Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Σύμφωνα με τον πατέρα της, η τρομοκράτης που σκότωσε την Ντούγκινα είχε πάει ως πρόσφυγας στην Ευρώπη κι επέστρεψε! Φαίνεται εκεί ήρθε σ΄επαφή με δυτικές υπηρεσίες!

Η Natalya Vovk, ύποπτη για τη δολοφονία της Dugina, έφυγε πρόσφατα για την Ευρώπη ως πρόσφυγας, αλλά επέστρεψε, δήλωσε ο πατέρας της Vovk στο RIA Novosti.Φαίνεται εκεί ήρθε σ΄επαφή με δυτικές υπηρεσίες! Ο πατέρας της Natalya Vovk, ύποπτης για τη δολοφονία της Daria Dugina, προσπάθησε δύο φορές να δικαιολογήσει την κόρη του κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. Αλλά δεν υπολόγισε σωστά. Ο πατέρας της Natalya Vovk, της φερόμενου ως δολοφόνου της δημοσιογράφου και φιλοσόφου Daria Dugina, πρόδωσε την κόρη του με μια λέξη. Μια προσπάθεια εκτροπής των υποψιών από αυτήν σε σχέση με το Azov , ενώ “κάπως” υπηρέτησε στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, επιβεβαίωσε μόνο την εκδοχή της έρευνας περισσότερο.

Ο blogger Anatoly Shariy αναφέρει ότι οι ύποπτοι για τη δολοφονία της Dugina βρίσκονταν στη Γαλλία με το ίδιο αυτοκίνητο λίγο πριν το έγκλημα.

Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες 23/8/22 που δίνει ρώσικο κανάλι όλη η διαδρομή των τρομοκρατών από τη Γαλλία ως την Εσθονία που κατέληξαν έχει ταυτοποιηθεί. Ο Ουκρανός blogger Anatoly Shariy ισχυρίζεται επίσης ότι η οικογένεια της φερόμενης ως δολοφόνου Daria Dugina έζησε στο παρελθόν … στον Λίβανο.

Ο Volodymyr Rogov, μέλος του Κύριου Συμβουλίου της Περιφερειακής Κρατικής Διοίκησης της Ζαπορίζια, πιστεύει ότι η Natalia Vovk, μια Ουκρανή υπήκοος που είναι ύποπτη για τη δολοφονία της δημοσιογράφου Daria Dugina, έχει μόνο μία ευκαιρία να παραμείνει ζωντανή – να ζητήσει άσυλο στη ρωσική πρεσβεία στην Εσθονία. Διαφορετικά θα «καθαριστεί».

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: