Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Tόσο απλά ...

 

Έχουμε και λέμε..

1. Τόσο απλά:

2. Από σήμερα η Αίγυπτος θεωρείται μέλος των BRICS+

3. Σεισμοί στην Τουρκία:

Πέραν των όποιων "ανθρωπιστικών" σχολίων που κατατίθενται παντού σήμερα, σε όλα τα μέσα, ας έχουμε υπ' όψιν μας ότι..

Ειδικά στο ανατολικό και νοτιοανατολικό κομμάτι της Τουρκίας, τουτέστιν και στην περιοχή που επλήγη, την επαρχία Καχρανμαρμαράς, είναι όλοι φανατικοί ισλαμιστές που θέλουν να μας κόψουν τα λαρύγγια και να μας πιουν το αίμα. Αυτοί είναι η εκλογική βάση του Ερντογάν. Οι δε εκατομμύρια Κούρδοι που ζούσαν πάντα εκεί, δεν είναι οι πατριώτες τουρκοφάγοι Κούρδοι που ξέρουμε, αλλά αυτοί των οποίων οι παππούδες στην Μικρασιατική Καταστροφή, έκοβαν με σπάθες τα χέρια των Ελλήνων που πήγαιναν να αρπαχτούν απ' τις σκάλες των πλεούμενων που θα τους πήγαιναν στην Ελλάδα. 

Πάμε παρακάτω..

Ο Frank Hoogerbeets από το ολλανδικό ινστιτούτο «Solar System Geometry Survey» είχε γράψει στο Twitter 72 ώρες πριν τη μεγάλη δόνηση, πως «αργά ή γρήγορα θα γίνει ένας σεισμός περίπου 7,5 Ρίχτερ σε αυτή την περιοχή (Νότια-Κεντρική Τουρκία, Ιορδανία, Συρία, Λίβανος)».


 Πριν από 2 ώρες από τώρα, ο ερευνητής αυτός κατήγγειλε ότι φτιάχτηκε στο τουίττερ από κάποιους, ένας πλαστός λογαριασμός ίδιος με τον δικό του, που δημοσίευσε ότι έκανε πρόβλεψη και για αύριο στις 4 το πρωί, στην ίδια περιοχή, σεισμός 9,6 !!!!

Δείτε εδώ και ένα βιντεάκι, από κάποιον που ισχυρίζεται ότι είναι βιντεοσκοπημένη μία έκρηξη, λίγα λεπτά μετά το σεισμό, στο Γκαζιαντέπ (η περιοχή των σεισμών, σύνορα Τουρκίας-Συρίας) σαν τεράστιο μανιτάρι πυρηνικής βόμβας.

Δείτε και αυτό, που μού έστειλε ο φίλος Μεσσήνιος Αργοναύτης:

 

4. "Νέα, Παλαιά και Αρχαία τάξη πραγμάτων"..

είναι ο τίτλος του παρακάτω βίντεο, το οποίο προέρχεται από το μπλογκ 'Ανατροπή Τώρα'. Μάς το έδωσε σε σχόλιο ο αγαπητός μας αναγνώστης Pananas και τον ευχαριστούμε πολύ!

Στην περιγραφή της Παλαιάς Τάξης, περιγράφεται η καταστροφή που επέφερε ο Χριστιανισμός (ως υποπροϊόν του Ιουδαϊσμού) στην Αρχαία Τάξη πραγμάτων, δηλαδή τον Ελληνισμό ως παγκοσμιότητα, τον Ελληνιστικό Κόσμο του Μ.Αλεξάνδρου, τον Ελληνικό τρόπο σκέψης, αρχαίους ναούς και πανεπιστήμια, και σφαγές Ελλήνων Εθνικών. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για αυτό το θέμα, και σε αναρτήσεις και σε σχόλια. Και έχουμε πει ότι αυτό το θέμα οδηγεί σε αδιέξοδα και τσακωμούς (διχόνοια). Δεν μπορεί να καλυφθεί επαρκώς, γιατί η αλήθεια είναι στη μέση και έχει γίνει όχι τυχαία παραχάραξη της Ιστορίας και από τις δύο πλευρές, οι οποίες δεν είναι πραγματικές, αλλά κατασκευασμένες τάσεις με προέλευσή τους το ίδιο σκοτεινό ιερατείο για να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας χριστιανοί και αρχαιόθρησκοι ή φιλοαρχαιόθρησκοι. Τουτέστιν, αρχαιολογικά ευρήματα της τρέχουσας δεκαετίας, απέδειξαν ότι την Υπατία δεν την κατακρεούργησαν χριστιανοί, αλλά εθνικοί τελικά και για πολιτικούς λόγους. Στη Σκυθόπολη δεν σφάχτηκαν "εκατομμύρια" Έλληνες, αλλά κάποιες χιλιάδες. 

Γι αυτό και επιθυμώ, ούτε αυτή η ανάρτηση να μην εξελιχτεί σε στίβο αυτής της ύποπτης αντιπαράθεσης, και δεν θα επιτρέψω κανένα ξεκίνημα τέτοιας συζήτησης, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΕΝ ΤΑΧΕΙ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ. Δεν έχω πια καμία αμφιβολία ότι ενέσιμες φόλες που διέπρεψαν στη χώρα μας 3 χρόνια τώρα, μέχρι το 2025 θα την αδειάσουν κατά 4 εκατομμύρια -επιεικής αριθμός. 

Οπότε..

η Παλαιά Τάξη πραγμάτων, που όντως αντιπροσωπεύεται εξόφθαλμα από την Ρωσία και τον νυν ηγέτη της Βλαδίμηρο Πούτιν, πρέπει να είναι για εμάς τους συνειδητοποιημένους Έλληνες η μόνη κατεύθυνση για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Η Παλαιά Τάξη πραγμάτων είναι όντως με ρίζες και τάσεις σε φιλοβασιλικές (και φιλοτσαρικές) βάσεις, σε θεοκρατικά καθεστώτα που ελέγχουν και την οικονομία,

αλλά..

είναι υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας, υπέρ των εθνικών νομισμάτων με αντίκρυσμα σε πολύτιμα μέταλλα, υπέρ των εθνικών κρατών και των συνόρων, υπέρ της καθαρότητας των εθνών (όχι νόθευση με πολυπολιτισμικά κόλπα). Με άλλα λόγια.. αντιπροσωπεύει αυτό που επείγει για εμάς τους Έλληνες σήμερα, οι οποίοι βρισκόμαστε μια πενταετία πριν απομείνουμε λίγες χιλιάδες μέσα στην ίδια τη χώρα μας, σαν Ινδιάνοι, μια "γραφική" τουριστική ατραξιόν.

Δεν θα πω περισσότερα, νομίζω μπήκατε στο νόημα, οι περισσότεροι τα γνωρίζετε ήδη αυτά και έχετε οσμιστεί  τον κίνδυνο πολλά χρόνια τώρα. Εμείς οι λίγοι θα πρέπει να καθαρίσουμε για πολλούς ακόμα, που δεν είναι όλοι σκάρτοι και με εντελώς φθαρμένο dna, αλλά ξεγελασμένοι, εξαπατημένοι, φοβισμένοι, ηττημένοι ήδη από την έλλειψη παιδείας που μεθοδικά τούς πότισε το σκοτεινό ιερατείο της Νέας Τάξης πραγμάτων. 

Δείτε το βίντεο, και διαδώστε όσο μπορείτε την αρχική φωτογραφία της ανάρτησης (CIA, Mossad και Μασωνία κυβερνούν την Ελλάδα).

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

Διόδοτος: Tόσο απλά ... (diodotos-k-t.blogspot.com)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://www-unavox-it.translate.goog/ArtDiversi/DIV3347_Pecchioli_Mondo_liquido.html?_x_tr_sch=http&_x_tr_sl=it&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=wapp