Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Γρίβας Κ.: Η μεγαλύτερη υπαρξιακή απειλή που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Ελληνισμός είναι ο ...


Ο κ. Κων/νος Γρίβας, καθηγητής γεωπολιτικής ασφάλειας στο ΕΚΠΑ και καθηγητής γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων μίλησε για τη μεγαλύτερη απειλή που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Ελληνισμός (22-08-2022). Ο κ. Γρίβας είπε ότι πρέπει καταλάβουμε όλοι ότι ο συνδυασμός του δημογραφικού με τη μαζική είσοδο αλλοδαπών πληθυσμών που συμβαίνει εδώ και χρόνια, αλλά πλέον έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια, είναι η μεγαλύτερη απειλή που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Ελληνισμός και τοποθετεί μια λαιμητόμο πάνω από την ίδια την ύπαρξη του Ελληνικού Έθνους, της Ελλάδας για τις επόμενες δεκαετίες και το σημείο χωρίς επιστροφή θα είναι πολύ πιο πριν, δεδομένου του του μεγάλου δημογραφικού δυναμισμού που παρουσιάζουν αυτοί οι πληθυσμοί, οι οποίοι εισέρχονται στην Ελλάδα. Ο κ. Γρίβας πρόσθεσε: " Ότι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει τώρα και δυστυχώς τα δύο μεγάλα κόμματα το μόνο για το οποίο τσακώνονται είναι πόσο ανοιχτή θα έχουν την πόρτα για να εισέρχονται". Ο κ. Γρίβας επεσήμανε ότι είναι δεδομένο ότι το τουρκικό κράτος και το τουρκικό στράτευμα δεν κάνει απλώς τα στραβά μάτια αλλά χρησιμοποιεί τους παράνομους μετανάστες. Η Τουρκία κάνει το παιχνίδι της, το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και το εμπλουτίζει ολοένα και περισσότερο, ένα είδος υβριδικού, πλην όμως ολοκληρωτικού πολέμου κατά της Ελλάδος. Ο κ. Γρίβας αναρωτήθηκε αναρωτήθηκε η Ελλάδα τι κάνει στο συγκεκριμένο θέμα και τόνισε ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση τότε έχουμε ημερομηνία λήξεως ως χώρα, ως έθνος και ως λαός.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Γρίβας πρόσθεσε: " Ότι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει τώρα και δυστυχώς τα δύο μεγάλα κόμματα το μόνο για το οποίο τσακώνονται είναι πόσο ανοιχτή θα έχουν την πόρτα για να εισέρχονται".
Και ο Ελληνικός λαός το μόνο για το οποίο τσακώνεται είναι το ποδόσφαιρο.Τα σκυλάκια και τα γατάκια επίσης να μην πειράξει κανείς γιατί θα γίνει επανάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Αιρετικός μεν, αλλά δεν του έλειπε η ευστοχία : ''Για τον Joseph De Maistre «αυτό που τώρα ονομάζεται νέα ιδέα, τολμηρή σκέψη, μεγάλη σκέψη, ονομαζόταν σχεδόν πάντα, στο λεξικό των συγγραφέων του προηγούμενου αιώνα, εγκληματικό θράσος, παραλήρημα ή επίθεση».''

Ανώνυμος είπε...

https://www.voltairenet.org/article204308.html