Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Η ένοχη σιωπή του Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίου στο ανόσιο έργο του πάπα Θεόδωρου Β΄

 


Γιατί σιωπά ο Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος στην προσβολή της Ιεράς Ορθοδόξου Παραδόσεως από τον πάπα Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β΄;
«Ο νεο-Κυναίγειρος και νεο-Κυρηναίος του Οικουμενικού Θρόνου, ο συνεχίζων την παράδοσιν των αρχαίων προγόνων» δεν αντιλήφθηκε τον μέγα σκανδαλισμό των πιστών με τη χειροτονία διακόνισσας στο εν μαρασμό ευρισκόμενο πατριαρχείο Αλεξανδρείας με «Πατριαρχική ευλογία και κανονική άδεια…. [από τον] τον Απρίλιο του 2023».

Απορροφημένος με το έργο διάλυσης της Ορθοδόξου Εκκλησίας και, κουρασμένος από την ενασχόλησή του με τη σωτηρία του πλανήτη από την υπερθέρμανση, ο Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος δεν άκουσε την προκλητική είδηση από τη χώρα του Νείλου, όπως δεν «άκουσε» και εκείνον τον Αλβανό που χειροτόνησε ο Αμερικής Ελπιδοφόρος επίσκοπο Φιλομηλίου να λέει το Σύμβολο της Ορθοδόξου Πίστεως με την προσθήκη του Filioque παρουσία του και, μέσα στον πατριαρχικό Ναό;

Η συνέχεια, https://tasthyras.wordpress.com

ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ. ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΒΛΕΨΙΑ. Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΔΕΝ ΣΙΩΠΑ ΒΟΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΛΗΡΟ; ΣΤΟ ΕΝΔΥΜΑ ΦΩΤΟΣ;

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΙΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ, ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΙΣΤΟΙ, ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΤΟΥ ΚΛΗΡΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σημαίνει ότι προτίμησαν τα είδωλα απ' τον Κύριο...ΑΠ

amethystos είπε...

ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΛΛΟ ΕΙΔΩΛΟ ΠΛΗΝ ΕΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

βρήκα κι άλλο...δεν παίζονται λέμε!!! από το 13:25 και μετά:https://youtu.be/x-21MNQpqUo?feature=shared ....ΑΠ