Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Το μόνο που απέφερε ο διπλωματικός πυρετός ήταν να βγει για λίγο το Oruc Reis από την ελληνική υφαλοκρηπίδα για να βγει ο Έλληνας Πρωθυπουργός και να έχει πρόσωπο να κάνει ένα διάγγελμα..

Τελικά ο όλος διπλωματικός παροξυσμός στον οποίο επιδόθηκε η κυβέρνηση για την επίλυση της κρίσης με το Oruc Reis απέφερε να της δοθεί μια ανάπαυλα ανακούφισης να βγει για λίγο το τούρκικο ερευνητικό σκάφος από τα ύδατα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας ώστε να καταστεί εφικτό να βγει και ο Έλληνας Πρωθυπουργός με ψηλά το κεφάλι να έχει πρόσωπο για να κάνει ένα διάγγελμα στον ελληνικό λαό. Και περί της 5.30 πμ πρωινή ώρα το Oruc Reic ανενόχλητο κι απρόσκοπτα συνεχίζει την κρουαζιέρα γιατί σύμφωνα με την επίσημη ελληνική εκδοχή τίποτα άλλο δεν κάνει επί της ελληνικής υφαλοκρηπίδας…..
Η σειρά των γεγονότων στις 6.30 μμ ο ‘Ελληνας Πρωθυπουργός απευθύνει διάγγελμα στο λαό έχει εξασφαλίσει την προδιαγεγραμμένη άλλωστε έξοδο του ερευνητικού που επίσημα θα εξέλθει στις 7.20 μμ κι έχει πρόσωπο να βγει στην οθόνη…..Σήμερα είναι όμως μια άλλη μέρα ίδια με τις προηγούμενες το τούρκικο σκάφος συνοδεία τούρκικου στολίσκου εμπεδώνει το δόγμα της Γαλάζιας Πατρίδας κι ας είναι το Απέραντο Γαλάζιο ελληνικό…

Δεν υπάρχουν σχόλια: