Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Tι σύμπτωση! Πάνω από 500.000 εμβολιασμένοι νεκροί από τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 είχαν φάει από το fast food της Τυνησίας που επισκέφθηκε η 19χρονη αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Τι λέει η ιδιοκτήτριά του

Η Θάλεια έκανε 3 ασφαλή και αποτελεσματικά- για τον θάνατό της- εμβόλια


Πάνω από 500.000 υπολογίζονται οι εμβλιασθέντες νεκροί από τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 σύμφωνα με το Αμερικανικό VAERS. Mόνο την Ελλάδα το 2022 θα έχουμε υπερβάλουσα θνητότητα 22.000 περίπου συμπολιτών μας.

By The Wrong Man

Ανάμεσα στους χιλιάδες συμπολίτες μας οι περισσότεροι φεύγουν ξαφνικά και για το όνομά τους δεν γίνεται ουδεμία αναφορά στα εγχώρια ΜΜΕ με εξαίρεση τις περιπτώσεις που είναι δύσκολο να κρυφτούν όπως οι άνδρες και οι γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας, της ΕΥΠ και φυσικά των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η μόνη προσπάθεια καταγραφής γίνεται από τη σελίδα του FB, Εμβολιασμοί στην Ελλάδα και εδώ οι αναφορές είναι πράγματι σοκαριστικές καθώς οι συμπολίτες μας που φεύγουν ξαφνικά είναι μέλη των τοπικών κοινωνιών και εδώ οι απώλειες δεν περνάνε απαρατήρητες.

Απλά για κάποιο λόγο οι άνθρωποι σε όλο το κόσμο μοιάζουν-για την ώρα-να αποδέχονται μοιραίοι και άβουλοι τη μείωση του πληθυσμού, δλδ τον θάνατό τους, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Άλλωστε είναι τέτοια η σχετική παγκόσμια προπαγάνδα που κάμπτει τις αντιστάσεις. Αφού να σκεφθείτε χρηματοδοτήθηκε ακόμη και η έκδοση εφημερίδας στην Ελλάδα από Ευρωπαίο επιχειρηματία και κάτοχο- ανάμεσα στα άλλα- και εταιρίας βιοτεχνολογίας για την προώθηση των εμβολίων COVID-19 των οποίων η μόνη αποστολή είναι η μείωση του πληθυσμού. Όπως και η “αποστολή” που έχουν όλες οι πρόσφατες κατασκευασμένες κρίσεις. Ο θάνατός σου είναι το ζητούμενο.

Έτσι φθάσαμε στο θάνατο της 19χρονης αξιωματικού του Ναυτικού Θάλειας Κορδαμπάλου.

Η Θάλεια έκανε 3 ασφαλή και αποτελεσματικά (για τον θάνατό της) εμβόλια.

Σαν αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού (όπως άλλωστε και οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, κλπ) ο θάνατός της ήταν δύσκολο να μείνει κρυφός.

Έτσι επιστρατεύθηκε η προπαγάνδα. Αρχικά διέρρευσαν ότι το κορίτσι πέθανε από COVID-19.

Στη συνέχεια επειδή αυτή η παραριά ήταν αχώνευτη ακόμη και από τους πιο ανόητους ψηφοφόρους του Τσίπρα και του Κουτσούμπα ή τους αναγνώστες των εφημερίδων τους ανακάλυψαν ότι το κορίτσι πέθανε από δηλητηρίαση επειδή έφαγε σε fast food της Τυνησίας.

Καλά θα είναι τόσο η Τυνησία όσο και το fast food να τραβήξουν ξεγυριστές αγωγές στο ελληνικό υπ. Άμυνας και φυσικά στα εγχώρια ΜΜΕ για την άθλια προπαγάνδα τους.

Σύμφωνα με αυτή οι 500.000 και πλέον εμβολιασμένοι και νεκροί έφαγαν από το fast food της Τυνησίας.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι επικοινώνησε με την ΑμερικανοΕβραία Jennifer Horowitz που είναι η ιδιοκτήτρια του fast food στο οποίο η ελληνική κυβέρνηση χρεώνει το θάνατο της τριπλά εμβολιασμένης 19χρονης Ελληνίδας αξιωματικού, πολιτικός προιστάμενος της οποίας είναι ο υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος.

-Ειλικρινά λυπάμαι για αυτά τα άθλια ψεύδη που αφορούν την επιχείρησή μας. Εδώ εργάζονται 47 εργαζόμενοι και πάνω από 3.000 πελάτες περνάνε καθημερινά από το εστιατοριό μας. Κανείς δεν έπαθε ποτέ τίποτε. Φυσικά θα προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη γι΄αυτές τις συκοφαντίες σε βάρος της επιχείρησής μας…

Tι σύμπτωση! Πάνω από 500.000 εμβολιασμένοι νεκροί από τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 είχαν φάει από το fast food της Τυνησίας που επισκέφθηκε η 19χρονη αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Τι λέει η ιδιοκτήτριά του - Κουρδιστό Πορτοκάλι (kourdistoportocali.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: