Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Ο JOSEPH SPENCER, ΠΡΩΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

Από το 1970 έως το 1997 ο ​​Joseph Spencer υπηρέτησε την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ως μυστικός πράκτορας.

Το 1994, στη Σύνοδο Κορυφής του Παγκόσμιου Πληθυσμού στο Κάιρο, συμφωνήθηκε ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός ήταν εκτός ελέγχου και έπρεπε να σταματήσει. Μια συμφωνία που θα έδινε τέλος στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Από 6 δισεκατομμύρια σε 800 εκατομμύρια έως το 2030.

Αυτό σήμαινε την εύρεση μιας μεθόδου για την εξάλειψη του 95% των ανθρώπων. Οι μέθοδοι είναι:

ΕΝΑ ΥΨΗΛΟ ΤΟΞΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΘΟΡΙΟΥ έχει προστεθεί κρυφά στο πόσιμο νερό μας σε κάθε πόλη και δήμο του πλανήτη.

ΙΟΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ που διανέμονται μέσω εμβολίων που ενίονται στον πληθυσμό.

«Το πρώτο στέλεχος ενός ιού θα κυκλοφορήσει μετά το 2017 και από εκεί ο κόσμος θα καταλάβει ότι λέω την αλήθεια».

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΜΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΝΕΥΡΟΤΟΞΙΝΩΝ, ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ, ΧΛΩΡΙΔΙΟΥ, ΒΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΙΩΝ. Τα λεγόμενα CHEMICAL TRAILS, που απελευθερώνονται καθημερινά στον ουρανό, είναι ιδιαίτερα τοξικά και δημιουργούν στειρότητα.

SKY BEAM PROJECT ρεαλιστικά ολογράμματα. Το UFO που παρατηρήθηκε στο Phoenix ήταν το πρώτο ολόγραμμα που προβλήθηκε με το έργο μεγάλης κλίμακας Sky beam.

Το 2024 ένα παγκόσμιο γεγονός θα αλλάξει την πορεία του μέλλοντος της ανθρωπότητας. Ο κόσμος θα γίνει μάρτυρας μιας ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΕΞΩΓΕΝΩΝ. Χιλιάδες εξωγήινα ολογραφικά διαστημόπλοια θα καλύψουν τον ουρανό, μαζί με πραγματικά στρατιωτικά οχήματα οπλισμένα με λέιζερ, που θα δημιουργήσουν πανικό και χάος στους πληθυσμούς.

Μετά από αυτό, θα δημιουργηθεί αμέσως η παγκόσμια κυβέρνηση, χωρίς καμία αντίσταση από τον λαό. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ.

Μόλις συμβεί αυτό, εμείς ως λαός θα είμαστε μόνο σκλάβοι.

Ο μόνος τρόπος για τη σωτηρία του ανθρώπου είναι η απόκτηση, η διάδοση και η γνωστοποίηση αυτών των δραστηριοτήτων και προγραμμάτων.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: