Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Α. Ντάγκιν προς ΗΠΑ: Μπορείτε να απαγορεύσετε την Καινή Διαθήκη, αλλά δεν μπορείτε να απαγορεύσετε το Θεό. Οι ΗΠΑ να μετανοήσουν αλλιώς θα εξαφανιστούν από την οργή του Θεού!

 

O Αλεξάντερ Ντάγκιν νο 1 διανοούμενος και φιλόσοφος της Ρωσίας ανήμερα του Πάσχα ασκεί δριμύτατη κριτική στις ΗΠΑ αναφορικά με την απόφαση του Κογκρέσου να απαγορεύσει τη Καινή Διαθήκη ή αποσπάσματά της καθώς εμπίπτουν στο νέο κατά του αντισημιτισμού που ψήφισε ενέκρινε:

Χριστός Ανέστη! Μπορείτε να απαγορεύσετε την Καινή Διαθήκη, αλλά δεν μπορείτε να απαγορεύσετε τον Θεό. O oποίος είναι αιώνια ζωντανός, που πέθανε και που αναστήθηκε από τους νεκρούς για να μας σώσει. Δεν μπορείτε να απαγορεύσετε τη σωτηρία. Δεν βρίσκεται στα χέρια ούτε του Κογκρέσου, ούτε της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Χριστός Ανέστη και δισεκατομμύρια πιστοί στην Ανάστασή Του θα αναστηθούν επίσης. Ο θάνατος είναι η μοίρα όσων δεν πιστεύουν στην αιώνια ζωή και στον Δωρητή της. Οι ΗΠΑ θα πρέπει να μετανοήσουν διαφορετικά θα εξαφανιστούν από την οργή του αιώνιου Ενός.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: