Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Εδώ έρχεται το Διαδίκτυο των σωμάτων. Άρα θα είμαστε ελεγχόμενοι σε όλα. Και επίσης με δυνατότητα hackable


Τα εμφυτεύσιμα μικροτσίπ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του Διαδικτύου των Σωμάτων (IoB), του Διαδικτύου των Σωμάτων, που συζητήθηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF): ένα σύστημα παρακολούθησης, ανάλυσης και ακόμη και τροποποίησης σωμάτων και συμπεριφοράς. Η Σουηδία είναι μια από τις πρώτες χώρες που υιοθέτησαν αυτά τα μικροτσίπ.

Ο στόχος των εμφυτεύσιμων μικροτσίπ, που διατίθενται στο εμπόριο ως η απόλυτη άνεση, ξεπερνά κατά πολύ το να σας επιτρέπουν να ανοίγετε πόρτες χωρίς κλειδιά και να αγοράζετε πράγματα χωρίς λογαριασμούς.

Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί αυτό που ονομάζεται Διαδίκτυο των Σωμάτων (IoB), το Διαδίκτυο των σωμάτων, όπως ακριβώς είχε προβλεφθεί από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ή ένα οικοσύστημα "ένας άνευ προηγουμένου αριθμός αισθητήρων", συμπεριλαμβανομένων των συναισθηματικών αισθητήρων, " που συνδέεται ή εμφυτεύεται μέσα σε ανθρώπινα σώματα για να παρακολουθεί, να αναλύει, ακόμη και να τροποποιεί τα ανθρώπινα σώματα και τη συμπεριφορά» [1].

Οι λέξεις που πέφτουν στο μάτι είναι «τροποποίηση ανθρώπινων σωμάτων και ανθρώπινης συμπεριφοράς». Και ποιος θα είναι υπεύθυνος για αυτές τις αλλαγές; Δεν το λένε, αλλά μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι θα είναι αυτοί που θα έχουν κάτι να κερδίσουν από την αλλαγή των πράξεων και των συμπεριφορών σας.

Η Σουηδία πρωτοπορεί

Η Σουηδία είναι μια από τις πρώτες χώρες που υιοθέτησαν εμφυτεύσιμα μικροτσίπ. Το τσιπ, περίπου στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού, εμφυτεύεται ακριβώς κάτω από το δέρμα του χεριού και λειτουργεί χρησιμοποιώντας επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC), την ίδια που χρησιμοποιείται στα smartphone ή αναγνώριση ραδιοσυχνοτήτων (RFID), η οποία χρησιμοποιείται για ανεπαφικές πιστωτικές κάρτες.

Η Σουηδία έχει ήδη γίνει λίγο πολύ μια κοινωνία χωρίς μετρητά και τώρα αυτή η μικροσκοπική εγκατάσταση θα αντικαταστήσει την ανάγκη για χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, καθώς και συστήματα αναγνώρισης και κλειδιών. Για να πληρώσετε για ένα αντικείμενο, απλώς τοποθετήστε το αριστερό σας χέρι κοντά στη συσκευή ανάγνωσης καρτών ανέπαφων και η πληρωμή καταγράφεται.

Πέντε χιλιάδες έως δέκα χιλιάδες Σουηδοί έχουν υποστεί μικροτσίπ μέχρι στιγμής, αν και οι αρχές λένε ότι δεν γνωρίζουν τον ακριβή αριθμό, καθώς δεν υπάρχει κεντρικό μητρώο.

Προς το παρόν δηλώνεται ότι τα τσιπ δεν μπορούν να εντοπιστούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμείνουν μη ανιχνεύσιμα στο μέλλον. Και, ενώ αυτά τα πρώιμα μικροτσίπ περιέχουν μόνο περιορισμένες ποσότητες πληροφοριών, γνωρίζουμε ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ονειρεύεται να εφαρμόσει ένα παγκόσμιο σύστημα ψηφιακής ταυτοποίησης που περιλαμβάνει ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς για εσάς, από το διαδικτυακό ιστορικό αναζήτησης και τις ιατρικές πληροφορίες έως τις προσωπικές τραπεζικές πληροφορίες, την κοινωνική πίστωση σκορ και πολλά άλλα.[ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΘΕΟΥ - ΝΑ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΜΗ-ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ, - ΓΕΝΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ]

Οι άνθρωποι γίνονται hackable

Όπως σημειώνει η εμπειρογνώμονας της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας Theodora Lau, τα εμφυτευμένα τσιπ πληρωμής είναι «μια επέκταση του Διαδικτύου των Πραγμάτων». αποτελούν έναν τρόπο σύνδεσης και ανταλλαγής δεδομένων και τα οφέλη πρέπει να σταθμίζονται έναντι των πιθανών κινδύνων [2].

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν και όταν αρχίσουν να μεταφέρονται περισσότερες προσωπικές πληροφορίες σε αυτές, με αποτέλεσμα να είστε ευάλωτοι σε χάκερ και παρακολούθηση. Ακούστηκε σε ένα ρεπορτάζ ειδήσεων του BBC: «Πόσα είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε, για ευκολία; Πού τραβάμε τη γραμμή όσον αφορά το απόρρητο και την ασφάλεια; Ποιος θα προστατεύσει την υποδομή ζωτικής σημασίας και τους ανθρώπους που αποτελούν μέρος αυτής;». [3].

Σχετικά με τις ανησυχίες [4] που σχετίζονται με τα εμφυτεύσιμα μικροτσίπ, είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι σχεδόν όλα τα smartphone μπορούν να διαβάσουν το τσιπ με τον κατάλληλο σαρωτή και «κάποιος θα μπορούσε να το χακάρει», σύμφωνα με τον Geoff Watson, αναισθησιολόγο [5] ο οποίος συνεργάστηκε με τον εφευρέτη του τσιπ "για να διασφαλίσει ότι η διαδικασία εμφύτευσης πραγματοποιείται σύμφωνα με ένα ιατρικό πρότυπο".

Ενώ πολλοί λένε ότι δεν έχουν ανησυχίες για το απόρρητο, οι ανησυχίες για το απόρρητο είναι πιθανό να αυξηθούν καθώς ο όγκος των προσωπικών πληροφοριών που διαθέτουν τα τσιπ και ο αριθμός των ατόμων που εμφυτεύονται σε αυτά.

Η κλοπή πιστωτικής κάρτας ήταν σπάνια στην αρχή και συνήθως συνεπαγόταν τη φυσική απώλεια της κάρτας. Σήμερα δεν μπορείτε να κρατήσετε μια πιστωτική κάρτα για περισσότερα από λίγα χρόνια προτού την κλέψουν με κάποιο τρόπο, ακόμα κι αν η κάρτα είναι ακόμα στην κατοχή σας.

Στις ΗΠΑ, η κλοπή ταυτότητας είναι ανεξέλεγκτη και επιδεινώνεται καθημερινά, καθώς υπάρχουν εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες που χρειάζονται νέες ταυτότητες. Όπως σημειώνεται από το Κέντρο Μελετών Μετανάστευσης, οι παράνομοι μετανάστες δεν είναι «χωρίς έγγραφα», καθώς οι περισσότεροι θα αποκτήσουν πλαστά έγγραφα μέσω κλοπής ταυτότητας [6]. Με άλλα λόγια, κλέβουν τις νομικές ταυτότητες των Αμερικανών. Το 2020, το συνολικό κόστος της κλοπής ταυτότητας και της απάτης ταυτότητας ήταν 56 δισεκατομμύρια δολάρια, το υψηλότερο στην καταγεγραμμένη ιστορία, επηρεάζοντας 39 εκατομμύρια Αμερικανούς [7].

Δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι η κλοπή και η απάτη θα πάψουν να υφίστανται καθώς το μικροτσίπ γίνεται όλο και πιο κοινό. Ένας κίνδυνος που προστίθεται σε αυτούς της κυβερνητικής κατασκοπείας και του ελέγχου τόσο της συμπεριφοράς όσο και των δαπανών σας, όταν τα μικροτσίπ συνδεθούν με τα προσωπικά σας οικονομικά και τα προγραμματιζόμενα ψηφιακά νομίσματα.

Σε μια συνέντευξη του Νοεμβρίου 2019 στο CNN [8] ο Yuval Noah Harari, καθηγητής ιστορίας και σύμβουλος του ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab, προειδοποίησε ότι «οι άνθρωποι είναι πλέον ζώα που μπορούν να χακαριστούν», που σημαίνει ότι υπάρχει η τεχνολογία με την οποία μια εταιρεία ή μια κυβέρνηση μπορεί να αποκτήσει τήν δυνατότητα να σε γνωρίσουν καλύτερα από ό,τι γνωρίζεις τον εαυτό σου, και αυτό μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο αν χρησιμοποιηθεί κατά λάθος.

Ο Harari προέβλεψε ότι οι αλγόριθμοι θα χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο για αποφάσεις που λάμβαναν κάποτε οι άνθρωποι, ο εαυτός σας ή κάποιος άλλος, όπως για να αποφασίσετε εάν θα προσληφθείτε ή όχι για μια συγκεκριμένη δουλειά, εάν θα σας χορηγηθεί δάνειο, ποιο σχολικό πρόγραμμα σπουδών θα ακολουθήστε και επίσης ποιον θα παντρευτείτε.[ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΥΠΟΥ MOON ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ]

Το σχέδιο ελέγχου των «άχρηστων μαζών»

Σε μια άλλη συνέντευξη, ο Harari συζήτησε αυτό που ο Schwab αποκαλεί Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση σημειώνοντας ότι τώρα μαθαίνουμε να «παράγουμε σώματα και μυαλά» (με AI, Τεχνητή Νοημοσύνη) και ότι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε θα είναι να αποφασίσουμε τι να κάνουμε με όλα τα άτομα που θα έχουν ξεπεραστεί στην πορεία.

Πώς θα έχουν νόημα στη ζωή τα άτομα που δεν έχουν ενισχυθεί με AI; Πώς θα περάσουν τον χρόνο τους όταν δεν θά υπάρχει δουλειά ή ευκαιρία να μπουν σε κανένα είδος επαγγέλματος; Ο Χαράρι υποθέτει ότι η απάντηση θα είναι «ένας συνδυασμός ναρκωτικών και παιχνιδιών στον υπολογιστή». Εσείς αποφασίζετε αν αυτό είναι ένα ουτοπικό όραμα ή η κόλαση στη γη. [ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΔΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ]

Τίποτα δεν θα είναι ιδιωτικό, ούτε καν οι σωματικές λειτουργίες

Το σχέδιο WEF για το IoB περιλαμβάνει επίσης βιοαισθητήρες που μετρούν και παρακολουθούν τη βιολογική λειτουργία και τις συναισθηματικές καταστάσεις. Το αμερικανικό Πεντάγωνο και η Profusa Inc. έχουν ήδη συνεργαστεί για την ανάπτυξη ενός μικροσκοπικού εμφυτεύσιμου βιοαισθητήρα που ανιχνεύει ασθένειες παρακολουθώντας τις χημικές αντιδράσεις μέσα στο σώμα [9].[ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ.]

Για παράδειγμα, μπορεί να ελέγξει εάν έχετε μολυνθεί από έναν ιό όπως το Sars-CoV-2 ή τη γρίπη πολύ πριν εμφανιστούν συμπτώματα. Όπως εξηγείται από το Defense One, ο βιοαισθητήρας αποτελείται από δύο μέρη [10]: «Το ένα είναι μια σειρά από υδρογέλη 3 mm, ένα υλικό του οποίου το δίκτυο πολυμερών αλυσίδων χρησιμοποιείται σε ορισμένους φακούς επαφής και άλλα εμφυτεύματα. Τοποθετημένο κάτω από το δέρμα με μια σύριγγα, το νήμα περιλαμβάνει ένα ειδικά σχεδιασμένο μόριο που στέλνει ένα φθορίζον σήμα έξω από το σώμα όταν το σώμα αρχίζει να καταπολεμά μια μόλυνση. Το άλλο μέρος είναι ένα ηλεκτρονικό εξάρτημα προσαρτημένο στο δέρμα. Στέλνει φως μέσω του δέρματος, ανιχνεύει το φθορίζον σήμα και παράγει ένα άλλο σήμα που μπορεί να σταλεί σε γιατρό, ιστότοπο κ.λπ.

Τώρα, ο αισθητήρας επιτρέπει την εξ αποστάσεως εξέταση της βιολογίας ενός ατόμου μέσω συνδεσιμότητας smartphone και η Profusa υποστηρίζεται από την Google, τη μεγαλύτερη εταιρεία εξόρυξης δεδομένων στον κόσμο .

Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι τα βιολογικά σας δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση των κερδών των παραγωγών και τον κρατικό έλεγχο.

Άλλες συσκευές παρακολούθησης και παρακολούθησης


Μια άλλη εφεύρεση που είναι έτοιμη να παρακολουθεί την υγεία σας είναι οι βιοσυμβατές συστοιχίες μικροβελόνων κβαντικής κουκκίδας κοντά στο υπέρυθρο. Όπως εξηγείται σε ένα άρθρο του Science Translational Medicine του 2019 [11], αυτό το νέο σύστημα χορήγησης εμβολίου είναι ικανό να «παραδίδει μοτίβα μικροσωματιδίων κοντά στο υπέρυθρο που εκπέμπουν στο δέρμα». Ένα είδος αόρατου τατουάζ εμβολιασμού.

Ο Μπιλ Γκέιτς χρηματοδότησε επίσης την ανάπτυξη ενός μικροτσίπ ελέγχου των γεννήσεων που μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί με τηλεχειριστήριο. Η National Post γράφει [12]: «Το αντισυλληπτικό μικροτσίπ… περιέχει μια ορμόνη που χρησιμοποιείται συνήθως στα αντισυλληπτικά και παρέχει 30 μικροτσίπ την ημέρα». Το Ίδρυμα Gates έχει δώσει περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια δολάρια στη MicroCHIPS, Inc. για να «αναπτύξει ένα προσωπικό σύστημα που επιτρέπει στις γυναίκες να ρυθμίζουν τη γονιμότητά τους».

Τον Νοέμβριο του 2019, η Daré Bioscience, μια βιοφαρμακευτική εταιρεία με έδρα το Σαν Ντιέγκο, ανακοίνωσε [13] ότι είχε καταλήξει σε συμφωνία για την εξαγορά της MicroCHIPS Biotech και ότι θα προσθέσει το μικροτσίπ ελέγχου των γεννήσεων στο χαρτοφυλάκιό της. Είναι ενδιαφέρον ότι η MicroCHIPS είπε το 2014 ότι θα ήταν σε θέση να φέρει το προϊόν στην αγορά το 2018, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη σήμερα.

Ψηφιακά νομίσματα


Χώρες σε όλο τον κόσμο εργάζονται σε ένα σύστημα για ένα ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας (CBDC), ένα νόμισμα που μπορεί να προγραμματιστεί έτσι ώστε να μπορείτε να ξοδεύετε τα χρήματά σας μόνο σε ορισμένα πράγματα ή σε συγκεκριμένα μέρη.

Το 2007, ο Aaron Russo, ένας Αμερικανός επιχειρηματίας και παραγωγός ταινιών, είπε στο Infowars ότι ο στόχος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης είναι να δημιουργήσει «μια παγκόσμια κυβέρνηση, όπου όλοι θα έχουν εμφυτευμένο τσιπ RFID και όλα τα χρήματα θα πρέπει να περάσουν από εκεί. Δεν θα υπάρχουν άλλα μετρητά και αυτές οι πληροφορίες μου δόθηκε απευθείας από τον ίδιο τον Ροκφέλερ. Έτσι, οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να αποσύρουν όσα χρήματα θέλουν, όποτε θέλουν. Θα μας πουν: «Μας χρωστάτε σε όλους τούς φόρους», και θα αφαιρέσουν το αντίτιμο από το τσιπάκι σας. Απόλυτος έλεγχος. Και αν διαμαρτυρηθείς, θα σου κλείσουν το τσιπάκι και δεν θα σου μείνει τίποτα».

Ο Καναδάς προϋπολογίζει μόνιμες κυρώσεις που θά  επιβάλλονται στους διαδηλωτές [14]. Όπως ίσως θυμάστε, η καναδική κυβέρνηση έκλεισε τους τραπεζικούς λογαριασμούς των συμμετεχόντων στη διαμαρτυρία εμβολιασμού των φορτηγατζήδων, ακόμη και εκείνων που πρόσφεραν μόλις είκοσι πέντε δολάρια στους φορτηγατζήδες.

Οι πλατφόρμες crowdfunding θα υπόκεινται σε πιο αυστηρές ρυθμίσεις και η καναδική κυβέρνηση ξεκινά μια νομοθετική αναθεώρηση των κρυπτονομισμάτων. Σκεφτείτε τον έλεγχο που ασκεί η κυβέρνηση του Καναδά. Μπόρεσε να σταματήσει εντελώς τις δωρεές και να κλείσει τον λογαριασμό οποιουδήποτε προσπάθησε να δωρίσει μερικά δολάρια στο κίνημα της ελευθερίας.

Ένα περίτεχνο σχέδιο για την παγκόσμια κυριαρχία


Όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια στιγμή που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ένα άλλο τεχνολογικό προπύργιο βαθιάς πολιτείας , χτίζει ένα παγκόσμιο σύστημα διαβατηρίων εμβολίων [15]. Μόλις δημιουργηθούν τα CBDC και ένα παγκόσμιο σύστημα διαβατηρίων εμβολίων, δεν θα αργήσει να συνδυαστούν σε ένα σύστημα, με τη μορφή ενός εμφυτεύσιμου μικροτσίπ.

Μπορούμε να το προβλέψουμε αυτό γιατί μας είπαν ότι αυτό είναι το σχέδιο. Απλώς κοιτάξτε τον ιστότοπο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ σχετικά με τη Μεγάλη Επαναφορά [16] και την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση [17].

Στη Λευκή Βίβλο του Ιδρύματος Ροκφέλερ τον Απρίλιο του 2020 [18] Σχέδιο Δράσης για Εθνικές Δοκιμές Covid-19. Στρατηγικά βήματα για να ανοίξουμε ξανά τους χώρους εργασίας και τις κοινότητές μας , απεικονίζουν την κατεύθυνση του κοινωνικού ελέγχου μέσω της εφαρμογής μόνιμων μέτρων εντοπισμού.

Η ID2020 Alliance [19] είναι μια συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που ιδρύθηκε από τον Bill Gates με τους The Vaccine Alliance, The Rockefeller Foundation, Microsoft, Accenture και Ideo.org. Μεταξύ των είκοσι μελών της συμμαχίας είναι το Learning Economy Foundation [21] που ιδρύθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη το 2018 [22], το Facebook, το Mastercard, το ShareRing, το Simprints και άλλα [23].

Το ID2020 ξεκίνησε ως πρόγραμμα ψηφιακής ταυτότητας για το Μπαγκλαντές και έκτοτε επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει «την εφαρμογή ψηφιακών τεχνολογιών που συνδέονται με το όραμα του Ιδρύματος [Learning Economy] για έναν κόσμο όπου οι μαθητές μπορούν να χαρτογραφήσουν την εκπαιδευτική τους πρόοδο για να επιτύχουν το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο και τη ζωή τους στόχους».

Τελικά, όλα θα συνδεθούν σε μία μόνο εμφυτεύσιμη συσκευή. Αυτή τη στιγμή, είναι ζήτημα αν η βάση για το τι θα ακολουθήσει θα είναι ένα διαβατήριο εμβολίου ή μια πλατφόρμα ψηφιακής ταυτότητας, αλλά το σίγουρο είναι ότι ό,τι έρχεται θα περιλαμβάνει την ψηφιακή σας ταυτότητα, την κατάσταση του εμβολιασμού και άλλα δεδομένα υγείας.

Η ψηφιακή σας ταυτότητα, με τη σειρά της, θα περιλαμβάνει όλα όσα μπορούμε να γνωρίζουμε για εσάς μέσω της επιτήρησης από εμφυτευμένους βιοαισθητήρες, τον υπολογιστή σας, το smartphone, το GPS, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις ηλεκτρονικές αγορές, τις αγορές και την έρευνα. Φανταστείτε να έχετε μια Τεχνητή Νοημοσύνη που ακούει, παρακολουθεί και καταγράφει κάθε κίνηση και κάθε καρδιακό σας χτύπημα και αλγόριθμους που αποφασίζουν τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε με βάση τη συμπεριφορά, την έκφραση, τις κοινωνικές σας επαφές, τις προσωπικές σας απόψεις.

Ας προσθέσουμε στην εικόνα τεχνολογίες που μπορούν να αλλάξουν τη συμπεριφορά και τη συναισθηματική κατάσταση με ή χωρίς επίγνωση του θέματος, όπως περιγράφει το έγγραφο ενημέρωσης του WEF 2020 για το IoB [25]. Μπορεί να ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία, αλλά αυτό σκοπεύουν να κάνουν. Κάθε νέα τεχνολογία, κάθε νέα ευκαιρία επιτήρησης πηγαίνει προς την κατεύθυνση της επίτευξης αυτού του στόχου.

Για δεκαετίες, έχουμε αγκαλιάσει τις τεχνολογίες με γνώμονα την ευκολία ή/και την ασφάλεια. Έτσι μας δένουν πάντα. Αλλά θα χάσουμε ό,τι αξίζει να ζήσουμε εάν συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο χωρίς διασφάλιση της ιδιωτικής ζωής και των δικαιωμάτων προσωπικής αυτονομίας.

_Εδώ έρχεται το Διαδίκτυο των σωμάτων. Άρα θα είμαστε ελεγχόμενοι σε όλα. Και επίσης με δυνατότητα hackable – Aldo Maria Valli (www-aldomariavalli-it.translate.goog)_______________________________

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ homo oeconomicus.  KAI ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΖΗΖΙΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ  ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ  Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΔΙΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΗΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΠΑΤΕΡΙΚΟΥΣ.


1, 25  WEF, Shaping the Future of the Internet of Bodies , Ιούλιος 2020

2, 3  BBC, 11 Απριλίου 2022

4  PBS, 30 Ιανουαρίου 2019

5  New York Post , 3 Αυγούστου 2017

6  Κέντρο Μεταναστευτικών Σπουδών, 19 Ιουνίου 2009

7  Privacy Bee Πόσο κοστίζει η κλοπή ταυτότητας;

8  CNN, 26 Νοεμβρίου 2019

9, 10  Defense One, 3 Μαρτίου 2020

11  Science Translational Medicine , 18 Δεκεμβρίου 2019. 11(523)

12  National Post , 24 Ιανουαρίου 2015

13  Xconomy.com, 15 Νοεμβρίου 2019

14  Reclaim the Net, 9 Απριλίου 2022

15  The Counter Signal, 11 Απριλίου 2022

16  WEF Μεγάλη επαναφορά

17  WEF Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση

18  The Rockefeller Foundation, Εθνικό σχέδιο δράσης για τις δοκιμές Covid-19 — Στρατηγικά βήματα για να ανοίξουμε ξανά τους χώρους εργασίας μας και τις κοινότητές μας, 21 Απριλίου 2020 (PDF)

19  Βιομετρική ενημέρωση , 20 Σεπτεμβρίου 2019

20  ID2020 Ιδρυτικοί Εταίροι

21, 22  Gavi.org, Ίδρυμα Bill and Melinda Gates

23  ID2020 Ομόρρυθμοι Εταίροι

24  Βιομετρική ενημέρωση , 5 Αυγούστου 2021

Πηγή: globalresearch.ca

Αρχική πηγή:  articles.mercola.com    

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ στο απέναντι βουνό "υψώθηκαν" ανεμογεννήτριες, πέντε, δέκα, είκοσι, σ'όλη την κορυφογραμμή... Κάποιοι εντόπιοι τις θαυμάζουν... Είναι η εξέλιξη της τεχνολογίας, λένε... Αναπόφευκτη... Όμως είναι εντελώς αταίριαστες με το βουνό, επιζητούν να του "κλέψουν" το φυσικό του ύψος! Δεν είναι οι ανεμόμυλοι, που κάποτε στόλιζαν και ανεδείκνυαν τα φυσικά τοπία... Τί μπορούμε να κάνουμε; Είναι μια μάχη κι ένας πόλεμος ολοένα και πιο προσωπικός... Ας κοιτάξουμε μέσα μας, με πίστη και παρρησία... Η ανθρωπότητα συνεχώς δοκιμάζεται... Μπορεί να χρειαστή να ζήσουμε εντελώς απόμερα...

amethystos είπε...

Οι άνθρωποι νομίζουν ότι η τεχνολογική επανάσταση είναι η εξέλιξη τού τροχού πού έσερναν τά βόδια. Καί ίσως είναι η εξέλιξη τού τροχού αλλά τά βόδια δέν κατόρθωσαν νά εξελιχθούν παραλλήλως. Δέχονται μόνο τήν εξέλιξη πού διευκολύνει καί ελευθερώνει από τόν κόπο. Ετσι σήμερα ακόμη και η ορθοδοξία χάριν τής ειρήνης καί τής ευτυχίας εγκατέλειψε ακόμη καί τόν αόρατο πόλεμο.