Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Θεσσαλία: Συγκινεί η ιστορία της ηλικιωμένης που μεγαλώνει μόνη της την εγγονούλα της μέσα στο πλημμυρισμένο σπίτι της


Την ώρα που οι κάτοικοι της Θεσσαλίας μετρούν τις πληγές τους από το καταστραφικό πέρασμα των δύο κακοκαιριών «Daniel» και «Elias», μία ηλικιωμένη γυναίκα που μεγαλώνει μόνη της την έξι μηνών εγγονούλα της, δίνει μαθήματα αξιοπρέπειας.

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!


ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΝ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΑΥΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
 ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΦΑΡΙΣΑΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ.
Ο ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΤΗΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΠΛΑΝΗ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ. ΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ, ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΙΣΤΗΣ.

4 σχόλια:

amethystos είπε...

Πηγαίνουμε την Κυριακή, και στις μεγάλες γιορτές, στην Εκκλησία...Κι αυτό είναι απαραίτητο... Αλλά Εκκλησία ζωντανή και κοινότητα δεν υπάρχουν... Πορευόμαστε σχεδόν μόνοι, ή και μόνοι, ολομόναχοι... Κι όμως, δεν μπορεί, δεν χάθηκε ακόμα εντελώς το ανθρώπινο γένος...

Νικολαος είπε...

Αχ αυτές οι γιαγιούλες...
Όταν φύγουν και οι τελευταίες, τελειώσαμε οριστικά ως κοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΈΚΑΝΑΝ
ΝΑ ΒΛΈΠΕΤΕ
ΤΗΝ Μειονότητα...
ΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΈΣΤΕΡΟ
ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΆΧΑ
ΠΟΛΛΟΊ.
ΞΈΡΕΤΕ
ΓΙΑ ΜΙΑ
ΠΑΛΙΟΚΑΡΕΚΛΑ ΤΙ
ΚΆΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ?
ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΝΤΑΚΟΥΝΙΑ
ΦΟΡΆΝ.

ΑΛΉΘΕΙΑ ΓΙΑΤΊ
ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΆ
ΩΣ ΚΆΤΙ
ΤΟ ΣΠΆΝΙΟ?
ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΑ
ΛΈΝΕ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ ???
ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΠΝΕΎΜΑ
ΤΟ ΓΈΝΟΣ ΜΑΣ 🇬🇷🧬
ΚΑΙ ΔΕΝ
ΜΑΣ ΛΈΝΕ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ
ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ !?
ΆΣΕ ΠΟΥ ΌΤΙ
ΣΤΈΛΝΟΥΝ
ΤΑ ΚΆΝΟΥΝ
ΠΛΙΆΤΣΙΚΟ ΟΙ
ΔΕΙ...ΜΟΙ
ΓΕΓΟΝΌΣ ΣΟΥ ΛΈΕΙ...
ΜΑΥΡΑΓΟΡΊΤΕΣ ΓΕΡΟΛΑΔΑΔΕΣ

ΞΕΦΤΊΛΑ !

ΧΑΖΑΡΟΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΒΕΕΜΠΕΕΕ 🪙🤡👹💩👠
ΚΑΙ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΚΑΜΠΑΛΟΙ ΗΜΙΒΛΑΚΕΣ ΌΛΟΙ
ΔΉΘΕΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ.

ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ
ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΚΑΝΊΒΑΛΟΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

Μη φοβού τέκνον...οι γιαγιούλες καθόλου ευκολο να ξεπαστρευτουν...επειδη οι ασθένειες και τα γεράματα ακόμα και τις πιο αλαζονικές νέες γυναίκες, στα έσχατα χρόνια τους, μπορει να τις αφυπνίσουν... ας έχουμε την ΕΛΠΙΔΑ μας στον ΚΥΡΙΟ...