Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Καληνύχτα Ελλάδα

Αργά ή γρήγορα οι παράνομοι μετανάστες θα δημιουργήσουν συμμορίες στα νησιά και στην ενδοχώρα, οπότε θα εκτιναχθεί στα ύψη η εγκληματικότητα και θα κλιμακωθούν οι βιασμοί γυναικών, όπως ήδη συμβαίνει κυρίως στη Σουηδία – η οποία απειλείται κυριολεκτικά με έναν εμφύλιο μεταναστευτικό πόλεμο. Ταυτόχρονα θα αλλοιωθούν σε τέτοιο βαθμό τα νησιά, ώστε να είναι πλέον εύκολη η εισβολή των Τούρκων – μία χώρας πεθαμένης οικονομικά και ανίκανης από πολλές πλευρές που δεν βλέπει άλλη λύση από τη ληστεία των γειτόνων της, όπως οι πρόγονοι της από τη Μογγολία.

Επικαιρότητα

Η Ισπανία έχει ψηφίσει προ πολλού έναν νόμο, με τον οποίο στέλνει αμέσως πίσω όποιον θελήσει να μπει παράνομα στο εσωτερικό της (πηγή). Πολύ λογικά, αφού αυτός που θέλει να ζητήσει άσυλο και το δικαιούται, οφείλει να ακολουθήσει το νόμιμο δρόμο – με το επίσημο διαβατήριο του στα χέρια του. Η Ιταλία με τη σειρά της μείωσε κατακόρυφα τη μετανάστευση, με το κλείσιμο των ΜΚΟ και με το «κυνήγι» των λαθρεμπόρων – των συμμοριών των διακινητών δηλαδή που πλουτίζουν με το σύγχρονο εμπόριο σκλάβων.
Αντίθετα η Ελλάδα, η οποία δεν βιώνει απλά μία μεταναστευτική εισβολή, αλλά το βίαιο εποικισμό των νησιών της από την Τουρκία, με στόχο την αποδυνάμωση της αμυντικής της ασφάλειας (τα νησιά μπορούν να λειτουργήσουν ως μεγάλα αεροπλανοφόρα σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία), δεν κάνει απολύτως τίποτα – σημειώνοντας πως οι σημερινές συνθήκες δεν έχουν καμία σχέση με το 2015, αφού τότε οι παράνομοι μετανάστες χρησιμοποιούσαν την Ελλάδα ως διάδρομο διαφυγής προς την Ευρώπη, ενώ σήμερα γνωρίζουν πως τα σύνορα είναι κλειστά, οπότε ο στόχος τους είναι ξεκάθαρα ο εποικισμός της πατρίδας μας.
Εν τούτοις η κυβέρνηση όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα αλλά, ακόμη χειρότερα, αδειάζει τα νησιά μεταφέροντας τους παράνομους μετανάστες στην ενδοχώρα – δημιουργώντας έτσι ανόητα χώρο για τους καινούργιους που καταφθάνουν με γρηγορότερο ρυθμό.
Ειδικότερα, μόνο το Δεκέμβρη εισέβαλλαν στην Ελλάδα, κυρίως σε Λέσβο, Σάμο, Χίο, Λέρο και Κω 6.800 αιτούντες άσυλο – ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα μεταφέρθηκαν 5.284 άτομα σε κέντρα φιλοξενίας στην ενδοχώρα (πηγή). Το γεγονός αυτό σημαίνει πως η ΝΔ όχι μόνο μεταφέρει το πρόβλημα στο εσωτερικό της χώρας, όπου σύντομα θα βιώσουμε συνθήκες Σουηδίας (άρθρο), αλλά δεν προλαβαίνει καν να αδειάσει τα νησιά – αφού οι εισροές είναι μεγαλύτερες από τις εκροές κατά περίπου 1.300 άτομα που προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο υπουργός που αμείφθηκε για τον προπηλακισμό του στη Λέσβο με την ανάληψη του νέου υπουργείου μετανάστευσης & ασύλου, θριαμβολογεί δηλώνοντας πως επιστράφηκαν στην Τουρκία 11 παράνομοι μετανάστες! Εάν αυτό δεν είναι το άκρον άωτο της ανοησίας, όταν το 2019 εισέβαλλαν στην Ελλάδα 59.457 άτομα (επίσημα, αφού ανεπίσημα κανένας δεν ξέρει), τότε δεν καταλαβαίνουμε τι άλλο θα μπορούσε να είναι.
Ήδη πάντως οι παράνομοι μετανάστες πραγματοποιούν συλλαλητήρια, απαιτώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης – σημειώνοντας πως στη Μόρια ευρίσκονται περίπου 19.000 άνθρωποι, με τους περισσότερους να διαμένουν γύρω από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) που τυπικά χωράει 2.900 ανθρώπους. Οι γύρω περιοχές έχουν καταπατηθεί και καταληφθεί παράνομα, με κάθε είδους παραπήγματα να έχουν γεμίσει τα χωράφια των Ελλήνων ιδιοκτητών τους – ενώ η κατάσταση έχει υπερβεί κατά πολύ το απροχώρητο, με το 47% των εισβολέων να είναι πλέον Αφγανοί.
Αργά ή γρήγορα θα δημιουργήσουν συμμορίες στα νησιά και στην ενδοχώρα, οπότε θα εκτιναχθεί στα ύψη η εγκληματικότητα και θα κλιμακωθούν οι βιασμοί γυναικών, όπως ήδη συμβαίνει κυρίως στη Σουηδία – η οποία απειλείται κυριολεκτικά με έναν εμφύλιο μεταναστευτικό πόλεμο (άρθρο). Ταυτόχρονα θα αλλοιωθούν σε τέτοιο βαθμό τα νησιά, ώστε να είναι πλέον εύκολη η εισβολή των Τούρκων – μία χώρας πεθαμένης οικονομικά και ανίκανης από πολλές πλευρές που δεν βλέπει άλλη λύση από τη ληστεία των γειτόνων της, όπως οι πρόγονοι της από τη Μογγολία.
Οι 6.800 παράνομοι μετανάστες που εισέβαλαν στην Ελλάδα σε έναν από τους πιο δύσκολους μήνες του χειμώνα, το Δεκέμβρη, θα γίνουν ασφαλώς περισσότεροι τους πιο ήπιους μήνες – οπότε υπολογίζεται πως το 2020 θα εισβάλουν πάνω από 100.000. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε Καληνύχτα Ελλάδα – αφού η πολύ πιο πλούσια και οργανωμένη Σουηδία κατέρρευσε, όταν εισήλθαν 150.000 μετανάστες το 2015.
Στα πλαίσια αυτά, εάν δεν είμαστε σε θέση να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει και να το αντιμετωπίσουμε σωστά, ενδεχομένως με GREEXIT (ανάλυση), τότε λογικά θα εξαφανισθούμε ως Έθνος – γεγονός στο οποίο θα συμβάλει η δημογραφική μας κατάρρευση, η οποία έχει κλιμακωθεί με τη χρεοκοπία του 2012, από τους πατροκτόνους και αμέσως μετά συνεχίσθηκε από τους εθνοκτόνους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για να κατεβούν τα νησιά σε γενική απεργία περίμεναν να φθάσουν στο απροχώρητο. Είναι πρωτοφανές, κάποιοι να παίρνουν μία βάρκα και να φθάνουν ανενόχλητοι στην παραλία μιας ξένης χώρας. Να δείτε ότι τα πρώτα τουρκικά κομάντο έτσι θα φθάσουν τη νύχτα στα νησιά. Ντυμένοι πρόσφυγες.