Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Το λυκόφως των σύγχρονων μάγων


Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα


Οθρυλικός Γάλλος συγγραφέας Ζακ Μπερζιέ, που έλαμψε τις δεκαετίες του ′60 και του ′70, επέμενε ότι οι ανθρώπινοι πολιτισμοί είναι πολύ αρχαιότεροι απ’ όσο πιστεύουμε. Υπέρ αυτής της άποψης υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία που θάβονται συστηματικά.

Ο Ζακ Μπερζιέ 1 καταφέρνοντας να έχει πρόσβαση σε ειδικά αρχεία των κυβερνήσεων των δυνάμεων του Άξονα κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ανακάλυψε αρκετά ανεξήγητα αντικείμενα και αποκαλυπτικά στοιχεία, αποκτώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο αρκετό υλικό για τα μετέπειτα βιβλία του.

Ο Μπερζιέ σ’ αυτή του τη συνέντευξη κάνει λοιπόν λόγο για πανάρχαια, υπερ-προηγμένης τεχνολογίας αντικείμενα που η κατασκευή τους δεν εξηγείται από τις δυνατότητες των παλαιολιθικών ανθρώπων, αλλά και για μια μυστική εταιρεία των ναζί που είχε πρόσβαση σε απόκρυφες, μυστικές δυνάμεις τις οποίες και αξιοποίησε κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Το αποτέλεσμα αυτής της «αξιοποίησης» ήταν αυτό που όλοι γνωρίζουμε: ο όλεθρος.
Η συνέντευξη
Ιδού τα σημαντικότερα αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Μπερζιέ στο ελβετικό κανάλι:
− Ζακ Μπερζιέ: «Στην Αίγυπτο βρέθηκε πρόσφατα ένας καθρέφτης χαραγμένος με εξαιρετικά λεπτές γραμμές, περίπου 15.000 ανά εκατοστό! Δηλαδή έχει ένα σύστημα περιθλαστικών μικροδομών, το οποίο για να δημιουργηθεί ήταν απαραίτητα εξαιρετικά πολύπλοκα μηχανήματα. Απ’ αυτά, καθώς και από εκείνα που χρειάστηκαν για να κατασκευαστούν εκείνα τα πολύπλοκα μηχανήματα, δεν έχουμε βρει κανένα ίχνος.
Ποιος τα έφτιαξε, εφόσον επίσημα από τη λίθινη εποχή, περάσαμε ξαφνικά σε μηχανήματα χάραξης περιθλαστικών μικροδομών;
Είναι φανερό λοιπόν ότι λείπουν τα ευρήματα εκείνου του ενδιάμεσου πολιτισμού. Το πρόβλημα των χαμένων ενδιάμεσων πολιτισμών είναι τεράστιο και δεν βλέπω λύση.


− RTS: Λέτε δηλαδή ότι πριν από εμάς, υπήρξαν πολλοί προηγμένοι πολιτισμοί;
− Ζ. Μ.: Ορισμένα αντικείμενα που έχουν βρεθεί και που φυλάσσονται επισήμως σε μουσεία, είναι τεχνολογικά πολύ προηγμένα, τα οποία, ωστόσο, χρονολογούνται ως πανάρχαια.
− RTS: Μα υπάρχουν πολλά τέτοια αντικείμενα;
− Ζ. Μ.: Μεγάλος όγκος. Για παράδειγμα, ο αιγυπτιακός καθρέπτης για τον οποίο σας μίλησα, οι ηλεκτρικές μπαταρίες της Βαγδάτης ηλικίας 2.000 ετών, τα ηλεκτρικά κυκλώματα που βρέθηκαν στην Αίγυπτο και αλλού. Υπάρχουν εκατοντάδες.

− RTS: Δηλαδή όλα αυτά μοιάζουν με τα αντικείμενα που ξέρουμε σήμερα στην εποχή μας. Επομένως εκείνος ο πολιτισμός δεν ήταν πολύ διαφορετικός από τον δικό μας;
− Ζ. Μ.: Α! όχι, αυτό που λέτε είναι άλλο πράγμα. Δεν είμαστε ικανοί να ξεχωρίζουμε παρά μόνο ό,τι γνωρίζουμε. Αυτά που δεν γνωρίζουμε, είμαστε εντελώς ανίκανοι να τα ξεχωρίσουμε.
Θέλω να πω, ότι καθώς προχωρούσαμε τεχνολογικά, ανακαλύψαμε το ηλεκτρικό κύκλωμα. Πριν πενήντα χρόνια όμως (δηλ. το 1928), οι αρχαιολόγοι δεν μπορούσαν ποτέ να σκεφτούν ότι κάποιο σχέδιο ή αντικείμενο που το είχαν κατατάξει ως λατρευτικό, ήταν στη πραγματικότητα ένα ηλεκτρικό κύκλωμα, ή μια ενεργειακή μονάδα, διότι τότε δεν υπήρχε αυτή η τεχνολογία και το κατέτασσαν στα λατρευτικά αντικείμενα.
Απ’ ό,τι γνωρίζω λοιπόν στο μουσείο Σμιθσόνιαν υπάρχουν ολόκληρες κούτες καλυμμένες από σκόνη, με αντικείμενα μη κατατάξιμα από τους επιστήμονες».
− RTS: «Αυτοί οι πολιτισμοί ήταν ανώτεροι από τον δικό μας; Από ποια άποψη;
− Ζ. Μ.: Από τεχνολογική άποψη. Μόνο που παραμένει το ερώτημα, τι απέγιναν; Γιατί δεν βρίσκουμε τον εξοπλισμό τους; O Έριχ φον Ντένικεν ανέπτυξε την ιδέα ότι αυτοί οι πολιτισμοί δεν ήταν γήινοι, αλλά προέρχονταν από το διάστημα. Κάτι που εξηγεί το πρόβλημα της έλλειψης εξοπλισμού και μηχανημάτων. Αν λοιπόν αυτά τα όντα είχαν έλθει από το διάστημα, τότε εξηγείται γιατί δεν βρίσκουμε τα ίχνη των συσκευών που έφτιαξαν αυτά τα ανεξήγητα αντικείμενα.
− RTS: Δηλαδή πρόκειται για εξωγήινα όντα που ήλθαν εδώ, άφησαν κάποια ίχνη και ύστερα ξανάφυγαν.
− Ζ. Μ.: Είναι μία υπόθεση, για την οποία δεν έχουμε όμως καμμία απόδειξη. Πρόκειται για ένα πρόβλημα για το οποίο δεν έχουμε βρει καμμία λύση, όπως ανέλυσα στο βιβλίο μου Η αυγή των Μάγων.
− RTS: Ωστόσο δεν πιστεύετε καθόλου στα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα.
− Ζ. Μ.: Με τίποτε! Άλλωστε έχει αποδειχτεί ότι όλα αυτά είναι απάτη και φωτομοντάζ. Όπως δεν πιστεύω στα εκτοπλάσματα, στη ραδιαισθησία, στην αστρολογία κλπ. Αυτό δεν αποκλείει ότι στο σύμπαν μας υπάρχουν υπερευφυείς εξωγήινοι, πολύ πιο εξελιγμένοι από εμάς.
− RTS: Οι οποίοι ζουν ήδη;…
− Ζ. Μ.: Οι οποίοι ζούσαν στο παρελθόν. Μη ξεχνάτε ότι αυτό που βλέπουμε είναι μια εικόνα του σύμπαντος εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, που δεν υπάρχει πια. Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι πριν από δισεκατομμύρια χρόνια σε ορισμένα γαλαξιακά συστήματα υπήρχαν ανώτερες ευφυΐες.
Τι απέγιναν σήμερα, σύμφωνα με τη δική μας κλίμακα, είναι άγνωστο. Γενικά θεωρείται ότι οι πολιτισμοί είναι θνησιγενείς και ότι η διάρκεια της ζωής τους είναι ελάχιστη.
Επομένως, οι τύποι που υπήρχαν πριν από …36 δισεκατομμύρια χρόνια, είναι σίγουρα νεκροί. Δεν υπάρχει ταυτοχρονικότητα, και αυτό το απέδειξε ο Αϊνστάιν το 1905. Δεν μπορούμε να μιλάμε για ταυτόχρονα γεγονότα σε δύο απομακρυσμένα μέρη του σύμπαντος.
Μυστικές εταιρείες και Θούλη
− RTS: Ζακ Μπερζιέ, συνεχίζω την καταγραφή αυτών που καλούμε «Μεγάλα Μυστήρια». Πιστεύετε στην ύπαρξη μυστικών εταιρειών;
− Ζ. Μ.: Σίγουρα υπάρχουν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι εύκολο να μπει κανείς μέσα σ’ αυτές. […] Έχουμε ορισμένα στοιχεία από Ρωμαίους ιστορικούς ότι υπήρχε ήδη μία μυστική εταιρεία στη Ρώμη με σκοπό να προστατεύει το μυστικό όνομα της Ρώμης που δεν αποκαλείτο Ρώμη, αλλά με ένα άλλο, κρυφό όνομα.
Επειδή οι Ρωμαίοι μπόρεσαν να μάθουν το μυστικό όνομα της Καρχηδόνας και να την αλώσουν, αυτή η εταιρεία, εκτελούσε οποιονδήποτε ήθελε να αποκαλύψει το μυστικό όνομα της Ρώμης, είτε κάποιος ήταν αυτοκράτορας είτε απλός σκλάβος, πρακτική που έχει σαν αποτέλεσμα ότι μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε το μυστικό της όνομα.
− RTS: Τι προκαλούσε το μυστικό όνομα της Ρώμης;
− Ζ. Μ.: Το όνομα της Ρώμης επέτρεπε κάτω από συγκεκριμένη μαγεία να δράσει κανείς εναντίον της. Πρόκειται για καθαρή μαγεία.
− RTS: Μιλείστε μας για την εταιρεία της Θούλης.
− Ζ. Μ.: Αυτή η εταιρεία βρισκόταν πίσω από τον χιτλερισμό. Επρόκειτο για έναν ρατσιστικό και αποκρυφιστικό γερμανικό οργανισμό, βασισμένο ωστόσο πάνω σε πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για τον πολιτισμό της Θούλης, της μυθικής χώρας των Υπερβορείων».
(Σημ.: Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, από τη Θούλη είχε έλθει και ο θεός Απόλλων και σ’ αυτήν επέστρεφε τους χειμερινούς μήνες. Σύμφωνα πάλι με τον εσωτερισμό, η Θούλη θεωρείται η αρχέγονη πατρίδα της πρώτης ανθρωπότητας, και όλως παραδόξως ήταν θερμή και εύφορη, ένα νησί που βρισκόταν κοντά στον σημερινό βόρειο πόλο και θα μπορούσε να ταυτιστεί με την Ισλανδία, τη Νορβηγία, τις νήσους Σέτλαντ, τις Φερόες ή τη Γροιλανδία των απώτατων εποχών, όταν βέβαια το κλίμα σε αυτές τις περιοχές ήταν πολύ διαφορετικό).
− RTS: «Ποια είναι η σχέση της εταιρείας της Θούλης με τον ναζισμό;
− Ζ. Μ.: Όπως αποκάλυψε ο Χέρμαν Ράουσνινγκ (Hermann Rauschning), 2 υπερφυσικές δυνάμεις που κατείχαν απόγονοι αυτού του πολιτισμού, δόθηκαν σε ορισμένους αξιωματούχους των ναζί, όπως ο Χίτλερ, που ήταν παρών σε τέτοιες τελετές «χρίσματος».
Όπως αναφέρει ο Ράουσνινγκ, ο ίδιος ο Χίτλερ του είχε αποκαλύψει ότι οι δυνάμεις αυτές επέτρεπαν να γίνονται κάποιες ενέργειες που διαφορετικά θα ήταν αδύνατες.
Μ’ άλλα λόγια, οι ναζί είχαν κάνει συμβόλαιο με τον διάβολο και απέκτησαν ορισμένες υπερφυσικές δυνάμεις. Είναι γνωστό ότι ο Χίτλερ κατόρθωνε να πείσει τον οποιοδήποτε. Έχουμε μαρτυρίες που άτομα που τον μισούσαν βαθύτατα, όταν έρχονταν να τον δουν, στο τέλος συμφωνούσαν μαζί του.
Είχε τη δυνατότητα να συναρπάζει τα πλήθη, να ξεφεύγει από ενέδρες, και να προβλέπει μερικώς το μέλλον. Μπορεί να τέλειωσε άσχημα, αλλά μια μεγάλη περιπέτεια έγινε πιθανή: Ένα γκρουπούσκουλο 15 ατόμων κατέληξε να κατακτήσει την Ευρώπη και η σημαία του κυμάτιζε στον Πύργο του Άιφελ και στην Αψίδα του Θριάμβου… Μεγάλη υπόθεση!
Θεός και επιστήμη

− RTS: Η κοσμοθεώρηση ενός φανταστικού εσωτερικού και εξωτερικού κόσμου, δεν αφήνει πολύ χώρο στον Θεό…
− Ζ. Μ.: Λίγοι άνθρωποι στην εποχή μας πιστεύουν ότι ο Θεός υπάρχει μέσα στο σύμπαν στο οποίο βρισκόμαστε…
− RTS: Η θεώρησή σας για το φανταστικό, συνεπάγεται μια μορφή θρησκείας;
− Ζ. Μ.: Συνεπάγεται πολύ απλά την επιστήμη. Η επιστήμη έχει καταδείξει ότι ο κόσμος που νομίζουμε ότι μας περιβάλλει, δεν υπάρχει έτσι όπως πιστεύουμε. Για παράδειγμα, αυτή η καρέκλα που κάθεστε τώρα, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει παρά μόνον σαν σύνολο κυμάτων, συχνοτήτων, και δονήσεων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό που φαίνεται…»
Το τέλος των ψευδαισθήσεων
Σήμερα, όσα έλεγε ο Μπερζιέ είναι εξαιρετικά επίκαιρα και έχουν εφαρμογή στο πεδίο του μετανθρωπισμού. Ο μετανθρωπισμός, ως νέος ναζισμός, αξιοποιεί πανάρχαιες επιστημονικές γνώσεις, εμπνεόμενος όμως από τα γνωστικά μισανθρωπικά ιδεώδη και επιτίθεται ευθέως σε όλο το ανθρώπινο είδος, θέλοντας να το καταργήσει για να εφαρμόσει τη νέα, άρεια κοινωνία, που μετά τις «εκκαθαρίσεις» των ρυπαρών ανθρώπινων κοπαδιών, θα αποτελείται μόνο από υπερ-ευφυείς μηχανές.
Με βάση λοιπόν όλα τα ανωτέρω, στους πολύ χαλεπούς καιρούς που ζούμε, επείγει όλοι οι Έλληνες να συνειδητοποιήσουν ότι όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια έχουν επαναληφθεί κατά την απώτατη αρχαιότητα −ποιος ξέρει πόσες φορές− με ολέθρια πάντα αποτελέσματα.
Θα επαναλάβω ακόμα μια φορά και γι’ αυτούς που είναι πρόσφατοι αναγνώστες του ιστολογίου:
Όταν ορισμένοι άνθρωποι αποκτήσουν προηγμένη τεχνολογία, θεωρούν τους εαυτούς τους θεούς και όσους δεν διαθέτουν την ίδια τεχνολογία, τους θεωρούν ζώα, που πρέπει είτε να αιχμαλωτιστούν και να τους χρησιμεύουν ως υποζύγια, είτε να τα σκοτώσουν, διότι τους είναι παντελώς άχρηστα και «τους» καταστρέφουν τον πλανήτη Γη που θεωρούν ιδιοκτησία τους.
Αυτό ακριβώς πρέσβευε η φιλοσοφία του αρειανισμού των ναζί και έπραττε η τεχνολογία που υποτίθεται ότι τους είχαν «διδάξει» οι οντότητες της μυστικής Θούλης: εκκαθαρίσεις.
Αυτό επαναλαμβάνεται και σήμερα, όπου μια μικρή ομάδα τεχνοκρατών, ανάγκασε τις κυβερνήσεις όλων των μεγάλων δυνάμεων προκειμένου να μπορούν να την ανταγωνιστούν αποτελεσματικά, να επιδοθούν σε μια ξέφρενη κούρσα για την τεχνολογική τροποποίηση του ανθρώπου και όλων των φυσικών ειδών.
Έτσι φτάσαμε στο σημείο όπου με το εωσφορικό επινόημα της προστασίας της υγείας, όλες οι ανθρώπινες δραστηριότητες που δεν οδηγούν στον μετανθρωπισμό, καταργούνται σταδιακά εις όφελος της βιοτεχνολογίας, της πληροφορικής και των στρατιωτικών εξοπλισμών, επειδή έτσι επιθυμούν οι Homo Dei.
Γι’ αυτό εξορίστηκαν από τις ανθρώπινες κοινωνίες οι καλλιτεχνικές και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις πάσης φύσεως.
Η πνευματική ζωή του ανθρώπου και η ίδια η έννοια της ανθρωπιάς, καταργείται δια της βίας, ενώ σε ό,τι μας αφορά ως Έλληνες, ο ορθόδοξος χριστιανισμός διώκεται απηνώς από μια χούφτα παράφρονες, που λειτουργώντας τελικά σαν άλλοι αρχαίοι Άτλαντες, που, όπως σύμφωνα με τον Πλάτωνα, επετέθησαν κατά των Αθηναίων και όλου του τότε προηγμένου κόσμου, σήμερα επιτίθενται στη Δύση και συγκεκριμένα στους χριστιανούς και σε καμμία άλλη θρησκεία.
Είναι λοιπόν μαθηματικά βέβαιο, ότι αν δεν απαγορευτεί κάθε τεχνολογία που θέτει σε κίνδυνο το ανθρώπινο είδος, θα οδηγηθούμε σε νέα τιτανομαχία μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων, και σε νέα επίθεση των Ατλάντων κατά των Αθηναίων, δηλαδή του σκότους κατά του φωτός, που θα καταλήξει σε ακόμα έναν πυρηνικό όλεθρο.
Zακ Μπερζιέ: Ο Ζακ Μπερζιέ, γεννημένος το 1912, ήταν εβραϊκής καταγωγής χημικός μηχανικός, μυστικός πράκτορας, δημοσιογράφος και συγγραφέας γαλλικής και πολωνικής εθνικότητας.
Ως παιδί ήταν χαρισματικό, και είχε φωτογραφική μνήμη. Μέχρι το τέλος της ζωής του διάβαζε 4 έως 10 βιβλία σε μια μέρα. Αφού μετανάστευσε με την οικογένειά του στη Γαλλία, μετά από σπουδές στη Σχολή Επιστημών και στην Εθνική Σχολή Χημείας του Παρισιού, απέκτησε δίπλωμα χημικού μηχανικού και αφοσιώθηκε στην επιστημονική έρευνα, ιδίως στην πυρηνική χημεία.

Το λυκόφως των σύγχρονων μάγων – Aperopia

Δεν υπάρχουν σχόλια: