Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Έβαλε «φωτιά» η δήλωση Ρωμανού - Θύελλα αντιδράσεων


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιο συστημικός από τον Ανδρουλάκη δεν γίνεται: για τους ανεμβολίαστους ήθελε τον αποκλεισμό τους από τα σουπερ- μάρκετ και τα φαρμακεία! Ξεκάθαρα στο πλευρό της Ουκρανίας εναντίον της Ρωσίας. Γιατί τον παρακολουθούσαν λοιπόν; Μήπως για να μάθουν τις πολιτικές κινήσεις αυτού του ''γίγαντα'' του πολιτικού παιγνιδιού; αχαχαχαχαχα λες και στην Αθήνα για να μάθει κανείς τους κομματικούς σχεδιασμούς του κάθε κόμματος, χρείαζεται την ΕΥΠ. Αστεία πράγματα.
Τον παρακολουθούσαν βέβαια, αλλά για λόγους που ακόμη ουδείς μας λέει...

χαλαρωσε είπε...

ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ.

ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΘΕ ΔΟΜΗ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΦΑΡΙΟΥ ΕΝΟΣ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ. ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΒΙΔΕΣ, ΞΥΛΑ, ΣΙΔΕΡΑ. ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΞΑΝΟΙΓΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΟΚΟΙΤΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ. ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΕΣ ΤΡΙΞΙΜΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΠΛΟΙΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ. ΚΑΤΕΣΤΑΘΗ ΤΟ ΣΚΑΡΙ ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ. ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΡΟΛΟΙ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ. ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΕ αμεθυστο ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

"Τον παρακολουθούσαν βέβαια, αλλά για λόγους που ακόμη ουδείς μας λέει..."
7/8/22 11:09 μ.μ.

Κάποτε σε ένα Δικαστήριο προσήγαγαν κάποιον κατηγορούμενο για βιασμό.
Απολογήθηκε ισχυριζόμενος ότι αναγκάσθηκε να το κάνει, διότι προκλήθηκε από την κοπέλλα,
ο τόπος που ήταν ντυμένη, που μιλούσε, και γενικότερα η εμφάνισή της δεν ταίριαζε με τα παραδεκτά ήθη, και έτσι ο εισαγγελέας της Έδρας απήλλαξε τον φερόμενο ως βιαστή και κάθισε στο εδώλιο την κοπέλλα.
Τώρα αυτός που ορίζει το "Εθνικό συμφέρον", γίνεται και ο εισαγγελέας.

Υ.Γ.
Και όπως έλεγε η Μέρκελ (το γράφω με επιφύλαξη, διότι μου το μετέφερε γερμανομαθής φίλος),
"Δεν υπάρχουν αθώα θύματα". Βλέπετε γερμανική αντίληψη Δικαίου.

ΚΣΝ

amethystos είπε...

Καλή Παναγιά αδελφέ.Απελπισία. Είμαστε στόν πάτο τού πάτου φίλε, όπως μάς τό παρέστησες.Αυτή τή στιγμή μόνο οι δαίμονες μάς κρατούν στήν ύπαρξη. Τρώμε ο ένας τίς σάρκες τού άλλου. Ο σύγχρονος καννιβαλισμός είναι πρωτόγνωρος. Δέν τρώμε τούς εχθρούς, τρώμε τούς αδελφούς. Οταν οι Ρωμαίοι είχαν φτάσει στόν ίδιο πάτο τού καννιβαλισμού, ο Σταυρός τού Εν Τούτου Νίκα, έσωσε τόν πολιτισμό καί έδωσε νόημα, έστω καί στόν φθόνο. Καί σήμερα βλέπεις τί μάς αποκαλύπτει ο Βασιλειάδης. Η εκκλησία καταργεί τόν Σταυρό.Είναι πλέον αφύσικο νά κάνουμε ένα βήμα πίσω.Οποιος κοντοστέκεται νά αναρωτηθεί κάποια στιγμή τί γίνεται πού πάμε, ποδοπατείται. Ηρθε η ώρα νά πάρουμε τά βουνά, τίς ανηφόρες τής ζωής , πρίν καταφύγουμε στά πραγματικά βουνά Η πίτα ολόκληρη καί τό σκυλί χορτάτο τέλειωσε. Μπάς καί μάς λυπηθεί ξανά ο Κύριος.