Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Roberto Pecchioli - Ο Τζορτζ Σόρος και η Ανοιχτή Κοινωνία (36)

  Συνέχεια από: Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

KATA ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ (ΤΟ ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ)

DCLEAKS. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ;

ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ


Τα DCLeaks αποκαλύπτουν κάτι και ακόμη περισσότερo παραπέμπουν, υπαινίσσονται, βάζουν σε σκέψεις, ανοίγουν τις πόρτες μιας εκλεπτυσμένης παγκόσμιας στρατηγικής, που ακολουθείται με εξυπνάδα και σταδιακά. Πάνω απ' όλα, εντυπωσιάζει ο μονόδρομος, η αδιάκοπη πορεία προς έναν κόσμο προσαρμοσμένο στον Σόρος, ή αυτό που αποκαλεί ανοιχτή κοινωνία, έναν εντελώς νέο πολιτισμό, χωρίς πνευματικές αναφορές, κοινοτικές ταυτότητες και ηθικά όρια.

Από αυτή την άποψη, καθίσταται απαραίτητο να έχει κανείς ανά χείρας τα σχετικά μέρη του πολιτικού κόσμου, τα οποία είναι υπεύθυνα για τη μετάφραση των ιδεών που μεταδίδονται από το μεγάλο δίκτυο του Σόρος σε νόμους - δηλαδή σε υποχρεώσεις. Οφείλουμε στα έγγραφα των άγνωστων χάκερς την απόδειξη ότι το OSF είχε και σίγουρα εξακολουθεί να έχει - αδιαφανείς σχέσεις με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 
Ανάμεσα στα διάφορα έγγραφα που χακαρίστηκαν είναι και ο ογκώδης φάκελος με τίτλο Χαρτογράφηση - Αξιόπιστοι σύμμαχοι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (2014 - 2019), που είναι μια σχολαστική έκθεση σχετικά με το έργο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, των επιτροπών του και ενός τεράστιου αριθμού ευρωβουλευτών - έως και 226 - που ορίζονται ως αξιόπιστοι από το OSF. Το ίδιο το έγγραφο τους περιγράφει ως ανθρώπους στους οποίους μπορεί να βασιστεί κανείς "για να οικοδομήσει μόνιμες και αξιόπιστες σχέσεις με στόχο την προώθηση της ατζέντας του OSF". Δεν είναι γνωστό αν κάποιος από αυτούς -ή οι πολιτικές ομάδες στις οποίες ανήκουν, όλες τους στο προοδευτικό και αριστερό στρατόπεδο- έχουν ενισχυθεί με χρηματικά ποσά. Ο βασικός συντάκτης του φακέλου ήταν μια ομάδα συμβούλων - ένας ευφημισμός για το lobbying (την άσκηση πίεσης) - η Kumquat Consult, που θεωρείται από τις πιο ριζοσπαστικές. Η Kumquat "συνδράμει μη κυβερνητικές οργανώσεις, φιλανθρωπικές οργανώσεις και διεθνείς οργανισμούς και τους βοηθά να κατανοήσουν τα θεσμικά όργανα και τις διαδικασίες της ΕΕ στους τομείς της ανθρωπιστικής βοήθειας της ΕΕ, των πολιτικών της ΕΕ κατά των διακρίσεων και της ισότητας, των εγκλημάτων μίσους και της υποκίνησης σε μίσος και της εξωτερικής δράσης". Η αρχική σελίδα του επίσημου δικτυακού τόπου είναι γεμάτη από λογότυπα των κυριότερων ΜΚΟ στον κόσμο με τις οποίες η Kumquat έχει συνεργασίες, συμπεριλαμβανομένων του ίδιου του OSF, της OXFAM (κατά της φτώχειας και της μετανάστευσης), του Συμβουλίου Μετανάστευσης των Δημάρχων και της ισχυρής ILGA Europe, "μιας ομάδας υπεράσπισης που προωθεί τα συμφέροντα των λεσβιών, των ομοφυλόφιλων, των αμφιφυλόφιλων, των τρανς και των διεμφυλικών ατόμων σε ευρωπαϊκό επίπεδο".

Εν ολίγοις, κάνουν τα πάντα με τον δικό τους τρόπο χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν, δηλαδή με τον πιο συγκροτημένο τρόπο, ή, για να το πω πιο απλά, το δίκτυο των δικτύων λειτουργεί πολύ καλά σε πολλαπλά επίπεδα. Βαδίζουν χωρισμένοι (προφανώς) για να χτυπήσουν ενωμένοι.
Ο επίσημος κατάλογος των επιχειρησιακών έργων του OSF για τη θητεία 2014-2019 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αποτελείται από όχι λιγότερες από είκοσι μία σελίδες και μπορείτε να τον βρείτε στη διεύθυνση www.osservatoriogender.it/attacco-hacker-george-soros-tutti-documenti. Μία από τις μαρτυρίες που εμφανίστηκαν στο DCLeaks αφορά την OSIFE, το ευρωπαϊκό παράρτημα του OSF, και εξηγεί τα σχέδια για τον επηρεασμό των ευρωπαϊκών εκλογών. 

Εντυπωσιακος είναι ο ποταμός των χρημάτων που κατέβαλε ο Σόρος στα ταμεία των κύριων φορέων σε όλη την Ευρώπη που εμπλέκονται στην προώθηση της μετανάστευσης και της υπόθεσης των «δικαιωμάτων» των ΛΟΑΤ. Αυτό είναι πολύ διδακτικό: όσοι πιστεύουν στον αυθορμητισμό του ακτιβισμού των ομοφυλοφίλων, των ΛΟΑΤ, της θεωρίας του φύλου (gender), της προώθησης του γάμου και της γονεϊκότητας των ομοφυλοφίλων, γνωρίζουν πλέον ότι πρόκειται για ένα από τα εργαλεία του Σόρος και άλλων κοινωνικών μηχανικών για τους σκοπούς τους, που στοχεύουν κυρίως στη νέα γενιά.

Ακόμη και το Wikileaks, ο ιστορικός ιστότοπος για τη διάδοση εμπιστευτικών ή απαγορευμένων εγγράφων στο κοινό, έχει ασχοληθεί με το δίκτυο του Σόρος. Αυτά δείχνουν την επίμονη μάχη που διεξάγεται παντού υπέρ των ελεύθερων αμβλώσεων και της λεγόμενης "σεξουαλικής και αναπαραγωγικής αυτονομίας". Τα ακρωνύμια του δικτύου OSF έχουν συνεισφέρει γενναιόδωρα -περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια- στην προώθηση του "χαπιού της επόμενης μέρας", RU486. Υπάρχει επίσης στενή επιχειρησιακή σχέση με την Planned Parenthood, η οποία διεξάγει εκστρατείες παγκοσμίως για τη νομοθεσία περί αμβλώσεων. Ένα έγγραφο πιστοποιεί ότι το ίδρυμα του δισεκατομμυριούχου "φιλάνθρωπου", μόνο κατά την περίοδο που αναλύθηκε από τα Wikileaks, έριξε 1,5 εκατομμύριο δολάρια στα ταμεία της οργάνωσης. 

Μεταξύ των Ιταλών δικαιούχων που αποκάλυψε το DCLeaks, η Associazione 21 luglio (δικαιώματα των Ρωμαίων), ανέλαβε ένα έργο αξίας περίπου 50.000 ευρώ μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου 2014 με τίτλο Per i diritti, contro la xenofobia (Για δικαιώματα, κατά της ξενοφοβίας). 

Το 2014 περίπου 100. 000 ευρώ γέμισαν τα ταμεία της Arcigay, της κυριότερης ιταλικής οργάνωσης του τομέα, για το έργο "LGBT Mob-Watch Italy-Europe 2014", το οποίο είχε ως στόχο να "κινήσει, να διοχετεύσει και να διευρύνει τη φωνή και τη ζήτηση των Ιταλών ΛΟΑΤ και των συμμάχων τους για τις ευρωεκλογές του 2014, δημιουργώντας ένα μόνιμο εργαλείο παρακολούθησης, εκστρατείας, κινητοποίησης και άσκησης πίεσης για αυτές και τις επόμενες εκλογές". Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μια οργάνωση από το κύκλωμα ARCI (Ψυχαγωγική και Πολιτιστική Ένωση Ιταλίας) θα δεχόταν χρήματα από έναν υπερκαπιταλιστή όπως ο Σόρος. Η ARCI ιδρύθηκε το 1957 ως παράλληλη δομή του τότε PCI, του Ιταλικού Κομμουνιστικού Κόμματος. 

Επίσης, στο πλαίσιο του ομοφυλοφιλικού ακτιβισμού και ενόψει των ευρωεκλογών του 2014, ξεχωρίζει η χρηματοδότηση της προαναφερθείσας ILGA Europe.

Η διείσδυση του λόμπι στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα σ' αφήνει άναυδο και ρίχνει βαριά σκιά στις τυπικά δημοκρατικές διαδικασίες (ψηφοφορία, εκλογές, προεκλογικές εκστρατείες) που παραμορφώνονται από την πλημμύρα χρημάτων που προέρχονται από τα ταμεία ιδιωτικών συμφερόντων και ομάδων πίεσης. Η ύπαρξη ενός στρατηγικού σχεδίου ξεπηδά αμέσως σε όποιον δεν κάνει σαν τους τρεις πιθήκους στο ανατολίτικο ανέκδοτο: δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω. Οι 12.576 φάκελοι που έχουν περιέλθει στη δημοσιότητα και μπορούν να ανιχνευθούν σε πολλές δραστηριότητες της Ανοιχτής Κοινωνίας είναι το "όπλο που καπνίζει" από γεγονότα, συνθήκες και αριθμούς που αποδεικνύουν ότι πολλά μεγάλα ιστορικοπολιτικά γεγονότα, κοινωνικά κινήματα και νέες αιτίες των τελευταίων τριάντα ετών δεν ήταν αυθόρμητες διαδικασίες, αλλά το αποτέλεσμα σκληρών, οργανωμένων, σχεδιασμένων και πλουσιοπάροχα χρηματοδοτούμενων στρατηγικών σχεδίων στα οποία ο Σόρος και το OSF ήταν μέρος, πρόσωπα αναφοράς και αιχμή του δόρατος. Το ίδιο συμπέρασμα ισχύει και για την προοδευτική διαδικασία αποδόμησης και διάλυσης του δυτικού πολιτισμού, ο οποίος έχει διαμορφωθεί, επαναρυθμιστεί και αναδιαμορφωθεί ως "ανοικτή κοινωνία" ή tabula rasa.

Τέλος 8ου κεφαλαίου

ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ   ΔΙΑΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://www-ereticamente-net.translate.goog/2023/11/giulia-eliogabalo-e-il-patriarcato-roberto-pecchioli.html?_x_tr_sl=it&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=wapp