Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ (ΚΟΡΩΝΟ)ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΡΑ!

Η κοινωνία διχάζεται σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους – όπου οι τελευταίοι στερούνται της ευκαιρίας να εργασθούν, να διασκεδάσουν, να παρακολουθήσουν σχολείο, να επισκεφθούν μία παράσταση ή ένα αθλητικό γεγονός κοκ. Η αμερικανική κυβέρνηση όμως θα συνεχίσει να ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει εντολή υποχρεωτικού εμβολιασμού – όταν στην πραγματικότητα οι μη εμβολιασμένοι θα αντιμετωπίζονται ως Πολίτες δεύτερης κατηγορίας που δεν θα μπορούν να ζήσουν μία κανονική ζωή ή να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία. Ενδεχομένως ως γραφικοί αρνητές της επιστήμης, ως οπαδοί θεωριών συνωμοσίας, ως εχθροί της κοινωνίας ή/και ως ανεύθυνοι, όσον αφορά το συλλογικό συμφέρον – επειδή δεν συμβάλουν στη δημιουργία του τείχους ανοσίας που όμως κανένας δεν γνωρίζει τι ποσοστό απαιτείται για να έχει αποτέλεσμα απέναντι στον ιό. Στην αρχή άλλωστε τοποθετήθηκε στο 70%, μετά στο 80% κοκ. – από ψέμα σε ψέμα.

.Άποψη

– πηγή: J. Rickards

Για να μην ασχολούμαστε συνεχώς με την Ελλάδα, επιλέξαμε σε σχέση με την πανδημία ένα πρόσφατο άρθρο του Αμερικανού J. Rickards – ο οποίος έχει εργασθεί σε σημαντικές κυβερνητικές θέσεις, είναι δικηγόρος και οικονομολόγος με πολλές διαλέξεις και άρθρα στο ενεργητικό του, καθώς επίσης με μεγάλη συγγραφική δραστηριότητα. Συνολικά έχει γράψει 7 οικονομικά βιβλία, εκ των οποίων το σημαντικότερο είναι το «Συναλλαγματικοί Πόλεμοι» (Currency Wars).

Σύμφωνα λοιπόν με τον Αμερικανό, οι υπάλληλοι του κλάδου της Υγείας συνεχίζουν να χάνουν την αξιοπιστία τους, λόγω του Covid 19 – αφού φαίνεται να αλλάζουν καθημερινά γνώμες και απόψεις, με βάση τις ιδιοτροπίες τους και όχι την επιστήμη, από τότε που ξεκίνησε η πανδημία. Ειδικότερα, τα επίσημα σχόλια για τον Covid ήταν ως επί το πλείστον λάθος – είτε ξεκάθαρα ψέματα, είτε συνταγές που βασίζονταν στην πολιτική και όχι στην ιατρική.

Ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2020, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δήλωσε πως δεν υπήρχε μετάδοση του ιού από άνθρωπο σε άνθρωπο – παρά το ότι γνώριζε πως είναι ψέμα, λόγω των δεδομένων που διέθετε από την Κίνα. Ο βασικός υπεύθυνος δε της κυβέρνησης, ο Τσιόδρας των Η.Π.Α., ο Dr. Anthony Fauci, είπε πως ο κίνδυνος να μεταφερθεί ο ιός από την Κίνα στις Η.Π.Α. ήταν πολύ μικρός – γεγονός που αποτελεί ένα ακόμη ψέμα.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια 15 μηνών, ο Fauci είπε πως δεν υπάρχει λόγος να φοράει κανείς μάσκα, μετά πως πρέπει να φοράει, αργότερα ότι μπορεί να τη βγάλει και σήμερα πως ήλθε η ώρα να ξαναφορέσουν όλοι μάσκες! Βέβαια, πρόκειται για ένα άτομο, η βασική ικανότητα του οποίου δεν είναι η επιστήμη, αλλά η επιτυχής πλοήγηση στους βρώμικους πολιτικούς βάλτους της Ουάσιγκτον – ενώ έχει επί πλέον πολλά να κρύψει, αφού χρηματοδότησε την έρευνα του εργαστηρίου της Wuhan για τον κορωνοϊό, στις πρώτες φάσεις της (πριν ξεφύγει από το βιολογικό εργαστήριο). Εκτός αυτού, διαθέτει πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, πατέντες δηλαδή για εμβόλια – οπότε έχει προσωπικό συμφέρον.

Σε κάθε περίπτωση, η επιστήμη είναι σαφής όσον αφορά το ότι, δεν βοηθούν οι μάσκες – επειδή ο ιός είναι πολύ μικρότερος από την ύφανση της μάσκας, μοιάζοντας με ένα δίχτυ που εμποδίζει καρχαρίες και χρησιμοποιείται για να σταματήσει τα κουνούπια. Εκτός αυτού, οι μάσκες είναι επικίνδυνες κυρίως για τα παιδιά, επειδή αναγκάζουν τους ανθρώπους να εισπνέουν το δικό τους διοξείδιο του άνθρακα – το οποίο προκαλεί ζάλη, λήθαργο και αδυναμία συγκέντρωσης, ενώ μπορεί να προκαλέσει ακόμη και λιποθυμία.

Η επιστήμη είναι επίσης σαφής, όπως και η εμπειρία, σχετικά με το ότι τα lockdown δεν λειτουργούν – με κριτήριο το ότι, τα κρούσματα και οι θάνατοι ήταν οι ίδιοι σε Πολιτείες που κλείδωσαν, με αυτές που παρέμειναν ανοιχτές. Η βασική αιτία είναι πως οι άνθρωποι, σε εσωτερικούς και κλειστούς χώρους, μεταδίδουν τον ιό γρηγορότερα, από αυτούς που ευρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους και κινούνται – οπότε το μόνο που πέτυχαν τα lockdown είναι να καταστρέψουν τις Οικονομίες.

Εκτός αυτού όμως, τα lockdown κάλυψαν το χρηματοπιστωτικό κραχ που είχε ήδη ξεκινήσει το Φεβρουάριο του 2020 (ανάλυση), δίνοντας την ευκαιρία, τη δικαιολογία καλύτερα στις κεντρικές τράπεζες να εκτυπώσουν ακόμη περισσότερα χρήματα (γράφημα) – ενώ, από την άλλη πλευρά, έκαναν πολλούς πλουσίους, ακόμη πλουσιότερους στα χρηματιστήρια, στις φαρμακευτικές εταιρίες που αναμένουν τζίρο 190 δις € από τα εμβόλια, στις διαδικτυακές τύπου Amazon κοκ.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός

Συνεχίζοντας, το τελευταίο μεγάλο ψέμα είναι η «έκκληση» του Biden, πίσω από τον οποίο ευρίσκεται ο πάμπλουτος πλέον Obama και το βαθύ αμερικανικό κράτος, για εμβολιασμό των εργαζομένων στο ομοσπονδιακό δημόσιο – εναλλακτικά για εβδομαδιαία τεστ, με μάσκες και με αποστάσεις. Βέβαια, ο Λευκός Οίκος είχε δηλώσει επανειλημμένα πως δεν θα υπήρχε υποχρέωση εμβολιασμού – ενώ πράγματι δεν υπάρχει μία ενιαία εντολή που να ισχύει για όλους τους Πολίτες. Εν τούτοις, υπάρχουν εκατοντάδες «μίνι εντολές» – οι οποίες στην ουσία κάνουν το ίδιο πράγμα.

Η ομοσπονδιακή εντολή του Biden, αφορά 4 εκ. ομοσπονδιακούς υπαλλήλους – καθώς επίσης έως 4 εκ. ομοσπονδιακούς εργολάβους. Παράλληλα, τα πανεπιστήμια επιβάλουν τον εμβολιασμό στους φοιτητές που επιστρέφουν – επί πλέον οι μεγάλες εταιρίες, όπως η Facebook και η Google, σε όλους τους εργαζομένους τους. Η Πολιτεία της Νέας Υόρκης επέβαλε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους κρατικούς της υπαλλήλους – ενώ οι χώροι αθλητισμού και ψυχαγωγίας δεν επιτρέπουν την πρόσβαση, σε όποιον δεν μπορεί να αποδείξει πως έχει εμβολιασθεί.

Εάν λοιπόν προσθέσει κανείς όλα αυτά μαζί, θα διαπιστώσει πως η κοινωνία διχάζεται σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους – όπου οι τελευταίοι στερούνται της ευκαιρίας να εργασθούν, να διασκεδάσουν, να παρακολουθήσουν σχολείο, να επισκεφθούν μία παράσταση ή ένα αθλητικό γεγονός κοκ. Η κυβέρνηση όμως θα συνεχίσει να ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει εντολή υποχρεωτικού εμβολιασμού – όταν στην πραγματικότητα οι μη εμβολιασμένοι θα αντιμετωπίζονται ως Πολίτες δεύτερης κατηγορίας που δεν θα μπορούν να ζήσουν μία κανονική ζωή ή να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία.

Ενδεχομένως ως γραφικοί αρνητές της επιστήμης, ως οπαδοί θεωριών συνωμοσίας, ως εχθροί της κοινωνίας ή/και ως ανεύθυνοι, όσον αφορά το συλλογικό συμφέρον – επειδή δεν συμβάλουν στη δημιουργία του τείχους ανοσίας που όμως κανένας δεν γνωρίζει τι ποσοστό απαιτείται για να έχει αποτέλεσμα απέναντι στον ιό. Στην αρχή άλλωστε τοποθετήθηκε στο 70%, μετά στο 80% κοκ. – από ψέμα σε ψέμα.

Η άλλη πλευρά του νομίσματος

Περαιτέρω, είναι πια γνωστό πως τα λεγόμενα «εμβόλια» είναι στην πραγματικότητα πειραματικές θεραπείες τροποποίησης γονιδίων, με επικίνδυνες παρενέργειες και με περιορισμένη αποτελεσματικότητα – αφού ένας πολύ μεγάλος αριθμός εμβολιασμένων μολύνονται ξανά, ενώ δεν εμποδίζουν να προσβληθεί κανείς από τον ιό ή να τον μεταδώσει.

Για παράδειγμα, στη Μασαχουσέτη το 74% των νέων περιπτώσεων αφορά άτομα που έχουν ήδη εμβολιασθεί – ενώ τα δεδομένα από το εξωτερικό είναι ακόμη πιο αποκαλυπτικά. Ειδικότερα, πολλές χώρες αναφέρουν νέα κρούσματα καθημερινά – κάτι που δεν επιτρέπει τη χειραγώγηση των δεδομένων, στην οποία συχνά εμπλέκονται οι αμερικανικές υπηρεσίες υγείας.

Στο Ισραήλ το 85% περίπου των ενηλίκων άνω των 30 ετών είναι πλήρως εμβολιασμένοι, με εμβόλια της Pfizer – ενώ πάνω από το 90% των ατόμων άνω των 60 ετών, έχουν κάνει και τα δύο εμβόλια. Την ίδια στιγμή το Ισραήλ βιώνει μία δραματική άνοδο των νέων περιπτώσεων – όταν ο αριθμός των σοβαρών κρουσμάτων που απαιτούν νοσοκομειακή περίθαλψη αυξήθηκε κατά περίπου 10 φορές από τις αρχές Ιουλίου, σε μία χώρα που η συντριπτική πλειοψηφία είναι πλήρως εμβολιασμένη. Πού είναι λοιπόν το περιβόητο τείχος ανοσίας;

Σε κάθε περίπτωση, τα δεδομένα αποκαλύπτουν πως τα ποσοστά των σοβαρών κρουσμάτων μεταξύ των εμβολιασμένων, είναι επί του παρόντος τόσο υψηλά, όσο τα ποσοστά των μη εμβολιασμένων μόλις πριν από δύο εβδομάδες – ενώ ο πρωθυπουργός του Ισραήλ προειδοποίησε πως τα κρούσματα μπορεί να τετραπλασιασθούν μέσα σε τρεις εβδομάδες. Επίσης πως οι Αρχές ετοιμάζονται για νέα lockdown – παρά το ότι έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικά, όσον αφορά την εξάπλωση του ιού, ακόμη και σε χώρες όπως η Ελβετία.

Γιατί όμως τα «εμβόλια» δεν εμποδίζουν την προσβολή από τον ιό ή τη μετάδοση του ιού; Επειδή δεν πρόκειται για εμβόλια με την παραδοσιακή τους έννοια – όπου εισάγουν στο σώμα εξασθενημένα ή ανενεργά μέρη ενός ιού, έναντι του οποίου ο οργανισμός μας παράγει αντισώματα. Αντίθετα, τα «εμβόλια» Covid εισάγουν mRNA, έναν αγγελιαφόρο δηλαδή RNA, στα μυϊκά κύτταρα – τα οποία στη συνέχεια αναπαράγουν την πρωτεΐνη αιχμής.

Επομένως, πρόκειται για μία μορφή γονιδιακής θεραπείας που δεν έχει δοκιμασθεί επαρκώς – οπότε δεν μπορεί κανένας να προβλέψει ούτε τις βραχυπρόθεσμες, ούτε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες τους. Ο Dr. Fauci τώρα είπε πως η πρόσφατη αύξηση των λοιμώξεων είναι μία «πανδημία των μη εμβολιασμένων» – πως το 99% των θανάτων ήταν άτομα μη εμβολιασμένα. Εν τούτοις, τα ίδια τα δεδομένα του αμερικανικού κέντρου ελέγχου και πρόληψης ασθενειών, του CDC, έδειξαν πως μόλις το 15% των θανάτων σημειώθηκε μεταξύ των μη εμβολιασμένων κατά την εν λόγω χρονική περίοδο – οπότε γιατί αυτό το νέο ψέμα;

Από την άλλη πλευρά, οι απαιτήσεις για καθολικό εμβολιασμό συνεχίζονται – ενώ ο Αμερικανικός ιατρικός Σύλλογος (ΑΜΑ) ανέφερε πως το 96% των ασκουμένων γιατρών είναι πλήρως εμβολιασμένοι, με βάση μία δημοσκόπηση μεταξύ 300 ερωτηθέντων! Εν τούτοις, μία άλλη έρευνα με 700 συμμετέχοντες, η οποία πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Αμερικανών Ιατρών και Χειρουργών (ΑΑΡS), αποκάλυψε πως το 60% των ερωτηθέντων δήλωσε πως δεν ήταν πλήρως εμβολιασμένο.

Φαίνεται λοιπόν καθαρά πως γίνεται προσπάθεια με ψέματα να πεισθούν όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι ότι, αφού η συντριπτική πλειοψηφία είναι εμβολιασμένοι, πρέπει να εμβολιασθούν και οι ίδιοι. Δεν είναι ντροπή να ασελγούν με τέτοιον τρόπο επάνω στη στατιστική επιστήμη; Δεν πρέπει να έχει κάποια ανώτατα όρια η χειραγώγηση;

Ακόμη χειρότερα, γιατί οι υγειονομικές αρχές δεν επιτρέπουν τα φθηνά και αποτελεσματικά φάρμακα, όπως είναι η υδροξυχλωροκίνη και η Ιβερμεκτίνη, τα οποία μπορούν να περιορίσουν σημαντικά τις νοσηλείες και τους θανάτους από Covid; Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για φάρμακα που υπάρχουν από πολλές δεκαετίες, ενώ είναι δοκιμασμένα και εξαιρετικά ασφαλή; Γιατί ισχυρίζονται πως χρειάζονται περισσότερες δοκιμές προτού εγκριθούν, όταν κάνουν ακριβώς το αντίθετο με τα «εμβόλια»;

Γιατί ο κάθε επαγγελματίας του κλάδου της υγείας που παραθέτει τα οφέλη αυτών των θεραπειών αποκλείεται από τα ΜΜΕ, ακόμη και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Γιατί, παρά τις πολυάριθμες κλινικές μελέτες που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα τους, ειδικά εάν χρησιμοποιηθούν στα αρχικά στάδια της ασθένειας; Γιατί οι Αρχές δημοσίας υγείας είναι τόσο αποφασισμένες να καταστείλουν αυτά τα φθηνά αλλά αποτελεσματικά θεραπευτικά;

Μήπως η απάντηση μπορεί να βρεθεί από το γνωστό μας «Follow the money» (ακολουθείστε τα χρήματα); Πόσο μάλλον όταν ο FDA χορήγησε έγκριση έκτακτης χρήσης για τα «εμβόλια», αλλά όχι για τα φάρμακα, δηλώνοντας πως δεν υπάρχουν επίσημα εγκεκριμένες εναλλακτικές λύσεις διαθέσιμες σήμερα; Με απλά λόγια, μήπως επειδή εάν υπήρχαν αποτελεσματικές θεραπευτικές αγωγές, τα «εμβόλια» δεν θα μπορούσαν να πουληθούν;

Είναι πολλά τα χρήματα για τις φαρμακευτικές, αλλά και για άλλους κλάδους – από τα τεστ και τις μάσκες, έως την ψηφιακή ταυτότητα εμβολιασμού που έχει επί πλέον χρήσεις (ανάλυση), όπως στον έλεγχο των μαζών (πηγή). Σε κάθε περίπτωση, τέτοια κέρδη από φάρμακα χωρίς πατέντα, όπως αυτά που αναφέραμε, δεν θα μπορούσαν ποτέ να επιτευχθούν – πόσο μάλλον όταν κοστίζουν ελάχιστα σεντ.

Επίλογος

Κλείνοντας, όπως φαίνεται από τα παραπάνω οι ομοιότητες των Η.Π.Α. με την Ελλάδα είναι μεγάλες – ενώ όλοι γνωρίζουν την τάση δωροδοκίας των φαρμακευτικών εταιριών, με κριτήριο το παράδειγμα της NovartisΤα ψέματα είναι πράγματι πολλά και η έλλειψη αντικειμενικής ενημέρωσης των Πολιτών σημαντική – με αποτέλεσμα να μην πείθεται ένας αριθμός τους, παρά το ότι πιστεύει φυσικά στην επιστήμη και στα δοκιμασμένα εμβόλια.

Οι εξελίξεις πάντως δεν είναι καθόλου καλές, αφού παρουσιάζονται συνεχώς νέες μεταλλάξεις του ιού που απειλούν εξίσου εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους – ενώ φαίνεται πως η επιστημονική γνώση σχετικά με την πανδημία, είναι ακόμη πολύ περιορισμένη. Στα πλαίσια αυτά, το μοναδικό θετικό στοιχείο είναι η μείωση των θανάτων που διαπιστώνεται – ενδεχομένως λόγω της εξασθένησης του ιού και της μετατροπής του σε ενδημικό από πανδημικό φαινόμενο.   


Σταματήστε τα (κορωνο)ψέματα τώρα! – The Analyst

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τόσες ημέρες που απασχολούνται με τις πυρκαγιές ησύχασε το μυαλό των ανθρώπων από την τρομο-επιδημία . Θα πρέπει να γίνει μια έρευνα από ψυχολόγους για το πως αυτές τις ημέρες οι άνθρωποι ξαναβρήκαν την ανεμελιά τους .Φοβάμαι τι θα γίνει μόλις τελειώσουν οι φωτιές: θα θελήσουν να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο οι τρομο-διασπορείς...

Ανώνυμος είπε...

Οι υποθέσεις είναι δύο. Α) Μπορεί εκμεταλλευόμενοι το διάλειμμα των πυρκαγιών να κάνουν αλλαγή του παραδείγματος: βλέποντας ότι η κατάσταση με τα εμβόλια δεν οδηγεί πουθενά (πχ. Ισραήλ)να θελήσουν να αλλάξουν το 'τροπάρι'. Β)Να συνεχίσουν τα ίδια με ακόμη μεγαλύτερη μανία. Εκτός βέβαια εάν ο Θεός θελήσει μια άλλη αλλαγή παραδείγματος, και τους κάνει να φαγωθούν μεταξύ τους...

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλω ΠΟΛΎ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΤΕ τον καθηγητή που σας στέλνω. Προκειται για ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ..Σας ευχαριστώ...

https://childrenshealthdefense.eu/aiovg_videos/dr-peter-mccullough-discuss-the-serious-problem-with-the-efficacy-of-the-covid19-vaccines-and-how-mass-vaccination-is-creating-this-runaway-train-of-a-pandemic

amethystos είπε...

Δύσκολο. Απαιτούν διάφορες εγγραφές καί τίς αποφεύγω. Συγγνώμη.

Ανώνυμος είπε...

https://www.pronews.gr/ygeia/1007578_dkoyvelas-i-aisthisi-poy-yparhei-einai-pos-xestokaroyn-ta-emvolia-gia-na-min-lixoyn

Ανώνυμος είπε...

Το Ισραήλ σήμερα ανακοίνωσε περισσότερα κρούσματα και θανάτους από την Ελλάδα!
+4,221 κρούσματα +19 θάνατοι https://www.worldometers.info/coronavirus/

Ανώνυμος είπε...

Οι συλλήψεις για εμπρησμούς είναι πλέον τόσοι πολλοί που χάσαμε το λογαριασμό .Και το Ελληνικό κράτος έχει μονίμως ως στρατηγική να κυνηγάει τις πυρκαγιές .Δηλαδή, σαν στον πόλεμο να κυνηγάμε τις οβίδες και όχι τους στρατιώτες που εξαπολύουν τις οβίδες.

amethystos είπε...

Ισως στό σχέδιο νά μήν υπάρχει μόνον τό οικονομικό κέρδος τών Γερμανών αλλά καί η εγκατάσταση τών λαθρομεταναστων.

Ανώνυμος είπε...

Δεύτερος Αφγανός σε 48 ώρες https://www.protothema.gr/greece/article/1150368/sullipsi-gia-apopeira-ebrismou-sto-alsos-finopoulou-stou-guzi/

amethystos είπε...

Είναι οι Τούρκοι από πίσω. Ισως μετά τίς πυρκαγιές νά επιτεθούν στά νησιά. Καί ο Μητσοτάκης δέν κλείνει τίς φρεγάτες τών Γάλλων. Είναι πολύ μεγάλη η προδοσία. Σάν τού Καποδίστρια.

Ανώνυμος είπε...

https://www.ptisidiastima.com/gripens-bombing-fires-in-sweden/