.

Το Οσίριον.

− Οι θηριώδεις μονόλιθοι των κτιριακών συγκροτημάτων του Ογιανταϊτάμπο (Olliantaytambo) και του Κούζκο (Kuzco), στο Περού.

Ο τοίχος των έξι μονόλιθων με τα χαρακτηριστικά εξογκώματα, Ογιανταϊτάμπο, Περού.

− Τα τείχη της Νήσου του Πάσχα (Easter Island) στον Ειρηνικό ωκεανό, και η αλφάβητος των επιγραφών που βρέθηκαν στο νησί είναι σχεδόν ίδια με την αλφάβητο πάνω σε βραχογραφίες της Βραζιλίας, του Γκιομπεκλί Τεπέ, της Χαράπα της κοιλάδας του Ινδού, της αρχαίας Κίνας, της Σρι Λάνκα, και της ελληνικής πινακίδας του Δισπηλιού, ηλικίας τουλάχιστον 7.000 ετών.

Τα τείχη της Νήσου του Πάσχα είναι ίδιας τεχνοτροπίας με του Περού και όλων των άλλων μεγαλιθικών του κόσμου.

− Οι μονόλιθοι του Μημείου Γιανγκσάν (Yangshan Μonument) επίσης στην Κίνα, που μοιάζουν με τεράστια μπούνκερ. Η επίσημη ερμηνεία της κινεζικής κυβέρνησης είναι πως πρόκειται για ένα μνημείο της δυναστείας των Μινγκ του 1405 μ.Χ. σε κομμάτια των οποίων οι Κινέζοι μηχανικοί δεν υπολόγισαν σωστά το …βάρος και τα εγκατέλειψαν.

Χαρακτηριστικά προκατακλυσμιαία εξογκώματα στο μνημείο Γιανγκσάν.

Σύγκριση ανθρώπων και οικοδομημάτων. Ο μεγαλύτερος μονόλιθος ζυγίζει 26.250 τόνους!

Οι οροφές του μνημείου, όπως και των γαλαριών Λονγκιού είναι χαραγμένες από αυλακώσεις μηχανήματος απόξεσης πέτρας που αποδεικνύει χρήση ηλεκτρισμού.

Aπόδραση μέσω μεγάλης ληστείας;

Τούτων δοθέντων, οι δύο παρακάτω εκδοχές της πραγματικότητας φαίνεται να είναι οι πιο λογικές:

Eάν ο πραγματικός σκοπός της ίδρυσης της NASA ήταν η αναζήτηση στοιχείων και αλλού στο ηλιακό μας σύστημα για την επικείμενη αντιστροφή, τότε η NASA μαζί με τις στρατιωτικές και μυστικές υπηρεσίες των άλλων μεγάλων δυνάμεων προετοιμάζονται κρυφά για την απόδραση ολίγων εκλεκτών στη Σελήνη. Μέχρι να επιτευχθεί αυτό, έχουν κατασκευάσει υπόγειες βάσεις.

Παράλληλα με όλα αυτά, οι ανυποψίαστοι πληθυσμοί έχουν πιστέψει το αφήγημα της υπερθέρμανσης λόγω χρήσης ορυκτών καυσίμων (που από το 1950 μέχρι σήμερα, η άνοδος του CO2, είναι 60 ppm, δηλαδή μόνο 0,006%), το αφήγημα της ψευτοπανδημίας και των «Πράσινων πιστοποιητικών εμβολιασμού».

Μ’ άλλα λόγια, πράσινα άλογα!

Αν αληθεύει η υπόθεση της διαφυγής στο διάστημα, τότε έτσι εξηγείται καλύτερα γιατί τα χρήματα των κοινών θνητών όλου του κόσμου καταληστεύονται τόσο μέσω των πτωχευτικών μηχανισμών του ΔΝΤ, γιατί θέλουν να τα ληστέψουν όλα μέσω της ανηλεούς φορολόγησης κάθε αποτυπώματος άνθρακα, και γιατί ο κρατικός χρυσός πολλών κρατών παρακρατείται αναίτια.

Επισημαίνουμε ότι αυτό το άνομο σχέδιο έχει εκτεθεί λεπτομερώς σε δημόσια θέα στην θρυλική πλέον ταινία επιστημονικής φαντασίας Interstellar που μεταδίδει πολλά μηνύματα των ελίτ, ωστόσο ελάχιστοι έχουν αντιληφθεί ότι οι προειδοποιήσεις της επαληθεύονται καθημερινά.

Για παράδειγμα, η ταινία αφηγείται ότι ο πληθυσμός της Γης έχει ήδη μειωθεί αισθητά, εξ αιτίας διαδοχικών περιφερειακών και ασύμμετρων εξοντωτικών πολέμων, όχι απαραίτητα πυρηνικών, μαζικών δολοφονιών με ρίψεις βομβών, καθώς και εξ αιτίας …πανδημιών.

Οι επιζώντες είναι πια εξαθλιωμένοι και μελλοθάνατοι, υποφέρουν από σιτοδείες λόγω ελάττωσης του οξυγόνου και από σκονοθύελλες που καταστρέφουν και τις τελευταίες καλλιέργειες.

Τα σχολεία είναι υποτυπώδη, η παιδεία και το σύστημα υγείας έχουν καταρρεύσει και δεν υπάρχει περίθαλψη, ωστόσο ακόμα πληρώνουν κάποιους φόρους.

