Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Άνθρωποι, ινδικά χοιρίδια, ζόμπι

 από τον Roberto Pecchioli





Η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία. Το κυρίαρχο σύστημα λειτουργεί για να μας καταστήσει δούλους, ή  ζόμπι. Γινόμαστε, είμαστε, ινδικά χοιρίδια. Κανένας παρανοϊκός θεωρητικός συνωμοσίας δεν θα μπορούσε να είναι αρκετά διαυγής ώστε να εφεύρει τις ενέργειες ενός ανοιχτά αντι-ανθρώπινου, ίσως εγκληματικού, θρόμβου εξουσίας.

Παρά τη λογοκρισία, πολλά έρχονται στο φως, άλλα παραδέχονται αθόρυβα, άλλα γίνονται αντιληπτά βάζοντας δύο και δύο μαζί, όπως λένε. Μιλάμε για νοητική επαναφορά(reset), για κινδύνους που συνδέονται με την «γεννητική» Τεχνητή Νοημοσύνη, για τεχνικά προκαλούμενες κλιματικές αλλαγές, για τους κινδύνους της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από το σύστημα 5G -τα όρια της οποίας έχουν αυξηθεί με διάταγμα-, για τα τεχνητά τρόφιμα των οποίων  αγνοούμε τίς αντενδείξεις, την βλάβη που προκαλείται στον εγκέφαλο από την παρατεταμένη σύνδεση με τεχνητές συσκευές ( έξυπνα τηλέφωνα , υπολογιστές ).
Στο βάθος, η επίθεση στην ελευθερία και στην υγεία που παρήχθη από τις εξουσίες που παραχωρήθηκαν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας - θεμελιώδες κομμάτι της ολιγαρχικής παγκόσμιας κυβέρνησης - και η τεράστια δύναμη επιτήρησης, χειραγώγησης, ψυχικής αναδιάρθρωσης του θόλου του fintech.[Ο ΝΕΟΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΟΦΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΥ.]

Γράψαμε έτσι στο The War of Words (Nexus Edizioni, 2023):
« τουλάχιστον από το 2020 το ΝΑΤΟ εκτελεί σχέδια ψυχολογικού πολέμου. Τα εσωτερικά έγγραφα μιλούν ανοιχτά για γνωστικό πόλεμο. Η μάχη για τον έλεγχο της κοινής γνώμης δίνεται με όλο και πιο εξελιγμένα εργαλεία, τεχνικές ήπιας ισχύος . (…) Ένα από τα πρώτα έγγραφα σχετικά με αυτές τις επιχειρήσεις είναι το δοκίμιο «Ο Έκτος Τομέας Επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ », που δημοσιεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 για λογαριασμό του Κόμβου Καινοτομίας του NATO.
Το κείμενο ολοκληρώνεται με μια φανταστική ομιλία του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών που εξηγεί πώς λειτουργεί ο γνωστικός πόλεμος και γιατί κάθε άνθρωπος εμπλέκεται σε αυτόν: οι σημερινές εξελίξεις στη νανοτεχνολογία, τη βιοτεχνολογία, την τεχνολογία της πληροφορίας και τη γνωστική επιστήμη, καθοδηγούμενες από τη φαινομενικά ασταμάτητη πρόοδο τής τρόικας της τεχνητής νοημοσύνης, των μεγάλων δεδομένων και της ψηφιακής εξάρτησης του πολιτισμού μας(Big Data), δημιούργησαν μια πολύ πιο ανησυχητική προοπτική: μια ενσωματωμένη πέμπτη στήλη στην οποία όλοι, χωρίς να το γνωρίζουν, συμπεριφέρονται σύμφωνα με τα σχέδια ενός από τους αντιπάλους μας. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα κάθε ατόμου βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού του πολέμου: είστε το αμφισβητούμενο έδαφος, όπου κι αν βρίσκεστε, όποιος κι αν είστε.
Οι συγγραφείς, August Cole και Hervé Le Guyader, υποστηρίζουν ότι ο άνθρωπος («ανθρώπινη κυριαρχία») είναι η μεγαλύτερη ευπάθεια. Επομένως, ο έλεγχός του είναι η βάση όλων των άλλων πεδίων μάχης (γη, θάλασσα, αέρας, διάστημα, κυβερνοχώρος).»

Ο τομέας της υγειονομικής περίθαλψης συνδυάζει τον έλεγχο του σώματος και του νου.
Πραγματική βόμβα είναι η συνέντευξη στόν Tucker Carlson από τον Γερμανό επιστήμονα Michael Nehls, πεπεισμένου ότι οι οροί Covid και mRNA σχεδιάστηκαν για να περιορίσουν την ανθρωπότητα σε μια μόνιμη «λειτουργία ζόμπι», που κατευθύνεται από μια παγκόσμια κυβέρνηση, μέ τήν σειρά της οργανωμένη από αλγόριθμους Τεχνητής Νοημοσύνης.

Η αρχή της σύνεσης απαιτεί να μην πιστεύουμε επιπόλαια τέτοιες συγκλονιστικές δηλώσεις. Ωστόσο, το κύρος του Carlson και το πρόγραμμα σπουδών του Nehls οδηγούν στο να ληφθεί υπόψη η διατριβή. « Αν κοιτάξουμε πίσω πριν από δεκαπέντε χρόνια, ήταν σαφές ότι η πρωτεΐνη ακίδας είναι ένα βιολογικό όπλο κατά του εγκεφάλου, ιδιαίτερα εναντίον αυτού του τμήματος του εγκεφάλου που αποκαλώ πνευματικό ανοσοποιητικό μας σύστημα που είναι το πολύ σημαντικό μέρος που μας κάνει ανθρώπους, μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε, να είμαστε περίεργοι, να εξερευνούμε τον κόσμο και να αναπτύσσουμε πολιτισμό. Έτσι η πρωτεΐνη ακίδας επιτέθηκε στην ίδια τη βάση του ανθρώπου »

Αξίζει να θυμηθούμε ότι η πρωτεΐνη ακίδας (άκρη, νύχι) είναι ο κύριος μηχανισμός που χρησιμοποιεί ο ιός για να μολύνει τα κύτταρα-στόχους.
Ο Covid δεν θα ήταν κάτι τυχαίο, μια διατριβή που αποδυναμώθηκε από τις αποκαλύψεις για τις πανδημικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν το 2019 και από την πλήρη ύπαρξη βιολογικών εργαστηρίων "αποκτήσεως λειτουργίας", των οποίων το καθήκον είναι να ενισχύσουν τους ιούς με στόχο - ας πούμε - την ανακάλυψη αντιδότων.
Η καταπολέμηση του ιού δεν θα είχε στο επίκεντρό της τα οικονομικά συμφέροντα της Big Pharma , όσο γιγάντια κι αν είναι, αλλά ολόκληρη η υπόθεση της πανδημίας θα ήταν « μια επιχείρηση με στόχο την κατάκτηση του ανθρώπινου μυαλού ». Σύμφωνα με τον Nehls, τα συντριπτικά στοιχεία δείχνουν ότι οι μάχες ενάντια στις αιώνιες πανδημίες και την ανεξέλεγκτη κλιματική αλλαγή είναι πτυχές ενός μυστικού πολέμου στον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Το βιβλίο The indoctrinated brain αναφέρει την αύξηση της ψυχιατρικής ασθένειας και της κατάθλιψης, την πτώση της ψυχικής υγείας, που θεωρείται το αποτέλεσμα μιας διαδικασίας νευροπαθολογικής κατήχησης. Η επιδημική ψυχική ασθένεια θα ήταν το σύμπτωμα και η κινητήρια δύναμη της μαζικής χειραγώγησης, στόχος της οποίας είναι ο απόλυτος έλεγχος της ανθρωπότητας.
Παραλήρημα; Τρέλα που εκφράζεται με καπλαμά επιστημονικής αξιοπιστίας; Οι αναλογίες με τα ολιγαρχικά σχέδια της Μεγάλης Επαναφοράς που εκφράζονται στο Νταβός από το 2020 σίγουρα προκαλούν ρίγη , η -δηλωμένη- προσπάθεια τροποποίησης της ανθρωπότητας για να την κάνει να αποδεχθεί ένα ολοκληρωτικό σύστημα ελέγχου, παρά τη θεμελιώδη ασυμβατότητά της με την ανθρώπινη φύση. Ο Nehls επεξηγεί πώς η ανθρωπότητα επαναπρογραμματίζεται ώστε να στερείται μνήμης και ατομικότητας. Οι τεχνικές μέθοδοι προέρχονται από το έργο δύο νικητών του βραβείου Νόμπελ: του οικονομολόγου  Daniel Kahnemann και τού πρωτοπόρου του ανθρώπινου γονιδιώματος Francis Crick , ο οποίος εξέθεσε τη θεωρία των δύο συστημάτων του εγκεφάλου.
Το σύστημα δύο είναι ο σκεπτόμενος εγκέφαλος, το σύστημα ένα είναι η προεπιλεγμένη μας δράση, που επιτρέπει, « σε τυπικές καταστάσεις, να αντιδράσουμε με τρόπο που δεν κοστίζει ψυχική ενέργεια ».
Ο Κρικ ονόμασε το σύστημα λειτουργία ζόμπι. Εάν δεν είστε πλέον σε θέση να εμπλέκετε το σύστημα δύο – υπό επίθεση από τον ιό, από φόβο, από ανθυγιεινούς τρόπους ζωής – « τότε έχουμε κολλήσει στη λειτουργία ζόμπι και πραγματικά φοβάμαι πολύ την κοινωνία των ζόμπι ».

Ο Carlson , εμφανώς ταραγμένος, ρώτησε τι σημαίνει αυτό για τις θρησκείες.
Ο Nehls απαντά: « Η θρησκευτική πίστη βασίζεται στη μνήμη. Εάν η μνήμη αντικατασταθεί, έχετε ήδη την απάντηση ."
Το μέλλον που βρίσκεται μπροστά είναι χωρίς Θεό, χωρίς καμία ουσιαστική ταυτότητα. Ίσως αυτό είναι το νόημα του σλόγκαν του Νταβός « δεν θα κατέχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος ».
Η απειλή περιλαμβάνει και την ψυχή.

Ο Nehls είναι ειδικός στη νόσο του Αλτσχάιμερ , κάτι που τον οδήγησε να αναγνωρίσει την τεχνητή καταστολή της νευρογένεσης - τη φυσική αναγέννηση των εγκεφαλικών κυττάρων - που συμβαίνει στην περιοχή που ονομάζεται ιππόκαμπος.
Έτσι δημιουργούνται οι αναμνήσεις, πώς μαθαίνουμε και είναι η βάση αυτού που κάνει τους ανθρώπους μοναδικούς στη σκέψη και τις πεποιθήσεις. Είναι η περιοχή του εγκεφάλου στην οποία βασίζεται η ανθρώπινη ταυτότητα, ο στόχος, σύμφωνα με τον συγγραφέα, ενός κατακτητικού πολέμου.
Η θέση του – καταστροφική αν αληθεύει – είναι ότι η δράση στον εγκέφαλο των πρωτεϊνών αιχμής του ιού και των εμβολίων εμποδίζει τη δημιουργία αναμνήσεων, όπως συμβαίνει στη νόσο του Αλτσχάιμερ. Η διαδικασία θα έχει δύο φάσεις.
Πρώτον , εμποδίζει τη νευρογένεση, την παραγωγή νέων νευρικών κυττάρων στον ιππόκαμπο. Έτσι ο ανασταλμένος εγκέφαλος είναι έτοιμος για προγραμματισμό.
Στη συνέχεια δημιουργούνται οι ιστορίες που θέλουν να εγκαταστήσουν στον εγκέφαλό σας.


Ο Nehls τονίζει τη σημασία των συναισθημάτων στις εμφυτευμένες αφηγήσεις, γεγονός που εξηγεί γιατί το σύστημα επικοινωνίας παρέχει συνεχώς πράγματα για φόβο, δηλαδή ενσταλάζει συνεχώς νέους φόβους. Δεδομένου ότι είναι απαραίτητο να ξυπνήσει κανείς το συναίσθημα, η αφήγηση ( αφήγηση ιστοριών ) προκαλεί καθημερινά νέους φόβους, ιστορίες κοινωνικής αποσύνθεσης, μαζικής μετανάστευσης, απειλών πυρηνικού πολέμου, κλιματικής κρίσης.
« Όλες αυτές οι ιστορίες βγαίνουν μέρα με τη μέρα », λέει ο Nehls, σημειώνοντας ότι η κρίση είναι κεντρικό θέμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ[WEF] και τών κυβερνήσεων που ακολουθούν την ατζέντα του.
Το WEF έχει ένα πρόγραμμα που μιλάει για « μόνιμη κρίση », μόνιμη κρίση. Οι νέοι κανόνες ζωής αλλάζουν κάθε μέρα, δημιουργώντας ένταση, μια σύγχυση που « αν κοιτάξετε τον ιππόκαμπο - η λειτουργία της αυτοβιογραφικής μνήμης - είναι μέρος του σχεδίου. Η αλλαγή των κανόνων κάθε μέρα σημαίνει ότι πρέπει να απομνημονεύσετε νέους. Και αυτά αντικαθιστούν το κέντρο μνήμης μας ».

Κάποιος φέρεται να εγκαθιστά ένα κακό κοινωνικό λειτουργικό σύστημα που σχετίζεται με τον επαναπρογραμματισμό της ανθρωπότητας.

« Πρέπει να δημιουργήσετε μια κατάσταση όπου δεν υπάρχει καταφύγιο », λέει ο Nehls , μιλώντας για την παγκόσμια εμβέλεια του σχεδίου. « Αν όλοι δέχονται επίθεση, δεν υπάρχουν σύνορα. Δεν μπορείς να πας πουθενά ». Το μόνο εμπόδιο που έχει απομείνει σε αυτόν τον πόλεμο χωρίς σύνορα είναι το μυαλό μας.
Ο Nehls τονίζει την ανάγκη για τη δύναμη να διαγραφεί η μνήμη για να συλλάβει την ανθρωπότητα και το μέλλον. Όταν ξεκινάτε να αντικαθιστάτε το παρελθόν, δεν υπάρχει πλέον όριο στον εγκέφαλό σας. Ισχυρισμοί που ρίχνουν μια ακόμη απαίσια σκιά στην κουλτούρα της ακύρωσης, τη μεταμοντέρνα τάση και την εξάλειψη όλων των αναμνήσεων, εμποδίζοντας τη μετάδοση ιδεών, αξιών και συμπεριφορών.

Δεν έχουμε καμία επάρκεια να αξιολογήσουμε τις διατριβές του Nehls. Ωστόσο, η αναγωγή της ανθρωπότητας σε πειραματόζωα που θα επαναπρογραμματιστούν μέχρι να γίνουμε ζόμπι - ικανοποιημένοι σκλάβοι των ψεύτικων ελευθεριών και των απέραντων ψεμάτων - είναι πραγματικότητα.
Απόδειξη του τι συμβαίνει κατ' εντολή των ανώτερων κλιμακίων εξουσίας ελλείψει συζήτησης είναι η πρόσφατη ιστορία των καταρρακτωδών βροχών που έπεσαν στο Ντουμπάι και τη Σαουδική Αραβία, εδάφη της ερήμου.
Για χρόνια η λεγόμενη γεωμηχανική ήταν ένα θέμα που αφαιρέθηκε, ένα ταμπού. Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι ορισμένες πρακτικές έχουν χρησιμοποιηθεί από τον πόλεμο του Βιετνάμ (δεκαετίες 60/70 του περασμένου αιώνα). Τώρα τα μέσα ενημέρωσης παραδέχονται τη χρήση της γεωμηχανικής για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και για την πρόκληση καιρικών φαινομένων, όπως στην περίπτωση των Αράβων.
Η ύπαρξη «chemtrails» - ένα τυπικό θέμα συνωμοσίας - δεν αμφισβητείται πλέον. Η επίδραση της μαζικής χρήσης συσκευών πληροφορικής, η εξάρτηση που προκαλούν και οι βιολογικές αλλαγές στη δομή του εγκεφάλου έχουν γίνει θέμα ιατροεπιστημονικής συζήτησης.

Το άλλο καυτό θέμα είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη [AI]. Έχουμε την τάση να λέμε ότι όλα εξαρτώνται από τη χρήση που κάνουμε. Είναι ψέμα : η τεχνολογία δεν είναι ουδέτερη, πολύ λιγότερο απρόσωπη: οι πρόοδοί της χρηματοδοτούνται από τεράστιες επενδύσεις από ισχυρούς ομίλους.
Ανησυχούμε για τους κινδύνους από τη χρήση της που βοηθά στην εγκαθίδρυση ενός νέου δεσποτισμού, τεχνοκρατικής « διακυβέρνησης » που βασίζεται στην επιτήρηση. Μια εξουσία που δεν ασκείται πλέον από τα θεσμικά κέντρα περιβαλλοντικής εξουσίας, ενσωματωμένη πλέον στην κουλτούρα της έκτακτης ανάγκης και του πανικού: υγεία, οικονομία, γεωπολιτική, ενέργεια, κλίμα, τρόφιμα.
Η τεχνητή νοημοσύνη είναι ένα μείγμα εκλαϊκευμένης επιστήμης και στατιστικών που προσθέτει μια « προκατάληψη » στην ιλιγγιώδη ροή δεδομένων και πληροφοριών: προκατάληψη που εμποτίζεται από την εξουσία. Όποιος τήν ελέγχει στοχεύει να καθιερώσει μια νέα μαζική πειθαρχία. Δημιουργεί μια οικειοθελώς υποταγμένη κοινωνία, που πιστεύει ότι είναι ενημερωμένη αλλά διαμορφώνεται σαν κοπάδι, επιπλέον διασκορπισμένη, αφού η τεχνολογία διαλύει τους δεσμούς και  κλειδώνει στο κλουβί της.

Η τεχνητή νοημοσύνη δηλώνει ότι η σκέψη έχει καταργηθεί, περιορίζεται σε έναν απλό συνδυασμό δεδομένων. Μας απαλλάσσει από τη δύσκολη απόφαση να πάρουμε πλευρά, αμβλύνει τα διλήμματα, τις αμφιβολίες, τις πτώσεις των πλαστών όντων. καταργεί αυτό που είναι ειδικά ανθρώπινο, τη μοναδικότητα κάθε σκέψης, τον καρπό των ελλείψεων μας, της εμπειρίας μας. Η τεχνολογία μισεί αυτήν τη μη μεταβιβάσιμη ιδιομορφία, επομένως είναι αφιερωμένη στην τυποποίησή μας, στον περιορισμό της ανθρώπινης εμπειρίας σε αυτά που μπορεί να γνωρίζει μια μηχανή.
Αυτή η εξαγριωμένη προσπάθεια να συντρίψει τη μοναδικότητα του ατόμου και να δημιουργήσει σειριακή ανθρωπότητα είναι η μυστική μηχανή της τεχνητής νοημοσύνης.
Η καταστολή κάθε μορφής  εξεγερμένης νοημοσύνης ή αντιφρονούντων, κάθε αυτόνομης ατομικότητας, είναι ο πρωταρχικός της στόχος. Η τεχνολογική επιτάχυνση μετατρέπει τις μονάδες σε πανομοιότυπες, αποπροσωποποιημένες, εύπλαστες, αδειασμένες από τη σκέψη. Σέ Ζόμπι.
Τίποτα διαφορετικό από τις ανησυχητικές θέσεις του Michael Nehls.
Πορευόμαστε διχασμένοι, χτυπούν ενωμένοι. Μόνο εγώ, μόνο εσείς, ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια.


Η ΝΕΟΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: