Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Γιατί να ενδιαφέρει κάποιον η φιλοσοφία; | Πες το κι έτσι #1


Γιατί να ενδιαφέρει κάποιον η φιλοσοφία; Τι είναι τέλος πάντων; Τι μπορεί να μας προσφέρει; Έχει χαθεί το ενδιαφέρον του κόσμου για αυτήν στην πραγματικότητα;
Συμμετέχουν: Τάσος Ξύδης, Άγγελος Μιχαηλίδης, Ραφαήλ Μιχαηλίδης.
editing : Λεωνίδας Ράπτης

To Φιλοsόfa είναι μια παρέα φοιτητών, από όλες τις “κατευθύνσεις” σχολών που ενώνουμε τις δυνάμεις μας, με γνώμονα τα κοινά βασικά μας χαρακτηριστικά: ελεύθερη σκέψη, αγάπη για τις τέχνες, τη φιλοσοφία, τον διάλογο, τον προβληματισμό μας για τα κοινωνικά φαινόμενα, κοινές πνευματικές και εθνικές αξίες.

Στη νέα μας σειρά “Πες το κ’ έτσι” συζητάμε για διάφορα ζητήματα που μας απασχολούν. Το χαρακτηριστικό της εκπομπής είναι ο αυθορμητισμός στη συζήτηση. Στην πραγματικότητα, δεν διαφέρει και πολύ από τις συζητήσεις που κάνουμε μεταξύ μας σε καφετέριες της Αθήνας.

Πέρα από τα κείμενά μας που μπορείς να βρεις στο site μας, μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media όπου ανεβάζουμε τακτικά γνωμικά που ξεχωρίσαμε αλλά και δικές μας βιβλιοπαρουσιάσεις. Αν δεν θέλεις να κάνεις τίποτα από αυτά, υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να μας πετύχεις σε κάποιο κρασάδικο του κέντρου να συζητάμε. Ποτέ δεν ξέρεις.

https://www.youtube.com/watch?

Δεν υπάρχουν σχόλια: