Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Alexander Dugin: Ο δράκος της παγκοσμιοποίησης είναι θανάσιμα πληγωμένος. Το 2024 θα υπάρξει κάτι τρομερό. Είμαστε σε απόσταση αναπνοής από έναν παγκόσμιο πόλεμο!

 

Ο νο1 Ρώσος διανοούμενος καθηγητής Αλεξάντερ Ντάγκιν διαπιστώνει και προειδοποιεί:

Είναι πολύ πιθανό ότι το 2024, όλες αυτές οι γραμμές ρήξης – πόλεμοι και επαναστάσεις, συγκρούσεις και εξεγέρσεις, κύματα τρομοκρατικών επιθέσεων και νέα εδάφη γενοκτονίας – θα κλιμακωθούν σε κάτι τεράστιο. Το φθίνον κύμα του μονοπολικού κόσμου δίνει ήδη τη θέση του στο ανερχόμενο πολυπολικό. Και αυτό είναι αναπόφευκτο.

Ο δράκος της παγκοσμιοποίησης είναι θανάσιμα πληγωμένος. Είναι όμως γνωστό πόσο επικίνδυνη είναι η αγωνία ενός πληγωμένου δράκου. Η παγκόσμια ελίτ της Δύσης είναι τρελή. Υπάρχουν πολλοί λόγοι να πιστεύουμε ότι το 2024 θα υπάρξει κάτι τρομερό. Είμαστε σε απόσταση αναπνοής από έναν παγκόσμιο πόλεμο. Σε όλα τα μέτωπα. Αν δεν μπορεί να αποφευχθεί, τότε δεν μένει τίποτα άλλο παρά να τον κερδίσουμε.

Πρέπει να σκοτώσουμε τον δράκο για να ελευθερώσουμε την ανθρωπότητα από τις κακές γοητεύσεις της, ακόμα και την ίδια τη Δύση, που είναι το πρώτο της θύμα.

Απόσπασμα από: Slaying the Dragon: The World Stands on the Brink of Global War του Alexander Dugin

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: