Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Συνέντευξη Guillotine, G7 και Τεχνητή Νοημοσύνη με τον καθηγητή Massimo Viglione που πραγματοποιήθηκε από τον Cinzia Notaro.

                                             
                                                           Καθ. Massimo Viglione

Στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Εργατικής Εταιρείας, στη Μαρτίνα Φράνκα, στην επαρχία του Τάραντα
πραγματοποιήθηκε μια  συνάντηση στις 2 Ιουνίου 2024
Μίλησε ο καθ. Massimo Viglione, δάσκαλος, ιστορικός, δοκιμιογράφος, ερευνητής, καθώς και Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας των Triarii, της οποίας είναι ο ιδρυτής και η οποία στοχεύει -όπως αναφέρεται στο καταστατικό της- να « υπερασπιστεί, να διαδώσει και να προωθήσει τις παραδοσιακές αξίες της καθολικής πίστης και της ιταλικής κουλτούρας τη στιγμή που απειλούνται από ενέργειες διαφορετικών τύπων, οι οποίες τείνουν να εξαφανίσουν ή να διαφθείρουν μια πολιτιστική και πνευματική κληρονομιά που έχει τις ρίζες της στο πέρασμα των αιώνων και αξίζει να διατηρηθεί προς όφελος της σημερινής και τών μελλοντικών γενιών »
( https://www.confederazionetriarii.it/home/statuto-e-codice-dei-valori-e-degli-obbiettivi.htm )

Κύριε καθηγητά, υπάρχει πραγματικά ένα νήμα που ενώνει «Guillotine, G7 και Artificial Νοημοσύνη»; Και με ποια έννοια;

Για να κατανοήσουμε το νόημα - βαθύ και πραγματικό - αυτής της πνευματικής «πρόκλησης», είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε την ιστορική διαδικασία (τα διάφορα στάδια εξέλιξης ανά τους αιώνες) και τη μεταϊστορική του φαινομένου της Επανάστασης. Το κεφαλαίο Ε είναι απαραίτητο, με την έννοια ότι δεν μιλάμε για ένα συγκεκριμένο ιστορικό γεγονός (γαλλική, ή αγγλική, ή αμερικανική ή ρωσική επανάσταση κ.λπ.), αλλά για το φαινόμενο στην αιωνόβια και ακόμη και προγενέστερη δυναμική του. . Δηλαδή ενός σχεδίου ανατροπής της δημιουργίας, της ανθρωπότητας, του φυσικού και ηθικού νόμου, όπως συμβαίνει σήμερα.

Το κοινό νήμα είναι μεταφορικό
. Η γκιλοτίνα είναι ο καρπός της Γαλλικής Επανάστασης, ρεπουμπλικανική, κοσμική, αντικαθολική, αντιθρησκευτική: ο Ροβεσπιέρος έφτασε στο σημείο να εφεύρει τη λατρεία της «θεάς της φύσης» (παράλληλη με τη λατρεία του Διαφωτισμού της «θεάς της λογικής») , δηλαδή μια λογική φυσική θρησκεία, την οποία μπορούμε να ορίσουμε ως αντιανθρώπινη. Στην πραγματικότητα, στη διαλεκτική τριάδα «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα», βρίσκουμε τα συγκλονιστικά αποτελέσματα της σημερινής διάλυσης: τον φιλελευθερισμό, που θέλει να καταστρέψει το φυσικό δίκαιο, την ηθική τάξη όπως πάντα υπήρχε. Ο σοσιαλκομμουνιστικός εξισωτισμός, με όλα τα κακά, τον θάνατο και τη δυστυχία που τον συνόδευαν. Ο ψευδώς ανθρωπιστικός αναρχισμός (η «Αδελφότητα») εφαρμόζεται στη σημερινή παγκοσμιοποίηση ως σύνθεση των δύο προηγούμενων στιγμών.

Στην πραγματικότητα, η παγκοσμιοποίηση είναι ταυτόχρονα φιλελευθερισμός στα οικονομικά ανιθαγενή που τα διαχειρίζεται και τα επιβάλλει και ο κομμουνισμός καθώς, εκτός του ότι μας κάνει όλο και πιο φτωχούς με έναν προοδευτικά ολοκληρωτικό και ανεξέλεγκτο δημοσιονομισμό, θέλει να απαλλοτριώσει το ίδιο το δικαίωμα στην ιδιωτική ιδιοκτησία ( «Δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος», επίσημο σύνθημα του κόσμου του Νταβός). ακόμη και τα ίδια τα μετρητά, τα οποία θα πρέπει να αντικατασταθούν με ηλεκτρονικό χρήμα, ώστε οι τεράστιες δυνάμεις της τεχνοκρατικής παγκοσμιοποίησης να ασκήσουν τον απόλυτο έλεγχο στον καθένα μας, για να μας κάνουν εντελώς σκλάβους και εκβιάσσιμους. Δεν υπερβάλλουμε καθόλου: απλά κοιτάξτε τι συμβαίνει ήδη στον Καναδά και την Κίνα.

Είδαμε επίσης πώς θέλουν να μας στερήσουν το κρέας και τη φυσική και καλλιεργημένη τροφή για να μας κάνουν να τρώμε έντομα (αυτό συνέβαινε στον κομμουνισμό για να μην πεθάνουμε από την πείνα) και συνθετικό κρέας. Ή να μας επιβάλλουν όλα τα εμβόλια που θέλουν για να μας κάνουν τηλεκατευθυνόμενα όντα. Ας μην ξεχνάμε ότι ο τότε υπουργός Cingolani, το 2021, είπε δημόσια στη La Sapienza της Ρώμης: «Θα σας θεραπεύσουμε εξ αποστάσεως», κάτι που είναι δυνατό μόνο εάν εγχυθούν στο σώμα μας μέταλλα χρήσιμα για αυτόν τον σκοπό. Και θα μας καταστήσουν αναλώσιμους εξ αποστάσεως με την ευχαρίστησή τους. Ή ίσως να καταστρέψουν κάθε φυσική αρρενωπότητα και θηλυκότητα στον καθένα μας, όπως προβλέπει η ιδεολογία του φύλου .

Η παγκοσμιοποίηση, το τελικό αποτέλεσμα της Επανάστασης, είναι μια αληθινή σύνθεση φιλελευθερισμού και κομμουνισμού, που οδηγεί αφενός στην αναρχία, την αταξία, τον φυλετισμό (αντι-ανθρώπινη δια-οικολογία). και από την άλλη σε μια τυραννία που ασκείται από λίγες ακατανίκητες οικογένειες που υφαίνουν τα νήματα της ανατροπής κάθε φυσικής αξίας και του ίδιου του ανθρώπου.

Σε αυτό προσθέτουμε τώρα την ψευδοτεχνητή νοημοσύνη, η οποία θα δημιουργήσει έναν εικονικό κόσμο χωρίς καμία αντικειμενική βεβαιότητα, ακόμη και για την ίδια την ύπαρξη ενός ανθρώπου. Η τεχνητή νοημοσύνη θα αντικαταστήσει επίσης τον άνθρωπο στην εργασία, σε σημείο να τον καταστήσει εντελώς άχρηστο, περιττό και επομένως ένα βάρος που πρέπει να εξαλειφθεί για την κοινωνία.

Το διαβολικό σχέδιο της ελίτ που κάνει κουμάντο στην κορυφή της πυραμίδας ήρθε στο φως τα τελευταία χρόνια. Πότε χρονολογήθηκε;


Μπορούμε να πούμε ότι ξεκινά προς τα τέλη του 13ου - αρχές του 14ου αιώνα, δηλαδή στον ύστερο Μεσαίωνα, περίοδο κατά την οποία η Ευρώπη ήταν εξ ολοκλήρου χριστιανική. Εκείνη την εποχή προφανώς δεν γινόταν λόγος για φύλο ή τεχνητή νοημοσύνη ή δια-οικολογία, ωστόσο η ανατροπή της Res Publica Christiana σχεδιαζόταν ήδη για να γεννήσει, με την πάροδο του χρόνου, μια κοινωνία που ήταν πρώτα ανθρωπιστική, μετά προτεσταντική και μετά ορθολογιστική. , διαφωτισμένη , φιλελεύθερη, σοσιαλιστική, ολοκληρωτική, τού '68, μέχρι να φτάσουμε στην τρέλα αυτού που βιώνουμε σήμερα.


Τό Εξήντα οκτώ επηρέασε βαθιά την κοινωνία. Μπορούμε να την ορίσουμε ως μια αληθινή επανάσταση την οποία στην πραγματικότητα ήθελαν όπως όλες οι άλλες  ισχυρές δυνάμεις να διαμορφώσουν τον άνθρωπο σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, ώστε να είναι έτοιμος να δεχτεί παθητικά και χωρίς κριτικό πνεύμα το υβρίδιο ανθρώπου-μηχανής χρησιμοποιώντας Τεχνητή Νοημοσύνη;

Το 1968 μπορεί να θεωρηθεί η τέταρτη φάση αυτής της μοναδικής διαδικασίας που είναι η Επανάσταση. Ο προτεσταντισμός αντιπροσώπευε την πρώτη φάση που έσπασε την πνευματική-θρησκευτική ενότητα της Ευρώπης και του μεσαιωνικού χριστιανισμού, πριν από την ανθρωπιστική-αναγεννησιακή πολιτιστική επανάσταση. η δεύτερη φάση είναι η Γαλλική Επανάσταση και αφορούσε την πολιτική (φιλελευθερισμός, ισότιμος γιακωβινισμός, γκιλοτίνα της ιερής μοναρχίας, Ναπολέοντας κ.λπ.), αλλά και τη θρησκεία, όπως προετοιμάστηκε από την ρασιοναλιστική-διαφωτιστική πολιτιστική επανάσταση και τη σφαγή των ιερέων και Μοναχών που πραγματοποιήθηκαν χωρίς έλεος. η τρίτη φάση (μετά τη θρησκευτική και την πολιτική) είναι η κοινωνικοοικονομική, δηλαδή ο κομμουνισμός, που ανέπτυξε ο μαρξισμός-λενινισμός, δηλαδή ο εγελιανός διαλεκτικός υλισμός.

Η τέταρτη φάση (μετά τη θρησκευτική, πολιτική και κοινωνικοοικονομική) είναι η οικογενειακή και ηθική, ή το 1968, μια σύνθεση μεταξύ καπιταλισμού και σοσιαλισμού, που προωθεί την καταστροφή της οικογένειας και κάθε φυσικής ηθικής. Με το διαζύγιο το 1968, καθιερώθηκαν οι μαζικές αμβλώσεις, τα μαζικά ναρκωτικά, η μαζική πορνογραφία και ο σοδομισμός.

Όλα αυτά μας φέρνουν στην πέμπτη φάση της Επανάστασης, την ειδικά αντι-ανθρώπινη, που είναι αυτό που βιώνουμε σήμερα με το ανδρόγυνο γένος του μετα-ανθρωπισμού, με την υπεροικολογία που μισεί τον άνθρωπο ως τέτοιο και με το τραν-ανθρωπισμός που αναδύεται στον ορίζοντα, παραβιάζοντας την ίδια την ανθρώπινη φύση.

Παίζουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τον ρόλο τους στην εξαπάτηση και τη χειραγώγηση των μυαλών, καταφεύγοντας ενίοτε στη στρατηγική του φόβου, όπως συνέβη στην πρόσφατη «πανδημία»;

Η πρόσφατη πανδημία έχει εφαρμόσει ένα σχέδιο εμβολιασμού ενός γενετικού ορού σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, αλλά κυρίως στη Δύση, του οποίου τα καταστροφικά αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται και θα φαίνονται όλο και περισσότερο με τις δεκαετίες. Τώρα γινόμαστε μάρτυρες ενός τεράστιου αριθμού αιφνίδιων θανάτων καθημερινά, με σωματικές ζημιές να αναφέρονται από ακόμη μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων. Όλα αυτά αντιπροσώπευαν επίσης ένα κοινωνικό πείραμα στον έλεγχο των μαζών για να επαληθευτεί σε ποιο βαθμό θα μπορούσαν να χειραγωγηθούν και να επηρεαστούν μέσω της τρομοκρατίας των μέσων ενημέρωσης. Χρησίμευσε για να καταλάβουν πόσοι είναι ικανοί να συλλογιστούν και να αντιδράσουν στην κοινωνική αποστασιοποίηση και τον ολοκληρωτισμό του τηλεχειρισμού που επιβάλλεται, και σε όλους αυτούς τους άχρηστους υποχρεωτικούς κανόνες που επιβάλλονται ως σωτηρία, που μας κάνουν να γίνουμε εχθροί ο ένας του άλλου. Δυστυχώς, το να γνωρίζουμε πόσοι έχουν διατηρήσει την ελευθερία τους θα βοηθήσει στην καλύτερη προετοιμασία για αυτό που πρόκειται να συμβεί.

Θυμόμαστε ότι το Βατικανό παρότρυνε τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του Covid 19 κάνοντάς τους να πιστέψουν ότι αυτή ήταν μια πράξη αγάπης, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ορισμένες από τις λύσεις ανοσοποίησης πέρασαν ως αποτελεσματικές και ασφαλείς ήταν γονιδιακή θεραπεία και άλλες δοκιμάστηκαν και/ ή παράγονται με κύτταρα από εκούσια αποβολή εμβρύων. Πώς θα μπορούσε να συμβεί μια τέτοια κακία;

Από αυτή την άποψη, συντόνισα ένα βιβλίο ευρέως διανεμημένο, που εκδόθηκε το 2021 (άρα ακόμη και πριν από την καταστροφή του ορού): Mors tua Vita mea (Edizioni Maniero del Mirto), στο οποίο διάσημοι μελετητές, γιατροί, νομικοί, ιστορικοί, βιοηθικοί, ακόμη και  διεθνούς επιπέδου, καθώς και δύο επισκόπων της Εκκλησίας.
Συμφωνώ απόλυτα με το περιεχόμενο της ερώτησης. Θα μπορούσε να συμβεί λόγω της κρίσης της Εκκλησίας, της Επανάστασης που μπήκε και στην Εκκλησία. Επίσημα από τη Β' Σύνοδο του Βατικανού και μετά και πιο ανοιχτά, με ανατρεπτικό τρόπο, με τον Μπεργκόλιο να φτάνει σε ύψη διάλυσης και διαφθοράς αδιανόητα στο παρελθόν.

Μέχρι τώρα οι εκκλησιαστικές ιεραρχίες έχουν πωληθεί σε μεγάλο βαθμό στις δυνάμεις που κυβερνούν αυτόν τον κόσμο και είναι επίσης ψυχολογικά επιρρεπείς σε αυτές τις δυνάμεις. Είναι δύσκολο να καταλάβουμε σε ποιο βαθμό το κάθε άτομο είναι πουλημένο στην ψυχή του, είναι πιο υποταγμένο ή το κάνει από καριέρα ή πεποίθηση. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι αυτές οι ιεραρχίες βρίσκονται εντελώς στα χέρια εχθρικών προς την Εκκλησία εξουσιών. Είναι μια τρομερή πραγματικότητα. Το να αποκαλούμε τον εμβολιασμό ενός ορού γονιδίου στο σώμα «πράξη αγάπης» είναι ό,τι πιο διαβολικό μπορεί να φανταστεί κανείς.

Είναι η εγκόσμια δύναμη και η πνευματική δύναμη ολοένα και πιο ενωμένα στην προώθηση της Ατζέντας του 2030;

Η πλειοψηφία της εκκλησιαστικής ιεραρχίας, όπως ήδη τονίστηκε, είναι επιρρεπής στη χρονική εξουσία, σκεφτείτε μόνο το κλείσιμο των εκκλησιών σε περιόδους ψευδοπανδημίας και πώς οι ιερείς το έχουν αποδεχτεί παθητικά. Μια πρωτόγνωρη και αξέχαστη ντροπή.

Μπορούμε να ορίσουμε τον εμβολιασμό ως κοσμικό βάπτισμα;


Μπορούμε να το ονομάσουμε έτσι αν θέλουμε: είναι μια τραγωδία που ακόμη και τα καλύτερα μυαλά ή υποτιθέμενα τέτοια δεν μπορούν να καταλάβουν. Όσοι έχουν αρνηθεί τον ορό του γονιδίου παραμένουν με το Καθολικό Βάπτισμα, το μόνο αληθινό Βάπτισμα που είναι δυνατό και μπορεί να φανταστεί κανείς.

Χρησιμοποίησε επίσης τη δοκιμή της νέας τεχνολογίας mRna προκειμένου να καταλάβει το ανθρώπινο σώμα και να προχωρήσει προς τον μεταανθρωπισμό εισάγοντας νανοσωματίδια στο σώμα ικανά να μεταφέρουν φάρμακα εξ αποστάσεως;

Χωρίς να είμαι γιατρός, μπορώ μόνο να πω, με βάση την εμπειρία μου ως ιστορικός και διανοούμενος απαλλαγμένος από οποιονδήποτε όρο, ότι όλα αυτά μπορεί να είναι πολύ πιθανά. Εν ολίγοις, δεν έχω την απόδειξη στην τσέπη μου, αλλά νομίζω ότι είναι έτσι. Επιπλέον, πολλοί γιατροί, μεταξύ των οποίων και διεθνούς φήμης, το υποστηρίζουν ξεκάθαρα.

Ψηφιοποίηση, ερήμωση, αντικατάσταση του ανθρώπου με μηχανή, εξάλειψη διαφόρων επαγγελματικών μορφών, αναγωγή των υπολοίπων ανθρώπων σε σκλάβους («δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος»). Μιλάμε για αυτό και πολλά άλλα στο Νταβός, την ελβετική πόλη όπου οι ισχυροί του κόσμου συναντώνται δύο φορές το χρόνο;

Το Νταβός είναι το επίσημο κέντρο αυτού του σχεδίου κατά του Χριστού, αλλά είναι μόνο η πρόσοψη, σίγουρα υπάρχουν και άλλα. Ακριβώς όπως ο Harari, ο Gates, ο Soros, ο Schwab είναι μόνο μια πρόσοψη αυτών που διοικούν τον κόσμο σήμερα. Το Νταβός είναι το οικονομικό κέντρο που δρα στις παγκόσμιες κυβερνήσεις και κυρίως στη διαφήμιση των μέσων μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τις μεγάλες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που επιβάλλουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα (τα οποία αποτυγχάνουν παταγωδώς, αλλά θέλουν να επιβάλουν πάση θυσία) εις βάρος όσων διαθέτουν κινητήρες ντίζελ. , βενζίνης, αερίου.

Στόχος είναι ο έλεγχος των πολιτικών, όλων των φτηνών σκλάβων σαν αυτούς που έχουμε στην Ιταλία, των κυβερνώντων, των ξένων υπό απειλή, των δημοσιογράφων και του κλήρου που μετράει. Είναι σαν μια πυραμίδα που κατεβαίνει από την κορυφή στη βάση: δεν είναι τυχαίο ότι το σύμβολο αυτών των εταιρειών είναι η πυραμίδα με το μάτι (που βρίσκεται και στο δολάριο), που δεν αντιπροσωπεύει τίποτα άλλο από το τηλεχειριστήριο του όλη την ανθρωπότητα και τον καθένα μας.

Θα κινηθούμε προς τις έξυπνες πόλεις καθώς ήδη προχωρούν σε κάποιες ιταλικές πόλεις, βλέπουμε τήν στρατιωτικοποιημένη και υπερεπιτηρούμενη Βενετία; Θέλουν να ακολουθήσουν το κινεζικό μοντέλο;

Σε ορισμένες ιταλικές πόλεις, έχει ήδη σημειωθεί πρόοδος. Από τον Οκτώβριο δεν θα είναι πλέον δυνατή η οδήγηση πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων στο Μιλάνο, ούτε καν μέ 6 ευρώ. Στήν ίδια κατεύθυνση  πάει και η Ρώμη. Οι πόλεις των 15 λεπτών θα είναι στρατόπεδα συγκέντρωσης από τα οποία θα πρέπει να ζητήσετε άδεια για να φύγετε. Θα διατίθεται ένας συγκεκριμένος αριθμός αδειών ετησίως, μιλάμε για περίπου 300, οι οποίες στη συνέχεια θα μειωθούν σταδιακά. Ποιος θα έχει περισσότερα, ποιος θα έχει λιγότερα, ο αριθμός θα αλλάξει ανάλογα με το πώς συμπεριφέρεται κανείς ή πόσο υπάκουος είναι σε όλη αυτή την κόλαση. Το ίδιο θα συμβεί και με το ψηφιακό νόμισμα. Στόχος είναι η επί γης κόλαση και η κινεζοποίηση της ανθρωπότητας. Η Κίνα είναι ο τελικός προορισμός που θέλουν να φτάσουν. Θέλουν να φτιάξουν έναν Νέο Κόσμο και έναν Νέο Άνθρωπο διαφορετικό από αυτό που έφτιαξε ο Δημιουργός. Και σε μεγάλο βαθμό θέλουν να τον εξαφανίσουν.

Μια νέα εποχή (η λεγόμενη Νέα Εποχή ), μια θρησκεία, ένα νόμισμα, μια φυλή. Σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε μια «Παγκόσμια Δημοκρατία», μια εντελώς ανθρώπινη Εκκλησία έτοιμη να υποδεχθεί τον Αντίχριστο που θα μιλήσει για ειρήνη και ασφάλεια;

Όλα αυτά είχαν ήδη προβλεφθεί στα σχέδια του Τεκτονισμού του δέκατου όγδοου αιώνα, αλλά στην πραγματικότητα και στις ανατρεπτικές ομάδες των προηγούμενων αιώνων, όπως σε ορισμένους φιλοσόφους και ουτοπιστές. Είναι, όπως είπαμε στην αρχή, το σχέδιο αυτής της μεταϊστορικής δύναμης -της Γνωστικής, φιλελεύθερης και εξισωτικής Επανάστασης- που μισεί τον Θεό, τη Δημιουργία και τον άνθρωπο και θέλει να ανατρέψει τα πάντα για να προετοιμάσει το βασίλειο του Αντίχριστου. Όποιος δεν το έχει καταλάβει αυτό ή γελάει με αυτό δεν έχει καταλάβει απολύτως τίποτα.

Ό,τι είχε προφητευτεί στο βιβλίο της Αποκάλυψης γίνεται στην ώρα της πραγματικότητα μπροστά στα μάτια μας. Απλώς σκεφτείτε τη διάσημη πρόταση: «Κανείς δεν θα μπορούσε να αγοράσει ή να πουλήσει αν δεν έφερε το σημάδι, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό που αντιστοιχεί στο όνομά του» ( Αποκ. 13, 16-18): γιατί Δεκαεννέα αιώνες ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί στην πράξη. αλλά, σήμερα, είναι απολύτως σαφές. Υλοποιείται με την εισαγωγή του σήματος στα σώματα των ανθρώπων, ονομάζεται: "τηλεχειρισμός" και θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικού χρήματος ή τεχνητής νοημοσύνης μόνο και αυτό εξηγεί την αναγκαστική μετανάστευση. Ενα νέο ηλεκτρονικό νόμισμα, μια ενιαία θρησκεία στην οποία όλοι συνεργάζονται, ξεκινώντας από αυτούς που κάθονται στη Ρώμη στο Βατικανό. Απλά σκεφτείτε την Παχαμάμα , τη θεά της γης, τη Γαία , που πρέπει να αντικαταστήσει τη λατρεία της Μαρίας, της Μητέρας του Θεού. στον συνεχιζόμενο πόλεμο κατά των Μυστηρίων και κατά της Θείας Λειτουργίας στην αρχαία Ρωμαϊκή Αποστολική Τελετουργία, ενάντια στον φυσικό νόμο και την αποδοχή κάθε κανόνα αυτού του κόσμου που θά είναι τότε ο αντικανονισμός. Για όσους σκέφτονται ελεύθερα, είναι ξεκάθαρο ότι γινόμαστε μάρτυρες της προετοιμασίας μιας ανθρωπότητας που θα πρέπει να υποδεχθεί και να λατρέψει τον Αντίχριστο.

Ας μην ξεχνάμε επίσης τον υπεροικολογισμό, που χρησιμεύει για να μας φυλετίσει, να μας υποδουλώσει και να μας μισήσει και να μισήσει ο ένας προς τον άλλον και επίσης να μας εξαφανίσει, να μας κάνει να ζούμε σαν θηρία (που τρώνε έντομα και παίρνουν ναρκωτικά, θά ζούμε γυμνοί και θά  ζευγαρώνουμε σαν θηρία χωρίς καμία σεξουαλική διάκριση) ισότιμα ​​στην υπηρεσία λίγων ισχυρών.

« Η μάχη μας δεν είναι ενάντια σε σάρκα και αίμα, αλλά ενάντια στις αρχές και τις δυνάμεις, ενάντια στους άρχοντες αυτού του σκοτεινού κόσμου, ενάντια στα πνεύματα του κακού που κατοικούν στις ουράνιες περιοχές » ( Εφ 6:12). Πρέπει λοιπόν να παραμείνουμε αγκυροβολημένοι στην πίστη, το αληθινό Κατέχον που εμποδίζει τον αντίχριστο να εκδηλωθεί;

Πρέπει να παραμείνουμε αγκυροβολημένοι στην αληθινή πίστη, στην Παράδοση και στην Αντεπανάσταση, της οποίας ήμουν πάντα μέρος και με την οποία πάλευα πάντα, επίσης με τη Συνομοσπονδία των Τριάριων . Η Αντεπανάσταση είναι το αντίθετο της Επανάστασης και στόχος της είναι να πολεμήσει τη συνεχιζόμενη Επανάσταση με κάθε μέσο και μέχρι το τέλος.

Ας έχουμε κατά νου ότι οι εχθροί μας έχουν πίσω τους αυτόν που πρόκειται να φτάσει, τον Αντίχριστο. Αντίθετα, έχουμε πίσω μας, αν παραμείνουμε πιστοί και ενεργούμε δίκαια, Αυτόν που δημιούργησε αυτόν που πρέπει να φτάσει, που θα του επιτρέψει να φτάσει στον κόσμο, αλλά τον οποίο θα νικήσει για πάντα στην αιωνιότητα.

Έχουμε τον ίδιο τον Θεό, τον Κύριό μας Ιησού Χριστό, την Παναγία τη Μητέρα Του, τον Άγιο Μιχαήλ τον Αρχάγγελο, τους Αγγέλους, τους Αγίους που προσεύχονται για εμάς και επομένως δεν πρέπει να αποθαρρυνόμαστε, γιατί η τελική νίκη είναι δική μας. Όποιος γελάσει με όλα αυτά... θα κλάψει πικρά σύντομα. Όλα είναι εμφανή μπροστά στα μάτια μας, και ως εκ τούτου όσοι κοροϊδεύουν και αρνούνται δεν θα συγχωρεθούν.

Πρόκειται να βιώσουμε την πιο σημαντική, αποφασιστική, εποχική καμπή στην ανθρώπινη ιστορία, τουλάχιστον από τον Κατακλυσμό. Θα είναι πολύ δύσκολο, και τα σημάδια είναι όλα εκεί. Και ο καθένας πρέπει να κάνει τη δική του οριστική επιλογή, γνωρίζοντας ότι όποιος δεν επιλέξει έχει ήδη επιλέξει (« Όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου », Ματ. 12.30).

 https://www-unavox-it.translate.goog/ArtDiversi/DIV5990_Viglione_Intervista_Ghigliottina_G7_Intelligenza_Artificiale.html?_x_tr_sch=http&_x_tr_sl=it&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=wapp

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www-marcelloveneziani-com.translate.goog/articoli/se-il-congresso-di-filosofia-diventa-giochi-senza-frontiere/?_x_tr_sl=it&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=wapp

Ανώνυμος είπε...

ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ!!!