Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Οι Άτλαντικοί.

από Marco Travaglio - 15/08/2024

Οι Άτλαντες

Πηγή: Il Fatto Quotidiano

Για να καταλάβετε σε ποια διαβολική παγίδα έχει μπει η Ευρώπη, απλώς συνδέστε τις τελείες των τελευταίων ειδήσεων, οι οποίες φαίνεται να είναι φτιαγμένες ειδικά για τους Ατλαντικούς που δεν θέλουν να βλέπουν. 1) Η Γερμανία, ενώ γέμισε την Ουκρανία με όπλα και δισεκατομμύρια, ξεχωρίζει με ένα ένταλμα σύλληψης για τον Ουκρανό επιδρομέα που πριν από δύο χρόνια ανατίναξε τους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream 1 και 2, για λογαριασμό του Κιέβου και με κάλυψη του ΝΑΤΟ, κόστους 21 δισ. που έφερνε το ρωσικό αέριο στη Γερμανία και από εκεί σε όλη την Ευρώπη και το οποίο ο Μπάιντεν είχε ήδη απειλήσει να καταστρέψει. Αποτέλεσμα: τώρα αγοράζουμε περισσότερο υγρό και υποτυπώδες αέριο από τις ΗΠΑ, που μας το πουλάει σε τετραπλάσιες τιμές και πρέπει επίσης να το επαναεριοποιήσουμε. Η Γερμανία σε ύφεση παρασύρει ολόκληρη την ΕΕ στην άβυσσο, ενώ η αμερικανική οικονομία (όπως η ρωσική) πηγαίνει σαν τρένο. 2) Τώρα που ο Μπάιντεν πρόκειται να γίνει πρώην πρόεδρος, αποχαρακτηρίζονται τα έγγραφα για τον εγκληματία γιο Χάντερ, ο οποίος το 2016, επί κυβέρνησης Ρέντσι, ζήτησε από τον πρεσβευτή στη Ρώμη βοήθεια για να προμηθευτεί επιχειρήσεις στην Πιδίνα της Τοσκάνης για τον ουκρανικό ενεργειακό γίγαντα. Burisma, της οποίας ήταν διαχειριστής. Εν ολίγοις, η αγάπη των Μπάιντεν για το Κίεβο είναι αδιάφορη: πλατωνική. 3) Ο πιο φανατικός από τους συμβούλους του Zelensky, Podolyak, εξηγεί ότι η ουκρανική εισβολή στη ρωσική περιοχή Kursk χρησιμεύει για να εκβιάσει τις πιο συνετές χώρες του ΝΑΤΟ να έχουν ελεύθερο χέρι στη χρήση των όπλων μας στη Ρωσία. Χώρες όπως η Ιταλία, που αποκηρύσσει τον πόλεμο με Σύνταγμα, όπως θυμάται ακόμη και ο Crosetto (λιντσαρίστηκε αμέσως από τους Πραιτοριανούς Nato Mieli & Sallusti, που αποκαλούν το Σύνταγμα «υποκρισία» και «μίσος για τη Δύση»).
Το σενάριο είναι σταθερό: το ουκρανικό καθεστώς και οι ΗΠΑ πίσω του εκβιάζουν την Ευρώπη με ολοένα και πιο ξεδιάντροπα ψέματα, αλλά οι κυβερνώντες μας είναι πρόθυμοι να τα αγοράσουν πιάνοντας τα πορτοφόλια (μας) και περνώντας τις κόκκινες γραμμές που είχαν χαράξει. Τώρα το Κίεβο, αφού προσποιήθηκε ότι θέλει να διαπραγματευτεί με τη Μόσχα για τον φόβο του Τραμπ, εξαπέλυσε ένα στρατιωτικά άχρηστο, πράγματι αυτοκτονικό, μπλιτς που του στερεί τις καλύτερες μονάδες του που είναι καταδικασμένες σε εξόντωση, του στερεί το Ντονμπάς όπου οι Ρώσοι προχωρούν όλο και περισσότερο. , με μοναδικό στόχο να κάψει το πιθανό τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και ισχυρίζεται ότι το κάνει με τους πυραύλους μας και την άδειά μας. Όμως, αφού η τελευταία κόκκινη γραμμή είναι πάντα η προτελευταία, πρέπει να προετοιμαστούμε για την επόμενη: όταν οι Ρώσοι ολοκληρώσουν την κατάκτηση του Ντονμπάς και εξολοθρεύσουν τις ουκρανικές μονάδες στο Κουρσκ, ο Ζελένσκι θα γκρινιάζει ότι του τελείωσαν στρατιώτες και θέλει τους δικούς μας. Οι νεαροί Ουκρανοί φεύγουν στο εξωτερικό, πνίγονται στον Δνείπερο, σπάνε τις κνήμες τους με σφυριά για να αποφύγουν τη στρατολόγηση. Αλλά η Repubblica τραγουδά το έπος "Ουκρανοί στρατιώτες «ευτυχισμένοι να οδηγούν ένα τανκ στη Ρωσία»". Έτσι ορμάει στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο χωρίς καν να το καταλάβει.

  https://www-ariannaeditrice-it.translate.goog/articoli/gli-atlantonti?_x_tr_sl=it&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=wapp

Δεν υπάρχουν σχόλια: