Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

O κλοιός σφίγγει. Πανελλήνιο σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο 19χρονης αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού εν πλω

Ηγγικεν η ώρα της Δικαιοσύνης για τους τηλε-Καπραβέλους


Ένας ακόμα ξαφνικός και «απροσδιόριστης αιτίας» θάνατος έρχεται να συνταράξει την ελληνική κοινωνία και ιδιαιτέρως το Πολεμικό Ναυτικό καθώς οι αποκαλύψεις ανά το κόσμο για τον εργαστηριακό ιό, την κατασκευασμένη πανδημία και τον ρόλο των επιστημόνων όπως ο εικονιζόμενος Καπραβέλος, θιασώτης των εμβολίων COVID-19 την στιγμή που ο Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri αποκαλύπτει με τα ντοκουμέντα της ίδιας της Pfizer τις καταστροφικές παρενέργειές τους, παίρνουν μορφή παγκόσμιας χιονοστιβάδας.

Σήμερα λοιπόν τον τραγικό θάνατο μιας πρωτοετούς εμβολιασμένης Ναυτικής Δοκίμου κατά τη διάρκεια του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Πρόκειται για την 19χρονη ναυτική δόκιμο Θάλεια Κορδαμπάλου.

Το γεγονός ότι επιχειρούν να φορτώσουν το θάνατό της στον COVID-19 ή στο Μπάμπη τον Σουγιά δεν μας εκπλήσσει.

Aφού λοιπόν διαπίστωσαν ότι ακόμη και οι ψηφοφόροι των Τσίπρα-Κουτσούμπα (αμφότεροι θιασώτες των εμβολίων) δεν μπορούν να χωνέψουν αυτό το ψεύδος ανακάλυψαν μία άλλη μούφα.

Η 19χρονη πέθανε επειδή επισκέφθηκε fast food της Τυνησίας!

Δλδ οι εγχώριοι αγύρτες-πεπετζήδες εμπλέκουν 3η χώρα στο θάνατο της Ελληνίδας αξιωματικού γεγονός που πέρα από ανυπόστατο ψεύδος είναι και ποινικά κολάσιμο.

O κλοιός σφίγγει. Πανελλήνιο σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο 19χρονης αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού εν πλω - Κουρδιστό Πορτοκάλι (kourdistoportocali.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: