Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Το τρομερό εμβόλιο για την ευλογιά των πιθήκων

 Image

Ο ΠΟΥ κηρύσσει έκτακτη ανάγκη για την υγεία για το mpox (την ευλογιά των πιθήκων). Ακολουθούν τα επίσημα στοιχεία των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στον κόσμο.

Χωρίς λογοκρισία γεγονότα για την ευλογιά των πιθήκων

Ακολουθούν τα μη λογοκριμένα αλλά τεκμηριωμένα γεγονότα για την ευλογιά των πιθήκων και τα εμβόλια που αγοράζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ από μια ελάχιστα γνωστή εταιρεία στη Δανία που διαθέτει μόνο πέντε προϊόντα στην αγορά.

Ποσοστό επιβίωσης για μόλυνση από ευλογιά πιθήκων (MPOX)

Ανατρέξτε: https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10389550

Σε παγκόσμιο επίπεδο, το ποσοστό επιβίωσης μετά τη μόλυνση από ευλογιά των πιθήκων είναι 99,942%. Από τις 80.850 περιπτώσεις ευλογιάς των πιθήκων που καταγράφηκαν έως το 2022, μόνο 55 έχουν πεθάνει. Και δεν εντοπίστηκαν συννοσηρότητες, τοποθεσίες ή πιθανοί κοινωνικοοικονομικοί παράγοντες.

Παγκόσμια ποσοστά επιπολασμού 2024

Αναφορά: https://ourworldindata.org/mpox

Το 2024, η υψηλότερη ημέρα μολύνσεων που αναφέρθηκαν παγκοσμίως ήταν 64. Το δεύτερο μισό του Ιουλίου, τα τελευταία στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι το παγκόσμιο ποσοστό επιπολασμού είναι μεταξύ 3 και 8 περιπτώσεων την ημέρα. Αυτό ισχύει σε όλο τον κόσμο. Όχι μόνο στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία ή τον Καναδά. Αυτό ισχύει σε όλο τον κόσμο.

Το υποψήφιο εμβόλιο και οι γνωστές παρενέργειές του

Ανατρέξτε: https://fda.gov/media/131078/download

Δεδομένου ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ήδη δαπανήσει 157 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει εμβόλια JYNNEOS κατά της ευλογιάς (Αναφ. https://www-fiercepharma-com.translate.goog/pharma/bavarian-nordic-scores-1568m-contract-replenish-us-supplies-combination-smallpoxmpox-vaccine?_x_tr_sl=it&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=wapp#:~:text=Fierce%20Pharma-,Bavarian%20Nordic%20scores%20%24157M%20contract%20to%20replenish,of%20smallpox%2Fmpox%20vaccine%20Jynneos&text=A) από μια ελάχιστα γνωστή φαρμακευτική εταιρεία με έδρα τη Δανία, τη Βαυαρική Nordic, η οποία παράγει μόνο πέντε προϊόντα, νομίζω ότι είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι αυτό θα είναι αυτό που θα μας προσφέρουν .

Οι κατασκευαστές παραδέχονται αιτιώδεις σχέσεις μεταξύ αυτού του εμβολίου και της νόσου του Crohn, της σαρκοείδωσης, της παράλυσης των εξωοφθαλμικών μυών και της στένωσης του λαιμού. Ωστόσο, αναφέρουν τις σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων τους στο 2,3%, που σημαίνει ότι οι ίδιοι οι κατασκευαστές παραδέχονται ότι 1 στους 43 λήπτες εμβολίων υποφέρει από σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες. Αλλά περίμενε…

Η εμπειρία μετά την κυκλοφορία έχει εντοπίσει καρδιακές ανεπιθύμητες ενέργειες που προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία, εντοπίζοντας επιπλέον 1,3% που πάσχει από καρδιακά προβλήματα για τουλάχιστον έξι μήνες μετά τον εμβολιασμό. Προχωρούν περισσότερο για να αναγνωρίσουν ότι για άλλη μια φορά, μιλάμε για μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα σε 1 στους 77 λήπτες εμβολίων.

2,3% + 1,3% = 3,6%, ή 1 στα 28 άτομα που έλαβαν αυτό το εμβόλιο, υπέστη σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια επειδή κανείς δεν πιστεύει ότι η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα δεν είναι σοβαρές!

Όλα αυτά για μια λοίμωξη με ποσοστό επιβίωσης 99,942% για την οποία ο επιπολασμός της λοίμωξης βρίσκεται σε ιστορικό χαμηλό, ενώ προσπαθούν να μας πείσουν ότι υπάρχει μια παγκόσμια ανησυχία. Λυπάμαι, δεν πιστεύω αυτό που που προσπαθείτε να πουλήσετε.

https://twitter.com/witchdrtim/status/1824167542069301374?s=67

Αντίθετα, η Pfizer είναι ασφαλής

Μια ομάδα κορυφαίων επιστημονικών ερευνητών στη Γερμανία μόλις εξέδωσε μια προειδοποίηση στο κοινό αφού ανακάλυψε άμεσες συνδέσεις μεταξύ των ενέσεων mRNA του Covid και της βλάβης σε ζωτικά όργανα μεταξύ των παιδιών.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το εμβόλιο mRNA της Pfizer είναι υπεύθυνο για την αύξηση των περιπτώσεων νόσου που σχετίζεται με την ανοσοσφαιρίνη G4 (IgG4-RD) σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών.

Το IgG4-RD είναι μια κατάσταση που προκαλεί φλεγμονή στο σώμα και βλάπτει τα εσωτερικά όργανα, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Μπορεί να επηρεάσει πολλά διαφορετικά όργανα, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι μπορεί να έχουν πολύ διαφορετικά συμπτώματα.

Το πάγκρεας προσβάλλεται συχνότερα, ακολουθούμενο από τους χοληφόρους πόρους στο ήπαρ, τους σιελογόνους αδένες και τα νεφρά.

Είναι δύσκολο να διαγνωστεί, καθώς δεν υπάρχει ένα μόνο τεστ, επομένως συχνά μπορεί να μην καταγραφεί.

Με επικεφαλής τον γιατρό-ερευνητή Dr. Robin Kobbe του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου του Αμβούργου, η μελέτη προσπάθησε να εντοπίσει την αιτία της αυξημένης IgG4-RD στα παιδιά.

Η μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο Pediatric Infectious Disease Journal, διαπίστωσε ότι το εμβόλιο mRNA Covid της Pfizer προκάλεσε αύξηση του κινδύνου για IgG4-RD ένα χρόνο μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου.
Ο Kobbe και η ομάδα του προειδοποιούν ότι η χρονική καθυστέρηση μεταξύ της εμβολιασμού και της διάγνωσης μπορεί να δυσκόλεψε τους γιατρούς να συνδέσουν το εμβόλιο με περιπτώσεις IgG4-RD.

Η γερμανική ομάδα κρούει τώρα τον κώδωνα του κινδύνου για τη σημασία της καλύτερης κατανόησης των ειδικών για το εμβόλιο αντιδράσεων IgG4 ή mRNA σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Σημειώνουν ότι η αναμενόμενη ανάπτυξη των εμβολίων mRNA που οδηγούνται προς την αδειοδότηση προκαλεί σοβαρή ανησυχία.

Ενώ αυτή η γερμανική μελέτη διαπιστώνει μια απότομη αύξηση της βλάβης οργάνων σε παιδιά 1 χρόνο μετά την ένεση με εμβόλιο Covid, συγκρίσιμα αποτελέσματα έχουν αναφερθεί σε ενήλικες.

 https://www-maurizioblondet-it.translate.goog/il-terribile-vax-per-il-vaiolo-delle-scimmie/?_x_tr_sl=it&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=wapp

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://www.maurizioblondet.it/il-siero-della-verita-ritardata/