Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Γιατί ο ΟΗΕ προάγει τη θρησκεία των μαγισσών και τον παγανισμό (3)

ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΜΕ ΑΝΤΡΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα 


Συνέχεια από: Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

 

Οι μάγισσες του Σάλεμ και η Γουίκα

Όταν οι σύγχρονοι Υδροχοϊστές και οι Γουικανοί ακούν αναφορές για τα άγρια ​​κυνήγια μαγισσών των προηγούμενων αιώνων, εξανίστανται. Επισήμως, η ειδική βρετανική επιχείρηση που διεξήχθη στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης τον 17ο αιώνα, υποστηρίζεται ότι ήταν μυστική επιχείρηση κατά της ανεξαρτησίας της αποικίας του κόλπου της Μασαχουσέτης, και αναφέρεται ως κλασικό παράδειγμα σκοταδισμού και καταπίεσης του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών.

Καλύτερα όμως να ερευνήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος τι συνέβαινε εκείνη την εποχή εξαιτίας του πολλαπλασιασμού των σατανιστικών ομάδων στην Ευρώπη και στην Αμερική: κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει σήμερα.

Σήμερα, οι σύγχρονες μάγισσες του Σάλεμ επιβιώνουν ως μάγισσες της Γουίκα και είναι κυρίως λεσβίες ή ομοφυλόφιλοι άνδρες (με ή χωρίς ευνουχισμό του μορίου τους), που έχουν αποκτήσει αξιοσημείωτη ισχύ, διότι η πλειοψηφία του δυτικού πληθυσμού τελεί υπό τη δαιμονική επίδραση των προϊστορικών ανθρωποθυσιαστικών θρησκειών.

Το άγαλμα του Μπαφομέτ περιστοιχισμένο από δύο παιδάκια, βρίσκεται στο Ναό του Σατανά στο Σάλεμ.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια, η μασονική κινηματογραφική εταιρεία Disney (που από την αρχή της δημιουργίας της έχει στόχο να αλώνει τις παιδικές ψυχές), στο πρόσφατο remake της κωμικής παιδικής ταινίας «Hocus Pocus» του 1993, σχετικά με τις μάγισσες του Σάλεμ, ήταν αναμενόμενο να εξυμνεί τη λατρεία του Σατανά και να παρουσιάζει τις μοχθηρές μάγισσες ως συμπαθητικές «θείτσες», και αντίστοιχα τις αιματηρές θυσίες μικρών παιδιών, ως «παιχνίδι».
Τέτοιες ταινίες πρέπει να απαγορεύονται αυστηρά από κάθε χώρα που πραγματικά σέβεται τις αρχές του ανθρωπισμού και την παιδική ηλικία
.

Η ταινία Hocus Pocus 2 προάγει τον σατανισμό και τις ανθρωποθυσίες στα ανυποψίαστα παιδιά.

Ο Ναός της Κατανόησης και ο ναός του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου

Κάπως έτσι, φτάσαμε πλέον στο όργανο της υλοποίησης του παγκόσμιου σατανιστικού παγανισμού από τα σημερινά «ατλάντεια» ιερατεία:

Το 1960 η οργάνωση Lucis Trust, υπό την αιγίδα της Θεοσοφικής Εταιρείας, για την οποία έχουμε γράψει επανειλημμένως (διαβάστε τη σχετική Ετικέτα), ίδρυσε μια πιο αποστασιοποιημένη «μπροστινή» ομάδα, υποτίθεται ως διαθρησκειακή οργάνωση, με την ονομασία Temple of Understanding (Ναός της Κατανόησης), με σκοπό να ενώνει κάθε χρόνο τους αρχηγούς των μεγαλύτερων θρησκειών του κόσμου.

Για να καταλάβουμε τις πολιτικές βλέψεις που βρίσκονταν πίσω από την ίδρυση του Ναού της Κατανόησης, κορυφαίοι χορηγοί της ήταν οι ακόλουθες εξέχουσες προσωπικότητες:

• Χένρυ Κλάουζεν (Henry Clausen), Ανώτατος Μεγάλος Διοικητής του μητρικού Ανώτατου Συμβουλίου του Κόσμου, του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Τεκτονισμού Σκωτικού Τύπου.
• Τζων Ροκφέλερ IV, Ίδρυμα Rockefeller.
• Ρόμπερτ ΜακΝαμάρα (Robert McNamara), υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ επί προέδρων Κέννεντι-Τζόνσον, πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, και τέκτων 33ου βαθμού.
• Τόμας Γουάτσον τζούνιορ (Thomas Watson Jr.), γιος του ιδρυτή της IBM, πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Μόσχα, στέλεχος της Ηνωμένης Στοάς των Θεοσοφιστών της Πόλης της Νέας Υόρκης.
• Μαρκ Τανενμπάουμ (Marc Tanenbaum), χαζαρο-Ουκρανός ραβίνος και ηγετικό στέλεχος της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής, και άλλοι.

Παράλληλα, μεταξύ των εμφανών οργανισμών που χρηματοδοτήθηκαν ή χρηματοδοτούνται από την Lucis Trust, περιλαμβάνονται οι ακόλουθοι:

• Θεοσοφική Εταιρεία (ιδρύθηκε από την Έλενα Π. Μπλαβάτσκυ, το 1875)
• UNESCO
• UNICEF
• WWF – Παγκόσμιο Ταμείο για την Άγρια Ζωή (World Wildlife Fund) Μεγάλης Βρετανίας
• Greenpeace International
• Greenpeace ΗΠΑ
• Διεθνής Αμνηστία
• Ίδρυμα Findhorn
• Εταιρεία Nicholas Roerich, που ασχολείται με τον θιβετιανό και τον ρωσικό μυστικισμό, κ.ά.

Διαπιστώνουμε λοιπόν πως όλοι οι προηγούμενοι (Γουέλς, αδελφοί Χάξλεϋ, Άλιστερ Κρόουλυ κ.ά.) συνδέονταν με τους οργανισμούς της παγκοσμιοποίησης που κατασκεύασαν οι τεκτονικές Στοές του βρετανικού Imperium.

To επίσημο αφήγημα μας λέει ότι ο Ναός της Κατανόησης ιδρύθηκε από την Τζούλιετ Χόλιστερ (Juliet Hollister), μία απλή Αμερικανίδα νοικοκυρά και μητέρα τριών παιδιών, η οποία έβαλε στόχο της ζωής της να …ενωθούν όλες οι θρησκείες του κόσμου σε μία.

Αφού προσευχήθηκε πολύ να της στείλει ο Θεός ένα σημαντικό πρόσωπο να τη βοηθήσει, σε μία δεξίωση εντελώς κατά τύχη εμφανίστηκε μπροστά της η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου Φράνκλιν Ντελάνο Ρούσβελτ −και τέκτονος 33ου βαθμού− Ελεάνορ Ρούσβελτ η οποία τη βοήθησε να υλοποιήσει το όραμά της.

Αρχικά, η οργάνωση Ναός της Κατανόησης εργαζόταν στις εγκαταστάσεις του ΟΗΕ, αλλά από το 1984 μέχρι το 1990 μετέφερε την έδρα της μέσα στον ίδιο τον καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου του Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Μα είναι δυνατόν μια διαθρησκειακή οργάνωση (και μάλιστα παγανο-σατανιστική) να δραστηριοποιείται μέσα στον μεγαλύτερο χριστιανικό καθεδρικό ναό του κόσμου;

Βεβαίως και είναι, διότι ο ναός αυτός δεν είναι χριστιανικός, αλλά τεκτονικός. Γι’ αυτό και όταν ανοικοδομήθηκε το 1925, το μεγαλύτερο τεκτονικό περιοδικό του κόσμου, το Masonic World, τον είχε ως εξώφυλλο και του έκανε ολόκληρο αφιέρωμα, καθώς η μασονική Στοά της Νέας Υόρκης, και το Ίδρυμα Ροκφέλερ, είχαν μεταξύ άλλων, χρηματοδοτήσει την ανέγερσή του.

Το εξώφυλλο του περιοδικού «Μασονικός Κόσμος» του Μαρτίου του 1925, που παρουσιάζει το ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου του Μανχάταν.

To μνημειώδες εσωτερικό του ναού.

Επισημαίνουμε ότι στην περιοχή που χτίστηκε ο ναός είχαν καταφύγει πολλές γυναίκες από εκείνες που είχαν κατηγορηθεί ως μάγισσες του Σάλεμ, και ότι δίπλα στον ναό, βρίσκεται το πανεπιστήμιο Κολούμπια, δηλαδή το πανεπιστήμιο το αφιερωμένο στην Ασσυριακή βασίλισσα και ιέρεια της Αστάρτης, Σεμίραμη (ή Κολούμπια).

Κολούμπια είναι όμως και το άλλο όνομα των ΗΠΑ, και δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστόφορο Κολόμβο, όπως νομίζουν οι περισσότεροι, αλλά με τη Σεμίραμη, που ο θρύλος έλεγε ότι την είχαν αναθρέψει περιστέρια (colombes).

Επίσης, το άγαλμα της Σεμιράμιδος-Kολούμπια βρίσκεται και πάνω στον τρούλο του Καπιτώλιου, στην Ουάσινγκτον και αλλού, ενώ πόλεις με το όνομα Κολούμπια υπάρχουν δεκάδες στις ΗΠΑ.

Το άγαλμα της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη αναπαριστά την Σεμίραμη-Κολούμπια.

Το άγαλμα της Ελευθερίας πάνω στον τρούλο του Καπιτώλιου, αναπαριστά επίσης τη Σεμίραμη-Κολούμπια που κρατά ξίφος. Οι ΗΠΑ είναι ένα κράτος που από την ίδρυσή του επιτίθεται προς όλους τους λαούς, ακόμα και στον δικό του.


Στo πολύτιμο βιβλίο του Kevin Tucker, Web of the Illuminati (2013), διαβάζουμε τα εξής άκρως αποκαλυπτικά για αυτόν τον καθεδρικό ναό:

«Ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου είναι ένα τέλειο παράδειγμα πειρατείας του χριστιανικού συστήματος πεποιθήσεων και χτίστηκε από τέκτονες.

Το κτίριο έχει πολλά περίεργα ανάγλυφα, αλλά με περαιτέρω επιθεώρηση αποκαλύπτεται ο σκοτεινός λόγος της ύπαρξής του. Μια ματιά σε μερικούς από τους υποστηρικτές του (οικονομικούς και μη) και αρχίζεις να βρίσκεσαι αμέσως στα ίχνη των παγκοσμιοποιητών και των τσιρακιών τους.

Οι Ροκφέλερ, ο Δαλάι Λάμα, ο πάπας Ιωάννης ΧΧΙΙΙ, η Ελεάνορ Ρούσβελτ, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Ου Θαντ, ο οικουμενικός πατριάρχης Αθηναγόρας (* σημ.: που υπήρξε και τέκτων) ο πρώτος πρωθυπουργός της Ινδίας Τζαβαρχαλάλ Νεχρού, ο πρόεδρος της Αιγύπτου Ανουάρ Σαντάτ, o αστρονόμος Καρλ Σαγκάν, και η κοινωνική ανθρωπολόγος Μάργκαρετ Μιντ συνεισέφεραν ή βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του τον καθεδρικό ναό και τον «εσωτερικό» του οίκο λατρείας που ονομάζεται Ναός της Κατανόησης.

Ο καθεδρικός ναός μοιάζει σχεδόν με τον ναό του Σολομώντα, όπου εξωτερικά ήταν ναός του Θεού, αλλά εσωτερικά τιμούνταν άλλοι θεοί. Ο Ναός της Κατανόησης υποστηρίζεται από τον ΟΗΕ και την ομάδα του πνευματικού του τμήματος.

Συχνός ομιλητής στον καθεδρικό ναό είναι ο Τζέιμς Λάβλοκ, ο οποίος είπε ότι «οι άνθρωποι είναι παράσιτα που τρέφονται από τη θεά Μητέρα σε σημείο σχεδόν καταστροφής της».

Ένα χάλκινο άγαλμα της σταύρωσης εκτέθηκε μέσα στην εκκλησία, αλλά η φιγούρα στο σταυρό αντί να απεικονίζει τον Ιησού, ήταν αυτή μιας γυμνής γυναίκας.

Η Edwina Sandys (εγγονή του Winston Churchill) δημιούργησε αυτό το βλάσφημο γλυπτό για το πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών «Decade for Women» (Δεκαετία για τις Γυναίκες).

O θηλυκός Ιησούς «Κρίστα» της Sandys προβάλλει την υπεροχή της θηλυκής πλευράς της ύψιστης θεότητας, σύμφωνα με τον ινδουϊστικό και τον αιγυπτιακό εσωτερισμό.

Ο κοσμήτορας Μόρτον σε μία συνέντευξή του δήλωνε: «Ας μιλήσουμε για τα βάσανα της Γης και τα πάθη των υδάτων. Ας μιλήσουμε για το πώς υποφέρει η δημιουργία, για τα πάθη της δημιουργίας. Το 1978, για πρώτη φορά γιορτάσαμε (στο ναό) την Ημέρα του Ήλιου* με ομιλητές όπως η Μάργκαρετ Μιντ** και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, και ήρθαν χιλιάδες άνθρωποι.

Η ηλικιωμένη Μάργκαρετ Μιντ (αριστερά) και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ στον εορτασμό της ημέρας του Ήλιου που έγινε μέσα στον καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου της Νέας Υόρκης, στις 05.05.1978.


(* Σημείωση: Η πανάρχαιη ηλιακή λατρεία εξηγείται διότι κατά την προϊστορία είχαν προηγηθεί πτώσεις ουρανίων σωμάτων που προκάλεσαν μετατόπιση της θέσης της γης στον άξονά της, σταμάτημα της περιστροφής της για ένα διάστημα, οπότε υπήρξε φαινομενική ηλιακή ακινητοποίηση. Έκτοτε, όταν το χειμώνα οι άνθρωποι έβλεπαν κάθε μέρα τον ήλιο να βυθίζεται όλο και πιο χαμηλά στον ορίζοντα, φοβόντουσαν ότι πάλι θα εξαφανιστεί εντελώς, θα βυθίζονταν στο σκοτάδι και θα ακολουθούσαν κάθε είδους θεομηνίες.

Τότε οι ιερείς επειδή γνώριζαν πολύ καλά ότι αυτό δεν επρόκειτο να συμβεί, εκμεταλλεύονταν την ευκαιρία και την αγραμματοσύνη του κόσμου που είχε περιπέσει στον βαρβαρισμό και πραγματοποιούσαν ειδικές τελετουργίες που είχαν σκοπό δήθεν να δελεάσουν την επιστροφή του ήλιου, άναβαν φωτιές και θυσίαζαν βρέφη, και με τη μιμητική τους μαγεία, έπειθαν τους πιστούς ότι ανόρθωναν τον ήλιο που έπεφτε και ότι έδιωχναν τα πνεύματα του σκότους).

(** Σημείωση: Σύμφωνα με τα γραφόμενα του Αμερικανού πολιτικού ακτιβιστή Lyndon LaRouche, Jr. στο άρθρο «The Witchcraft of Christians who are not Christians» η Μιντ, ήταν πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, καθώς και πράκτωρ του τάγματος των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη της Ιερουσαλήμ, γι’ αυτό και επιλέχθηκε οι τελετές της οργάνωσης να φιλοξενηθούν για καιρό μέσα στην κρύπτη του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου).

»Κάθε χρόνο, στη γιορτή του Χάλοουγουην, ο καθεδρικός ναός διοργανώνει αυτό που αποκαλείται «Η μεγαλειώδης πομπή των Ghouls», που είναι μια παρέλαση εντός του ναού όπου οι άνθρωποι ντύνονται σαν δαίμονες και τέρατα και χορεύουν μανιασμένα υπό τους μακάβριους ήχους του εκκλησιαστικού οργάνου
.

»Υπάρχουν και άλλα παράξενα, όπως το να φέρνουν ζώα *** και ποδήλατα για να τα ευλογήσουν. Υπάρχει επίσης το ετήσιο Κονσέρτο για τη Χειμερινή Ισημερία που εκτελείται από μουσικούς της Νέας Εποχής, για να εορτασθούν οι παγανιστικές εορτές.

(*** Σημείωση: την ημέρα του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, προστάτη των ζώων και του περιβάλλοντος).

H ουσία είναι ότι ο καθεδρικός ναός του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου είναι ένας ειδωλολατρικός ναός μεταμφιεσμένος σε χριστιανική εκκλησία, που λειτουργεί για να εξυπηρετήσει τον στόχο των Ιλλουμινάτων να καταστρέψουν τον χριστιανισμό και να ενώσουν τον κόσμο με την δήθεν «ανθρωπιστική» θρησκεία του Εωσφόρου».

Αυτά αναφέρει το άκρως ενδιαφέρον βιβλίο Web of the Illuminati, για τον καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και την οργάνωση Ναός της Κατανόησης.

Τέλος, να προσθέσουμε ότι ο καθεδρικός ναός περιέχει ασυνήθιστες ανάγλυφες αναπαραστάσεις όπου διακρίνεται η κατακρήμνηση των Δίδυμων Πύργων της Νέας Υόρκης, της Ουάσινγκτων, της γέφυρας του Μπρούκλιν, και της Wall Street, από παλιρροιακά κύματα.

Επειδή το πρώτο συνέβη ήδη το 2001, αλλά τα ανάγλυφα βρίσκονταν εκεί από νωρίτερα, να υποθέσουμε ότι θα υλοποιηθούν και τα υπόλοιπα, επειδή παριστάνουν τις προφητείες της Αποκάλυψης του Ιωάννου σε τεκτονική ερμηνεία. Ο χρόνος θα δείξει.

Eπίσης, είναι σκαλισμένο ένα ασυνήθιστο καμπαλιστικό Δέντρο της Ζωής, οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης, η γέννηση του Αντίχριστου και άλλοι αποκρυφιστικοί συμβολισμοί
.

Λεπτομέρεια από κιονόκρανο του ναού όπου παλιρροϊκά κύματα απεικονίζονται στυλιζαρισμένα να επικρέμανται πάνω από τους Δίδυμους Πύργους που καταρρέουν. Πώς γνώριζαν οι κατασκευαστές τους ότι θα κατέρρεαν οι Πύργοι; Ή μήπως η κατάρρευσή τους ήταν προσχεδιασμένη πολλά χρόνια πριν; Μια καταστροφή όμως βιβλικών διαστάσεων είναι αδύνατον να προκληθεί ανθρώπινα. Επομένως, προφανώς πρόκειται για αναπαράσταση των προφητειών της Αποκάλυψης του Ιωάννου.

Η γέννηση του βρέφους Αντίχριστου πάνω από ένα αρνί με δεμένα πόδια ως διάκοσμος ενός κίονα. Άγνωστος παραμένει ο αποσυμβολισμός και των δύο μουμιών (;) εκατέρωθεν της σύνθεσης.

Στον κεντρικό κίονα, το Δέντρο της Ζωής της εβραϊκής καμπάλα

Το έτος 1989 συνέβαινε επίσης ένα φοβερά …τυχαίο γεγονός: το διοικητικό συμβούλιο του Ναού της Κατανόησης, όλως συμπτωματικώς, συνέπιπτε με αυτό της Τριμερούς Επιτροπής του Ντέιβιντ Ροκφέλερ.

Τα γράφουμε αυτά, για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της διείσδυσης του μεγάλου σιωνιστικού κεφαλαίου υπό μορφήν σατανο-παγανιστών σε κάθε πτυχή της κοινωνικής, πολιτικής, οικονομικής και θρησκευτικής ζωής των ΗΠΑ, του κεφαλαίου εκείνου που ως «βαθύ κράτος» ελέγχει όλες τις δυτικές κοινωνίες.

Σήμερα, τα γραφεία του Ναού της Κατανόησης βρίσκονται στο κτίριο Plaza, έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, όπου η εν λόγω ΜΚΟ λειτουργεί ως επίσημος πνευματικός και πολιτιστικός σύμβουλος, όπως άλλωστε και η μητρική της Lucis Trust με την οποία ουδέποτε έπαψε να συνδέεται. Στο ίδιο κτίριο βρίσκεται και το περίφημο «Δωμάτιο Διαλογισμού» (Meditation Room) στο οποίο έχουμε αναφερθεί διεξοδικά.

Το κτίριο Plaza βρίσκεται δίπλα από το πανεπιστήμιο Κολούμπια…

Το παγανιστικό Δωμάτιο Διαλογισμού του ΟΗΕ.

Συμπεράσματα

Η μυστική ιεραρχία της εξουσίας που βρίσκεται πίσω από τον ΟΗΕ, είναι μη εκλεγμένη και αντιχριστιανική και αποφασίζει για τις τύχες των περισσότερων λαών του κόσμου, στους οποίους ανήκει και ο ελληνικός, που στην πλειοψηφία του δηλώνει ότι είναι χριστιανός ορθόδοξος (ή μήπως όχι πια;).

Δεν υπάρχει λοιπόν καμμία, μα απολύτως καμμία μεγάλη διεθνής οργάνωση που διακηρύσσει ότι μάχεται υπέρ του περιβάλλοντος, της ειρήνης, της ισότητας των φύλων, της δικαιοσύνης και των δικαιωμάτων του ανθρώπου, που να μην ανήκει στους διεθνείς τραπεζίτες, που όπως έχουμε επισημάνει επανειλλημένως, χρησιμοποιούν αντιστροφή εννοιών μέσω της Νεομιλίας, για να παραπλανήσουν τον κόσμο.

Επομένως, οι λαοί της Δύσης δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσουμε από αυτήν την καλά οργανωμένη επίθεση που έχει εξαπολυθεί εναντίον μας, αν δεν αντιληφθούμε εγκαίρως τι συμβαίνει, ποιος κάνει τι, και δεν την ανατρέψουμε. Πώς θα γίνει αυτό;

Η γνώση είναι το καλύτερο όπλο μας.

Ναι, στο παρελθόν έγιναν κολοσσιαίες φυσικές καταστροφές, διότι δεν οφείλονταν στις ανθρώπινες δραστηριότητες, αλλά στη διατάραξη της Γης, είτε εξ αιτίας άλλων ουρανίων σωμάτων που έπιπταν πάνω της, ή περνούσαν πολύ κοντά της, είτε εξ αιτίας των διακυμάνσεων του ηλιακού ηλεκτρομαγνητικού πεδίου.

Και θα ξαναγίνουν με ανυπολόγιστα θύματα, αλλά η ανθρωπότητα θα επιβιώσει πάλι.

Ωστόσο, η επίσημη ιστορία που διδάσκεται στα μαζικά σχολεία, αποσιωπά τα αδιαμφισβήτητα πλέον επιστημονικά ευρήματα, αποκρύπτει στοιχεία, ψεύδεται και παραπλανά ασύστολα τις νέες γενιές. Όλα όσα διδάσκονται τα παιδιά μας στα σχολεία είναι απολύτως ψευδή και ανακριβή.

Η πραγματικότητα δεν ήταν ποτέ και δεν είναι καθόλου αυτή που νομίζουμε.

Ναι, η γήινη σφαίρα έστριψε πολλές φορές και άλλαξε θέση σε σχέση με τον άξονά της που και αυτός ταλαντώθηκε μέχρι και 90 μοίρες, αλλά εν συνεχεία επανήλθε με μικρές διαφορές, κάτι που προκάλεσε ξαφνικές και ανείπωτες καταστροφές, γεννώντας βαθύτατους εγγενείς φόβους που χαράχτηκαν για πάντα στο συλλογικό ασυνείδητο των ανθρώπων.

Από αυτό όμως το γεγονός, μέχρι το σημείο να βρισκόμαστε σήμερα στον 21ο αιώνα μ.Χ. στην εποχή της κβαντομηχανικής και της τεχνητής νοημοσύνης, και να λέμε ότι γιορτάζουμε το θερινό ή το χειμερινό ηλιοστάσιο, αναβιώνουμε άλλες παγανιστικές εορτές και λατρεύουμε τον Μίθρα και την Αστάρτη, γνωρίζοντας την επιστημονική εξήγηση όλων αυτών, σημαίνει ότι έχουμε περιπέσει σε ένα απύθμενο διανοητικό βάραθρο που μόνο με μαζική υποβολή μπορεί να εξηγηθεί.

Άλλο ο τρόμος της επανάληψης εκείνων των κατακλυσμιαίων γεγονότων, και άλλο να ανεχόμαστε τη δράση ψυχοπαθών που θυσιάζουν ανθρώπους προκειμένου να εξευμενίσουν τα στοιχεία της φύσης ή εγκληματιών για να αποκτήσουν εξουσία και δύναμη πάνω στους άλλους. Υπάρχει σαφής δόλος και εγκληματικές πράξεις στην αναβίωση της μαγείας και του παγανο-σατανισμού.

Ο καθένας βεβαίως και μπορεί να πιστεύει σε όποιον θεό θέλει, αλλά μόνον όταν δεν βλάπτει κανέναν άλλον, είτε άνθρωπο, είτε ζώο, είτε τα χρηστά ήθη και το εθνικό συμφέρον.

Είτε έχουμε να κάνουμε με ψυχοπαθείς, είτε με στυγνούς απατεώνες και εγκληματίες που απεργάζονται την εξόντωση της ανθρωπότητας, στο σημείο που έχουμε φτάσει, πρέπει να παταχθούν ανηλεώς. Φτάνει πια.

Όπως πολύ σωστά τονίζει ο Ρώσος φιλόσοφος Αλεξάντερ Ντούγκιν και σύμβουλος του προέδρου Πούτιν, «ο δυτικός πολιτισμός είναι πλέον ένας πολιτισμός του Σατανά».

Αυτό που επιβάλλουν τα διεθνή όργανα της σκοτεινής, χαλδαιο-χαζαρο-σιωνιστικής εγκληματικής υπερδομής, υπό τον βούρδουλα του ΝΑΤΟ και των μυστικών υπηρεσιών τους, δεν είναι πολιτισμός, αλλά βαρβαρότητα με οργιαστικές ανθρωποθυσιαστικές λατρείες, που οδηγούν στην αποκτήνωση και τελικά στον αφανισμό της ανθρωπότητας.

Όποιος λοιπόν θέλει να επιβιώσει στα χρόνια που έρχονται, οφείλει να μάθει να αναγνωρίζει τις δομές και τις δράσεις τους, να ενημερώνει τους υπόλοιπους γι’ αυτές και να τους αντιστέκεται με κάθε τρόπο.

ΠΗΓΕΣ:

Εγκυκλοπαίδεια Britannica/ λήμμα Wicca
Βagor Kali temple: a temple that has been worshiped from paleolithic age
Lyndon LaRouche Jr, The Witchcraft of Christians who are not Christians
The Temple of Understanding
The Absolute Masters of Darkness St. John the Divine Part 1 & 2
Επίσημη ιστοσελίδα του καθεδρικού Ναού του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου της Νέας Υόρκης
Σκάνδαλο! Θηλυκός Εσταυρωμένος Χριστός σε ναό στις ΗΠΑ
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ:

Kevin Tucker, Web of the Illuminati, εκδ. Lulu, 2013

Lyndon LaRouche Jr, Children of Satan 1 & 2
Lyndon LaRouche Jr., History of Satanism
Lyndon LaRouche Jr., Real History of Satanism
Lyndon LaRouche Jr., There are no limits to growth
Παναγιώτης Μαρίνης, Ο προκατακλυσμιαίος πολιτισμός, εκδ. Νέα Θέσις, 1998
Μανέθων, Αιγυπτιακά, εκδ. Γεωργιάδη, 1996
Byron Khun de Prorok, In Quest of Lost Worlds, εκδ. The Narrative Press, 2006, Α’ έκδοση 1935
Gary Margrove, Nuclear War in Ancient Times, Disgrace of the Gods, part 10, έκδ. Kindle, 2013
David Hatcher Childress, Lost Cities of China, Central Asia and India, εκδ. Adventures Unlimited Press, 1984,
David Hatcher Childress, Lost Cities of Africa and Arabia, εκδ. Adventures Unlimited Press, 1984
David Hatcher Childress, Lost Cities of Atlantis, Ancient Europe and the Mediterranean, εκδ. Adventures Unlimited Press, 1996
David Hatcher Childress, Lost Cities of Ancient Lemuria and the Pacific, εκδ. Adventures Unlimited Press, 1988
Nigel Blundell, The World’s Greatest Mysteries, εκδ. Octopus Books, 1984
Denis Saurat, La réligion des géants et la civilisation des insectes, εκδ. J’ai lu, 1971
Denis Saurat, L’Atlantide et le règne des géants, εκδ. J’ai lu, 2019
E.T. Stringer, The Secrets of the Gods, Exploring Hidden Mysteries of Earth and Univers, εκδ. Abacus-Sphere, 1976.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  1. Ernest Renan, Histoire des origines du christianisme: Livre VII: Marc Aurèle et la fin du monde antique, εκδ. Ligaran. 
  2. https://aperopia.fr/11-2022/giati_o_ohe_proagei_ti_thriskia_twn_magiswn_kai_ton_paganismo/
Πόσοι Έλληνες αντιλαμβάνονται ότι τέτοια προγράμματα στην πραγματικότητα οδηγούν τις ευρωπαϊκές κοινωνίες πίσω στις σκοτεινές λατρείες; Καί ΓΙΑΤΙ;

Δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος


"Ο Byung-Chul Han, ο γερμανοκορεάτης εξερευνητής του παρόντος, ανακαλύπτει ότι ζούμε ανάμεσα σε «μη-πράγματα», δηλαδή έχουμε σταματήσει να ζούμε το πραγματικό. «Δεν κατοικούμε πλέον στη γη και στον ουρανό, αλλά στο Google Earth και στο Cloud. «Ο αποπροσανατολισμός των «μη τόπων» της νεωτερικότητας για τον οποίο μιλά ο Marc Augé ξεπερνιέται μέσω μιας περαιτέρω απώλειας. Χάνοντας την επαφή με την πραγματικότητα, ελκυσμένοι, θαμπωμένοι από τις εικόνες που αυταπατούμε μπορούμε να διεισδύσουμε, στις οποίες βουτάμε καθώς περιηγούμαστε στο εικονικό, χάνουμε την αίσθηση του ποιοι είμαστε.

Περιφρονούμε αυτά που έχουμε, ξεχνάμε ποιοι είμαστε στο όνομα της στιγμιαίας εμπειρίας και συγκίνησης. Το λάθος του Χαν είναι να συγχέει το «είναι» με το ανθρωπολογικό άλμα που διαισθάνεται. Δεν ζούμε σε μια εποχή που το είναι υπερισχύει του έχοντος: τα ρήματα που μας περιγράφουν είναι φαίνεται, φαίνομαι, βιώνω. Να βιώνεις, δηλαδή να βιώνεις κάτι. Σήμερα, σε μια νύχτα του κόσμου όπου το πραγματικό και το εικονικό, το αληθινό και το ψέμα τείνουν να συνδυάζονται, εμπειρία και μυθοπλασία, όνειρο και λαβύρινθος συμπλέκονται και διαμορφώνουν μια αγνώριστη ανθρωπότητα."

"Ο νομάδας δεν ενδιαφέρεται για την ιδιοκτησία, πόσο μάλλον για τη σταθερότητα. Η ταυτότητα του κινητού του είναι πολύ ισχυρή αν και “ sui generis". Φέρνει μαζί του ό,τι του ανήκει αρκεί να του είναι χρήσιμο: το κοπάδι που τον συντηρεί, τη σκηνή που τον προστατεύει σε ανάπαυση. Έχει λίγες αναμνήσεις, με την έννοια που αποδίδουμε στον όρο. Στόχος του είναι τα ταξίδια. Έτσι μας μεταμορφώνει η μεταμοντερνικότητα. Ζούμε με συναισθήματα, παρορμήσεις, εμπειρίες. Η πιο ζωτική ανάγκη είναι να εκπλαγούμε: γι' αυτό χρειαζόμαστε συνεχή καινοτομία. Όσο το σύστημα καταφέρνει να μας παρέχει συναισθήματα, θα είμαστε στο έλεός του, σκλάβοι σε αναζήτηση αναλαμπές ευτυχίας. Αναπόφευκτα συνδεδεμένο με τα «μη πράγματα». Θα καλωσορίσουμε μια ζωή για ενοικίαση. Αυτοκίνητο προς ενοικίαση, κατοικημένα σπίτια την ημέρα: ο κόσμος της Uber και της Airbnb. Θα δεχόμαστε εργαλειακές ανθρώπινες σχέσεις, όλο και πιο γρήγορα λόγω της διαφαινόμενης πλήξης.

Η σχέση με τις τεχνητές συσκευές θα παραμείνει ουσιαστική, ειδικά το smartphone , η πύλη στο εικονικό άπειρο, η μόνη ιδιότητα που θα υπερασπιστούμε με ζήλια μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου, πιο γρήγορου, πιο αποδοτικού, πάνω απ' όλα πιο συμβολικού μοντέλου. Τα σύμβολα «δεν είναι πράγματα». Δεσμευόμαστε με αυτούς, όχι πια με τα αντικείμενα της ζωής μας. Τα βιβλία, τα έπιπλα, ακόμη και τα ρούχα και τα κοσμήματα, το αυτοκίνητο, το σπίτι και η γη, αυτό που λέμε αναμνήσεις και έδωσαν νόημα και συνέχεια στη ζωή μας, είναι δεσμοί, επομένως ξεπερασμένα βάρη, παγίδες που πρέπει να πετάξουμε στο βωμό των εμπειριών.

Η ελευθερία που επιδιώκει ο άνθρωπος-φιγούρα είναι αυτή της άμεσης, σταθερής, απεριόριστης κατανάλωσης. Η οικονομία της εμπειρίας αντικαθιστά την οικονομία των πραγμάτων. Επομένως δεχόμαστε και ακόμη περισσότερο θα δεχθούμε μια ζωή φτιαγμένη από τελείες, από εκρήξεις αδρεναλίνης, δηλαδή από εμπειρίες, επιθυμίες, ολοένα καινούργια ερεθίσματα. Μια αέναη κίνηση που θα καταλήξει εξαντλητική. Ο Jeremy Rifkin ήταν ο πρώτος που έκανε ένα κρίσιμο άλμα: ζούμε στην εποχή της πρόσβασης, της βασικής έννοιας του σύγχρονου. Οι κύριοι μάς υποχρεώνουν να συνδεόμαστε συνεχώς, να υβριδοποιούμαστε με τις συσκευές, να επιδιώκουμε κάθε αλλαγή, να εγκαταλείπουμε από τη στιγμή που θα την «βιώσει». Ο κυβερνοάνθρωπος δεν θα δώσει σημασία στην κατοχή και την ιδιοκτησία: ο κόσμος που βασίζεται στην πρόσβαση δημιουργεί μια εντελώς διαφορετική ανθρωπότητα.

Το μάθημα του Ρίφκιν έχει μεταφερθεί στα υψηλότερα επίπεδα, που εργάζονται ενεργά για να μας αφαιρέσουν από τα πάντα, ξεκινώντας από το μυαλό μας, για να μας κρατήσουν στα χέρια τους μέσω των «μη πραγμάτων». Ταυτότητα πάνω απ' όλα σημαίνει μόνιμη σχέση με ανθρώπους, πράγματα, τόπους. η κατοχή είναι από τη φύση της σταθερή, βασίζεται στην επιμονή. Τίποτα πιο ξένο στη δρομοκρατία (τομέα ταχύτητας), στον «πραγματικό χρόνο». Η νέα ταυτότητα είναι ρευστή, μεταβλητή, ξεκινώντας από τα σεξουαλικά ένστικτα και την αυτοαντίληψη. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς οτιδήποτε είναι "για πάντα"."

Δεν υπάρχουν σχόλια: