Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΝΕΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Ζελένσκι: φύγετε ή θα γίνει νέο Τσερνομπίλ!

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΝΕΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Ζελένσκι: φύγετε ή θα γίνει νέο Τσερνομπίλ! Του κάνουν πλάτες για ολοκαύτωμα!!!

Μόνοι τους θα επιφέρουν νέα υγειονομική καταστροφή. Είναι προφανές ότι οι ίδιες δυνάμεις που επέβαλαν υγειονομικό ολοκληρωτισμό μ΄αφορμή τον ιό θα τον συντηρήσουν και θα τον εντείνουν μέσω πυρηνικού για τελική καθυπόταξη της ανθρωπότητας!.

« Ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνάει το Tchernobyl » είπε το πιόνι της Παγκόσμιας Αταξίας ο Zelensky,τη Δευτέρα σε νέο του μήνυμα. Προδιαγράφει την κατάληξη που θα έχουν οι βομβαρδισμοί του επί του πυρηνικού σταθμού που είναι υπό ρώσικο έλεγχο. Βάζει την πάρτη του πάνω από τον κόσμο ολόκληρο. Φυγέτε ή θα το κάνω Τσερνομπίλ ουσιαστικά αυτό είναι το τελεσίγραφο Ζελένσκι! Είναι ο ίδιος που ομολόγησε ότι θα βομβαρδίσει το πυρηνικό σταθμό για να σκοτώσει Ρώσους στρατιώτες!

42 χώρες και η ΕΕ αντί να τον καλέσουν ν’ ανακαλέσει τα λεγόμενα του ότι θα χτυπήσει το σταθμό για να σκοτώσει Ρώσους καλούν τη Ρωσία ν΄αποσύρει άμεσα τις δυνάμεις της από αυτόν κι από όλη την Ουκρανία. Αυτό που τους νοιάζει είναι η σκακιέρα της γεωπολιτικής επικυριαρχίας κι όχι η τύχη της οικουμένης. Εκβιάζουν έχουν πιάσει ομήρους όλη την Ευρώπη συνεχίζουν να βομβαρδίζουν κι ως κοινοί εκβιαστές δημοσιοποιούν και τα αιτήματα τους. Ασκούν πίεση στον Πούτιν βομβαρδίζοντας πυρηνικά!! Που είναι ο ΠΟΥ που είναι όλοι όσοι κόπτονταν για τον ιό η ραδιενέργεια αν είναι ΝΑΤΟική χαλάλι; ΠΟΥ είναι ο Π.Ο.Υ Που είναι οι ανθρωπιστές της κοβιντοπληξίας;; θα το επιτρέψουν;;Που είναι οι θρηνωδοί τις κλιματικής αλλαγής οι ώρες της Γης κλπ;; Η ραδιενέργεια είναι ιαματική για το πλανήτη;

. «Οποιοδήποτε ραδιενεργό περιστατικό στον πυρηνικό σταθμό της Zaporizhia μπορεί να προκαλέσει πλήγμα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Τουρκία, τη Γεωργία και χώρες σε πιο απομακρυσμένες περιοχές. όλα εξαρτώνται από τη διεύθυνση και την δύναμη του ανέμου (σσ ο στρατηγός άνεμος κι εδώ)» λέει ο γελωτοποιός του Μπάιντεν ο μίμος Ζελένσκι.

Η επιστολή που ανέβηκε στο site της αντιπροσωπείας της ΕΕ στη Βιέννη και δημοσιοποιήθηκε από τον ΙΑΕΑ ζητά από Ρώσους απόσυρση από πυρηνικό σταθμό και ότι μόνο τότε θα εξουσιοδοτηθούν να πάνε επιθεωρητές της ΙΑΕΑ. Ως τότε ο ΟΗΕ αρνείται να συντονίσει την επίσκεψη.

Σχολιάζει ο μόνιμος αντιπρόσωπος Ρωσίας σε Διεθνείς Οργανισμούς στη Βιέννη ο Mikhail Ulyanov.

”Ωστόσο το κείμενο δεν αναφέρει ούτε μια λέξη για το γεγονός ότι ο πυρηνικός σταθμός Ζαπορίζια υπόκειται σε συστηματικό βομβαρδισμό. Kατανοώ ότι οι συντάκτες του κειμένου είναι προκατειλημμένοι και ότι δεν θα μπορούσαν υπό αυτές τις συνθήκες να πουν ευθέως ότι ο βομβαρδισμός προέρχεται από την ουκρανική πλευρά αλλά ένας θα μπορούσε να το αναφέρει αυτό έστω και με ουδέτερο τρόπο. Οπότε μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το κείμενο δεν έχει σε τίποτα να κάνει με πολιτικές αλλά είναι κατ’ ουσίαν προπαγάνδα’
Μια «καταστροφή» στον ελεγχόμενο από τη Ρωσία πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια στη νότια Ουκρανία θα απειλούσε ολόκληρη την Ευρώπη, προειδοποίησε τη Δευτέρα ο Ζελένσκι. «Υπό την κάλυψη του σταθμού, οι κατακτητές βομβαρδίζουν τις γύρω πόλεις και κοινότητες», ισχυρίστηκε ο Zelensky στο βιντεάκι του τη Δευτέρα το απόγευμα.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: