Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

E.Ακρίτα για τον Α.Κούγια: «Δεν θα τον καταδικάσω για την ομοφοβική επίθεση στον Σ.Κασσελάκη – Με κάνει να πλήττω»


Η Έλενα Ακρίτα μέσω μιας ανάρτησης της στο Facebook πήρε θέση για τις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς ο ποινικολόγος διερωτήθηκε αν ο υποψήφιος για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ θα αποκαλείται «ο σύζυγος ή η σύζυγος», αφού ο τελευταίος έχει δηλώσει ομοφυλόφιλος.

«Δεν θα καταδικάσω τον Κούγια για την ομοφοβική επίθεση στον Κασσελάκη. Πρώτον γιατί δεν ανακυκλώνω ρατσιστικές ρητορικές και δεύτερον γιατί με κάνει να πλήττω. Αφόρητα.»


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑ, ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ, ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ, ΣΑΝ ΘΕΟΣ, ΣΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΟΗΣΕΩΣ, ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΤΙΚΕΤΕΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ. ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΥΨΩΘΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ. 
Ο ΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΣ, Η ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ, Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ. Η ΤΑΥΤΟΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ. ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ. Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΣ. Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΑΝ ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΣΩΤΗΡ, ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΤΗΣ. ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ Ο ΣΟΛΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ ΕΝΟΣ ΜΩΡΟΥ ΑΠΟ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

🦠

ΟΎΤΕ ! ΊΧΝΟΣ
ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ...

ΜΠΛΑΜΠΛΑ
ΜΠΛΑΜΠΛΑ
ΜΠΛΑΜΠΛΑ

ΌΛΟΙ ΤΟ... ΓΙΔΙΟ💩👹🤡👺
ΠΡΟΣΚΥΝΟΎΝ...

ΧΑΖΑΡΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ
ΗΜΙΒΛΑΚΕΣ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΔΕΣ ΑΝΑΡΧΟΣΟΡΟΙ ΤΡΑΜΠΟΎΚΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΜΑ

Νικολαος είπε...

Αν κατάλαβα καλά το σχόλιό σου Αμέυστε, αναφέρεται στην ύπαρξη αντικειμενικής αλήθειας και τη σχετικότητα που επικράτησε στην εποχή μας, σωστά?

amethystos είπε...

Σωστά φίλε.