Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Ρόδος, το κλίμα είναι που προκαλεί πυρκαγιές: ιδού η απόδειξη

Ξεκινώ λέγοντας ότι συμπίπτω λατρευτικά με την επίπληξη του σεβαστού μας Προέδρου του Quirinale: «Εκπληκτικές συζητήσεις για το κλίμα, αργήσαμε». Τι συζητάμε ακόμα; Πρέπει να δράσουμε. Σύντομα.

Όπως σε αυτό το βίντεο, που γυρίστηκε στη Ρόδο, το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την Αλήθεια: η υπερθέρμανση του πλανήτη παράγεται από τον Άνθρωπο και προκαλεί φωτιές. Και υπάρχουν και αυτοί που δρουν γνωρίζοντας ότι αργήσαμε.
Βίντεο
00:00
00:11

 

Ένα αίνιγμα που ακολουθείται σε μερικά tweets στα γερμανικά:

Εκεί που εκδηλώνεται τώρα φωτιά στη Ρόδο, υπάρχει έγκριση για την ανάπτυξη μεγάλης αιολικής εγκατάστασης. Ο χάρτης γεωπληροφοριών της ρυθμιστικής αρχής ενέργειας της Ρόδου δείχνει για άλλη μια φορά την «άσχημη σύμπτωση» ότι εγκρίθηκαν ανεμογεννήτριες στην πολύ φλεγόμενη περιοχή.

Holiday Hell Rhodes: Τώρα ξεκινά το κυνήγι των εμπρηστών! «Ενώ οι φλόγες συνεχίζουν να τυλίγουν το νησί και πολλοί παραθεριστές εξακολουθούν να είναι αποκλεισμένοι, οι αρχές της Ρόδου κυνηγούν τους διαβόλους της φωτιάς. «Οι φωτιές προκλήθηκαν από ανθρώπους»…


Da wo es jetzt in Rhodos brennt, gibt es die Genehmigung für die Entwicklung einer Windfabrik. Auf der Geo-Informationskarte der Energieregulierungsbehörde in Rhodos zeigt sich wieder einmal der "böse Zufall", dass genau im Brenngebiet Windkraftanlagen genehmigt wurden.
Image

Cecchi Paone στη Zona Bianca: "Έχουν περάσει 30 χρόνια από τότε που τα αεροπλάνα στο Μιλάνο δεν εκτρέπονται πλέον λόγω ομίχλης, επομένως δεν υπάρχει ομίχλη στο Μιλάνο εδώ και 30 χρόνια, επομένως το κλίμα έχει αλλάξει". Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ. Ο Φράνκο Πρόντι τον κοιτάζει εκμηδενισμένος.

Condividi

Rodi, è il Clima a provocare gli incendi: ecco la Prova (www-maurizioblondet-it.translate.goog)

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ LINK ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο μηχανισμός δεν είναι ένα απλό γκαζάκι, θέλει τέχνη και ''μεράκι'' για να φτιαχτεί, οπότε... https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/ymittos-aytos-einai-o-empristikos-mixanismos-pou-entopistike-foto/