Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

«Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΙΣΡΑΗΛ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ: Η «ΨΕΥΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ» ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ – ΚΑΙ ΑΛΛΑ

 Υπάρχουν πολλά σημεία διάσπαρτα στην τελευταία ιστορική περίοδο, ας προσπαθήσουμε να τα ενώσουμε μαζί

Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΙΣΡΑΗΛ - ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ : Η « ΨΕΥΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ » ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ – ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η «ψεύτικη σημαία» του Νετανιάχου.

Οι περισσότεροι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των δημοσιογράφων και από τις δύο πλευρές – mainstream και άλλες – φαίνεται να πιστεύουν ότι πρόκειται για έναν μεμονωμένο πόλεμο, μια αιφνιδιαστική επίθεση από τη Χαμάς, τους «υπερασπιστές» της Παλαιστίνης.

Δεν είναι.

Η σύνδεση μερικών κουκκίδων τα τελευταία 70 χρόνια μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τι συμβαίνει στη Μέση Ανατολή, το Ισραήλ-Παλαιστίνη – και τον κόσμο. Πώς η αιματηρή ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση ταιριάζει στη μεγάλη εικόνα.

Αν η Χαμάς είχε δημιουργηθεί απευθείας από το Ισραήλ, ή μάλλον από τις μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ-ΗΒ-Ισραήλ προς «όφελος» του Ισραήλ, δημιουργήθηκε για τον ίδιο ακριβώς λόγο που (η Χαμάς) χρησιμοποιείται σήμερα: για να δικαιολογήσει τον ολοκληρωτικό πόλεμο του Ισραήλ σαρώνοντας την Παλαιστίνη , επειδή επέκτεινε την επικράτειά του, απορροφώντας με την πάροδο του χρόνου περίπου το ένα τρίτο ή το μισό της σημερινής Μέσης Ανατολής – στο Μεγάλο Ισραήλ;

Για την ευημερία των «εκλεκτών»;

Η Χαμάς δεν έχει καμία πιθανότητα στον ουρανό να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο. Είναι ο Δαβίδ εναντίον του Γολιάθ. Εκτός από αυτή την περίπτωση, ο Δαβίδ είναι η Χαμάς και ο Γολιάθ είναι το Ισραήλ. Και η Χαμάς και το Ισραήλ το γνωρίζουν αυτό.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου παρουσίασε την Παρασκευή έναν νέο χάρτη στον οποίο η Παλαιστίνη δεν υπάρχει. Ο πρωθυπουργός έδειξε αυτόν τον χάρτη κατά την ομιλία του στην 78η σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.
Τι κι αν η Χεζμπολάχ δημιουργήθηκε επίσης από τους ίδιους εγκληματίες για τους ίδιους λόγους, για να δημιουργήσει χάος και τελικά πόλεμο στη Μέση Ανατολή; Είναι οι επίσημοι «προστάτες» του Λιβάνου (όπως η Χαμάς για την Παλαιστίνη), αλλά, με την πιθανή επιθετικότητά τους κατά του Ισραήλ, ή τη συμμετοχή τους στον συνεχιζόμενο πόλεμο, θα διασφαλίσουν ότι ο Λίβανος είναι μια από τις χώρες που απορροφάται από το Ισραήλ.

Αυτό το σχέδιο δεν είναι γνωστό στους περισσότερους ανθρώπους. Ο Νετανιάχου που ξαναγίνεται πρωθυπουργός τον Δεκέμβριο του 2022, παρά την ελάχιστη ήττα των εκλογών, είναι μια καλά σχεδιασμένη απάτη, που υποστηρίζεται από τις γνωστές μυστικές υπηρεσίες και τους Χαζάρους Σιωνιστές, που υποστηρίζουν την επέκταση του Ισραήλ σε όλη τη Μέση Ανατολή.

Ας μην ξεχνάμε ότι το Ισραήλ είναι ο ισχυρός μεσίτης για τον δυτικό κόσμο. Ελέγχουν τα τραπεζικά και εταιρικά οικονομικά σε όλο τον κόσμο, τις επικοινωνίες, το Χόλιγουντ, τις τέχνες, τα εκπαιδευτικά συστήματα – και πολλά άλλα.

Ήδη από το 1815, ο Nathan Rothschild , Βρετανός χρηματοδότης και μέλος της τραπεζικής οικογένειας Rothschild, έκανε την περίφημη δήλωσή του:

«Δεν με νοιάζει ποια μαριονέτα θα τοποθετηθεί στον θρόνο της Αγγλίας για να κυβερνήσει την Αυτοκρατορία στην οποία ο ήλιος δεν δύει ποτέ. Ο άνθρωπος που ελέγχει τη βρετανική προσφορά χρήματος ελέγχει τη Βρετανική Αυτοκρατορία και εγώ ελέγχω τη βρετανική προσφορά χρήματος».

Ο ίδιος ο Nathan Rothschild είπε επίσης με λύπη, «η ώρα για αγορά είναι όταν υπάρχει αίμα στους δρόμους».

Η συναίνεση της Ουάσιγκτον

Παράλληλα με αυτές τις «τρομοκρατικές» οργανώσεις –δημιουργίες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, της Βρετανίας και του Ισραήλ– οι οικονομικοί γίγαντες έχουν αναπτύξει και το δικό τους πρόγραμμα. Συγκάλεσαν τη λεγόμενη Συναίνεση της Ουάσιγκτον, που δημιουργήθηκε το 1989, από τους τρεις κύριους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς που ελέγχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες: την Federal Reserve, το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα.

Ο κρυφός στόχος της Συναίνεσης της Ουάσιγκτον ήταν να βάλει χρέος στον λεγόμενο αναπτυσσόμενο κόσμο, ξεκινώντας από τη Λατινική Αμερική (η «πίσω αυλή των Ηνωμένων Πολιτειών», όρος που επινοήθηκε από την Ουάσιγκτον), για να εξαρτηθούν πλήρως από τις Ηνωμένες Πολιτείες τά κράτη.

Τα δάνεια δεν βασίζονταν πλέον σε αναπτυξιακά έργα αλλά μάλλον σε «λευκές επιταγές», σύμφωνα με έναν κατάλογο «αγαθών» που έπρεπε να αγοραστούν ή να κατασκευαστούν και τις προϋποθέσεις για δόσεις εκταμιεύσεων εντός ορισμένης χρονικής περιόδου, αλλά σχεδόν καμία επίβλεψη από  τούς δανειστές γιά την ευκαιρία τής αγοράς ή κατασκευής τών στοιχείων της λίστας και εάν οι προϋποθέσεις έχουν εκπληρωθεί.

Με τη διαφθορά να είναι αχαλίνωτη και από τις δύο πλευρές –δανειστές και αποδέκτες– τα χρήματα συχνά εξαφανίζονταν αλλά συσσωρεύονταν ως χρέος στα ταμεία των χωρών.

Οι πολιτικές της Συναίνεσης της Ουάσιγκτον εφαρμόστηκαν σε όλο τον κόσμο, με τον ίδιο σκοπό. Μέσω αυτών των πολιτικών και των σε μεγάλο βαθμό δολαριοποιημένων οικονομιών των αποκαλούμενων χωρών του «Τρίτου Κόσμου», οικονομικές κρίσεις θα μπορούσαν να δημιουργηθούν κατά βούληση και, εάν χρειαστεί, να προκληθούν ή να συνοδεύονται από χάος και αναστάτωση που προκαλείται από την τρομοκρατία για τη μετακίνηση περισσότερων πόρων, φυσικών και άλλων, από αυτές τις χώρες μέχρι την κορυφή, την αμερικανική και ευρωπαϊκή παγκόσμια ελίτ.

Με αυτήν την «οικονομική κυριαρχία» και τον τρόμο που δημιουργείται για να προκαλεί αναταραχή όταν είναι απαραίτητο, θα μπορούσε να εξασφαλιστεί ο έλεγχος μεγάλου μέρους του Παγκόσμιου Νότου.

Επιχειρήσεις πληροφοριών και «Κλιματική Αλλαγή»

Περίπου την ίδια περίοδο, από τη δεκαετία του 1950 έως τη δεκαετία του 1990, η CIA και άλλες δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών ξεκίνησαν την Επιχείρηση Gladio, ειδικά στην Ιταλία, τη Γαλλία και τη Γερμανία, για να εξαφανίσουν ή να προσηλυτίσουν τα τότε ισχυρά σοσιαλιστικά και αριστερά κινήματα. Στην Ευρώπη ήταν κυριολεκτικά ανάπηροι.

Στη δεκαετία του 1980, που συνέπεσε με τον αφανισμό της αριστεράς, το Πράσινο Κίνημα κατέλαβε την Ευρώπη και αργότερα τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι ηγέτες ήταν η Greenpeace, το Παγκόσμιο Ταμείο Άγριας Ζωής, οι Φίλοι της Γης –μεταξύ άλλων– που έστρεψαν σταδιακά τα μυαλά της αριστεράς στην υπεράσπιση της φύσης, στον αγώνα ενάντια στις λεγόμενες τρύπες του όζοντος, στην «κλιματική αλλαγή» και πολλά άλλα.

Η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη (UNCED) του 1992 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στην οποία συμμετείχαν 172 κράτη, έθεσε τον ακρογωνιαίο λίθο αυτού που έκτοτε έγινε το κίνημα της «κλιματικής αλλαγής», με αποτέλεσμα περίπου 27 COP.

Το COP σημαίνει «Διάσκεψη των Μερών», που σημαίνει ότι οι χώρες που έχουν προσχωρήσει είναι «συμβαλλόμενα μέρη» και ανήκουν στη διεθνή συνθήκη που ονομάζεται Σύμβαση Πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (UNFCCC). Δείτε αυτό .

«Κλιματική αλλαγή»: Η παγκόσμια ατζέντα για την κλιματική αλλαγή έχει γίνει από τότε θρησκεία. Η κοινωνική και ψυχική χειραγώγηση που απαιτείται για να γίνει θρησκεία είναι σε μεγάλο βαθμό έργο του Tavistock Institute for Social Engineering, που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε στενή συνεργασία με την DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), μια δεξαμενή σκέψης στρατιωτικής ασφάλειας και πληροφοριών που συνδέεται με το Πεντάγωνο. 
Τα κεντρικά γραφεία της DARPA στο Ballston της Βιρτζίνια
Από τη δεκαετία του 1940, η Tavistock και η DARPA –και ίσως άλλοι– έχουν αποκτήσει επιστημονική γνώση σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η ψυχή και η κοινωνική συμπεριφορά των ανθρώπινων όντων λειτουργούν για να τους κάμψουν και να τους «επηρεάσουν», σύμφωνα με τις ανάγκες του επίλεκτου και επίδοξου Τάγματος Γκουρού του One World (OWO ).

Ο Ψυχρός Πόλεμος και οι συνέπειές του

Ένας από τους κύριους προδρόμους αυτής της σειράς γεγονότων ήταν η Λέσχη της Ρώμης, μια πρώτη άτυπη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη το 1956. Στη συνέχεια επισκιάστηκε από τον Ψυχρό Πόλεμο, ο οποίος υποτίθεται ότι θα συνέτριβε τη Σοβιετική Ένωση που είχε ήδη αποδυναμωθεί από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες χρηματοδότησαν τον πόλεμο του Χίτλερ για να πολεμήσει την ΕΣΣΔ, τον κύριο σκοπό του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών στη Βασιλεία
Απέτυχε παταγωδώς. Η χρηματοδότηση προήλθε απευθείας από την Fed των ΗΠΑ μέσω της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS - Rothschild-controlled) που εδρεύει στη Βασιλεία , λίγα χιλιόμετρα από τα γερμανικά σύνορα, διευκολύνοντας τη μεταφορά στη γερμανική Reichsbank, εκείνη την εποχή σε βαλίτσες γεμάτες μετρητά. 

Ο πρώτος πρόεδρος της BIS ήταν πρώην αντιπρόεδρος της Fed. Δεδομένου ότι αυτή η προσέγγιση για την κατάκτηση της Ρωσίας (ΕΣΣΔ) απέτυχε, ο Ψυχρός Πόλεμος εισήχθη με εντελώς ψεύτικα προσχήματα. Τελικά, πέτυχε, προσωρινά (1991 έως 1999), να διαλύσει τη Σοβιετική Ένωση, με τη συνεργασία της διεφθαρμένης κυβέρνησης Γέλτσιν, φιλοφρονήσεις της Ουάσιγκτον. Τότε ο Βλαντιμίρ Πούτιν έφτασε στη σκηνή για να σώσει τη χώρα του. Το έκανε εκπληκτικά καλά.

Η Δύση βρίσκεται σε απότομη παρακμή και δεν θα μπορέσει να κατακτήσει τη Ρωσία ή την Κίνα. Έχουν διαφορετικά προφίλ ηθικής, ηθικής και ανθρωπιάς.

Η Λέσχη της Ρώμης

Η επίσημη δημιουργία της Λέσχης της Ρώμης (COR), μιας ιδέας Ροκφέλερ (μη ευρωπαϊκή ) , πραγματοποιήθηκε το 1968 στη Ρώμη. Η COR έχει έκτοτε την έδρα της στο Winterthur της Ελβετίας, μαζί με πολλούς άλλους αμφίβολους οργανισμούς που προστατεύονται από τή γενναιόδωρη ελβετική νομοθεσία.

Από την αρχή, η ΕΤΠ πίεσε για μια ενωμένη Ευρώπη, αλλά ποτέ για μια κυρίαρχη Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία κατά το πρότυπο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, με δικό της Σύνταγμα, από φόβο ότι η Ουάσιγκτον δεν θα μπορούσε να την ελέγξει (Ευρωπαϊκή Ένωση). 

Η ΕΕ πρέπει να έχει ένα κοινό νόμισμα, τη μικρή αδερφή του δολαρίου ΗΠΑ (η ίδια αρχή, από μηδενικό αέρα), που φυσικά οι ιδρυτές ήξεραν ότι δεν θα λειτουργούσε. Ένα ενιαίο νόμισμα για 19 από τις 27 χώρες, με διαφορετική νομοθεσία, οικονομίες, πολιτισμούς, γλώσσες και χωρίς κοινό Σύνταγμα, δηλαδή νομισματική πολιτική και νομοθεσία, είναι καταδικασμένο να αποτύχει.

Η διάλυση της ΕΕ είναι μόνο θέμα χρόνου. Θα συγχωνευθεί με το υπόλοιπο χάος που συνεχίζει να μεγαλώνει, με αυξανόμενη ταχύτητα και προκαλώντας εκατομμύρια θανάτους.

Εκτιμάται ότι 25 έως 30 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο λόγω συγκρούσεων και πολέμων που ξεκίνησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες σε όλο τον κόσμο . Η ισραηλινοπαλαιστινιακή αντιπαράθεση είναι μόνο η τελευταία σε αυτή τη δολοφονική μηχανή.

Πολλοί αναλυτές προειδοποιούν για έναν τρίτο πυρηνικό παγκόσμιο πόλεμο. Το έκαναν με την Ουκρανία, και τώρα πάλι με αυτή τη θανάσιμη ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση.

Είμαστε ήδη στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά όχι πυρηνικά. Η πυρηνική ενέργεια δεν είναι πλέον απαραίτητη, καθώς θα μπορούσε να καταστρέψει τις περισσότερες σύγχρονες υποδομές, τη ζωή στη γη – όλα όσα ποθεί η επίδοξη άρχουσα ελίτ. Και ποιος ξέρει, θα μπορούσαν να ρισκάρουν τη ζωή τους σε μια πιθανή πυρηνική αντιπαράθεση.

Ο σημερινός βιολογικός πόλεμος, τα κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα (DEW – βλέπε Μάουι, Χαβάη και Καλιφόρνια) και, κυρίως, η κλιματική γεωμηχανική – για να καταστρέψει ειδικά καλλιέργειες τροφίμων, υποδομές και σπίτια σε όλο τον κόσμο, με ακραία κύματα καύσωνα, πλημμύρες, τυφώνες και ακόμη και σεισμούς. μπορεί να προκαλέσει τουλάχιστον τόση ζημιά από άποψη πείνας, δυστυχίας και θανάτου όσο ένας πυρηνικός πόλεμος.

Επιπλέον, με ένα μυαλό σχεδιασμένο από το Tavistock, η ζημιά μπορεί εύκολα να αποδοθεί στην «κλιματική αλλαγή».

Το 1972, η ΕΤΠ δημοσίευσε την περιβόητη έκθεση « Τα όρια στην ανάπτυξη », (1) , η οποία αποτελεί μέχρι σήμερα το προσχέδιο για τη Μεγάλη Επαναφορά του WEF και την ατζέντα 2030 των Ηνωμένων Εθνών με έναν από τους βασικούς στόχους: μαζική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, επίσης ονομάζεται «άχρηστος» eaters», από τον Ισραηλινό καθηγητή Yuval Noah Hariri , (2) στενό σύμβουλο του Klaus Schwab. Η γιγαντιαία μείωση του πληθυσμού είναι ένας από τους κύριους στόχους της Μεγάλης Επαναφοράς του WEF και της σχετικής Ατζέντας των Ηνωμένων Εθνών 2030.

Το σύμφωνο συνεργασίας UN-WEF

Η εικόνα στα αριστερά, ο Klaus Schwab και ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες
Το 2019, ο πρόεδρος του WEF, Klaus Schwab, και ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Antonio Guterres , υπέγραψαν ένα σύμφωνο συνεργασίας που είναι παράνομο, ανήθικο και δημιουργεί μια τεράστια σύγκρουση συμφερόντων.

Ο ΟΗΕ δεν είναι πλέον ένας αξιόπιστος διεθνής οργανισμός 193 μελών, που δημιουργήθηκε το 1945 για την προώθηση της παγκόσμιας ειρήνης.

Στις μέρες μας, η παρανομία όπως την ξέραμε δεν έχει πλέον σημασία. Ο κόσμος τώρα «διοικείται» από την ελίτ «τάξη που βασίζεται σε κανόνες» – ένα σύνολο μη νομικών κανόνων που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες των επίδοξων «ηγεμόνων».

Είναι ενδιαφέρον ότι κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε για αυτήν την ανίερη συνεργασία μεταξύ των Ηνωμένων Εθνών και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Έτσι, η Ατζέντα του ΟΗΕ 2030 και η Μεγάλη Επαναφορά/4η Βιομηχανική Επανάσταση είναι από μόνα τους πανομοιότυπα, επιδιώκοντας τους ίδιους στόχους και σκοπούς.

Για να σώσει το πρόσωπο από την αμαυρωμένη εικόνα τού ΟΗΕ, μια ειδική επιτροπή του ΟΗΕ θα μπορούσε να ξεκινήσει έρευνα για εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια του ισραηλοπαλαιστινιακού πολέμου. Το αποτέλεσμα μάλλον θα είναι αυτό που φαντάζονται οι περισσότεροι: το Ισραήλ θα αθωωθεί.

Ένας συγγραφέας του Limits to Growth , Dennis Meadows , δήλωσε πρόσφατα σε ένα βίντεο ότι ο κόσμος είναι υπερπληθυσμένος και ότι οι κάτοικοί του πρέπει να μειωθούν μαζικά (περίπου 86%) για μια καλή ισορροπία. Ωστόσο, δεν προσφέρθηκε εθελοντικά ως ένας από αυτούς που επρόκειτο να «μειωθούν». Δείτε αυτό .

Dennis Meadows της Λέσχης της Ρώμης: Πρέπει να μειώσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό από 7 δισεκατομμύρια σε ένα δισεκατομμύριο και ελπίζουμε ότι η μείωση μπορεί να είναι ειρηνική

Τελικές παρατηρήσεις

Ο τρέχων ισραηλινοπαλαιστινιακός πόλεμος δεν θα είναι σύντομος, προβλέφθηκε και ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου την πρώτη ημέρα του πολέμου, Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023. Πώς το ξέρει;

Φαίνεται ότι αυτή η σύγκρουση μπορεί να πάει προς την κατεύθυνση ατελείωτων συγκρούσεων, όπως το Αφγανιστάν, η Ουκρανία, η Σομαλία, το Σουδάν και φυσικά το ταραγμένο ακόμα Ιράκ και πολλές άλλες. Όλα αυτά συμβάλλουν σε αυτή τη λατρεία του θανάτου – μείωση του πληθυσμού γενοκτονία, χάος, όπου κι αν κοιτάξεις – και φόβος, φόβος και περισσότερος φόβος, το όπλο επιλογής που προκαλεί την υποταγή και την καταστροφή των οικονομιών και τελικά τη μεταφορά πόρων από κάτω προς τα πάνω τά ανώτερα.

Ο νέος πόλεμος συμβάλλει επίσης στην επιδίωξη ενός ανέφικτου στόχου – μιας Μοναδικής Παγκόσμιας Κυβέρνησης – και ως ατζέντα εντός της ατζέντας – της υλοποίησης του Μεγάλου Ισραήλ για τον «εκλεκτό λαό».

Δεν πρόκειται να συμβεί.


Αλλά ο ανθρώπινος πόνος μέχρι να καταρρεύσει αυτός ο διαβολικός εφιάλτης θα μπορούσε να είναι φρικτός.

Εμείς, οι άνθρωποι, πρέπει να σχεδιάσουμε τη δημιουργία μιας άλλης κοινωνίας βασισμένης σε ανεξάρτητες και κυρίαρχες κοινότητες, με δικά τους χρήματα και τις δικές τους τοπικές τράπεζες, που θα συναλλάσσονται μεταξύ τους, ίσως στο μέλλον να συνδέουν κοινότητες. Και πάνω από όλα, μακριά από τον παντοέλεγχο της ψηφιοποίησης.

Η δυναμική –χωρίς υπαγόρευση– αυτής της νέας «κοινωνίας», ελπίζουμε  κάποτε ο «νέος πολιτισμός», πρέπει να είναι ο κύριος οδηγός

Δεν υπάρχουν σχόλια: