Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Ορθόδοξοι ρασοφόροι ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ το χέρι του Πάπα! Κατάντια στην νέα συμπροσευχή Πάπα – Βαρθολομαίου κ πλήθους αιρετικών. Βίντεο και Φωτογραφίες. 30/9/2023

 Και διηγώντας τα να κλαις …


Ο δρόμος προς το «κοινό Πάσχα Παπικών Ορθοδόξων» το 2025 
(ενδεχομένως και με κοινό ποτήριο σε πόλεις του εξωτερικού), προχωράει ολοταχώς.

Με την ένοχη σιωπή του Αγίου Όρους, ηγουμένων, μοναχών, ιερέων, ορθοδόξων σωματείων και φυσικά της πλειοψηφίας των λαϊκών που έχουν ως προτεραιότητα να έχουν κάπου να «εκκλησιαστούν». Ασχέτως αν τους επέβαλαν να φορέσουν μάσκα, ή να πάρουν το αντίδωρο σε σακουλάκι, ή να περιμένουν έξω από τον ναό για να μεταλάβουν ή να μην προσκυνούν τις εικόνες (αίρεση της εικονομαχίας).Οι «νέες ταυτότητες» με το τσιπάκι ξεκίνησαν να διανέμονται αλλά η Σύναξη του Αγίου Όρους ακόμη να πάρει απόφαση. Όπως και η Ιερά Σύνοδος (η Διαρκής Ιερά Σύνοδος (Δ.Ι.Σ.) έκανε προς το παρόν «καλά» τη δουλειά της). Αφωνία παντού. Περιμένουν να κατευνάσουν οι αντιδράσεις για να μην μπουν στο στόχαστρο της οργής του πιστού λαού. Οι τελευταίοι «παραδοσιακοί» ιεράρχες οδηγούνται ο ένας μετά τον άλλον σε παραίτηση, και αντικαθίστανται είτε από «μουγκούς» (που έχουν για χρόνια αποδείξει μέσα στα μητροπολιτικά γραφεία την διαταγή «άκου, βλέπε, σιώπα»), είτε από καριερίστες που προκαλούν με τους λόγους και την συμπεριφορά τους.

Ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος 
μετά την βάπτιση παιδιών ομοφυλοφίλων και τα διαφορετικά κουταλάκια για την Θεία Κοινωνία, διοργανώνει τώρα «cigar nights» (βραδυές πούρου) και οι αχειροτόνητοι σχισματικοί (ουνίτες) της Ουκρανίας συμπροσεύχονται μια χαρά με τα «σκυλάκια» του Βαρθολομαίου.

Δείτε φωτογραφίες με όσα έγιναν χθες 30/9/2023, στην «Οικουμενική Ολονυκτία Προσευχής» στη Ρώμη, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, τελετή που διοργανώθηκε από τη γαλλική μοναστηριακή κοινότητα Τεζέ (στις φωτογραφίες εμφανίζεται η χρονική στιγμή του καρέ από το βίντεο).
Κάθε φωτογραφία 1000 λέξεις:
Παπικές «καλόγριες» και καρδινάλιοι παραμένουν καθισμένοι. Όπως βλέπετε, οι μοναδικοί που σηκώνονται όρθιοι όταν περνάει κατά την άφιξή του ο Πάπας είναι οι Ορθόδοξοι!
Όλοι οι ηγέτες θρησκειών παρατεταμένοι υποδέχονται τον αρχιαιρεσιάρχη Πάπα. Ο Βαρθολομαίος του κάνει υπόκλιση.

Ο καρδινάλιος προτρέπει τον Βαρθολομαίο να μην στέκει από πίσω αλλά να σταθεί δίπλα στον Πάπα!
Εκτός από τον Καρδινάλιο χρειάστηκε και δεύτερο άτομο να προτρέψει τον Βαρθολομαίο να σταθεί δίπλα στον Πάπα. Σταματάει και γυρίζει το κεφάλι του και ο ίδιος ο Πάπας προτρέποντάς τον! Η υποτέλεια σε όλη της το «μεγαλείο»!
Αντιλαμβανόμενος όσα έχουν διαδραματιστεί, (πιθανότατα) αιρετικός Κόπτης στέκεται πλέον δίπλα στον Πάπα (στα δεξιά του), ενώ ο Βαρθολομαίος συνεχίζει να παραμένει πιο πίσω του ! Εύλογο να τηρεί την «ιεραρχία» !
Μια οικουμενιστική συμπροσευχή χωρίς «αποκλεισμούς». Να τες και οι «παπαδίνες» (στα αριστερά!)!!!
Είπαμε, μία εικόνα 1000 λέξεις! Φυσικά ΔΕΝ θα μπορούσε να λείψει η σημαία της Ουκρανίας!
Παρακαλούμε όποιος αναγνώστης γνωρίζει, να μας ενημερώσει ποιος είναι αυτός ο ρασοφόρος με τα Ορθόδοξα άμφια (δίπλα στην όμορφη «παπαδίνα»). Προβλέπουμε ότι θα πάει πολύ μπροστά. Όπως πήγε κι ο Αμερικής Ελπιδοφόρος όταν ως διάκονος, έσκυψε και φίλησε το χέρι του Πάπα στο Φανάρι (δείτε το βίντεο μας εδώ και την “πρόβλεψή” μας για το μέλλον του Προύσης εδώ).
τι συμπροσευχή θα ήταν, αν δεν είχε αφρικάνες να τραγουδάνε και να λικνίζονται!
Κοινή Συμπροσευχή με αιρετικούς ότι ακριβώς απαγορεύουν οι Ιεροί Κανόνες με ποινή καθαίρεσης σε ιερωμένους.

 «ορθόδοξος» ρασοφόρος, σκύβει και φυλάει το χέρι του αρχιαιρεσιάρχη Πάπα. Η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο.


Προσέξτε με τι ζήλο προσκυνούν το χέρι του Πάπα «ορθόδοξοι» ρασοφόροι. Με τα δύο του τα χέρια πιάνει το χέρι του Πάπα …

Στο 1:37 (1 ώρα κ 37 λεπτά) η προσευχή του Βαρθολομαίου στο «Άγιο Πνεύμα».

Η προσκύνηση του Πάπα δεν είναι εξαίρεση. Έχει πλέον επιβληθεί. Ακόμη και Θεολογικές Σχολές διοργανώνουν «εκπαιδευτικές εκδρομές» στη Ρώμη, που περιλαμβάνουν επίσκεψη στο Βατικανό και συνάντηση-προσκύνηση του Πάπα.

Δείτε παλαιότερη αποκάλυψή μας από την προσκύνηση του Πάπα από υψηλόβαθμους ορθοδόξους αρχιερείς στην Ασσίζη, εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=GROcDPGnrqs

Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»Ορθόδοξοι ρασοφόροι ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ το χέρι του Πάπα! Κατάντια στην νέα συμπροσευχή Πάπα – Βαρθολομαίου κ πλήθους αιρετικών. Βίντεο και Φωτογραφίες. 30/9/2023 – Οδοιπορούντες Αγίου Συμεών Του Νέου Θεολόγου (wordpress.com)
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΛΕΟΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΕΦΤΑΣΕ ΗΔΗ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ Ο ΜΠΕΡΓΚΟΛΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Η ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΚΗ ΔΥΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΠΟΥ  ΜΟΝΟΠΩΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μην τα λέτε αυτά τα τραγικά...Αφήστε τον κοσμάκη να κοιμάται το νήδυμο...Τι θέλετε δηλαδή; Να βάλετε ενοχές σε τίποτε φιλότιμους, να τα πάρουν ότι είναι σοβαρά και να εγκαταλείψουν αυτό το σούργελο που τόσοι και τόσοι ..πνευματικοί..και...άγιοι γεροντάδες...τους δίδαξαν με τα προσκυνήματα και τις μετάνοιες σε αυτό το συρφετό ότι αυτοί είναι η...εκκλησία...Και μετά ποιά η ευθύνη του ιστολογίου όταν αυτοί οι "δυστυχείς" ευρεθούν "εκτός εκκλησίας"...Δεν τους σκέφτεστε;;; Που θα βρούν καλύτερα από το μαντρί;;

amethystos είπε...

Είμαστε όλοι μας εκτός εκκλησίας Στόν πρόναο. Καί μερικοί αληθινοί κατηφορίζουν ήδη πρός τόν Ωκεανό τής Λήθης.

Νικολαος είπε...

Είστε κι εσείς υπέρ της "αγίας αποτείχισης"?

amethystos είπε...

Οι αληθινοί πού αναφέρω είναι τού παλαιού καί οι αποτειχισμένοι. Επιστρέφουν στό Τίποτα. Οι μπραβοι πέταξαν έξω από τόν ναό εναν πιστό. Δέν υπήρχαν άλλοι στόν Ναό; Μάλλον ήταν στόν Πρόναο.

Νικολαος είπε...

Αν πούμε ότι οι περισσότεροι είμαστε Παλαιοδιαθηκικοί άνθρωποι, πέφτουμε μέσα?

Αποκ. 11,1+2:
"1. Καὶ ἐδόθη μοι κάλαμος ὅμοιος ῥάβδῳ, λέγων· ἔγειρε καὶ μέτρησον τὸν ναὸν τοῦ Θεοῦ καὶ τὸ θυσιαστήριον καὶ τοὺς προσκυνοῦντας ἐν αὐτῷ·
2. καὶ τὴν αὐλὴν τὴν ἔξωθεν τοῦ ναοῦ ἔκβαλε ἔξω καὶ μὴ αὐτὴν μετρήσῃς, ὅτι ἐδόθη τοῖς ἔθνεσι, καὶ τὴν πόλιν τὴν ἁγίαν πατήσουσι μῆνας τεσσαράκοντα δύο."

amethystos είπε...

Eμείς προσευχόμαστε. Απλώς είμαστε παθητικοί επειδή ο κλήρος έχει πατριαρχική νοοτροπία καί μάς κακομεταχειρίζεται.Πώς λέμε Πάντρε Παντρόνε.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι, με σαρκαστικο ύφος ΔΕν μπορει να γίνει συζήτηση.

amethystos είπε...

Μπορούμε και ευγενικότερα. Δοκίμασε.

George P'Spyropoulos είπε...

την ωρα που εμεις τρεχουμε να προλαβουμε σαν ξιπασμενοι το
τρενο της νεωτερικοτητας και της νεας εποχης βατικανιζόμενοι
με τους χαμογελαστους ελπιδοφορους προβαινοντες σε ντεμεναδες
και χειροφιληματα,καποιοι εξεχοντες του ρωμαιοκαθολικου χωρου
εκφραζουν αγωνιωδεις προβληματισμους και προβαινουν σε
φοβερες καταγγελιες,οπως ο Καρλο Μαρια Βιγκανο

https://www.youtube.com/watch?v=K98-fjc4qcE

George P'Spyropoulos είπε...

το κειμενο του καρλο μαρια βιγκανο με τις φρικτες καταγγελιες για
τον μπεργκολιο και την νομενκλατουρα του,και το πως κατελαβαν την
ανωτατη ιεραρχια και σε τι αποσκοπουν,ολο εδω

https://exsurgedomine.it/en/230930-cic-eng/

συγχρώνως ο βιγκανο αποκαλυπτει οτι η αρχη των κακων ηταν το βατικανοII
(η συνοδος του βατικανουΙΙ αρχες δεκ 60)