Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΗΤΤΗΘΕΙ

Ακούω δεξιά και αριστερά πολλούς τρομοκρατημένους Έλληνες να αποδέχονται ότι δεν μπορούμε να νικήσουμε την Τουρκία, ότι θα χάσουμε από την Τουρκία, ότι έχουν πολλά εκατομμύρια λαό και περισσότερα όπλα, ότι τελικά δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα.

Αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα, τότε συμπατριώτες μου έχουμε ήδη ηττηθεί πρώτα μέσα μας, έχουμε ήδη υποκύψει στην τρομοκρατική προπαγάνδα των Τούρκων και αυτή είναι η χειρότερη ήττα, πριν ακόμα πέσει ένας πυροβολισμός.

Αν συνεχίσουμε να κάνουμε αυτές τις παραδοχές, είμαστε ήδη υπό μια οιονεί κατοχή και απλά περιμένουμε να μας λυπηθούν οι Τούρκοι ή να μας πάρουν υπό την προστασία τους ισχυρότερα κράτη, που τάχα μου θα έρθουν να πολεμήσουν αφιλοκερδώς για μας, ώστε να συνεχίσουμε εμείς τις μαγκιές μας, τις παλικαροσύνες μας, τα φραπόγαλά μας, την κατανάλωσή μας με δανεικά μέσα στο γερμανικό ευρώ κ.λ.π.

Όταν ένας λαός δεν μπορεί να προστατέψει τα εδάφη του, τότε του τα παίρνουν οι άλλοι. Αυτός είναι φυσικός νόμος της ζωής. Και αυτό είναι ένα μήνυμα προς όλους αυτούς τους ψευδοειρηνοποιούς που μας έλεγαν ότι “το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του”. Το Αιγαίο ανήκει στον ισχυρότερο και όποιος είναι αυτός, αυτός και θα κυριαρχεί πάνω του. Μέχρι τώρα πάντως είμαστε εμείς οι ισχυροί και κρατάμε το Αιγαίο. Και θα συνεχίσουμε να είμαστε οι ισχυροί στο Αιγαίο, είτε αρέσει στους Τούρκους είτε δεν αρέσει.

Καμία λιποψυχία λοιπόν δεν μας πρέπει. Αυτό εδώ το έθνος άντεξε αιώνες και θα συνεχίσει να αντέχει. Απλά πρέπει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα με την εσωτερική του “πέμπτη φάλαγγα”. Και όταν θα πέσει η πρώτη τουφεκιά αλίμονο σε εκείνον που θα δειλιάσει και θα περιμένει να τον σώσουν άλλοι.
Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια: