Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Ο Μπεργκόλιο πρέπει να υπακούσει στον Μπιλ Γκέιτς

Εξ ου και ο μεγάλος τίτλος που πυροδότησε το RaiNews

Άγγελος του Πάπα Φραγκίσκου: «Αλληλεγγύη σε όσους έχουν πληγεί από την ευλογιά των πιθήκων: είναι μια παγκόσμια έκτακτη ανάγκη»

«Θέλω να εκφράσω την αλληλεγγύη μου στους χιλιάδες ανθρώπους που επλήγησαν από την ευλογιά των πιθήκων, η οποία πλέον αποτελεί παγκόσμια έκτακτη ανάγκη για την υγεία», είπε μεταξύ άλλων ο Πάπας αφού προσευχήθηκε στον Άγγελο με πιστούς και προσκυνητές. «Προσεύχομαι για όλους τους μολυσμένους ανθρώπους – συνέχισε ο Άγιος Πατέρας –, ειδικά για τον πληθυσμό της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, τόσο δοκιμασμένο. Εκφράζω την εγγύτητά μου με τις τοπικές Εκκλησίες των χωρών που έχουν πληγεί περισσότερο από αυτή την ασθένεια – είπε ο Ποντίφικας – και ενθαρρύνω τις κυβερνήσεις και τις ιδιωτικές βιομηχανίες να μοιράζονται την τεχνολογία και τις θεραπείες που είναι διαθέσιμες, ώστε κανείς να μην στερείται επαρκούς ιατρικής βοήθειας».



Μήπως αυτό το κάλεσμα του El Papa προοιωνίζει το νέο πανδημικό δράμα, το ίδιο με αυτό στο οποίο δάνεισε τη δράση του ως σπουδαίος ηθοποιός, όταν έκλεισε όλες τις εκκλησίες και διέκοψε τις λειτουργίες; Και να πιέζεις για το εμβόλιο ως πράξη αγάπης;

Βλέπω μια ορισμένη υποτίμηση του συναγερμού που σημείωσε ο ΠΟΥ για την ευλογιά των πιθήκων. Αντιθέτως, πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί για ένα τρομερό αποτέλεσμα. Αυτή η "πιο θανατηφόρα για τον άνθρωπο" παραλλαγή που είχε αναθέσει ο Fauci σε εργαστήρια στο Mariland πιθανότατα αναπτύχθηκε και είχαν αναφερθεί από ένα άρθρο της Daily Mail του 2022, για το οποίο μίλησα πρόσφατα.

Αυτή τη φορά πρέπει - θέλουν - να δείξουν τα πτώματα στο δρόμο ή τις φρικτές παραμορφωτικές πληγές του "πιο θανατηφόρου" mpox, για να πείσουν τις μάζες να εμβολιαστούν με mRNA.

 https://www.maurizioblondet.it/bergoglio-deve-obbedire-a-bill-gates/

Δεν υπάρχουν σχόλια: