Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

IL PETROLIO E LA CARTA-- ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

ANDREA CECCHI ΑΝΔΡΕΑ ΤΣΕΚΧΗ

Θα σας πω ένα ανέκδοτο:
Στο σχολείο, στο διάλειμμα, η δασκάλα λαμβάνει την είδηση ​​του θανάτου της μητέρας του Gigetto.
Μη γνωρίζοντας πώς να πει στο παιδί αυτό το τραγικό πράγμα, αποφασίζει να τηλεφωνήσει στον Πιερίνο που έπαιζε ποδόσφαιρο στην αυλή με τον Τζιτζέτο και τους άλλους συμμαθητές.
" Ο Πιερίνο, η μητέρα του Τζιτζέτο πέθανε. Μόνο εσύ που είσαι ο καλύτερός του φίλος θα ξέρεις πώς να του το πεις με τον πιο λεπτό τρόπο, για να μην του προκαλέσεις πολύ πόνο ."
- "Σίγουρα δάσκαλε. Θα στο πω με έναν τρόπο που δεν θα το προσέξεις" ..
Έτσι ο Πιερίνο γυρίζει και φωνάζει στον σύντροφό του: " Gigetto Gigetto! ... Ο πατέρας και η μητέρα σου είναι νεκροί .... .. .όχι ... .. αστείο, η μάνα μόνη »
Το αστείο χρησιμοποιείται για να κατανοήσουμε την επικοινωνιακή μέθοδο που υιοθετούν οι κυρίαρχες ολιγαρχίες για να περάσουν την εγκληματική τους ατζέντα μέσω των ΜΜΕ.
Ανακοινώνεται κάτι τερατώδες και όταν οι «Τζιγκέτι» σοκάρονται επαρκώς από αυτό που έρχεται, το πλάνο διορθώνεται ελαφρώς προς τα κάτω με κάτι λιγότερο καταστροφικό.
Το έχουμε δει σε πολλές περιπτώσεις: μάσκα και γάντια ... όχι, μόνο η μάσκα. Δύο μέτρα απόσταση; ΟΧΙ. Ενα είναι αρκετό.
Κλείδωμα για ένα χρόνο; Όχι, είμαστε καλά, μόνο έξι μήνες.
Διπλασιάστηκαν οι τιμές; Όχι, απλώς αυξήθηκε.
Το σύστημα είναι να τραβήξει ένα ακραίο μήνυμα και στη συνέχεια να το επαναβαθμονομήσει με μια ελαφρώς πιο αποδεκτή γραμμή και έτσι να δώσει μια αίσθηση ανακούφισης.
Η τεχνική λειτουργεί απίστευτα καλά. Το αποτέλεσμα ονομάζεται ΚΑΝΟΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ .
Πολλοί θα έχουν παρατηρήσει πώς η ενέργεια από ορυκτά καύσιμα έχει γίνει η κύρια οικονομική συνιστώσα της τρέχουσας κρίσης.
Η τιμή του καυσίμου στην αντλία γνώρισε κατακόρυφη αύξηση. Μόλις πέσει η τιμή έστω και λίγο, ψυχικά έχει το αποτέλεσμα του παραπάνω αστείου? μια αίσθηση ανανέωσης, που κάνει την αποδοχή μιας δραματικής κατάστασης πιο εύκολη. Έτσι επιτυγχάνεται η ομαλοποίηση.
Σε γεωπολιτικό επίπεδο γίνονται εποχικές ανατροπές και επανατοποθετήσεις. Η απειλή ενός παγκόσμιου ατομικού πολέμου περνά ως μικρότερο κακό το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν μικρότερες τοπικές συγκρούσεις ακόμα κι αν είναι αιμοδιψείς και άδικες.
Για να αξιολογηθεί τι συμβαίνει, πρέπει να ακολουθηθεί η σωστή εξέλιξη των στοιχείων καθώς το ενεργειακό παράδειγμα είναι συνυφασμένο με το υγειονομικό και οικονομικό σε ένα κουβάρι θανατηφόρων πηνίων. Η επικοινωνιακή γραμμή, και από αυτή την άποψη, βασίζεται πάντα στην τελική ανάγκη επίτευξης ομαλοποίησης και για να γίνει αυτό, χρησιμοποιούνται συστήματα ακραίας σύγχυσης, ακολουθώντας συνεχώς αντιφατικά μηνύματα, για να σπάσει η δυνατότητα του νου να ακολουθήσει μια λογική αιτιολογία.
Η ενέργεια είναι απαραίτητη για την ανθρώπινη επιβίωση, ειδικά στην τρέχουσα διαχείριση του πλανήτη. Είναι ενδιαφέρον να μελετηθούν οι δυναστείες που έχουν τον έλεγχο της ενέργειας που προέρχεται από τα ορυκτά καύσιμα και τη συμμετοχή τους και στον έλεγχο της οικονομίας μέσω των τραπεζών. Υπάρχουν πολλά βιβλία που μιλάνε για αυτό. Η κυρίαρχη οικογένεια είναι αυτή των Ροκφέλερ,
που ελέγχει τις τράπεζες, το πετρέλαιο, τα φαρμακευτικά προϊόντα, τη γεωργία και τη βιομηχανία, με πολλά σημεία επαφής επίσης στην πολιτική και τους διεθνείς οργανισμούς.
Ακολουθώντας αυτό το κατευθυντήριο νήμα, συνειδητοποιούμε ότι κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής διοικείται από τις ίδιες οικογένειες που ενώνονται για αιώνες μέσω γαμήλιων δεσμών. Η διαχείριση των ανθρώπινων μαζών είναι ανάλογη με αυτή που υιοθετούν οι μεγαλοκτηνοτρόφοι. Αρκεί να έχεις ταξιδέψει με εμπορικό αεροπλάνο για να το καταλάβεις. Για το λόγο αυτό, θέλουν να μας δείξουν ότι ταξιδεύουν πάντα με ιδιωτικά τζετ.
Το διεθνές ολιγαρχικό καρτέλ, αυτό που η Catherine Austin Fitts αποκαλεί "MR GLOBAL", ελέγχει
1) Οργανωμένες θρησκείες
2) Τράπεζες - Χρηματιστήρια - Αγορές - Νομίσματα - Εμπόριο
3) Ενέργεια
4) Τρόφιμα
5) Ιατρική Βιομηχανία - Μεγάλη Φαρμακευτική - Στρατιωτική Βιομηχανική Συσκευή
6) Πολιτική - ΜΜΕ - ΜΚΟ
7) Βιομηχανία, Τηλεπικοινωνίες και Τεχνολογία
Κάθε πτυχή της ζωής μας είναι στην πραγματικότητα δυνατή μόνο με την αλληλεπίδραση με τα μέσα που διαθέτει αυτό το ολιγαρχικό καρτέλ. Κάθε ιδέα, ορμή και δράση μας έχει ήδη προβλεφθεί και ενσωματωθεί στα βιομηχανικά τους σχέδια και αποφασίζεται από τα διοικητικά συμβούλια τους.
Σε πρακτικό-διευθυντικό επίπεδο, είμαστε κόκκινοι X στα φύλλα Excel τους.
Σκεφτείτε για παράδειγμα την καθημερινή ρουτίνα ενός μέσου ανθρώπου στον δυτικό αναπτυγμένο κόσμο. Ακολουθεί μια παιχνιδιάρικη ανακατασκευή που αποδίδει τη δράση κάθε ατόμου σε έναν κωδικό ISIN μιας εισηγμένης εταιρείας και επομένως τη διαχειρίζεται το διεθνές ολιγαρχικό καρτέλ:
Ξυπνάω το πρωί με τον ήχο του αλάνθαστου ραδιοφώνου ξυπνητηριού μου SONY isin JP3435000009, αφού έχω κοιμηθεί με τη βοήθεια λίγων σταγόνων Xanax. Προϊόν Pfizer - Isin: US7170811035.
Μπαίνω στο CROCS μου - ISIN: US2270461096 και πηγαίνω στο μπάνιο επιπλωμένο με κεραμικά είδη υγιεινής από την IDEAL STANDARD GROUP - Isin: GRS148003015.
Πλένω το πρόσωπό μου με νερό που παρέχεται από την PUBLIACQUA SPA, ελεγχόμενο από την ACEA ελεγχόμενη με τη σειρά της από την GDF SUEZ FR0010208488,
Μετά σαπουνίζομαι με κρέμα ξυρίσματος GILETTE - ISIN: US3757661026, και ξυρίζομαι με ξυράφι BIC - isin FR0000120966. Μια ωραία επάλειψη από NIVEA (Beiersdorf) aftershave είναι DE0005200000 και είμαι έτοιμη για πρωινό.
Φτιάχνω ένα ωραίο φλιτζάνι καφέ με NESCAFE 'ISIN: CH0038863350, δημητριακά KELLOGS Isin US4878361082 και ένα γιαούρτι DANONE FR0000120644.
Θα είναι τα αποτελέσματα του bifidus, που αμέσως νιώθω τα έντερα μου να γουργουρίζουν.
Επιστρέφω στο μπάνιο και κάνω την ανάγκη μου στην τουαλέτα IDEAL STANDARD, μια εταιρεία του ομίλου AMERICAN STANDARDS BRAND, που ελέγχεται από την BAIN CAPITALS, (ναι, αυτή του Μιτ Ρόμνεϊ, του υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ του 2012). Καθαρίζω τον πρωκτό μου με χαρτί υγείας KIMBERLY CLARK ISIN: US4943681035.
Ετοιμάζομαι για δουλειά και αποφασίζω να φορέσω ένα ωραίο κοστούμι FERRAGAMO - IT0004712375 και να φορέσω το νέο μου TODS isin IT0003007728.
Μπαίνω στο αμάξι, ένα όμορφο AUDI ISIN DE0006757008 και βάζω τα γυαλιά της RAYBAN (LUXOTTICA) isin - IT0001479374. Το φως του ταμπλό μου λέει ότι χρειάζομαι καύσιμα. Περνάω στον φίλο μου τον Gino που διαχειρίζεται μια σύγχρονη αντλία της ENI isin IT0003132476 και γεμίζω ντίζελ.
Όσο είμαι εκεί, τον βάζω να ελέγξει και τα λάστιχα MICHELIN ISIN: FR0000121261 και φεύγω για τη δουλειά μου. Είμαι υπάλληλος της BARKLAYS, ISIN: GB0031348658.
Κάθομαι στο γραφείο, βάζω το IPHONE (APPLE) μου στη διεύθυνση US0378331005 δίπλα στον υπολογιστή του HEWLETT PACKARD ISIN: US4282361033 και ξεκινάω το ISIN των Windows (Microsoft):
US5949181045. Χαιρετίζω τον συνάδελφό μου που έρχεται με τρένο, κατασκευής Hitachi - Isin JP3788600009
Η μέρα περνά γρήγορα και συνειδητοποιώ ότι είναι ήδη ώρα για μεσημεριανό γεύμα. Ευτυχώς υπάρχει ένα MC DONALD ISIN US5801351017 όπου μπορείτε να φάτε ένα cheeseburger και να πιείτε ένα ποτήρι COCA COLA isin US1912161007,
Μετά το μεσημεριανό γεύμα χρειάζεστε πραγματικά ένα ωραίο τσιγάρο και έτσι, πριν επιστρέψω στο γραφείο, ανάβω ένα MARLBORO (Philp Morris) isin US7181721090.
Μόλις τελειώσουν οι εργασίες, σταματώ για να ψωνίσω στη νέα υπεραγορά CARREFOUR ISIN: FR0000120172. Υπάρχει η προσφορά του απορρυπαντικού DIXAN (Unilever) isin NL0000009355.
Πηγαίνω σπίτι και ενεργοποιώ τη νέα τηλεόραση SAMSUNG isin KR7005930003 mega επίπεδης οθόνης 3d για να ακολουθήσω το δελτίο ειδήσεων του Canale5, το MEDIASET είναι στο IT0001063210.
Πόσο άσχημα νέα! Μου έκαναν ημικρανία. “Πού είναι” ASPIRINA ”(BAYER) ISIN: DE000BAY0017.
Καλύτερα πήγαινε για ύπνο τώρα. Σβήνω το φως, που παρέχεται από την ENEL isin IT0003128367.
Και καληνύχτα στον κουβά (κατασκευή VILEDA, όμιλος HENKEL ISIN: DE0006048408).
Ο συσχετισμός κάθε στοιχείου της ζωής μας με μια πληθώρα εταιρειών που το καθιστούν δυνατό μας δίνει το μέτρο του πόσο αφελές είναι ακόμη και να πιστεύουμε ότι δεν είμαστε μέρος ενός καλολαδωμένου συστήματος με το οποίο αλληλεπιδρούμε ανά πάσα στιγμή.
Η λειτουργία μας σε αυτό το σύστημα είναι να το κάνουμε εφικτό.
Είμαστε απαραίτητοι πρωταγωνιστές, τουλάχιστον προς το παρόν, και αυτό πρέπει να μας καθησυχάσει ότι, όσο η ζωή μας είναι χρήσιμη σε αυτούς, θα έχουμε ακόμα την ευκαιρία να επιβιώσουμε.

Με πολύ συνοπτικό τρόπο, η λειτουργία του παραδείγματος της ανθρώπινης ζωής βασίζεται στη διωνυμική ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
Για να μπορέσετε να προμηθευτείτε ενέργεια, χρειάζεστε χρήματα. Τα χρήματα είναι απαραίτητα για να επιβιώσεις. Οτιδήποτε υπάρχει έχει μια εκτίμηση που εκφράζεται σε νομισματικές μονάδες που ονομάζονται χρήμα, που είναι το μονοπώλιο του δυναστικού ολιγοπωλιακού καρτέλ των τραπεζών.
Για να δημιουργήσουν τα χρήματα, οι τράπεζες χρειάζονται κάποιον να δανειστεί. Κάποιος να σέλα μαζί του. Είμαστε αυτός ο κάποιος: υποθήκες που περπατούν.
Όλα τα χρήματα που υπάρχουν είναι χρέος. Είτε είναι χρέος σου είτε κάποιου άλλου.
Στην πραγματικότητα, το χρήμα είναι μια μονάδα χρέους και, στο τρέχον οικονομικό παράδειγμα, αυτό είναι αυτό που προέρχεται από τις συμφωνίες του Bretton Woods του 1944 και μετά, η προσφορά χρήματος μπόρεσε να επεκταθεί με ολοένα αυξανόμενο τρόπο σε συνάρτηση με την δημογραφική ανάπτυξη.
Από το 1971, χωρίς σύνδεση μεταξύ της νομισματικής δημιουργίας και του φυσικού χρυσού, το νομισματικό πείραμα επεκτάθηκε εκθετικά. Ταυτόχρονα, λόγω της δυναμικής που περιγράφηκε παραπάνω, η δημογραφία δέχεται επίσης την ίδια εκθετική ώθηση.
Φτάσαμε τώρα στο σημείο όπου οι εκθετικές καμπύλες της αύξησης του χρέους και της αύξησης του πληθυσμού επηρεάζουν το δομικό όριο ενός πλανήτη που διαχειρίζεται μια ολιγαρχική τάξη που αποφάσισε να σταματήσει αυτό το μοντέλο και επειδή βλέπει την καταστροφή του περιβάλλοντος και των πόρων που προκαλείται από το σκουλήκι των ανθρώπινων μαζών που κατ' αυτούς περισσεύουν.
Η επιθυμία να διορθωθεί αυτός ο μηχανισμός ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2020 με το έργο που ονομάζεται THE GREAT RESET.
Το μεγαλύτερο παιχνίδι της ανθρωπότητας παίζεται εδώ. Η απόφαση να ξεφουσκώσει η φούσκα χρέους φαίνεται να σχετίζεται με την ανάγκη να ξεφουσκώσει και η δημογραφική φούσκα, καθώς οι δύο καμπύλες συνδέονται στενά.
Οι ελιγμοί που πραγματοποιήθηκαν μέχρι τώρα ήταν νομισματικοί ελιγμοί γιγαντιαίου μεγέθους. Στην πραγματικότητα, αντί να αποπληθωριστεί το χρέος, έχουν εκτυπωθεί δεκάδες τρισεκατομμύρια επιπλέον χρέη από το 2020. Δεκάδες τρισεκατομμύρια άχρηστα για τη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής, αφού, όπως παρατηρούμε, απλώς επιδείνωσαν την ύφεση και επιδείνωσαν τη ζωή του καθενός μας, με την κατακόρυφη αύξηση της τιμής κάθε στοιχείου απαραίτητου για την επιβίωση.
Ο πληθωρισμός προκαλείται από την εκτύπωση του χρήματος και την ταχύτητα κυκλοφορίας του.
Τα εργαλεία που διαθέτουν οι κεντρικές τράπεζες για τη διαχείριση των φαινομένων πληθωρισμού συνδέονται κυρίως με τον έλεγχο των επιτοκίων. Για τον έλεγχο του πληθωρισμού, η πιο χρησιμοποιούμενη μέθοδος ήταν πάντα η αύξηση του επίσημου προεξοφλητικού επιτοκίου για την αποστράγγιση της πλεονάζουσας ρευστότητας. Αυτή η μέθοδος είναι πλέον ανεφάρμοστη λόγω του τεράστιου συνολικού χρέους και της ευθραυστότητάς του λόγω του πλεονάζοντος χρέους για κερδοσκοπικούς σκοπούς - μόχλευσης - που υπάρχει στον γαλαξία του σκιώδους τραπεζικού συστήματος που λειτουργεί μέσω REPO και παραγώγων, με όλα τα περισσότερα. τοξικός.
Βρισκόμαστε σε έναν κόσμο όπου τα τοξικά χρέη είναι η εγγύηση άλλων τοξικών χρεών, σε μια ανυπολόγιστη και αστρονομική εξέλιξη.
Καθώς δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για τα επιτόκια, εκτός από επίσημες ανακοινώσεις και ψεύτικες αυξήσεις ομοιοπαθητικών, οι κεντρικές τράπεζες χρησιμοποιούν τον άλλο κλάδο της ολιγαρχικής οικογένειας - αυτόν που ελέγχει την ενέργεια.
Επομένως, η λειτουργία αποστράγγισης πλεονάζουσας ρευστότητας του συστήματος ανατίθεται στο κόστος του πετρελαίου. Επεισόδια κατά εντολή προκαλούνται επίτηδες για να δικαιολογήσουν την αύξηση
Αυξάνοντας το κόστος του πετρελαίου, και συνεπώς όλων των παραγώγων του, επιτυγχάνεται μια σημαντική αποστράγγιση ρευστότητας, η οποία εξάγεται από τις τσέπες των πληθυσμών, για να ρέει πίσω στα χρηματοκιβώτια του ολιγοπωλιακού καρτέλ όπου μπορεί να παραμείνει κρυσταλλωμένο και αδρανές ή να χρησιμοποιηθεί για την αντιστάθμιση των αμοιβαίων αγώνων διατηρώντας ρευστό το κρυφό λάκκο τυχερών παιχνιδιών της υπερκερδοσκοπικής χρηματοδότησης.
Είναι ένας ελιγμός παρόμοιος με αυτόν των lockdown, με τον οποίο με το να σταματούν τους ανθρώπους στο σπίτι και κατά συνέπεια την ταχύτητα κυκλοφορίας του νομίσματος, στόχος ήταν η συγκράτηση του πληθωρισμού.
Ίσως από εδώ και πέρα, καθώς προχωρά η απομόχλευση της κολοσσιαίας φούσκας χρέους, οι δύο επιλογές θα εναλλάσσονται ξανά:lockdown με διακοπή της κυκλοφορίας του χρήματος όταν οι άνθρωποι που είναι φυλακισμένοι στο σπίτι δεν μπορούν να ξοδέψουν, και αυξήσεις στην τιμή της ενέργειας, όταν οι άνθρωποι απελευθερώνονται και παρόλο που μπορούν να ξοδέψουν, βρίσκονται να στερούνται ένα κομμάτι διαθέσιμου εισοδήματος που αντ' αυτού απορροφάται από οι ελιγμοί στην τιμή των καυσίμων.
Η τεχνική είναι πάντα αυτή του «σφίγγω και χαλαρώνω». Οι μυλόπετρες που τσακίζουν είναι δύο και είμαστε στη μέση.
Εξετάζοντας την προηγούμενη συμπεριφορά του ολιγαρχικού καρτέλ, είναι επίσης απαραίτητο να αναλογιστούμε πώς διαχειρίζονταν προηγουμένως τους οικονομικούς κύκλους που σχετίζονται με τον κορεσμό του χρέους, ακριβώς όπως αυτός που βιώνουμε τώρα.
Τότε που δεν ήταν πλέον δυνατή η παρέμβαση με βάση το κατά κεφαλήν νόμισμα. Έχοντας ξεμείνει από επιλογές για να ενεργήσουν στη διαχείριση χρημάτων, δυστυχώς έχουν ενεργήσει στο άλλο στοιχείο του παραδείγματος, δηλαδή στον πληθυσμό.
Στην πραγματικότητα, για να διαχειριστεί το πρόβλημα της σπανιότητας των χρημάτων κατά κεφαλήν, μόνο δύο λύσεις είναι δυνατές:
1) Αύξησή του μέσω εκτύπωσης
2) Μείωση του αριθμού των «κατά κεφαλήν»
Η λύση 2 εφαρμόζεται κυκλικά στο τέλος του δυνατότητα να προχωρήσουμε περαιτέρω με τη λύση 1, λόγω κορεσμού.
Αυτό είναι σύμφωνο με τις επανειλημμένες εξαγγελίες της επιθυμίας μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού: ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΠΡΟΟΔΟΣ.
Λύσεις;
1) Πρώτα από όλα πρέπει να μείνεις ζωντανός. Το να μην πεθάνεις είναι τώρα η πιο επαναστατική χειρονομία που μπορεί να γίνει.
2) Τότε πρέπει να παραμείνετε υγιείς. Ασχοληθείτε με σπορ και τρώτε σωστά χωρίς να εισάγετε σκουπίδια στο σώμα σας, ειδικά τον ενέσιμο τύπο. Κρατιέμαι σε καλή κατάσταση. Τα μαχητικά αθλήματα είναι εξαιρετικά γιατί, εκτός από την εκγύμναση ολόκληρου του σώματος, μπορούν να είναι χρήσιμα για άμυνα ενάντια σε συμμορίες εάν ξεσπάσει χάος.
3) Να παραμείνουν οικονομικά υγιείς, προσπαθώντας, όσο είναι δυνατόν, να μετατρέψουν τα τραπεζικά τους χρήματα σε υλικά και διαρκή πραγματικά περιουσιακά στοιχεία. Ο φυσικός χρυσός είναι μια πρακτική και εύκολη στην εφαρμογή λύση. Ένα χρυσό νόμισμα στο χέρι σας είναι πιο δύσκολο να κατασχεθεί από τα ευρώ σε έναν τρεχούμενο λογαριασμό, τα οποία ωστόσο εξαφανίζονται, εξατμισμένα από τον πληθωρισμό.
4) Προετοιμαστείτε ψυχικά για να γίνει δραματική η κατάσταση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι λογικό να ενωθείτε με άλλους ομοϊδεάτες για να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον. Ξεχάστε τους ηλίθιους. Είναι έρμα. και τώρα δεν είναι πλέον ανακτήσιμα.
5) Προμηθευτείτε τρόφιμα και μελετήστε το περιβάλλον σας, για να μάθετε πώς και πού να αποδράσετε μέ ασφάλεια. Ας ελπίσουμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αν η κατάσταση κλιμακωθεί, πρέπει να έχετε ένα σχέδιο και να είστε έτοιμοι.

6) Προσευχήσου

Θα τα καταφέρουμε.

ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ - ANDREA CECCHI Newsletter (andreacecchi-substack-com.translate.goog)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντιμέτωπη με τη χειρότερη ξηρασία των τελευταίων 500 ετών η Ευρώπη

https://www.in.gr/2022/08/17/b-science/perivallon-b-science/antimetopi-ti-xeiroteri-ksirasia-ton-teleytaion-500-eton-eyropi/

Ανώνυμος είπε...

Η ευρωπαϊκή επιτροπή μας εύχεται καλή όρεξη https://social.network.europa.eu/@EU_Commission/108809064428523345

Ανώνυμος είπε...

Kala ola ayta pou grafei aytos o dytikos flouflis alla ego exo diavasei to ergo grothia sto stomaxi kathe axaristou kalomathimenou floufli pou den ektima oti anikei mexri stigmis toulaxiston stin pronomiouxa meiopsifia katoikon tis Dysis. To aristourgima tou Solzenitsyn Arxipelagos Goulag. Kai an den ftanei ayto exoume tin martyria tou ierapostolou stin Afriki pou den ton pao idiaitera tou Themistokli Adamopoulou pou mas synista na leme doxa to Theo pou exoume reyma kai ydreysi kai den mas kovoun podia kai xeria diaforoi adespotoi enoploi. I Dysi tha ypoferei logo oxi tis opoias diaftoras tis alla tis tromaktikis tis axaristias. AM