Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Ο βρώμικος ρόλος της Επιτροπής των 300 (2)

Συνέχεια από: Κυριακή 30 Απριλίου 2023

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ

 Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα

Συνωμότες σε κοινή θέα

Ο Κόλμαν επεσήμανε ότι αν και «η ανοιχτή συνωμοσία εναντίον του Θεού και των ανθρώπων» περιλαμβάνει πολέμους, λοιμούς, πείνα και την υποδούλωση όσων επιζήσουν, ωστόσο, δεν είναι καθόλου κρυμμένη.

Και τούτο, διότι τα μέλη της ακολουθούν τον κανόνα που είναι πασίγνωστος στους πράκτορες των υπηρεσιών πληροφοριών, που λέει ότι «ο καλύτερος τρόπος για να κρύψει κάποιος αυτό που θέλει, είναι να το τοποθετήσει σε κοινή θέα».

Έτσι λοιπόν η παράλληλη και μυστική κυβέρνηση του κόσμου μας, δεν λειτουργεί σε κάποια σκοτεινά υπόγεια πύργων, αλλά είναι εγκατεστημένη σε κοινή θέα: στον Λευκό Οίκο, στο Κογκρέσο, στη Ντάουνινγκ Στρητ του Λονδίνου, στα κτίρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε όλους τους ευρωατλαντικούς διεθνείς οργανισμούς, στα κοινοβούλια όλων των δυτικών κυβερνήσεων, και στα κοινοβούλια των χωρών που ελέγχει το ΝΑΤΟ.

Τα μέλη αυτής της ανώτατης ιεραρχίας φορούν πανάκριβα και καλοραμμένα κοστούμια και πηγαίνουν με θωρακισμένα πολυτελή αυτοκίνητα στις «δουλειές» τους, δηλαδή στο Καπιτώλιο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωκοινοβούλιο και σε άλλους οργανισμούς που έχουν μετατρέψει σε άντρα ανομίας. Αυτοί οι τύποι, ή όπως λέει ο Κόλμαν, αυτά τα κτήνη, βρίσκονται εκτεθειμένα σε κοινή θέα.

Οι αποκτηνωμένοι «Ολύμπιοι» δεν κρύβουν λοιπόν ποτέ τα πρόσωπά τους. Σε κάθε σημαντική τελετή φροντίζουν να δίνουν το παρόν. Για παράδειγμα, κάθε φορά που η εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ πραγματοποιούσε την τελετή του ανοίγματος του βρετανικού κοινοβουλίου, σε κοινή θέα, βρισκόταν πάντα εκεί και ο επικεφαλής της Επιτροπής των 300.

Κάθε φορά που υπήρχε τελετή ορκωμοσίας του εκάστοτε προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, εκεί, και σε κοινή θέα, βρισκόταν πάντα ένα άλλο μέλος της Επιτροπής των 300.

Το γεγονός ότι η Επιτροπή των 300 χαρακτηρίζεται ως «θεωρία συνομωσίας» από τη Βικιπαίδεια και όλα τα διεθνή καθεστωτικά ΜΜΕ, και οι μάζες των κρετίνων το πιστεύουν, δεν οφείλεται παρά στις οργανωμένες επιχειρήσεις προπαγάνδας, και στην μειωμένη αντιληπτικότητά τους.


Κυβερνήσεις ενεργούμενων

Όσο για τους υπηρέτες της-ενεργούμενα, άνδρες και γυναίκες προέδρους ή πρωθυπουργούς κρατών, νέους πολιτικούς, ανώτερους δικαστικούς, επιστήμονες και δημοσιογράφους, τους επιλέγουν προσεκτικά από αποδεδειγμένα ψυχικά διαταραγμένες προσωπικότητες ή μωροφιλόδοξους, άπληστους και στυγνούς τύπους.

Οι πραγματικά άριστοι, αδέκαστοι, μη διαταραγμένοι και μη εκβιαζόμενοι δεν επιλέγονται και όσοι επιδιώκουν να αντιδράσουν μέσω ίδρυσης κομμάτων ή ανατρεπτικών θεωριών ή εκθέτοντας συντριπτικά στοιχεία που αποδεικνύουν τη συνωμοσία, αν αποκτήσουν μεγάλη απήχηση, αντιμετωπίζουν απειλές κατά της ζωής τους ή στο τέλος δολοφονούνται.

Ωστόσο, η μάζα των κρετίνων αδυνατεί να αναγνωρίσει τις μαριονέτες-ενεργούμενα ως υπηρέτες της παράλληλης κυβέρνησης και νομίζει ότι αυτοί κάνουν κουμάντο ή έχουν αναδειχτεί χάρη στις ικανότητες και το ταλέντο τους.


Πώς επιλέγονται οι πολιτικοί ηγέτες

Σχετικά με την επιλογή των πολιτικών ηγετών ο δρ Κόλμαν, σε μία αποκαλυπτική διάλεξή του που αξίζει να παρακολουθήσουν όσοι είναι αγγλομαθείς, περιγράφει τον χαρακτηριστικό τρόπο με τον οποίο η Επιτροπή των 300 παρήγγειλε στα μέλη της να «ανεβάσουν» στην αμερικανική προεδρία εντελώς ελεγχόμενα άτομα, αναφέροντας δύο παραδείγματα:

Το ένα είναι ο πρόεδρος Τζίμμυ Κάρτερ που προωθήθηκε ως εξής: Η Επιτροπή των 300 τη δεκαετία του ’70 μέσω του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων (Royal Institut of Internation Affairs – RIIA) παρήγγειλε στο διακεκριμένο μέλος της Ντέιβιντ Ροκφέλερ να βρει ένα διανοητικά αδύναμο άτομο για να το προωθήσουν στην Αμερικανική Προεδρία, προκειμένου να υπογράψει συνθήκες για το Ελεύθερο Εμπόριο που θα εξόντωναν το μεγαλύτερο μέρος της αμερικανικής μεσαίας τάξης.

Τότε ο Ροκφέλερ απευθύνθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους «πλύστες» εγκεφάλου των ΗΠΑ, τον ψυχίατρο του Ινστιτούτου Τάβιστοκ, οργάνου της Επιτροπής των 300, Πήτερ Μπουρν (Peter Bourne). Εκείνος, του πρότεινε έναν ιδιαίτερα ασταθή ασθενή του, γόνο μιας οικογένειας κτηματιών φυστικιών από την Τζώρτζια, ο οποίος τύχαινε να είχε πάθει 3 φορές νευρική κατάρρευση: τον Τζίμμυ Κάρτερ.

Το δεύτερο παράδειγμα, ήταν ο Μπιλ Κλίντον, ένας φέρελπις νέος που η Επιτροπή των 300 είχε εντοπίσει ανάμεσα στους νέους «Δημοκρατικούς», και αποφασίσει να τον προωθήσει για πρόεδρο που θα επέβαλε τα σχέδια της Φαβιανής Εταιρείας για την κομμουνιστοποίηση των ΗΠΑ. Στο μεταξύ, είχε προωθηθεί ως κυβερνήτης του Αρκάνσας.

Μόνο που όταν επελέγη για την προεδρία, τον είχε εγκαταλείψει η σύζυγός του Χίλαρυ λόγω των πολλών ερωτικών του απιστιών, κάτι που αμαύρωνε το προφίλ του. Έτσι, η αποστολή της διαμόρφωσης ενός προφίλ καλού οικογενειάρχη και πιστού συζύγου, ανατέθηκε στον μεγιστάνα Τζιάνι Ανιέλι, μέλος της Επιτροπής των 300 και της Λέσχης της Ρώμης, κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας Φίατ.

Ο Ανιέλι, που παλαιότερα διατηρούσε μια θυελλώδη ερωτική σχέση με την Βρετανίδα αριστοκράτισσα Πάμελα Τσώρτσιλ-Χάριμαν, την επιφόρτισε να πείσει την απατημένη σύζυγο να επιστρέψει στον Μπιλ.

Η αποστολή της Χάριμαν ήταν να πείσει τη Χίλαρυ να επιστρέψει στον άστατο υποψήφιο πρόεδρο. Αν δεχόταν, όχι μόνο θα γινόταν η πρώτη κυρία των ΗΠΑ αλλά και υπουργός εξωτερικών. Η σύζυγος, που δεν μπορούσε να κρύψει πόσο φιλόδοξη και άπληστη ήταν, δέχτηκε, και έτσι ο Μπιλ Κλίντον έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η Χάριμαν, που είχε παντρευτεί τον γιό του Ουίνστον Τσώρτσιλ (που και αυτός ήταν μέλος της Επιτροπής των 300), αργότερα παντρεύτηκε τον μεγιστάνα Άβερελ Χάριμαν (επίσης μέλος της Επιτροπής των 300), κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, και κορυφαίο στελέχος του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ.

Γίνεται λοιπόν οφθαλμοφανές ότι τελικά όλα τα μέλη των οργανισμών των ελίτ και οι άνθρωποί τους είναι μία παρέα, ή όπως λέει ο Κόλμαν, μια συμμορία…


Η εξόντωση της λευκής φυλής


Ο δρ Κόλμαν σ’ αυτή του τη διάλεξη, μας αποκαλύπτει επίσης ότι εκείνος που διέδωσε ευρέως την ιδέα της εξόντωσης τουλάχιστον του μισού παγκόσμιου πληθυσμού με οποιονδήποτε τρόπο, όσο σκληρός και αν είναι, ήταν ο διάσημος φιλόσοφος και αριστοκράτης Μπέρτραντ Ράσελ, βραβείο Νόμπελ λογοτεχνίας 1950, και διακεκριμένο μέλος της Επιτροπής των 300, μέσω του βιβλίου του The Impact of Science on Society, που εκδόθηκε το 1952.

Ο Ράσελ κατόρθωσε μάλιστα να περάσει το εξής: ότι ο εχθρός που κατέστρεφε τους φυσικούς πόρους του πλανήτη μας με την υπέρμετρη κατανάλωσή του ήταν πρωτίστως η αμερικανική μεσαία τάξη, εν συνεχεία η δυτικοευρωπαϊκή, και τέλος, η μεσαία τάξη των υπολοίπων δυτικών χωρών. Μ’ άλλα λόγια, η λευκή φυλή.

Ωστόσο, ο πραγματικός λόγος της επίθεσης στη λευκή φυλή δεν ήταν βέβαια ότι κατέστρεφε το οικοσύστημα, αλλά ότι δεν έπρεπε με κανέναν τρόπο να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια επιβολής του Παγκόσμιου Κράτους, διότι υπό κανονικές συνθήκες, μόνο αυτή δεν θα δεχόταν ποτέ κάτι τέτοιο.

Διότι στους κύκλους των ιερατείων της εξουσίας ήταν γνωστό αρχαιόθεν ότι όσοι ακτήμονες χωρικοί – σκλάβοι είχαν επαναστατήσει στο παρελθόν, είχαν εύκολα ηττηθεί. Και επειδή την μεγαλύτερη οικονομική άνεση παγκοσμίως την εποχή του Κόλμαν την είχαν οι λευκοί, έπρεπε να μετατραπούν σε πλήρως ελεγχόμενους και ακτήμονες σκλάβους.

Γι’ αυτό το λόγο οι ολιγαρχικές ελίτ πασχίζουν να αφαιρέσουν βασικά από τους λευκούς πληθυσμούς το δικαίωμα να κερδίζουν μόνοι τους τα προς το ζην, να έχουν περιουσία και πρόσβαση σε πάσης φύσεως αγαθά και ανταλλαγές, ακόμα και στα δικά τους χρήματα.

Στις ΗΠΑ, αυτός που υπέγραψε επίσημα τη θανατική καταδίκη των λευκών ήταν ο απόλυτα ελεγχόμενος πρόεδρος Kάρτερ, με την εφαρμογή του σχεδίου The Zero Growth Post-Industrial Plan (Μηδενικής Μετα-βιομηχανικής Ανάπτυξης) που είχε σχεδιάσει η Λέσχη της Ρώμης υπό τη μάσκα της μελέτης The Global 2000 Report.

Η κάθοδος προς τον Άδη ξεκίνησε μέσω της υπογραφής των διεθνών συμφωνιών για το ελεύθερο εμπόριο NAFTA και GATT, που ακύρωσαν κάθε αμερικανικό και ευρωπαϊκό νόμο, γονάτισαν τη δυτική μεσαία τάξη, και οι οποίες είχαν σχεδιαστεί από την Επιτροπή των 300.

Μόνο η GATT απαριθμούσε 26.000 σελίδες, και οι γερουσιαστές υποχρεώθηκαν να την υπογράψουν εντός δύο ημερών, εννοείται χωρίς ποτέ να την διαβάσουν (όπως έγινε και με τα ελληνικά «Μνημόνια» των 7.000 σελίδων).

Η εισαγωγή πολύ φτηνότερων προϊόντων και εργατικού δυναμικού από τις αναπτυσσόμενες χώρες ήταν λοιπόν ένα από τα μέσα της εξαΰλωσης της λευκής φυλής.

Για την σημερινή ψευτο-πανδημία του κορωνοϊού, ο Κόλμαν προειδοποίησε ότι τα σχέδια της Επιτροπής των 300 προέβλεπαν μια τρομερή «επιδημία» που θα εξαπλωνόταν από έναν κατασκευασμένο σε εργαστήριο ιό, που θα υπερέβαινε το φράγμα ζώου-ανθρώπου. O ιός θα διαχεόταν μέσω εμβολιασμών που θα επέβαλε ο …Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και θα σκότωνε μεγάλες μάζες ανθρώπων.

Ως χρηματοδότες όλων αυτών των σχεδίων ανέφερε την Μαύρη Αριστοκρατία της Βενετίας, της Γένοβας και του Λονδίνου, που την χαρακτηρίζει την πλουσιότερη στον κόσμο, αποκαλύπτει δε ότι οι ρίζες της εκλιπούσης σήμερα βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ ανέρχονταν σ’ αυτήν.

Συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια: