Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Η Αποτείχηση είναι η φωνή του Θεού!


Η αποτείχιση είναι το ευλογημένο φραγγέλιο με το οποίο η Εκκλησία απεμάκρυνε πάντοτε ό,τι νόθο υπήρχε μέσα Της.
Αν κοιτάξουμε βαθύτερα τα γεγονότα, θα δούμε ότι η αντίδραση των χριστιανών με την αποτείχιση εναντίων του Οικουμενισμού, είναι ό,τι ωραιότερο, ζωντανό, ορθόδοξο, παραδοσιακό, αν θέλετε ό,τι έχει μείνει όρθιο μέσα εις την Εκκλησία. Είναι η γλυκειά ελπίδα δια το ξεκαθάρισμα των γνησίων από των νόθων, των λειτουργών από των επαγγελματιών, των χριστοφόρων από των χριστεμπόρων, των φιλοθέων από των φιλοδόξων, των ποιμένων από των λυκοποιμένων. Είναι η φωνή του Θεού, δια την οποία δεν ιδρώνει το αυτί των Οικουμενιστών. Είναι το ευλογημένο φραγγέλιο με το οποίο η Εκκλησία απεμάκρυνε πάντοτε ό,τι νόθο υπήρχε μέσα Της.


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΝΔΥΜΑ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ. 
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΝΤΩΝΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ.

Μαρία Π. είπε...

Αυτοί οι άνθρωποι ξεκινούν από μία αφετηρία απόρριψης σύσσωμης της Εκκλησίας, την οποία θεωρούν ΑΙΡΕΣΗ.
Αφού σύμφωνα με αυτούς «ο Οικουμενισμός είναι αίρεση», και «η Εκκλησία έχει πέσει στον Οικουμενισμό», άρα «η Εκκλησία είναι ΑΙΡΕΣΗ». Ιδεοληπτική «μαθηματική λογική».
Ούτε λέξη για αλλαγή του προσώπου του κόσμου, για εξάπλωση της αθεϊας, του υλισμού της εκκοσμίκευσης κλήρου και λαού.
Αυτοί πιστεύουν ότι όλοι είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, (ίσως και Μασόνοι οι περισσότεροι) δηλαδή «έχουν ασπασθεί την αίρεση του Οικουμενισμού» και μηχανεύονται τα βράδυα τρόπους «για να παρασύρουν το ποίμνιο στην απώλεια».
Αυτά ακούει ο κόσμος και κουνάει το κεφάλι του, και τους λέει συνωμοσιολόγους.
Πολλοί είναι είτε σε άγνοια είτε ανεπαρκείς είτε προσπαθούν απεγνωσμένα (είτε με σωστά είτε με λάθη σε πλήθος γεγονότων που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια) να μην διαλυθεί περαιτέρω η Εκκλησία και προσπαθούν «να κερδίσουν χρόνο», μήπως βρεθεί κάποια λύση.
Αλλά ακόμα και όσοι προωθούν φανερά την ένωση με τον παπισμό, είναι ιδεολογικά αλλοιωμένοι, και θεωρούν ότι έτσι θα σώσουν την Ορθοδοξία απ΄το Ισλάμ, όπως επίσης κάποιοι είναι «στο καλάμι της ματαιοδοξίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: