Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Bloody Trump!

https://im1.7job.gr/sites/default/files/imagecache/1200x675/article/2018/20/261487-tramp_ibanka_palaistinoi.jpg

Η Ιβάνκα Τραμπ, κόρη και σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ, δεν είπε λέξη για τη σφαγή των Παλαιστινίων από τον ισραηλινό στρατό που ήταν σε εξέλιξη μερικά μόλις χιλιόμετρα μακριά από το κτίριο όπου εγκαινιάστηκε χθες, με κάθε επισημότητα, η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ.
Ωστόσο, στο twitter αναρτήθηκε μία συγκλονιστική φωτογραφία, η οποία παρά το γεγονός ότι είναι προϊόν photoshop, απεικονίζει με τον πιο σαφή τρόπο τα παράλληλα γεγονότα. Και κυρίως, την ευθύνη.
Στο υλικό που μετέδωσαν τα διεθνή πρακτορεία ήταν και μία φωτογραφία με την Ιβάνκα Τραμπ, την ώρα που χαμογελαστή και χαρούμενη, ρίχνει την κουρτίνα και αποκαλύπτει την επιγραφή στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ.
Η φωτογραφία αυτή «πειράχτηκε» σε χρόνο - ρεκόρ. Το αέρινο φόρεμα της Ιβάνκα είχε πλέον επάνω του το αίμα των Παλαιστινίων που έπεφταν νεκροί από τα ισραηλινά πυρά στη Γάζα.
Στη θέση της επιγραφής, υπήρχε φωτογραφία θυμάτων. Βεβαίως, η Ιβάνκα δείχνει χαμογελαστή -όχι την επιγραφή- αλλά τα θύματα.
Στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει δυο ακόμα «πειραγμένες» φωτογραφίες.
Η μια δείχνει την Ιβάνκα και όσους είναι στα εγκαίνια μαζί της, ως ζόμπι διψασμένα για αίμα.
Η δεύτερη τοποθετεί εκείνη, τον σύζυγό της, τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου και τη σύζυγό του στη Λωρίδα της Γάζας. Εκεί όπου οι Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν σχεδόν 60 Παλαιστίνιους, ανάμεσά τους οκτώ παιδιά, το μικρότερο μόλις 8 μηνών.https://pbs.twimg.com/media/DdOmzQsW4AAab6L.jpg
Δεν ήταν μόνο το twitter. Η εφημερίδα Daily News κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο την κόρη του Αμερικανού πρόεδρο -στην ίδια φωτογραφία από τα εγκαίνια της πρεσβείας- με τίτλο «Daddy’s little ghoul», αποκαλώντας την Ιβάνκα Τραμπ κάτι ανάμεσα σε βρυκόλακα και λάμια.
«55 σφαγιάστηκαν στη Γάζα, αλλά η Ιβάνκα μέσα στα χαμόγελα στα εγκαίνια της πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ» σχολιάζει η Daily News.

https://pbs.twimg.com/media/DdOm2IpX0AAXa4s.jpg
Πηγή

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...