Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Η νέα θεσσαλική Ατλαντίδα, οι κοσμικοί κύκλοι και η διαφθορά κυβερνώντων και κυβερνωμένων

ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΔΙΕΡΡΗΞΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΕ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΧΝΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ


Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα

Συνέχεια από:Tρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Τα προγράμματα Popeye και Η.Α.Α.R.Ρ.

Δεν μπορεί όμως και να αποκλειστεί διάφορες στρατιωτικές υπηρεσίες να προκαλούν θεομηνίες προκειμένου να πλήξουν χώρες-στόχους.

Επισημαίνω ότι πρώτες οι ΗΠΑ εφάρμοσαν την επιχείρηση αλλαγής του καιρού Popeye (Ποπάι) προκαλώντας καταρρακτώδεις βροχές κατά τον πόλεμο του Βιετνάμ 1967–1972, προκειμένου να τσακίσουν τους Κόκκινους Χμερ του Πολ Ποτ.

Με ορμητήριο την Ταϊλάνδη, προκαλούσαν μουσώνες στο Βιετνάμ, τη Καμπότζη και το Λάος με την υποστήριξη του Χένρι Κίσσινγκερ και της CIA.

Και αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν.

Σήμερα, η ενοχή του αμερικανικού ιονοσφαιρικού σταθμού H.A.A.R.P. (High Frequency Active Auroral Research που σημαίνει Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας) στην πρόκληση σεισμών, πλημμυρών και στην αλλοίωση της τροχιάς διηπειρωτικών πυραύλων, έχει καταγγελθεί από πολλούς.

Οι πρόεδροι Ούγκο Τσάβεζ της Βενεζουέλας, και Μαχμούτ Αχμαντινετζάντ του Ιράν, Τούρκοι αξιωματικοί, αλλά και ευρωβουλευτές, έχουν στοχοποιήσει τις ΗΠΑ για τέτοιες επιθέσεις.

Οι παρακάτω επερωτήσεις ομάδας ευρωβουλευτών προς τη διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μετά από 8 χρόνια δεν έχουν απαντηθεί:

1. Θεωρείται «όπλο» το HAARP; Ποιος είναι ο σκοπός του, πού έχει γίνει η
εγκατάστασή του και ποιες είναι οι δυνατότητές του;


2. Σκοπεύει η Επιτροπή να λάβει μέτρα, σε αυτό το πλαίσιο, ώστε να ανταποκριθεί στις ανησυχίες των πολιτών (επιπτώσεις στο περιβάλλον, το κλίμα, την υγεία, κ.λπ.);

Η Μαργαρίτα Μοργκερίνι, ως εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το 2015, απάντησε ότι η Επιτροπή δεν έχει ιδέα περί του θέματος. Ουσιαστικά, αρνήθηκε να απαντήσει.

Σιωπή ύποπτη, αν όχι, απολύτως ένοχη.

Το κυρίαρχο αφήγημα λέει ότι σήμερα πια το H.A.A.R.P. δεν χρηματοδοτείται από τις αμερικανικές στρατιωτικές υπηρεσίες, αλλά από το πανεπιστήμιο της Αλάσκας ως επιστημονικό παρατηρητήριο και ότι δρα μόνο στην ιονόσφαιρα.

Η ιονόσφαιρα είναι το ανώτερο στρώμα της ατμόσφαιρας, που κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν έχει καμμία σχέση με πρόκληση μετεωρολογικών φαινομένων που εξελίσσονται μόνο στο κατώτερο ατμοσφαιρικό στρώμα, δηλαδή στην τροπόσφαιρα.

Αυτή η εξήγηση όμως δεν είναι ικανοποιητική, αν λάβουμε υπ΄όψιν τι έκαναν οι ΗΠΑ στην επιχείρηση Ποπάι, και τις κρυφές στρατιωτικές τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν από τότε.

Δεν μπορούμε λοιπόν να την εμπιστευτούμε, ειδικά όταν γνωρίζουμε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ποιεί την νήσσαν. Αν το H.A.A.R.P. είναι αθώο, τότε γιατί η Επιτροπή δεν το εξηγεί στον κόσμο υπεύθυνα;

Παράλληλα, δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα η Ρωσία να «συμμορφώνει» τις ΗΠΑ και τις σύμμαχες χώρες του ΝΑΤΟ (βλ. Ελλάδα) που δεν παρέμειναν ουδέτερες σε σχέση με την Ουκρανία, αλλά στράφηκαν εναντίον της.

Διότι και η Ρωσία κατέχει παρόμοια συστήματα (SURA heating facility, στο Nizhniy Novgorod) και έχει αποδεδειγμένα επέμβει στην ιονόσφαιρα.

Το 2018 Ρωσία και Κίνα έκαναν μαζί πειράματα διατάραξης της ιονόσφαιρας χρησιμοποιώντας τον σεισμο-ηλεκτρικό δορυφόρο της Κίνας Zhangheng-1, για καταγραφή των αποτελεσμάτων.

Το πείραμα, που συνίστατο στη διοχέτευση ραδιοκυμάτων υψηλών συχνοτήτων στην ιονόσφαιρα, διατάραξε το πλάσμα και το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο σε μία έκταση 200 χιλιομέτρων.

Ωστόσο, μια δοκιμή φέρεται να δημιούργησε μια ηλεκτρική ακίδα σε έκταση 49.000 τετραγωνικών μιλίων, «με 10 φορές περισσότερα αρνητικά φορτισμένα υποατομικά σωματίδια από τις γύρω περιοχές», σύμφωνα με την εφημερίδα του Χονγκ Κονγκ South China Morning Post.

Εκτός από τη Ρωσία, και η Νορβηγία επίσης διαθέτει παρόμοιο σύστημα, το EISCAT κοντά στο Τρόμσο. Και αυτά είναι μόνο τα στοιχεία που είναι προσβάσιμα. Φανταστείτε πόσα είναι τα διαβαθμισμένα.

Θεωρώ λοιπόν ότι ακραία καιρικά φαινόμενα είναι πιθανόν να ξανασυμβούν τα αμέσως επόμενα χρόνια, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου μέχρι να πέσουν πυρηνικά (αν πέσουν) ή να υπογραφεί συνθήκη ειρήνης.

Οι Κύκλοι Μιλάνκοβιτς

Υπάρχει όμως και η πιθανότητα οι θεομηνίες να προκύπτουν επειδή
συμπληρώνονται πλέον κάποιοι φυσικοί κύκλοι, όπως οι Κύκλοι Μιλάνκοβιτς, στο τέλος των οποίων προκαλούνται βιβλικές καταστροφές.

Δεν αποκλείεται λοιπόν οι κοσμικοί κύκλοι να επηρεάζουν τη συμπεριφορά των ανθρώπων και όχι το αντίθετο.

Αυτοί οι κύκλοι ήταν γνωστοί και στην απώτατη αρχαιότητα, αλλά καλύπτονταν από διάφορες αλληγορικές, αριθμολογικές και πλανητικές ονομασίες, ακατανόητες για τον όχλο, όπως για παράδειγμα «τριπλή επταπλότητα του Σάνι (Κρόνου)», που εννοεί το …τέλος του 21ου αιώνα που θα συμβούν διάφορα γεγονότα.


Οι διαταραχές του διαστρικού χώρου

Ωστόσο, το ηλιακό μας σύστημα επηρεάζεται από ακόμα μεγαλύτερες δομές, πέραν της ηλιόσφαιρας.

Αυτό κατέδειξε μια συγκλονιστική μελέτη του 1997 ενός Ρώσου επιστήμονα, που αναλύει διεξοδικά γιατί η περιοχή του κενού μέσα στην οποία έχουμε εισέλθει από το 1960 παρουσιάζει ισχυρές ανομοιομορφίες και το πλάσμα που έχει εισχωρήσει σ’ αυτήν είναι υπερβολικά φορτισμένο.

Αυτά προκαλούν απορρύθμιση της συμπεριφοράς του Ήλιου, αλλά και όλων των υπόλοιπων πλανητών, με δραματικές συνέπειες.
Αυτό το γεγονός μπορεί να ευθύνεται λοιπόν για τις φυσικές καταστροφές που αυξάνονται εκθετικά στον πλανήτη μας και όχι οι ανθρώπινες δραστηριότητες.

Μ’ άλλα λόγια, σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα που επιβεβαιώνει τις επιστημονικές γνώσεις των αρχαίων μυημένων, ακόμα και αν δεν υπάρχουν άνθρωποι πάνω στη Γη, τα καταστροφικά φαινόμενα θα εξακολουθήσουν να ξεσπούν, λόγω της αλλαγής των ιδιοτήτων του κενού (Συνεχής ή Αμέριστη Ουσία των Πυθαγορείων, ή Μπράχμαν των Ινδουϊστών).

Αυτή ακριβώς η διαδικασία που συνέβη αρκετές φορές σε παλαιότερες εποχές εξηγεί και την καταστροφή των προηγούμενων ηπείρων, διότι το ηλιακό μας σύστημα καθώς ταξιδεύει αέναα μέσα στο σύμπαν, διασχίζει περιοχές των οποίων οι νόμοι δεν είναι παντού οι ίδιοι, ειδικά όταν πλησιάζει Μεγάλους Ελκυστές.1


Το ξέπλυμα των κρατικών ευθυνών

Αυτό δεν σημαίνει όμως πρέπει να δώσουμε άφεση αμαρτιών στους τοπικούς άρχοντες και στα προσωπικά μας ανομήματα, διότι σε τελευταία ανάλυση μπορεί να συμβαίνει μόνο το παρακάτω:

Οι κυβερνώντες, προκειμένου να μην ενοχλούνται από τους κυβερνώμενους για τις καταχρήσεις τους, και να αντλούν πρόσθετο χρήμα από «πράσινους φόρους» επινόησαν το επικοινωνιακό κόλπο της «κλιματικής κρίσης».

Για ποιο λόγο άλλωστε προσέθεσαν τις λέξεις Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης πριν από τις λέξεις Πολιτικής Προστασίας;

Μα διότι ακολουθούν τη γραμμή που υπαγορεύεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή που ελέγχεται από τα λόμπι της Ουάσινγκτον που στηρίζεται σε απολύτως χαλκευμένες μελέτες εξαγορασμένων επιστημόνων.

Δηλαδή, ότι το κλίμα αλλάζει εξαιτίας της χρήσης των ορυκτών καυσίμων και της …κτηνοτροφίας, εκλύοντας διοξείδιο του άνθρακα και αυξάνοντας την παγκόσμια θερμοκρασία, διαδικασία που προξενεί φυσικές καταστροφές που είναι τόσο μεγάλες, που καμμία κυβέρνηση δεν μπορεί να τις αντιμετωπίσει.

Υποτίθεται ότι θα τις αντιμετωπίσει μόνο με γενναία αύξηση των φόρων, κλιματικά λοκντάουν, και ψηφιακή επιτήρηση όσων επιζήσουν. Αυτά παρουσιάζονται επικοινωνιακά ως «οικολογική συμπεριφορά που θα σώσει τον πλανήτη».

Η απόλυτη φτωχοποίηση, η στέρηση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων η εξαθλίωση και η μείωση του πληθυσμού που θα επιφέρουν, εννοείται ότι δεν αναφέρονται ποτέ.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Κουτσογιάννης, Καθηγητής Υδρολογίας και Ανάλυσης Συστημάτων Υδραυλικών Έργων στο ΕΜΠ, διεθνώς αναγνωρισμένος επιστήμονας, τιμημένος με πολλά διεθνή βραβεία, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Κυριακάτικο Βήμα», της 10.9.23 και στο Prime News σχετικά με τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, διέλυσε το αφήγημα της κλιματικής κρίσης ως εξής:

«1. Οι διευθετήσεις των αστικών ρεμάτων σχεδιάζονται για περίοδο επαναφοράς 50 ετών.

2. Η αντιπλημμυρική προστασία είναι ακριβή και χρήματα δεν υπάρχουν γι’ αυτήν. Συνεπώς οι καταστροφικές πλημμύρες ήταν και θα είναι παρούσες.

3. Οι καταστροφές δεν οφείλονται στη κλιματική αλλαγή, που είναι παρούσα σε όλα τα 4,5 δισεκατομύρια χρόνια ιστορίας της Γης.

4. Δεν υπηρετούν την επιστημονική αλήθεια και το κοινωνικό συμφέρον όσοι μιλούν για κλιματική κρίση, η οποία δεν είναι φυσικό γεγονός, αλλά πολιτικό.

Και αυτό φαίνεται από τον εξορθολογισμό των δράσεων της Πολιτείας που αντί να διαθέτει πόρους για υποδομές και αντιπλημμυρικά έργα, προβαίνει εκ των υστέρων σε παρεμβάσεις και σε μέτρα εκτάκτου ανάγκης με κριτήριο την επικοινωνιακή διαχείριση των καταστροφών».

Και αυτό το δήλωσε ο καθηγητής Κουτσογιάννης, διότι ως ειδικός της υδρολογίας έχει παρουσιάσει ατράνταχτα στοιχεία ότι ο μέσος όρος του ύψους των υδάτων που έχει πέσει στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια δεν έχει ξεπεράσει εκείνον των προηγούμενων ετών. Τόσο απλά.

Φυσικά, δεν θα ακούσετε ποτέ τον αντίλογο του καθηγητή στο επίσημο αφήγημα της «κλιματικής κρίσης» σε κανένα κυρίαρχο ΜΜΕ, γι’ αυτό άλλωστε του έχουν κόψει και τη χρηματοδότηση…


Συμπεράσματα

Αφού εξετάσαμε όλα τα πιθανά σενάρια, διαπιστώνουμε ότι αυτό που πληρεί τις περισσότερες πιθανότητες να είναι πραγματικό, είναι το τελευταίο.

Ας δούμε λοιπόν τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι στην αποκτήνωση των κυβερνώντων, γιατί αν ισχύει κάποιο από τα προηγούμενα, τότε ούτε την προσευχή μας δεν θα προλάβουμε να κάνουμε.

Ιδού λοιπόν:

1. Αντίσταση κατά των κυβερνώντων


Η ασύλληπτη περιβαλλοντική και οικονομική καταστροφή των δασών του Έβρου, και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας μας, οι νεκροί άνθρωποι και ζώα, η απώλεια περιουσιών και η κολοσσιαία οικονομική και περιβαλλοντική ζημία, αποδεικνύουν πρωτίστως, την απόλυτη ανικανότητα του ελληνικού κράτους να προστατεύσει τους κυβερνώμενους, ενδεχόμενο δόλο, αλλά και την αφέλεια των κυβερνωμένων.

Δεν κρύβεται πια αυτό, κάτω από κανένα χαλί.

Το παρήγορο είναι ότι οι κυβερνώμενοι δείχνουν να έκαναν κάποια βήματα συνειδητοποίησης της εξαπάτησής τους, κατά τις επισκέψεις του περιφερειάρχη και άλλων τοπικών αιρετών στη περιοχή τους, οι οποίοι γλύτωσαν το λυντσάρισμα χάρη στη βοήθεια των πραιτωριανών.

Κατά συνέπειαν, αυτό το κράτος έχει απονομιμοποιηθεί διότι δεν τήρησε το άτυπο συμβόλαιο μεταξύ κυβερνώντων και κυβερνωμένων.

Επειδή λοιπόν οι κυβερνώντες δεν προστατεύουν πια τη ζωή και τη περιουσία μας, δεν έχουν πια μόνο αυτοί το μονοπώλιο της φυσικής βίας, αλλά και εμείς, οι κυβερνώμενοι.

Από δω και πέρα τέρμα η αποποίηση του δικού μας δικαιώματος βίας, εφόσον η ασφάλειά μας δεν είναι εγγυημένη.

Ο καθείς ας πράξει λοιπόν τα δέοντα προκειμένου να προστατευτεί ο ίδιος, η οικογένεια, η περιουσία του και ο εθνικός μας πλούτος που είναι κοινός, γιατί τον φτιάξαμε με τον κοινό ιδρώτα μας.

2. Εξυγίανση ή διάλυση της Βουλής

Οι νέοι Έλληνες έπρεπε ήδη να έχουν οργανώσει επιχείρηση εξυγίανσης της κόπρου των 300 και των δημόσιων λειτουργών που τη νομιμοποιούν. Δεν το έκαναν ίσως γιατί οι νοήμονες και πατριώτες νέοι είναι πια ελάχιστοι στη πατρίδα μας και δεν συγκροτούν μια κρίσιμη μάζα.

Υπάρχουν κάποιοι άλλοι που θα μπορούσαν να το κάνουν με πολιτικό τρόπο; Φαίνεται πως ναι: οι βουλευτές των λεγόμενων «πατριωτικών» κομμάτων.

Αν παραιτούνται ανά 29 μέρες, θα κλείσει η Βουλή, και κατά συνέπειαν δεν θα μπορεί να ψηφίσει τον επόμενο προϋπολογισμό, θα προκηρυχθούν πάλι εκλογές και θα πέσει η κυβέρνηση.

Αν δεν το κάνουν σημαίνει ότι δεν είναι πατριώτες, αλλά προδότες που εξαπάτησαν τους ψηφοφόρους τους. Σημαίνει ότι όλοι τους είναι ένα αρραγές μπλοκ ωφελιμιστών και στυγνών απατεώνων.

3. Παθητικά μέσα αντίστασης


Ένα μέσο είναι η μη πληρωμή φόρων προς παράνομα μορφώματα που δεν έχουν νομική υπόσταση, όπως η ΑΑΔΕ. Φόρων, που εκτός από τη σίτιση και τη στέγαση των λαθρεποίκων, καταλήγουν στην αγορά πανάκριβου στρατιωτικού εξοπλισμού (λόγω των σχετικών μιζών) που είτε στέλνεται σε χώρες του ΝΑΤΟ (όπως τα συστήματα Πάτριοτ που μεταφέρθηκαν στη Σαουδική Αραβία) είτε στην Ουκρανία, είτε αφήνεται να γίνει παρανάλωμα του πυρός και των υδάτων (Νέα Αγχίαλος και Στεφανοβίκειο).

Πανάκριβο ελικόπτερο Απάτσι αφημένο μέσα στα νερά στη βάση του Στεφανοβίκειου. Ξετσίπωτη ασέβεια εκ μέρους των στρατιωτικών λειτουργών για τους φόρους των πολιτών που τους πληρώνουν με το αίμα τους.

Τέλος, ένα άλλο μέσον είναι η γενική απεργία διαρκείας, με πρώτους τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Αν δεν γίνει τίποτε απ’ όλα αυτά, τότε οι Έλληνες θα εκλείψουν από την Ελλάδα και θα αντικατασταθούν από αφροασιάτες λαθρεποίκους. Και καμμιά προσευχή και καμμιά επίκληση δεν πρόκειται να μας σώσει.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  1. Mεγάλος Ελκυστής: υπερσυγκέντρωση ύλης που ασκεί στη γύρω περιοχή τεράστιες ελκτικές δυνάμεις. Ο μεγαλύτερος γνωστός Ελκυστής –μαύρη τρύπα– βρίσκεται στη κατεύθυνση του αστερισμού του Κενταύρου, απέχει 147 εκατομμύρια έτη φωτός από τη Γη και έχει μάζα ίση με 5×1016 ήλιους. Εκεί «έξω» στροβιλίζεται κάτι τρομακτικά επικίνδυνο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉ
ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗ

ΈΧΩ ! ΝΑ! ΣΑΣ! ΠΩ !!!

ΟΙ ΜΗ...ΨΕΚ
ΦΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΑΦΉΓΗΣΗ
ΤΟΥ ΚΟΥΡ@ΔΟΙΟΥ
ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΟΜΠΟΥΡΔΑΣ.
(ΑΦΉΓΗΣΗ ΝΑ ΦΆΝΕ ΟΙ ΛΑΟΊ ΚΑΙ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ
ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΌΤΙ ΞΈΡΟΥΝ ΟΙ
ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΚΑΜΠΑΛΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΚΑΜΠΛΑΛΟΒΛΑΚΕΣ)

ΟΙ ΔΕ ΑΦΥΠΝΟΡΟΧΑΛΙΣΤΕΣ
ΕΝΏ ΚΑΤΑΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΣ ΜΑΣ !
ΦΆΓΑΝ (ΞΑΝΆ ! ΑΦΉΓΗΣΗ)
ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΌΛΠΟ
ΑΠΟ ΥΠΕΡΌΠΛΑ
ΌΠΩΣ ΣΤΗΝ... Haiwain !
ΧΑΙΒΑΙΝ...!
ΚΑΙ ΕΝΏ ΠΛΗΜΜΎΡΙΣΑΝ
ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΣ
ΞΑΝΆ ! ΕΚΕΙΕΙΕΊ...
ΑΦΉΓΗΣΗ
ΕΊΝΑΙ ΚΌΛΠΟ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΉΘΕΝ
ΑΝΤΙΝΑΤΟ ΝΑΤΑΝ ΚΙΑΛΛΟ.
ΠΕΙΡΆΜΑΤΑ ΣΟΥ... ΛΈΕΙ...
ΛΑΓΟΎΜΙΑ...ΣΟΥ... ΛΈΕΙ...
ΠΑΙΔΆΚΙΑ !!!
ΣΟΥ... ΛΈΕΙ...!
(ΤΣΑΑΑ!...Κ
ΣΤΟ ΦΙΛΌΤΙΜΟ ! ΕΊΠΑΜΕ ΠΑΙΔΆΚΙΑ...)

ΚΑΙ ΈΤΣΙ
ΚΆΠΟΙΟΙ
ΚΆΝΟΥΝ
ΧΕΙΡΑΓΏΓΗΣΗ
ΚΑΙ ΝΟΜΊΖΟΥΝ
ΌΤΙ
ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ
(ΓΙΑΥΤΟ 🧬 ΓΊΝΕΤΑΙ Η
ΦΑΣΑΡΊΑ...)
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΚΕΠΤΌΜΕΝΟΙ
ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΉΣΕΙ.

ΣΕ ΑΦΉΓΗΣΗ ΤΟΠΑΝΕ
ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΊ
Η ΛΟΓΙΚΉ Η ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ...!
ΆΣΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΈΕΙ
ΌΤΙ ΤΟΝ ΘΕΌ
ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΈΠΕΙΣ
ΠΏΣ !? ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ !?

ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΈΝΟ
ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΣΤΟΝ
ΘΕΌ ΚΎΡΙΟ ΗΜΏΝ ΧΡΙΣΤΌ.
ΓΙΑΤΊ ΑΝΑΠΝΈΟΥΜΕ!!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΎΜΕ
ΜΛΚΙΕS !!!
ΟΎΤΕ ΤΡΑΓΟΜΑΠΕΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΧΑΖΆΡΟΥΣ
ΟΎΤΕ ! ΑΦΥΠΝΟΡΟΧΑΛΙΣΤΕΣ.
ΟΎΤΕ ΚΑΝΊΒΑΛΟΥΣ
ΟΥΤΕ ΧΛΌΗ ΦΑΓΗΤΑΡΑΔΕΣ
ΜΕ ΚΆΤΙ
ΣΟΒΑΡΆ ! ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΥΓΕΊΑΣ.
(ΠΑΝ ΜΈΤΡΟΝ ΆΡΙΣΤΟΝ)

ΟΎΤΕ ! ΑΝΩΜΑΛΙΡΙΔΕΣ!
ΑΚΟΎΜΕ.

ΣΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΌΛΟΥΣ !
ΓΡΑΜΜΈΝΟΥΣ.🇬🇷