Ο κόσμος πιστεύει ότι ο στρατός και η ΝΑSA έχουν πια καταργηθεί, ωστόσο, όπως αποκαλύπτεται τελικά, και οι δύο δουλεύουν πυρετωδώς σε υπόγειες βάσεις προκειμένου μια χούφτα εκλεκτών να διαφύγει σε κάποιον βιώσιμο εξωπλανήτη ενός άλλου ηλιακού συστήματος, διότι η ζωή στη Γη θα είναι πλέον αδύνατη.

Σ’ αυτές τις γιγάντιες βάσεις ζουν από χρόνια οι οικογένειες των εκλεκτών, οι καλύτεροι επιστήμονες, υπάρχουν σχολεία και πανεπιστήμια, πλήρως εξοπλισμένα νοσοκομεία, εργαστήρια βιοτεχνολογίας, και στρατιωτικές βάσεις με εξέδρες απογείωσης και προσγείωσης διαστημοπλοίων που επικοινωνούν με έναν μεγάλο τροχιακό σταθμό κοντά στον Κρόνο.

Σήμερα, βλέπουμε ότι μία προς μία οι προειδοποιήσεις της ταινίας επαληθεύονται:

Τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, η γεωμηχανική, η πανδημία, η διάλυση της δημόσιας παιδείας και υγείας, οι γιγάντιες σκονοθύελλες που ενσκήπτουν διαρκώς στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία, και τέλος οι μαζικοί εμπρησμοί δασών και οικιών (που μπορεί να γίνονται ακόμα και από drones ή από όπλα λέιζερ) δολοφονούν ανθρώπους ή τους στερούν τη περιουσία τους.

Μένει να δούμε σκονοθύελλες και στην Ευρώπη και να γίνουν γνωστές υπόγειες βάσεις της NASA με εξέδρες διαστημοπλοίων για να πειστούν και οι πιο δύσπιστοι…

Eφιάλτης. Η θηριώδης σκονοθύελλα του Τέξας, 5.6.2019.

Στυγνή υποδούλωση μέσω μεγάλης ληστείας

Η δεύτερη εκδοχή είναι πως η ηγεσία του Νταβός και των υπόλοιπων μισανθρωπικών συγκοινωνούντων δοχείων γνωρίζει μεν ότι σίγουρα θα συμβεί αντιστροφή πόλων που θα φέρει κατακλυσμό και εν συνεχεία νέα εποχή παγετώνων, αλλά είναι βέβαιη ότι θα αργήσει πολύ κάτι τέτοιο.

Γι’ αυτό και προχωράει ακάθεκτη στο σχέδιο δραστικής μείωσης των 2/3 του πληθυσμού με τους τρόπους που προαναφέρθηκαν.

Σε κάθε περίπτωση, τα μέλη του Νταβός έχουν όλα αγοράσει πλήρως εξοπλισμένες για αυτάρκεια εκτάσεις στην ενδοχώρα των ΗΠΑ και στη Νέα Ζηλανδία που περιλαμβάνουν και υπόγεια μπούνκερ που μπορούν να στεγάσουν και κοπάδια ζώων για ένα διάστημα.

Τι να κάνουμε;

Είτε το ένα συμβαίνει, είτε το άλλο, οφείλουμε να επιβιώσουμε με κάθε τρόπο. Προς το παρόν μπορούμε να υιοθετήσουμε τα εξής:

1. Πλήρη εξοβελισμό όλων των τύπων καθεστωτικών ΜΜΕ. Έλεγχο και διασπορά της όσο το δυνατόν διασταυρωμένης πληροφορίας, για όσο καιρό θα υπάρχει το διαδίκτυο. Διασπείροντας την πληροφορία, μία κρίσιμη μάζα ανθρώπων δεν θα αργήσει να αντιληφθεί ότι η φυσική κλιματική υπερθέρμανση και η μετεωρολογική αστάθεια χρησιμοποιείται σαν όπλο υποδούλωσής της από μια χούφτα ανήθικων σατανιστών που την εκμεταλλεύονται.

2. Κάθετη απόρριψη κάθε αφηγήματός τους περί ανίκητων και αιμοβόρων δήθεν ερπετοειδών εξωγήινων ή εσωγήινων οντοτήτων, καθώς και περί Θείας επεμβάσεως, χριστιανών αγίων που θα μας σώσουν, ή μετενσαρκωμένου βυζαντινού αυτοκράτορα Βατάτζη σε χασομέρη γόνο γερμανο-εβραίων γαλαζοαίματων που είναι πολύ πιθανόν ότι θα ηγηθεί των Ελλήνων, δήθεν για να απελευθερώσει τη χώρα μας.

 Τέτοιου είδους ψυχολογικές επιχειρήσεις πολέμου (ΨΕΠ) απονευρώνουν και παραλύουν κάθε αντίσταση και παραδίδουν τις τύχες μας στα χέρια των προαιώνιων εχθρών μας.


3. Παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων για τα εγκλήματά τους (πριν αποδράσουν ή πριν μας ξεκάνουν όλους).


4. Ανυπακοή στις άνομες διαταγές τους, μαζική συσπείρωση και οργάνωση τρόπων επιβίωσης. Οι πραγματικοί Έλληνες θα επιβιώσουν με κάθε τρόπο.

ΠΗΓΕΣ:...............

Πράσινη αλητεία ή ημέρα της κρίσης; – Aperopia

Δεν υπάρχουν σχόλια: