Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Γιατί ο ΟΗΕ προάγει τη θρησκεία των μαγισσών και τον παγανισμό (2)

ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΜΕ ΑΝΤΡΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Συνέχεια από:Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

 Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα

Η αυτοκρατορία του Ράμα και ο πολιτισμός της Κοιλάδας του Ινδού

Ωστόσο, οι οργιαστικές – σατανιστικές λατρείες της Κυβέλης – Ίσιδας κλπ. εισήχθησαν στη Μεσοποταμία από την προ-Άρεια Ινδία. Ο λεγόμενος πολιτισμός της Κοιλάδας του Ινδού (Χαράππα, Μοχέντζο Ντάρο, Λοθάλ, κ.ά. του σημερινού Πακιστάν), προερχόταν από την αυτοκρατορία του Ράμα της προϊστορικής Ινδίας.

Η αυτοκρατορία του Ράμα είχε πρωτεύουσα την ιερή πόλη της Ινδίας Αϊοντύα (Ayodhya). Εκτεινόταν σε μια μεγάλη περιοχή που ξεκινούσε από τις πεδιάδες του Γάγγη μέχρι την Κοιλάδα του Ινδού.

Ο κατακλυσμός προκάλεσε την καταβύθιση και της μεγάλης ηπείρου η οποία βρισκόταν στον Ειρηνικό ωκεανό, που τα ινδικά και τα κινεζικά χρονικά ονομάζουν «Μητέρα Γη», καθώς και της επίσης μεγάλης νήσου Λάνκα (καμμία σχέση με τη σημερινή Κεϋλάνη/Σρι Λάνκα), που βρισκόταν στα νοτιοδυτικά της Ινδίας, στον Ινδικό ωκεανό, εκεί που σήμερα βρίσκονται τα συμπλέγματα των νήσων Μαλδίβες και Λακκαδίβες.

Μετά τον Μεγάλο Κατακλυσμό που συνέβη πριν από 11.600 χρόνια, η αριστοκρατία των πληγεισών περιοχών κατέφυγε κατά κύματα στη λεκάνη Ταρίμ της σημερινής βορειοδυτικής Κίνας.

Εν συνεχεία επανήλθε νοτιότερα ιδρύοντας στην Κοιλάδα του Ινδού πολλές μεγάλες πόλεις, στη σημερινή νότια Τουρκία, αποικίες όπως το Τσαταλχογιούκ (Çatalhöyük, 7.500-5.700 π.Χ.), και στη Σουμερία τις Ουρούκ, Ουρ, Νινευί, Εριντού κ.ά. 

Η αυτοκρατορία του Ράμα, ήταν ήδη ένα προκατακλυσμιαίο κράτος που υπήρχε τουλάχιστον πριν από 15.000 χρόνια, παράλληλα με την Ατλαντίδα, το Τιαχουανάκο του Περού, τις μεγαλιθικές πόλεις της ζούγκλας του Αμαζονίου, της καταβυθισμένης ηπείρου του Ειρηνικού, τις πυραμίδες της Γκίζας και τη Σφίγγα, και την προϊστορική πρωτο-ελληνική Αιγηίδα, με λαούς που επικοινωνούσαν μεταξύ τους από τη μια άκρη του κόσμου στην άλλη, γεγονός που υποδηλώνει ξηρές που βυθίστηκαν, αλλά και προηγμένα συγκοινωνιακά μέσα.

Μεγάλοι πόλεμοι όμως μεταξύ αντιπάλων κρατών, αποδεκάτισαν τον προκατακλυσμιαίο κόσμο, που όπως αναφέρουν τα ινδικά έπη Ραμαγιάνα, Μπαχαμπαράτα και άλλες αρχαίες πηγές, οι λαοί του διέθεταν μεταγωγικά, αλλά και πολεμικά αεροσκάφη, ικανά να ρίχνουν ατομικές βόμβες και να καταστρέφουν ολοσχερώς τις μεγάλες πόλεις του εχθρού.

Έτσι καταστράφηκαν οι εκπληκτικές πόλεις Κοιλάδας του Ινδού, που είχαν σύγχρονου τύπου οικίες με αποχέτευση, ιδιωτικά λουτρά σε κάθε σπίτι, οργανωμένη ρυμοτομία, δημόσια λουτρά και άψογα υδραγωγεία.

Λόγω εκείνων των πολέμων, όσοι κάτοικοι επέζησαν, αναγκάστηκαν να φύγουν και να κατευθυνθούν δυτικά, προς αναζήτηση νέων πατρίδων, φτάνοντας στη Μεσοποταμία, την Ανατολία, μέχρι και την Αίγυπτο.

Αυτό επιβεβαιώθηκε αφού βρέθηκαν τα ερείπια του Μοχέντζο Ντάρο και της Χαράππα, διότι όσο προχωρούσαν οι ανασκαφές, αποκαλύφθηκαν χιλιάδες άταφοι σκελετοί ανθρώπων κάθε ηλικίας, ριγμένοι στους δρόμους, σε σκαλιά, σε πλατείες, σε στάσεις που μαρτυρούν φριχτό και αιφνίδιο θάνατο, σκελετοί που είχαν υαλοποιηθεί και είχαν γίνει ένα ακόμα και με τα σκαλιά των σπιτιών τους.

Δεν είναι δυνατόν να μη βρέθηκε κανείς να θάψει αυτούς τους ανθρώπους επί χιλιετίες και να μην φαγώθηκαν από άγρια θηρία. Τι συνέβη λοιπόν;

Οι σκελετοί αυτοί μετρήθηκε ότι περιέχουν ραδιενέργεια 50 φορές περισσότερη από το κανονικό. Επειδή επίσης τα τούβλα και οι τοίχοι των οικοδομημάτων είχαν λυώσει και υαλοποιηθεί σε πολλά σημεία τους, γεγονός που απαιτεί δέσμες ενέργειας εξαιρετικά υψηλής θερμότητας, οδηγούμεθα στο συμπέρασμα ότι τελικά τα υψηλής τεχνολογίας όπλα που περιγράφουν τα ινδικά έπη, υπήρξαν πραγματικά πριν από τον Μεγάλο Κατακλυσμό.

Οι περισσότεροι άνθρωποι εκείνης της εποχής αφανίστηκαν τότε από την απότομη ταλάντωση της Γης, το συντριπτικό παλλιροιακό κύμα, τις παραμορφώσεις του γήινου φλοιού, την πυρακτωμένη λάβα, τις τρομερές ηλεκτρικές καταιγίδες και τους σεισμούς, ενώ ακολούθησε σύντομη περίοδος παγετώνων. Όσοι επιβίωσαν από τον όλεθρο, κατέφυγαν για χιλιετίες στα σπήλαια και χρειάστηκαν και άλλες χιλιετίες για να ξεκινήσουν τη γεωργία πάλι από την αρχή.

Η πυρηνική τεχνολογία μετά τον κατακλυσμό, πρόλαβε μεν να διασωθεί, αλλά λόγω της καταστροφής όλων των προηγούμενων υποδομών, δεν κατάφερε να επιβιώσει μεταγενέστερα. Οι μικρότερες μεταγενέστερες καταστροφές που προέκυψαν λόγω της τήξης των παγετώνων, του 6.000 π.Χ. και του 3.000 π.Χ. ανέσχεσαν την ανάπτυξη.

Εκτός από την Κοιλάδα του Ινδού, ίχνη πυρηνικής ακτινοβολίας υπάρχουν και σε αρκετά άλλα μέρη του κόσμου, όπως στην Ινδία, το Κασμίρ, τη Σκωτία, τη Γαλλία, το Περού, κ.ά.

Ο Μεγάλος Κατακλυσμός προκλήθηκε εξ αιτίας ενός μείζονος κοσμολογικού γεγονότος, κατά πάσα πιθανότητα λόγω της εισόδου της Σελήνης στο σύστημα της Γης που προκάλεσε τη διάσπαση του παλαιού μας δορυφόρου που έφερε το όνομα Θεία σε πολλά κομμάτια, τη περιστροφή τους ως δακτύλιου και εν συνεχεία, όταν λόγω εγγύτητας παραβιάστηκε το όριο του Ρος, τη συντριβή τους πάνω σε διάφορα μέρη της Γης.

Με την πάροδο των ετών, η παλαιά λατρεία των ατλάντειων προ-Άρειων Ινδών του προκατακλυσμιαίου πολιτισμού που ήταν ηλιολατρικός, στην ευρύτερη περιοχή μετεξελίχθηκε στη λατρεία του θεϊκού δισυπόστατου ζεύγους Αρντχαναρισβάρα που αναπαρίσταται συμβολικά με ερμαφρόδιτη μορφή, με το μισό σώμα να είναι του Σίβα και το άλλο της Σάκτι, της Μητέρας του Σύμπαντος.

Δεν είμαστε σε θέση βέβαια να γνωρίζουμε ποια επακριβώς μορφή είχε η λατρεία του Σίβα και της Σάκτι στην προκατακλυσμιαία Ινδία. Ωστόσο, αρχαίοι συγγραφείς μας πληροφορούν ότι ήταν ανθρωποθυσιαστική. Ίσως πολλές δεκάδες χιλιετίες νωρίτερα να μην ήταν.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι την εποχή της Κοιλάδας του Ινδού, η λατρεία της Σάκτι μετατράπηκε στη λατρεία της δαιμονικής θεάς Κάλι που απαιτούσε ανθρωποθυσίες, και εν συνεχεία όταν μεταλαμπαδεύτηκε στην Ανατολία και τη Σουμερία, αφομοιώθηκε ως επίσης δαιμονική λατρεία της Μεγάλης Μητέρας, που συνοδευόταν από δύο λέαινες, όπως ακριβώς συνοδευόταν η Κυβέλη.

H δύσμορφη και απειλητική Mεγάλη Μητέρα του Τσαταλχογιούκ καθώς γεννάει. 6η χιλιετία π.Χ., μουσείο της Άγκυρας, Τουρκία.

Μαρμάρινο άγαλμα της μεταγενέστερης Κυβέλης που περιστοιχίζεται από δύο λέαινες, από τη Νίκαια της Βιθυνίας. 2ος αι. π.Χ., αρχαιολογικό μουσείο Κωνσταντινουπόλεως.

Οι Σουμέριοι, ήταν λοιπόν άποικοι των Δραβίδων του πολιτισμού της Κοιλάδας του Ινδού, τους οποίους οι ντόπιοι Ακκάδιοι σημίτες αντιμετώπιζαν ως εισβολείς και τους ονόμαζαν «μαυροκέφαλους» (Shumer).

Εκεί, στη περιοχή της Μεσοποταμίας, το θεϊκό ινδικό ζεύγος Αρντχαναρισβάρα, στους Σουμέριους αφομοιώθηκε ως Ινάνα και Ταμμούζ, στους Ασσύριους ως Αστάρτη και Βάαλ, στους Βαβυλώνιους ως Ινάνα και Σαμάς, στους Χαναναίους ως Αστάρτη και Μολώχ, στους Αραμαίους ως Ατάργατις και Χαδάδ και στους Φρύγες ως Κυβέλη και Άττης.

Στους δε Αιγύπτιους που είχαν προέλθει από εκείνους τους αποίκους της Κοιλάδας του Ινδού, πρωτο-Έλληνες Πελασγούς, και ατλάντεια απομεινάρια της δυτικής Αφρικής, το ζεύγος αφομοιώθηκε ως Ίσιδα και Ώρος, και στους Καρχηδόνιους ως Τάνιτ και Βάαλ- Αμμών.

Ο Άττης αντιστοιχούσε λοιπόν στον Ώρο των Αιγυπτίων, που έγινε ο «δικός» μας Απόλλωνας, και στον Μίθρα των Περσών.

Από αριστερά: Ώρος − Απόλλων  Μίθρα  Άττις: θεοί του φωτός και όχι μόνο, αν λάβουμε υπ’ όψιν ότι ο Ώρος είχε μητέρα την Ίσιδα…

Όσον αφορά τους Ισραηλίτες, η Παλαιά Διαθήκη μας πληροφορεί ότι αρκετές φορές υπέπιπταν στο έσχατο αμάρτημα της ανθρωποθυσίας και μάλιστα της βρεφοκτονίας, καθώς διαρκώς ξέφευγαν από τη λατρεία του Γιαχβέ και ακολουθούσαν τη λατρεία του κερασφόρου Μολώχ, θυσιάζοντας τα πρωτότοκα παιδιά τους σ’ αυτόν (Παλαιά Διαθήκη: Δευτερονόμιον, Κριτές, Βασιλειών Α΄ και Β΄ κ.ά.).

Για παράδειγμα, διαβάζουμε στους Κριτές, 10:6: «Και έπραξαν πάλι οι υιοί Ισραήλ πονηρά ενώπιον του Κυρίου και ελάτρευσαν τους Βααλείμ και τας Ασταρώθ […] και εγκατέλιπον τον Κύριον και δεν ελάτρευσαν αυτόν».

Αυτό συνέβαινε εξ αιτίας του αμαρτήματος της αιμομειξίας στο οποίο υπέπεσαν οι κόρες του Λωτ μετά την καταστροφή των Σοδόμων και των Γομόρων, και τα τέκνα τους Μωάβ και Μπεν-Αμμί ήταν προϊόντα αιμομειξίας από τον πατέρα τους Λωτ, αφού τον μέθυσαν και συνευρέθηκαν μαζί του ερωτικά. Οι λαοί που προέκυψαν απ’ αυτούς, διέπρατταν ανθρωποθυσίες, και τελικά όλοι οι λαοί της περιοχής, αν όχι όλου του κόσμου.

Αυτή είναι με λίγα λόγια η προέλευση του σύγχρονου σατανισμού και αυτήν ακριβώς τη δολοφονική λατρεία επαναλαμβάνουν εντελώς παράλογα οι σημερινοί σατανο-παγανιστές κατά τις τελετουργικές βρεφοκτονίες και παιδοκτονίες.

Μάλιστα δε, η γράφουσα θεωρεί ότι ευρείας κλίμακας τελετουργική θυσία στον Μολώχ διαπράχθηκε στις μέρες μας μέσω της υποχρεωτικής έγχυσης πειραματικών σκευασμάτων σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, ενώ οι κατασκευαστές τους και οι υπεύθυνοι των εθνικών ιατρικών επιτροπών γνώριζαν τα τραγικά αποτελέσματα της εισαγωγής γονιδιακών μεταλλάξεων στους ανθρώπους, διότι οι περισσότεροι είναι αδίστακτοι, είτε ασπάζονται τον παγανισμό −για να μην πούμε τον σατανισμό.

Σήμερα, μέσω συστηματικού προσηλυτισμού από υποτιθέμενες Υδροχοϊκές οργανώσεις για τις οποίες τα ανυποψίαστα θύματα έχουν μία εντελώς ψευδή εικόνα ότι πρόκειται για «φωτεινά», προοδευτικά και αγαθά κινήματα που στοχεύουν στην ανόρθωση του ανθρώπου, αναπτύσσονται πλέον μεγάλης κλίμακας σατανιστικά κινήματα, μεταξύ των οποίων το ύπατο είναι ο μετανθρωπισμός.

Ανθρωπότητα όμως δίχως ανθρώπους δεν υφίσταται.

Πανευρωπαϊκό πρόγραμμα προς τιμήν του Μίθρα

Μέσα στα πλαίσια λοιπόν της αναβίωσης του παγανισμού σε όλη την Ευρώπη (και των ανθρωποθυσιών που ενίοτε απαιτεί), δεν είναι τυχαίο ότι δαπανώνται εκατομμύρια ευρώ από το υστέρημα των ευρωπαίων φορολογουμένων για πολιτιστικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς την τιμήν του Μίθρα.

Αυτό ακριβώς κάνει το διαμουσειακό πρόγραμμα Mithra Project 2021-2023, που υποτίθεται ότι είναι μια συνεργασία μεταξύ δεκάδων ευρωπαϊκών μουσείων με στόχο «να διερευνήσει το κοινό τις ελάχιστα γνωστές πτυχές της μιθραϊκής λατρείας και τη διαρκώς μεταβαλλόμενη φύση των πολιτισμών και των θρησκειών».

Για ποιο λόγο όμως ως Έλληνες που καταρρέουμε οικονομικά να πληρώσουμε και εμείς φόρους προκειμένου να διερευνήσουμε τις πτυχές της μιθραϊκής λατρείας του φωτός και όχι, για παράδειγμα, τους βίους των αποστόλων ή των ορθόδοξων χριστιανών αγίων;

Μα διότι εκείνοι που κινούν τις μαριονέτες του ευρωπαϊκού Διευθυντήριου που μας επιβλήθηκε δια του Νατοϊκού βούρδουλα, όχι μόνο είναι μισάνθρωποι, αλλά και χριστιανομάχοι.

Η απόδειξη είναι ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος, φιγουράρει σε περίοπτη θέση η φράση του διάσημου Γάλλου συγγραφέα και μασόνου Ερνέστου Ρενάν: «Αν η ανάπτυξη του χριστιανισμού είχε σταματήσει από κάποια θανάσιμη ασθένεια, ο κόσμος μας θα ήταν μιθραϊκός»! 1

Πόσοι Έλληνες αντιλαμβάνονται ότι τέτοια προγράμματα στην πραγματικότητα οδηγούν τις ευρωπαϊκές κοινωνίες πίσω στις σκοτεινές λατρείες;

Συνεχίζεται

https://aperopia.fr/11-2022/giati_o_ohe_proagei_ti_thriskia_twn_magiswn_kai_ton_paganismo/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://nuovogiornalenazionale-com.translate.goog/index.php/italia/politica/9489-non-avrai-nulla-e-sarai-felice.html?_x_tr_sl=it&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=wapp