Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Ο θείος Σβαμπ προτείνει… γάλα κατσαρίδας, την υπερτροφή του μέλλοντος!

 Ο θείος Σβαμπ προτείνει… γάλα κατσαρίδας, την υπερτροφή του μέλλοντος!

Η “Μεγάλη Επαναφορά” θα είναι φρικτή εάν επιτραπεί να περάσει. Είναι μια δυστοπική κόλαση ένας «πράσινος κομμουνισμός», όπου όλοι θα τρώνε ζωύφια, θα οδηγούν μόνο 15 μίλια την ημέρα με αμάξι που θα νοικιάζεται, γιατί δε θα έχετε ιδιοκτησία, θα απαγορεύεται. Δεν θα έχετε και σπίτι δικό σας, μπορεί ωστόσο στο κυνόβιο που θα ζείτε να φάτε το κρέας του εργαστηρίου σας με βάση το φυτό που προτιμάτε και να πίνετε το γάλα της κατσαρίδας σας που θα είναι απαραίτητο για τα θρεπτικά του στοιχεία, αφού δε θα υπάρχουν πολλές τροφές. 

Το CNN, το φερέφωνο του “Great Reset” έχει όλες τις πληροφορίες για το γάλα κατσαρίδας, το CNN άρχισε να προωθεί αυτήν την ιδέα το 2016… Απλά κανείς δε περίμενε τότε πως αυτή την αηδία την προορίζουν στο μέλλον για τη βασική μας διατροφή.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η κατσαρίδα Pacific Beetle ταΐζει τα μωρά της με μια φόρμουλα που είναι εξαιρετικά πλούσια σε πρωτεΐνη, λίπος και ζάχαρη. Μην περιμένετε να το βρείτε δίπλα στο κανονικό γάλα στο τμήμα γαλακτοκομικών, ωστόσο, τουλάχιστον όχι προς το παρόν. «Οποιοδήποτε υγρό που συλλέγεται από μια κατσαρίδα δεν είναι αληθινό γάλα. Τουλάχιστον όχι όπως το φανταζόμαστε», δήλωσε η Becky Facer, διευθύντρια σχολικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Fernbank στην Ατλάντα.

«Οι κρύσταλλοι πρωτεΐνης είναι γάλα για το βρέφος κατσαρίδας. Είναι σημαντικό για την ανάπτυξη του», δήλωσε ο Leonard Chavas, ένας από τους επιστήμονες πίσω από την έρευνα. Εξήγησε ότι οι κρύσταλλοι έχουν τριπλάσια ενέργεια από μια ισοδύναμη μάζα βουβαλίσιου γάλακτος, περίπου τέσσερις φορές την ισοδύναμη από το αγελαδινό γάλα.

Πώς αρμέγεις μια κατσαρίδα;

Οι κρύσταλλοι εξάγονται επί του παρόντος από το μεσαίο έντερο των εμβρύων κατσαρίδων – ίσως όχι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος διατροφής ενός αυξανόμενου παγκόσμιου πληθυσμού. Ωστόσο, ο Chavas και η ομάδα του ελπίζουν να φτιάξουν βιομηχανικό γάλα κατσαρίδας, αλλά πρώτα πρέπει να κατανοήσουν τους ακριβείς βιολογικούς και χημικούς μηχανισμούς που κρύβονται πίσω από τη διαδικασία.

Όσο για την γεύση που έχει το γάλα κατσαρίδας… Η ρεπόρτερ του CNN δεν το δοκίμασε, φυσικά, ούτε έχει σκοπό να το κάνει ποτέ, απλά περιμένει από εσάς να το κάνετε. Ένας ερευνητής που το δοκίμασε, ισχυρίζεται ότι δεν έχει καθόλου γεύση, είναι σαν να δοκιμάζεις «τίποτα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο θείος Σβαμπ προτείνει... γάλα κατσαρίδας, την υπερτροφή του μέλλοντος! - Αναζητήσεις (anazitiseis.gr)

ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ. ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Ο ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΑΝΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kanena provlima. Stin genia tou hip hop tis axizei na piei kai gala katsaridas. Gia ayto alloste to hip hop to exoun agaliasei ekpaideytikoi kyverniseis papades olon ton thriskeion kai oi karagiozides opos o Kendrick Lamar pou to sylavizoun giati kanenas tous den tragoudaei pairnoun kai vraveio Poulitzer. Emeis ton 80s eimaste apo allo anekdoto. It's a long way to the top if you wanna rock n roll. To riff tou kai to solo exafanizoun oles tis kathestotikes rap malakies. Eimai sigouros oti stin akadimia Volou tous aresei to hip hop. AM

ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΣ-μιά αναίτια αρχή σύνδεσης είπε...

Αγαπητέ Αμέθυστε,με όλο τόν σεβασμό,θά ήθελα νά προσεχθεί ή συν/ξη-καταγγελία του πρώην
πρεσβευτή του βατικανού στίς ΗΠΑ Carlo Maria Vigano για την πανδημία κοβιντ-19,για τό
great reset,καί τον πόλεμο στην ουκρανία πού όχι μονο ξεμπροστιάζει τα φρικώδη λάθη του
δικού τους βαθέως ιερατείου(II βατικάνεια σύνοδος...κλπ) αλλά και τούς δήθεν "οικουμενιστές".
φρονώ ότι παρουσιάζει ενδιαφέρον

https://rwmalonemd.substack.com/p/interview-with-archbishop-carlo-maria

τό google βγάζει τη μετάφραση σχετικά καλή

amethystos είπε...

Ευχαριστούμε φίλε. Εχεις δίκαιο ότι αυτές οι καταγγελίες έχουν ειδικό βάρος.