Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Αυτοί οι εξτρεμιστές τζιχαντιστές είναι η ειρηνευτική δύναμη UNIFIL των Ηνωμένων Εθνών στο Λίβανο. Κατηγορούνται από στρατιωτικές πηγές ότι συνέργησαν στην επίθεση στη Βηρυτό!!!!!! ΦΩΤΟ

Μέλη της Ναυτικής Δύναμης Ταχείας Επέμβασης του Μπαγκλαντές που ανήκουν στην ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στο Λίβανο τη λεγόμενη UNIFIL προσεύχονται ισλαμικά στη Βηρυτό επί του κατεστραμμένου πλοίου μετά τις φρικτές εκρήξεις στη λιβανέζικη πρωτεύουσα. Έχουν σαλαφιστικά χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε εξτρεμιστικά στοιχεία ακραιφνούς τζιχαντισμού και είναι απορίας άξιον με ποιά κριτήρια τα Ηνωμένα Έθνη τους εμπιστεύθηκαν τέτοιες ευαίσθητες αποστολές.. Τ΄αποτελέσματα είναι όπως ήταν αναμενόμενο οδυνηρά.
Στρατιωτικές πηγές του Λιβάνου καταγγέλουν ότι αυτές οι Δυνάμεις των Ηνωμένων Εθνών στο Λίβανο συνέργησαν στην παραβίαση του εναέριου χώρου του Λιβάνου από την ισραηλινή αεροπορία που έγινε 22 φορές το επίμαχο διάστημα από τις 04 ως και 05 Αυγούστου 2020. Σύμφωνα με το λιβανέζικο ΓΕΣ η ισραηλινή αεροπορία παραβίασε τον εναέριο 22 πάνω από Beyrouth, Naquoura, Tyr, Baabda, κλπ .Μαχητικά ή drones ισραηλινά πετούσαν στον λιβανέζικο εναέριο τη στιγμή των μεγάλων εκρήξεων που συντάραξαν τη Βηρυτό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: