Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

                         Προβολή εικόνας στο Twitter

5 σχόλια:

gabtheo είπε...

Καλησπέρα. Μόλις τις κατέβασαν. Βλέπεις είναι μεσαιωνικές μιας και η μητρότητα είναι δικαίωμα. https://sputniknews.gr/ellada/202001135915625-diafimiseis-sto-metro-gia-to-agennito-paidi-kai-tis-amvloseis-prokaloun-antidraseis/

amethystos είπε...

Είναι δικαίωμα όμως καί η κορμάρα. Δικαίωμα νά τήν αφιερώσουν στήν αγοραία αφροδίτη. Υστερικοί νεανίες αυτοευνουχίζονται σέ παραληρηματική κατάσταση γύρω από τήν Μ. Μητέρα.Απορρίπτοντας τήν ανδρική τους αξιοπρέπεια χάριν τής σημερινής πλαστικής γυναίκας.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι κουτοπόνηροι περίμεναν από την ΝΔ μια στροφή προς το χριστιανικοτερο στα κοινωνικά και το εθνικοτερο στα εθνικά .Στην πραγματικότητα δεν το περίμεναν ούτε το θέλαν .Όπως ακριβώς και οι Πασοκοι που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ δεν περίμεναν ρήξη με το ΔΝΤ .Ο ελληνικός λαός δεν είναι αφελής όπως λεν κάποιοι . Έχει γίνει τις τέσσερις τελευταίες δεκαετίες ένας καριολολαος που όμοιος του δεν υπάρχει στην Ευρώπη κατά τις σαφείς μαρτυρίες όσων χιλιάδων μη καριοληδων τούς έδιωξε ουσιαστικά αυτό το άθροισμα ημιβολεμενων μπινεδων που παριστάνει τον ελληνικό λαό . Τέτοια πουστια δεν υπάρχει ούτε σε Βόρεια ούτε σε Νότια Ευρώπη και ας είναι καθολικοί και προτεστάντες . Άλλωστε και μεις είμαστε ορθόδοξοι επειδή μας βούτηξαν μωρά στην κολυμπήθρα που από μόνη της δεν έχει την ιδιότητα να αφαιρεί το καριολικι μπουρδιλικι πουστριλικι του νεοέλληνα .Κοντολογις ο λαός κάνει τίς εκτρώσεις και όλα τα άλλα δεινά . Τελικά θα μείνουν εδώ κάποιοι σκατογεροι του δημοσίου που θα τους ξεσκατιζουν το πρωί αλλοδαπές και το βράδυ θα τους ληστεύουν αλλοδαποί .ΑΜ

Νίκος Κ. είπε...

Μπήκα στο πιο κάτω link και στο λογαριασμό του στο facebook του προέδρου της ΣΤΑΣΥ Σταύρου Στεφόπουλου που σε παραπέμπει το άρθρο:

"Κατεβαίνουν"από το Μετρό οι αφίσες κατά των αμβλώσεων μετά το σάλο.

https://www.protothema.gr/greece/article/964078/katevainoun-apo-to-metro-oi-
afisses-kata-ton-amvloseon-meta-to-salo/
Σχολιάζουν μόνο πλάσματα γένους θηλυκού,ειδικά στο λογαριασμό της προεδράρας.Αν το αντέχετε ρίξτε μια ματιά,μιας και ζούνε ανάμεσα μας.Προσωπικά ένοιωσα θλίψη.
Δυστυχώς όταν η ύβρις ξεχειλίζει,έρχεται η νέμεσις και τότε τι;

amethystos είπε...

Πλαστικό χρήμα, πλαστικές γυναίκες, πλαστικοί άνδρες τής σφαλιάρας, εύπλαστοι κυβερνήτες, άπλαστοι παπάδες καί στή μέση ο Βαρεμένος. Τήν μακρυνή πατρίδα σου είχα κι εγώ πατρίδα.