Κυριακή 19 Μαΐου 2024

EKTAKTO!!!! ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ.. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΤΟΥ. Συντριβή ελικοπτέρου σκοτώθηκαν 4 επιφανείς. ΤΟΥ ΤΗ ΦΥΛΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ DRONES!

H τελευταία φωτο του ελικοπτέρου πριν το τραγικό συμβάν

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ.. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΤΟΥ. Συντριβή ελικοπτέρου σκοτώθηκαν 4 επιφανείς. ΤΟΥ ΤΗ ΦΥΛΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ DRONES! που ήταν η απάντηση στην δολοφονική ισραηλινή επίθεση επί του προξενείου του Ιράν στη Δαμασκό..

Πάντως έχουμε περάσει σε νέα φάση κλιμάκωσης.

Οι Αμερικανοσιωνιστές πλέον στοχεύουν και δολοφονούν απροκάλυπτα κάθε αντιφρονούντα Πρόεδρο χώρας ή Πρωθυπουργό.

Επικίνδυνη κλιμάκωση όλα δείχνουν ότι δεν απομένει παρά η τελική μετωπική. Προχθές έγινε απόπειρα δολοφονίας του Σλοβάκου Πρωθυπουργού που χαροπαλεύει γιατί διαφωνούσε με αποστολή όπλων στην Ουκρανία και σε μια σειρά από θέματα παγκοσμιοποίησης. Ανακαλύφθηκε η ανταλλαγή μυνημάτων του επίδοξου δολοφόνου που είναι Ουκρανικής καταγωγής με SBU.

Σήμερα δολοφονούν με άνανδρη μπαμπεσιά τον πρόεδρο και τον ΥΠΕΞ της μόνης χώρας που τόλμησε να ταπεινώσει το Ισραήλ εντός έδρας.. Μόνο που το Ιράν είναι πυρηνική υπερδύναμη.. Το Ιράν πρόσφατα ανακοίνωσε πως έχει ατομική βόμβα στην κατοχή του

ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΔΟΛΙΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ

Οι τέσσερις Ιρανοί αξιωματούχοι στο ελικόπτερο που συνετρίβη στην επαρχία του Ανατολικού Αζερμπαϊτζάν του Ιράν:

➡️ Ιρανός Πρόεδρος, Ebrahim Raïssi
➡️Iρανός ΥΠΕΞ, Amir-Abdollahian
➡️Κυβερνήτης της επαρχίας Ανατολικού Αζερμπαϊτζάν Malik Rahmati
➡️Ο Ιμάμης της επαρχίας Tabriz, Mohammed Ali Al-Hachim

Τι μεταδίδει ως τώρα το κρατικό ιρανικό πρακτορείο IRIB:


Το ελικόπτερο που μετέφερε τον Ιρανό πρόεδρο ενεπλάκη σε ατύχημα στο Ανατολικό Αζερμπαϊτζάν
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Tasnim μετέδωσε ότι το ελικόπτερο που μετέφερε τον Ιρανό Πρόεδρο Ebrahim Raisi ενεπλάκη σε ατύχημα στο Ανατολικό Αζερμπαϊτζάν.
Η ιρανική τηλεόραση επιβεβαίωσε ότι οι ομάδες διάσωσης εξακολουθούν να προσπαθούν να φτάσουν στο σημείο του δυστυχήματος
Υπουργός Εσωτερικών του Ιράν: Λόγω των καιρικών συνθηκών, οι ομάδες διάσωσης δεν έχουν φτάσει ακόμη στο σημείο του δυστυχήματος

Εκπρόσωπος της ιρανικής Ερυθράς Ημισελήνου είπε ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση εάν το ελικόπτερο που μετέφερε τον Ιρανό πρόεδρο είναι ασφαλές ή όχι.

Και πρόσθεσε: Οι καιρικές συνθήκες στο σημείο του δυστυχήματος ήταν τόσο άσχημες που χάσαμε την επαφή με 3 εργαζόμενους της ομάδας διάσωσης.

Ιρανικό Πρακτορείο ISNA: Δεν υπάρχει εγκυρότητα για τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας… μετά από ατύχημα «κλειδί» ελικοπτέρου
Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων ISNA, επικαλούμενο «ενημερωμένη πηγή», ανακοίνωσε ότι το Ανώτατο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν δεν πραγματοποίησε συνεδρίαση σχετικά με τη συντριβή του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Ραΐσι και τους συντρόφους του.

Ιρανός αξιωματούχος είπε στο Reuters: Οι ζωές του Ραΐσι και του Αμπντουλαχιάν βρίσκονται σε κίνδυνο
Σε συνέντευξή του στο Reuters, ένας Ιρανός αξιωματούχος περιέγραψε τις αναφορές που προέρχονται από τον τόπο του ατυχήματος του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου ως «εξαιρετικά ανησυχητικές», σημειώνοντας ότι «οι ζωές του προέδρου και του Amir Abdullahian βρίσκονται σε κίνδυνο».

Ο αξιωματούχος, ο οποίος ζήτησε την ανωνυμία του, πρόσθεσε: «Έχουμε ακόμα ελπίδες».
Ουάσιγκτον: Παρακολουθούμε στενά το ατύχημα της συντριβής του ελικοπτέρου του Ιρανού Προέδρου
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάθιου Μίλερ δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον παρακολουθεί στενά τις αναφορές για την κατάρριψη του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου Εμπραχίμ Ραΐσι και του υπουργού Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε κανένα σχόλιο για αυτό το περιστατικό αυτή τη στιγμή».
Αποστολή 8 ασθενοφόρων από την Ταμπρίζ στον τόπο του ατυχήματος του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου
Ο εκπρόσωπος του Ιρανικού Τμήματος Έκτακτης Ανάγκης ανακοίνωσε ότι 8 ασθενοφόρα στάλθηκαν από την πόλη Ταμπρίζ στον τόπο του ατυχήματος του ελικοπτέρου του Ιρανού Προέδρου Εμπραχίμ Ραΐσι.

Πρόσθεσε ότι «το αεροπλάνο έκτακτης ανάγκης κατευθύνθηκε προς την περιοχή, αλλά, δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατή η συνέχιση των επιχειρήσεων έρευνας λόγω της πυκνής ομίχλης»
Έκτακτη συνεδρίαση της ιρανικής κυβέρνησης μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου του Raisi
Ο εκπρόσωπος της ιρανικής κυβέρνησης, Αλί Μπαχαντόρι Τζαχρόμι, ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα έκτακτη κυβερνητική συνεδρίαση, μετά το ατύχημα της συντριβής του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου και της συνοδείας του μέλη πήγαν στην πόλη Tabriz. Για παρακολούθηση των επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης.
Ιρανικό πρακτορείο Fars: Η οριζόντια ορατότητα στο σημείο του ατυχήματος ήταν μικρότερη από 5 μέτρα
Το ιρανικό πρακτορείο Fars, που συνδέεται με τους Φρουρούς της Επανάστασης, είπε ότι οι επιχειρήσεις διάσωσης και η έρευνα για ένα ελικόπτερο που μετέφερε τον Ιρανό πρόεδρο και μια ομάδα άλλων αξιωματούχων συνεχίζονται στην περιοχή του ατυχήματος.
Το πρακτορείο πρόσθεσε: «Η ομίχλη είναι πολύ πυκνή στην περιοχή και η οριζόντια ορατότητα είναι μικρότερη από 5 μέτρα, εκτός από τις βροχοπτώσεις, και η περιοχή είναι ορεινή και δασική, γεγονός που επιβράδυνε τη διαδικασία αναζήτησης».
Το πρακτορείο ειδήσεων IRNA της ιρανικής κυβέρνησης μετέδωσε ότι σωστικά συνεργεία έφτασαν στον τόπο του ατυχήματος και ξεκίνησαν τις έρευνες για τον Ραΐσι και τους συντρόφους του.
Το πρακτορείο πρόσθεσε: «16 ομάδες διάσωσης και drones στάλθηκαν στην περιοχή, αλλά οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης θα χρειαστούν χρόνο λόγω της δυσκολίας πρόσβασης στην περιοχή, των ορεινών συνθηκών και της παρουσίας δασών, καθώς και των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ιδιαίτερα πυκνη ομιχλη.”
Πρακτορείο ISNA…επικαλούμενο ανεπίσημες πηγές: Μερικοί από τους συντρόφους του Ραΐσι μαρτύρησαν στο δυστύχημα
Το Ιρανικό Πρακτορείο Ειδήσεων Φοιτητών (ISNA) ανέφερε: «Κάποιες ανεπίσημες πηγές μίλησαν για το μαρτύριο ορισμένων από τους συντρόφους του προέδρου, τον Εμπραχίμ Ραΐσι, αλλά οι επίσημες πηγές δεν έχουν κάνει ακόμη κάποιο συγκεκριμένο σχόλιο για αυτό το θέμα».

Αρχηγός ΓΕΣ Υποστράτηγος Μπαγκέρι: Όλες οι υποδομές των ενόπλων δυνάμεων πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την αναζήτηση του ελικοπτέρου του προέδρου
Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων είπε: Θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν όλες οι εγκαταστάσεις, ο εξοπλισμός και οι δυνατότητες του στρατού, του σώματος στρατού και της αστυνομικής διοίκησης για την παροχή βοήθειας και την αναζήτηση του ελικοπτέρου του προέδρου και των συνοδών του.

Ο ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν ο Χαμενεΐ, στην πρώτη του δήλωση μετά την έκτακτη ανάγκη, εξέφρασε την ελπίδα ότι ο Ραΐσι επέζησε από τη σκληρή προσγείωση του ελικοπτέρου.

«Ας ελπίσουμε ότι ο Παντοδύναμος Θεός θα επιστρέψει τον σεβαστό και αξιότιμο Πρόεδρό μας Raisi και τους συντρόφους του στην αγκαλιά του ιρανικού λαού». Και δήλωσε ότι όπως και να έχει δεν θα διαταραχθεί η σταθερότητα του έθνους. Είναι σοκ για το λαό και τον κόσμο επιχειρεί να καθησυχάσει. Αλλά τα δεδομένα είναι αμείλικτα .. Αλλωστε δεν θέλουν να δώσουν εύκολη χαρά και στον αντίπαλο. Μετά τα μεσάνυχτα θα ανοίξουν τα στόματα.

Την τελευταία μια ώρα παρατηρείται πάγωμα πληροφοριών στα κρατικά μέσα του Ιράν δεν δίνουν περαιτέρω πληροφορίες .

Κάπου υπάρχει η πληροφορία ότι δεν έχουν ούτε τις ακριβείς συντεταγμένες για ανεύρεση του που σημαίνει πως μπορεί να προηγήθηκε ηλεκτρονικός πόλεμος να τυφλώθηκε το σύστημα και να χάθηκε νωρίτερα η επαφή από την πτώση δεν ξέρουν καν που ακριβώς είναι

Δεν έγινε ο εντοπισμός της τοποθεσίας όπου συνετρίβη το ελικόπτερο του Ραΐσι εδώ και ακριβώς 8 ώρες.
ή τους βρήκαν νεκρούς και δεν το λένε για να ετοιμάσουν λαό και στρατιωτικοπολιτικά τη χώρα.
Η είδηση που διαδόθηκε σε ορισμένες πηγές ειδήσεων ότι επικοινώνησαν οι πιλότοι αυτή η είδηση είναι πιθανότατα ψέμα
Οι ομάδες έρευνας και διάσωσης δεν έχουν φτάσει ακόμη στο σημείο όπου συνετρίβη το αεροσκάφος του προέδρου.


dimpenews.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΣΥΧΡΑΙΜΙΑ..ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΦΤΕΡΟ...

amethystos είπε...

MΑΛΛΟΝ