Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Έρχεται η στροφή στη μέση

Ολλανδία Dutch_Election

Όλα τα μέσα ενημέρωσης είναι τόσο κατά της κοινής λογικής που όποιος τολμάει να έχει οποιαδήποτε αντίθετη άποψη αποκαλείται « ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ » σαν να είναι Ναζί. Ποτέ σε όλα τα χρόνια μου δεν έχω δει ποτέ τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης τόσο ΑΡΙΣΤΕΡΑ που νά καταστρέφουν το ίδιο το θεμέλιο του πολιτισμού και δεν τους νοιάζει. Η θέση ΠΡΕΠΕΙ να είναι η άποψή τους, και οτιδήποτε αντίθετο είναι κακό. Αυτή ΔΕΝ είναι μια ελεύθερη κοινωνία, ούτε έτσι διατηρούνται οι πολιτισμοί. Όταν διχάζεις το έθνος με τέτοιο τρόπο και επιβάλλεις τη θέλησή σου με καθαρή δικτατορία, το τέλος είναι κοντά.

Το περιοδικό TIME χαρακτήρισε τις ολλανδικές εκλογές ως νίκη της « ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ». Θέλουν να βγουν από την ΕΕ και να ανακτήσουν την κυριαρχία τους. Είναι πλημμυρισμένοι από μετανάστες και η εγκληματικότητα έχει εκτοξευθεί στα ύψη επειδή η Μέρκελ άνοιξε τα σύνορα μονομερώς. Ποτέ δεν ζητήθηκε από την ΕΕ να ψηφίσει αυτή την πολιτική – ΠΟΤΕ . Αλλά αν τολμήσετε να αντιταχθείτε, είστε ο επικίνδυνος και κακός, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ . Οι φίλοι εκεί δεν θα επιτρέψουν στην κόρη τους να περπατήσει μέχρι το σταθμό των λεωφορείων από φόβο ότι θα βιαστεί.

Αυτό που έκανε η ΕΕ στους Ολλανδούς αγρότες είναι τρελό, και είναι τόσο εγκεφαλικά που δεν καταλαβαίνουν ότι ο πλανήτης περνάει από κύκλους και μειώνει την παραγωγή τροφίμων καθώς κατευθυνόμαστε σε ελάχιστες ηλιακές ελλείψεις τροφίμων και αυξανόμενες ασθένειες καθώς και πείνα. Αλλά αν αντιτίθεστε σε αυτό, είστε τώρα ο κακός Ακροδεξιός . Όπως είπαν στους ανθρώπους και συμφώνησαν, η Ολλανδία «έχει αποδυναμωθεί σοβαρά λόγω του συνεχιζόμενου τσουνάμι στο άσυλο και της μαζικής μετανάστευσης». Δεσμεύτηκαν επίσης να σταματήσουν την αποστολή βοήθειας στην Ουκρανία. Η χώρα τους μετατρέπεται σε Ισλαμικό Κράτος και ζήτησαν την απαγόρευση του Κορανίου και το κλείσιμο των τζαμιών. Η Γαλλία γενικά προβλέπεται ότι θα γίνει ισλαμικό έθνος μέσα σε 40 χρόνια. Ο υπολογιστής μας δείχνει ότι αυτό μπορεί να συμβεί μόλις το 2032, χάρη στο ποσοστό γεννήσεων 8:1 υπέρ των μουσουλμάνων. Αλλά αν θέλετε να διατηρήσετε την Ευρώπη ως χριστιανική ήπειρο, είστε το επικίνδυνο κακό Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ.

Η βία έχει ήδη ξεκινήσει, από απόπειρες πυρπόλησης χριστιανικών εκκλησιών στη Νότια Ευρώπη μέχρι τη δολοφονία ενός 16χρονου αγοριού , το μαχαίρι του μέχρι θανάτου και τον τραυματισμό άλλων 17. Οι δράστες δήλωσαν: «Είμαστε εδώ για να μαχαιρώσουμε λευκούς» πριν από την έξαψη, σύμφωνα με μια έκθεση. « Οι όχλοι στο Ανατολικό Πακιστάν στοχεύουν χριστιανικές εκκλησίες . Στην Ιερουσαλήμ, οι εξτρεμιστές Εβραίοι φώναζαν: « Θάνατος στους Άραβες… Θάνατος στους Χριστιανούς. Στη συνέχεια, στην Ευρώπη, υπήρξε μια έκρηξη στην καύση του Κορανίου ως απάντηση στην εισροή μουσουλμάνων. Κοιτάμε την αρχή ενός θρησκευτικού πολέμου που ξεσπά παντού. Αυτό συμβάλλει στο Μοντέλο Πολιτικής Αναταραχής, το οποίο εμφανίστηκε εδώ το 2023.

Το CNN αποκάλεσε επίσης τον Javier Milei τον « ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ » που κέρδισε τις προεδρικές εκλογές της Αργεντινής. Ανέφεραν ότι «έστρεφε τη χώρα του προς τα δεξιά με μια βομβιστική εκστρατεία κατά του κατεστημένου» και είπαν ότι ήταν συγκρίσιμος με τον Ντόναλντ Τραμπ. Παραδέχτηκαν ότι αυτό ήταν στο πλαίσιο ενός από τους «υψηλότερους ρυθμούς πληθωρισμού στον κόσμο». Η Αργεντινή ήταν κάποτε το οικονομικό αστέρι μέχρι που έστριψε αριστερά. Αλλά αν προσπαθήσει να βελτιώσει την οικονομία, είναι το επικίνδυνο κακό η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ .

Στη Βαυαρία, ο Τύπος ανέφερε επίσης ότι η « ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ » Afd κέρδισε τον Ιούνιο. Έτσι, εκτός κι αν είστε υπέρ των lockdowns, του πολέμου κατά της Ρωσίας, του υψηλού πληθωρισμού και της μείωσης του βιοτικού μας επιπέδου, τότε θά είστε ένας από αυτούς τους απεχθής, Ακροδεξιούς, επικίνδυνους ανθρώπους που πρέπει να εξαλειφθούν και να καταπιεστούν.

Όποιος θέλει να επιστρέψει απλώς στην κανονική ζωή είναι πλέον αηδιαστικός ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ . Πρέπει να υποστηρίξετε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, τους υψηλούς φόρους, το τέλος του τρόπου ζωής για την κλιματική αλλαγή και αν δεν πείτε στον γιο σας στην πρώτη δημοτικού ότι ίσως είναι πραγματικά κορίτσι, τότε είστε ένοχος για κακοποίηση παιδιών και τα παιδιά σας πρέπει να συλληφθούν ΚΑΊ ΝΆ ΧΩΡΙΣΤΟΎΝ από σένα με το ζόρι.

Οποιαδήποτε πρόταση στην οποία έπρεπε να επιστρέψουμε όταν υπήρχε απαίτηση μετανάστευσης και όταν το τρανσέξουαλ ήταν μια ιδιωτική απόφαση που δεν γιορταζόταν σε κουτάκι μπύρας, και καταλάβαμε ότι η Μητέρα Φύση είχε κύκλους μόνη της και οι περίοδοι θέρμανσης σηματοδότησε την αύξηση του πολιτισμού και των ψυχρών περιόδων του πληθυσμού παρακμή και τα έθνη συρρικνώθηκαν, αυτό δεν είναι πλέον μέση λύση. είναι ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ .

Κατά τη διάρκεια του πανικού του 1869, όταν έσερναν τους τραπεζίτες και τους κρεμούσαν, που ήταν η πρώτη BLACK FRIDAY , φοβάμαι ότι όταν όλα αυτά αρχίσουν να ξεκολλάνε μετά το 2024, αυτή τη φορά θα τραβήξουν δημοσιογράφους στους δρόμους και θα τους κρεμάσουν. για την καταστροφή του πολιτισμού όπου υποτίθεται ότι συνυπάρχουν και οι δύο πλευρές.

Έρχεται η στροφή στη μέση | Armstrong Economics (www-armstrongeconomics-com.translate.goog)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://www-maurizioblondet-it.translate.goog/tornato-sano-e-vispo-per-andare-allimpostura-climatica/?_x_tr_sl=it&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=wapp