Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Απίστευτο: Η Ρωσία μας τιμά και ο Κ.Μητσοτάκης κάνει υποδείξεις στον Μ.Μισούστιν για «ανθρώπινα δικαιώματα»


Υποδεχόμενος τον Ρώσο πρωθυπουργό Μιχαήλ Μισούστιν, ο οποίος ήρθε να τιμήσει την Εθνεγερσία του 1821, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης του επιφύλασσε δεύτερη ψυχρολουσία μετά την υποδοχή του όταν ο Ρώσος πρωθυπουργός έτεινε το χέρι και του αντιγύρισαν τον αγκώνα.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης έκρινε ότι έπρεπε να κάνει διάλεξη περί «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» στον Ρώσο ομόλογό του στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, λειτουργώντας ως εκπρόσωπος του... ΝΑΤΟ ή της Ουάσιγκτον.

Αφού ξεκαθάρισε στον Ρώσο πρωθυπουργό πως η «Ελλάδα είναι κράτος μέλος του ΝΑΤΟ», πρόσθεσε πως η «ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική ασφάλειας οφείλει να οικοδομείται μέσω συνεργατικών και όχι ανταγωνιστικών σχέσεων με κοινές αξίες όπως η… προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Τι ήθελε να πει ο ποιητής; Ότι η Ρωσία παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα;

Θα τολμούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μιλήσει για ανάγκη σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Άνγκελα Μέρκελ ή στον Τζο Μπάιντεν;

Εν συνεχεία του τόνισε και τις διεθνείς υποχρεώσεις της Ρωσίας λέγοντας στον κ. Μισούστιν ότι:

«Η ιδιότητα της χώρας σας ως μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σας επιφορτίζει κ. πρωθυπουργέ με την ευθύνη της ειρήνης και της διεθνούς νομιμότητας σε παγκόσμιο επίπεδο και με μεγάλο καθήκον».

Άραγε όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Ερντογάν, ο οποίος κοντεύει να συλλάβει αυθαίρετα τη μισή Τουρκία, μέχρι και βουλευτές, (κάτι που φυσικά δεν κάνει η Ρωσία) μετά γιατί δεν μιλούσε για «ανθρώπινα δικαιώματα»;

Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσία είναι η χώρα που έστειλε τον πιο υψηλόβαθμο πολιτικό αξιωματούχο για να τιμήσει τους εορτασμούς για το 1821 αφού οι σύμμαχοι «σνόμπαραν» την Ελλάδα.


ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΠΟΡ. ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

''«…Η άλλη μεγάλη πρόκληση για την ταυτότητα της Ρωσίας είναι συνδεδεμένη με τα γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο. Είναι θέματα εξωτερικής πολιτικής αλλά και ηθικής τάξης. Μπορούμε να δούμε πως οι Ευρώ-ατλαντικές χώρες απαρνιούνται τις ρίζες τους, ακόμη και τις χριστιανικές ρίζες που αποτελούν το θεμέλιο του Δυτικού πολιτισμού. Αυτές αρνούνται τις ηθικές αρχές και όλες τις παραδοσιακές ταυτότητες: εθνικές, πολιτιστικές, θρησκευτικές , μέχρι και σεξουαλικές. Εφαρμόζουν κατευθυντήριες γραμμές που εξισώνουν τις οικογένειες με τις συμβιώσεις ατόμων του ιδίου φύλου, την πίστη στον θεό με την πίστη στον Σατανά. '' Vladimir Putin .
https://theodotus.blogspot.com/2013/10/0-arnold-toynbee.html