Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

«ΝΑΙ, ΟΚ, ΓΚΟΜΠΛΟΤΤΟ»»

 Ο Μελ Γκίμπσον εκθέτει την παιδόφιλη ελίτ του Χόλιγουντ

Ο Μελ Γκίμπσον εκθέτει την παιδόφιλη ελίτ του Χόλιγουντ

“ YES , V ABBÈ, G OMPLOTTO”


MEL GIBSON: Οι ελίτ του Χόλιγουντ «σκοτώνουν αθώα παιδιά και πίνουν το αίμα τους»

Ο M edeea Greere, ένας ανεξάρτητος εκδότης, βρίσκεται τώρα στο Telegram στη διεύθυνση https://t.me/AMGNEWS2022 και υπάρχει μόνο μέσω της υποστήριξης των αναγνωστών καθώς φέρνουμε την Αλήθεια, την Ελευθερία και την Αγάπη στην ευαισθητοποίηση του κοινού. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!

Ο Μελ Γκίμπσον εκθέτει την παιδόφιλη ελίτ του Χόλιγουντ

Σε μια συγκλονιστική καταγγελία, ο σταρ του κινηματογράφου Μελ Γκίμπσον εξέθεσε την επιδημία των «παρασίτων» που «ελέγχουν το Χόλιγουντ» που εμπλέκονται σε παιδικές θυσίες και παιδεραστία. Ο σταρ του Lethal Weapon είπε ότι «κάθε στούντιο στο Χόλιγουντ αγοράζεται και πληρώνεται με το αίμα αθώων παιδιών », προσθέτοντας ότι «το πιο πολύτιμο νόμισμα είναι το αίμα των παιδιών»

Ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο της Αγγλίας για την προώθηση του ρόλου του στο Daddy's Home 2 , ο Gibson περιέγραψε την ελίτ της βιομηχανίας ψυχαγωγίας ως «εχθρό της ανθρωπότητας» που «τρέφεται με το αίμα αθώων παιδιών». το ιερό των παιδιών «γιατί ευδοκιμούν στο σπάσιμο κάθε ταμπού που δόθηκε από τον Θεό και είναι γνωστό στον άνθρωπο».

«Έχουν μια κατάφωρη περιφρόνηση για το καλό του λαού». Η καταστροφή των ζωών των ανθρώπων είναι απλώς ένα παιχνίδι για αυτούς - όσο περισσότερο πόνο μπορούν να προκαλέσουν, τόσο καλύτερη είναι η συγκίνηση. «Τα παιδιά είναι μια δίκαιη διαβίωση για αυτά» . και ο φόβος, και όσο πιο νέος τόσο το καλύτερο. «Αυτοί οι άνθρωποι ακολουθούν τη δική τους θρησκεία και τη χρησιμοποιούν ως ηθικό οδηγό». Δεν είναι το είδος των θρησκευτικών διδασκαλιών που θα άκουγαν ποτέ οι άνθρωποι. «Το χειρότερο μέρος: Είναι ανοιχτό μυστικό στο Χόλιγουντ και όλοι το θέλουν».

Ο Μελ Γκίμπσον εμφανίστηκε στην εκπομπή συνομιλίας του BBC στο Ηνωμένο Βασίλειο, The Graham Norton Show , όπου ο βετεράνος ηθοποιός απάντησε σε ερωτήσεις σοκαρισμένων καλεσμένων, στο πράσινο δωμάτιο στα παρασκήνια μετά την εμφάνισή του, σχετικά με την πραγματική φύση των «ελίτ» του Χόλιγουντ. Εξήγησε πώς μπήκε στη μαύρη λίστα από τους ελέγχους ολιγάρχες του Χόλιγουντ το 2006 επειδή εξέφρασε τις απόψεις του για τη βιομηχανία που συγκρούονταν με τη φιλελεύθερη ατζέντα τους. Είπε ότι έκτοτε «δούλεψε έξω από το σύστημα» που του έδωσε μια νέα προοπτική, είπε:

«Είναι δύσκολο να το καταλάβεις, το ξέρω, και λυπάμαι που σου το είπα, αλλά το Χόλιγουντ είναι ένα θεσμοθετημένο κύκλωμα παιδεραστών». μπορεί επίσης να τους ονομάσει έτσι. «Δεν το καταλαβαίνω καθόλου, αλλά μαζεύουν αυτούς τους τύπους για την ενέργειά τους και γλεντούν με το αίμα τους». Δεν το κάνουν ούτε με έλεος, τρομάζοντας τους μέχρι θανάτου πριν τους θυσιάσουν.

«Όσο πιο αθώο είναι το παιδί, όσο πιο τρομοκρατημένο είναι, τόσο περισσότερο ευδοκιμούν σε αυτό», είπε η σταρ του Braveheart. "Τι σημαίνει? Δεν το κάνουν ως κάποια μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης: συλλέγουν το αίμα των παιδιών και τρώνε τις σάρκες τους επειδή πιστεύουν ότι τους δίνει κάποιο είδος «δύναμης ζωής» . Αν το παιδί πονούσε ψυχικά και σωματικά όταν πέθανε, καλό είναι να του δίνει «έξτρα δύναμη ζωής». «Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν, αλλά αυτό κάνουν. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μια ηθική πυξίδα που μας καθοδηγεί στη ζωή, σωστά; Αυτοί οι άνθρωποι δεν το έχουν, ή αν το έχουν, δείχνει προς την αντίθετη κατεύθυνση».

Ο Γκίμπσον, ο οποίος έχει περάσει τα τελευταία 30 χρόνια δουλεύοντας μέσα και έξω από το καθεστώς του Χόλιγουντ, λέει ότι η ιεραρχία του κλάδου «ευδοκιμεί στην κακοποίηση, τον πόνο, τα βασανιστήρια, το άγχος και την ταλαιπωρία » . Σύμφωνα με τον Gibson, η επιθυμία να γίνουν τέτοιες καταχρήσεις δεν περιορίζεται μόνο στην ελίτ, αλλά μόνο «αυτοί που βρίσκονται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας μπορούν να αντέξουν οικονομικά μια τέτοια «πολυτέλεια»» , αν και είναι «στόχος για τους περισσότερους ανθρώπους στη βιομηχανία».

«Το Χόλιγουντ είναι βουτηγμένο στο αίμα αθώων παιδιών». Οι αναφορές στην παιδεραστία και τον κανιβαλισμό υπήρχαν πάντα, αλλά εδώ και χρόνια ήταν κρυπτικές ή συμβολικές. «Και, δεν εννοώ μόνο την καριέρα μου, εννοώ ότι απειλήθηκε η ζωή μου, η ζωή της οικογένειάς μου θα κινδύνευε. Μπορώ να μιλήσω μόνο για αυτούς τους ανθρώπους τώρα, αυτά τα στελέχη του κλάδου, γιατί είναι όλοι νεκροί τώρα». Βλέπουν το αίμα ενός σεξουαλικά κακοποιημένου παιδιού ως το «απόλυτο έπαθλο» και λένε ότι είναι «πολύ εμπλουτισμένο».

«Τα παιδιά είναι σαν ένα «νόμισμα premium» και έχουν μεγαλύτερη αξία από οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε: διαμάντια, ναρκωτικά, χαβιάρι, καριέρες. Κυριολεκτικά ανταλλάσσουν αυτά τα παιδιά ως νόμισμα για χάρες, κινηματογραφικούς ρόλους, δωροδοκίες…»

Σύμφωνα με τον Gibson, αυτή η διαστροφή δεν είναι μόνο η τελευταία μόδα, αλλά είναι μια βαθιά ριζωμένη κουλτούρα στο Χόλιγουντ εδώ και γενιές και είναι κάτι δημοφιλές τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. «Δεν είναι κάτι καινούργιο και συνεχίζεται από πριν καν ιδρυθεί το Χόλιγουντ».

Αυτές οι σκοτεινές, πολυδιάστατες αποκρυφιστικές πρακτικές έχουν χρησιμοποιηθεί σε μυστικές κοινωνίες για εκατοντάδες χρόνια. «Το Χόλιγουντ χρησιμοποιείται για κοινωνικό προγραμματισμό και έλεγχο του νου και το μήνυμά του προβάλλεται στην ψυχή του αμερικανικού λαού…»


ΠΗΓΗ: https://realityroars.com/conspiracy/other/mel-gibson-hollywood-elites-kill-innocent-children-drink-their-blood.html

Στο βίντεο, ο αντιδήμαρχος της Στοκχόλμης, Jan Jonsson, με το πρόσχημα της drag queen ενώ διάβαζε μια ιστορία στα παιδιά.

Ερώτηση: Γιατί η προπαγάνδα επικεντρώνεται στα παιδιά τελευταία;
Ο αντιδήμαρχος της Στοκχόλμης, Jan Jonsson, ντυμένος drag queen, διαβάζει μια ιστορία στα παιδιά!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ

Maurice Blondet
«“SÌ’, VABBÈ, GOMPLOTTO”» - Inchiostronero

Maurizio Blondet 17 Ιουνίου 2023 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τη Γκρέτα, τη Γκρέτα,
να ησυχάσει και το περιβάλλον!!!