Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Ο «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ» ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΘΕΪΣΜΟΥ

Ο »ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ» ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΘΕΪΣΜΟΥ

Posted on 21 Φεβρουαρίου, 2010 by amethystosbooks

Όπως βλέπουμε οι επιθέσεις τών εκσυχρονιστών της Ελλάδος εναντίον τής Εκκλησίας, με τελευταία της εκδήλωση τήν επίθεση εναντίον τού Σταυρού, όπως ακόμη και η προγραμματιζόμενη «ένωση» των Εκκλησιών και τών θρησκειών, ακολουθούν έναν δρόμο που έχει ήδη χαράξει ο δαιμονισμένος Μοοn. Όπως θα δούμε η γυναίκα τού Μοοn έθεσε τις βάσεις εδώ στην Ελλάδα ακόμη και της θεολογίας του φεμινισμού, τόσο αγαπητής στον κ.Καλαϊτζίδη και στην νέα ένωση «θεολόγων» ο ΚΑΙΡΟΣ.

Στις 31 Ιανουαρίου 2009 ο «αιδεσιμότατος» Sun Myung Moon, (Μουν), ιδρυτής της «Ενωτικής Εκκλησίας»(Unification Church), γιόρτασε τα 90α γενέθλιά του και μάλιστα δύο φορές. Πρώτα στην Σεούλ της Ν. Κορέας και στη συνέχεια, μόλις 15 ώρες αργότερα, στην Νέα Υόρκη, σε μία φαντασμαγορική συγκέντρωση στο Hammerstein Ballroom στο Μανχάταν, όπου μαζεύτηκαν πάνω από 3.000 θρησκευτικοί ηγέτες, διπλωμάτες και ηγέτες διαφόρων κοινοτήτων, όπως αναφέρει η πλευρά του Μουν.

Το 1993, η γυναίκα του, μετά από περιοδεία στην Ευρώπη, ήρθε και στην Αθήνα, στις 2 Δεκεμβρίου, σε γνωστό ξενοδοχείο, όπου την παρουσίασε πρώην πρωθυπουργός της χώρας!!!

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος το 1935, του εμφανίστηκε ο «Ιησούς Χριστός» και τον παρακάλεσε να συνεχίσει το έργο που Εκείνος είχε ξεκινήσει πριν από 2000 χρόνια. Ο «Ιησούς» του ζήτησε να ολοκληρώσει το έργο της εγκαθίδρυσης της Βασιλείας των Ουρανών στη Γη και της παγκόσμιας ειρήνης. Ο Moon τότε κατάλαβε ότι ο Χριστός απέτυχε να ολοκληρώσει την αποστολή του και την άφησε στη μέση για να την τελειώσει ο ίδιος…

Σύμφωνα επίσης με την διδασκαλία του Μουν, ο Χριστός δεν «κατανόησε την αληθινή αποστολή του», να ασκήσει τη λειτουργία του Αδάμ και να παλινορθώσει την Εύα πού έπεσε, δηλαδή να παντρευτεί, δημιουργώντας έτσι το τέλειο ζεύγος, και με τη γέννηση παιδιών την τέλεια οικογένεια σαν αφετηρία τού παραδείσου.

Τον Φεβρουάριο του 2003, ο Μουν ξεκίνησε την απίστευτη καμπάνια του με τίτλο «κατεβάστε κάτω τον σταυρό» (‘tear down the cross’). Ο σταυρός για τον Moon θυμίζει τον πόνο του Ιησού και διαιρεί τους ανθρώπους των διαφορετικών θρησκειών.


Η καμπάνια περιλάμβανε λοιπόν κάψιμο και θάψιμο σταυρών! Κι όμως υπήρχαν «χριστιανοί» πάστορες που υπάκουσαν και κατέβασαν τους σταυρούς από τις εκκλησίες τους!

Οι φωτογραφίες δείχνουν τα αποτελέσματα της καμπάνιας»κατεβάστε κάτω τον σταυρό».

Πάνω βλέπετε χριστιανούς (;) υπακούωντας στις «αποκαλύψεις» του Μουν, να κατεβάζουν περιχαρείς τον σταυρό από τον τοίχο της εκκλησίας τους (πίσω από τον άμβωνα) και να τον πετάνε στα… σκουπίδια και στην άλλη φωτογραφία : ένας σταυρός θάβεται από τους Moonies στο Ισραήλ.Ο Moon μάλιστα, ήθελε να τον θάψει στον Γολγοθά!!!

Πηγή : Κόκκινος Ουρανός
Τρίτη, 04 Αυγούστου 2009

 ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΤΗΣ ΝΟΗΜΑ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Π. ΒΑΣΙΛΕΙΆΔΗ ΣΤΉΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ Η  ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΣΩΤΗΡΙΑ.                      

 Αμέθυστος

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΟΣΧΟΣ
 
Το Τμήμα Θεολογίας Α.Π.Θ., η Ελληνική Βιβλική Εταιρία και το Ίδρυμα ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ διοργανώνουν την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010 στην Αίθουσα Τελετών της Φιλοσοφικής Σχολής Α.Π.Θ. (παλαιό κτίριο) ημερίδα προν τιμή και μνήμη του καθηγητή της Κ.Δ. Σάββα Αγουρίδη.

Πρόγραμμα ημερίδας

10.00-10.30: Προσφωνήσεις

11:00-11:15: Δ. Καϊμάκης, Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας, «Σάββας Αγουρίδης: η ζωή και το έργο του»

Α΄ Συνεδρία (Πρόεδρος : Ι. Καραβιδόπουλος)

11.15-11.35: π. Ι. Σκιαδαρέσης, επίκ. καθ., «Η ερμηνεία της Αποκαλύψεως από τον Σ. Αγουρίδη»

11.35-11.55: Δ. Καϊμάκης, καθηγητής, «Η Παλαιά Διαθήκη στο έργο του Σ. Αγουρίδη»

Β΄ Συνεδρία (Πρόεδρος: Π. Βασιλειάδης)

12.25 – 12.45: Χ. Ατματζίδης, λέκτορας, «Ο καθηγητής Σ. Αγουρίδης και η έρευνα για τον ιστορικό Ιησού»

12.45-13.05: Ελ. Κασσελούρη-Χατζηβασιλειάδη, επιστημονική συνεργάτης Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών, Ι.Μ. Δημητριάδος, «Ισότητα και κοινωνική δικαιοσύνη στο έργο του Σ. Αγουρίδη»

Γ΄ Συνεδρία (Πρόεδρος: Δ. Καϊμάκης)

TO NEO EIΔΩΛΟ
Ο ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΣ ΜΟΣΧΟΣ

18.00-18.20: Δρ. Π. Καλαϊτζίδης, επιστημονικός συνεργάτης Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Ι.Μ. Δημητριάδος, «Ο Σ. Αγουρίδης και ο προφητικός χριστιανισμός»
18.20-18.40: Ι. Πέτρου, καθηγητής, «Ο Σ. Αγουρίδης ως κοινωνικός αναλυτής»
18.40-19.00: Ι. Καραβιδόπουλος, ομότιμος καθηγητής, «Ο καθηγητής Σ. Αγουρίδης ως πρωτοπόρος ερμηνευτής της Αγίας Γραφής»

19.00-19.20: Σ. Παπαλεξανδρόπουλος, «Ο Σ. Αγουρίδης και τα νέα θεολογικά ρεύματα»

Δ΄ Συνεδρία (Πρόεδρος: Μ. Κωνσταντίνου)

19.45-20.00: Σ. Ζουμπουλάκης, Πρόεδρος του Ιδρύματος «ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ», Δ/ντής του περιοδικού «ΝΕΑ ΕΣΤΙΑ», «Ο Σ. Αγουρίδης, ο μοναχισμός και οι θρησκευτικές οργανώσεις»

20.00-20.20: Μ. Κωνσταντίνου, καθηγητής, «Το μεταφραστικό έργο της Ελληνικής Βιβλικής Εταιρίας και η συμβολή του Σ. Αγουρίδη»

20.20-20.40: Π. Βασιλειάδης, καθηγητής, «Η συμβολή του Σ. Αγουρίδη στη διαθρησκειακή προσέγγιση»

Σχόλιο: Τιμάται το πιό σκοτεινό στοιχείο της νεοελληνικής Θεολογίας και αυτοί που τον τιμούν είναι οι συνήθεις οικουμενιστές. Το τμήμα του Αγουρίδη στη Θεολογική και ιδιαιτέρως η ακαδημία του Βόλου. Μάλιστα βλέπουμε να έχουν βολευτεί όλοι σε ακαδημαϊκές καριέρες. Μαζί τους τελευταία προσκολλήθηκε και η σύναξη. Βλέπουμε και τον κ.Ατμα(ν)-τζιδη λέκτορα, μπράβο του. Ο κ.Ζηζιούλας είναι δύναμις. 
Είμαστε περίεργοι να μάθουμε τί θα πεί ο Παπαλεξανδρόπουλος για την σχέση του Αγουρίδη με τον Μούν;

ΔΕΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΤΟΥ ΕΠΑΝΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ; ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ κ. ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης...
https://www-scoop-co-nz.translate.goog/stories/HL1209/S00029/reverend-moon-cult-leader-cia-asset-and-bush-family-friend.htm?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=wapp